mariner4 10.09.16, 18:26 scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14264968_308386266203802_4265380549724743559_n.jpg?oh=38c84758559daef733e077bb3204436d&oe=5837BDB3 Mnie to akurat nie przeszkadza,. ale świętojebliwym powinno. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Himalaje hipokryzji 10.09.16, 18:33 Przedawnienie (30 lat – gdy czyn stanowi zbrodnię zabójstwa) jeszcze nie nastąpiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Himalaje hipokryzji 10.09.16, 18:43 ave.duce napisała: > Przedawnienie (30 lat – gdy czyn stanowi zbrodnię zabójstwa) jeszcze nie nastąpiło ;) Duda u/łaskawy, więc się 'morderczyni' nie ma czego bać. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Himalaje hipokryzji 11.09.16, 13:45 Jeżeli to jest prawdziwa wypowiedź, to dr Du..cośtam, cośtam nie powinien zwlekać i na wszelki wypadek już ułaskawić prawą i sprawiedliwą rozwódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Himalaje hipokryzji 11.09.16, 14:23 ave.duce napisała: > Jeżeli to jest prawdziwa wypowiedź, to dr Du..cośtam, cośtam nie powinien zwle > kać i na wszelki wypadek już ułaskawić prawą i sprawiedliwą > rozwódkę. > Rozwódkę???? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Himalaje hipokryzji 12.09.16, 10:26 E tam PiSich te 30 lat nie dotyczy, une majOM swoje insze prawo, PiSie! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Himalaje hipokryzji 10.09.16, 18:47 Coś mi tu fejkiem zajeżdża... Czy ktoś to słyszał na własne uszyska? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Himalaje hipokryzji 10.09.16, 18:52 dlaczego zamiast podac nazwisko fecebookowca podajesz tylko link do montazu graficznego? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Himalaje hipokryzji 10.09.16, 18:59 mara571 napisała: > dlaczego zamiast podac nazwisko fecebookowca podajesz tylko link do montazu gra > ficznego? Bo ten wątek jest zatytułowany "Himalaje Hipokryzji" :) Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Himalaje hipokryzji 11.09.16, 15:32 inocom napisał: Bo ten wątek jest zatytułowany "Himalaje Hipokryzji" Tak mi się wydaje. - no tak,w takim razie pisać można co na język ślina naniesie. No ale,nikt za słowa odpowiedzialności z ciebie nie zdejmie. Miej wzgląd na to,że nie jesteś anonimowy i każdego ci.la się odnaleźć uda,jeśli się tylko zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Himalaje hipokryzji 11.09.16, 22:32 erka-4 napisał: > inocom napisał: > > Bo ten wątek jest zatytułowany "Himalaje Hipokryzji" > > Tak mi się wydaje. > > - no tak,w takim razie pisać można co na język ślina naniesie. > No ale,nikt za słowa odpowiedzialności z ciebie nie zdejmie. > > Miej wzgląd na to,że nie jesteś anonimowy i każdego ci.la się odnaleźć uda,jeśl > i się tylko zechce. Nie ma anonimowych ludzików. Tylko się tak niektórym wydaje. A tak swoją drogą to za co miałby mnie ktoś szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Himalaje hipokryzji 12.09.16, 06:42 inocom napisał: Nie ma anonimowych ludzików. Tylko się tak niektórym wydaje. A tak swoją drogą to za co miałby mnie ktoś szukać ? - ja tak ogólnie,no ale,jak to się mówi każdy cosik tam ma na sumieniu,nawet i ja,kiedy o ciulach mówię. Już mają haka i mogą przyjść o szóstej z rana. Mówiłeś o ciulach ??? mówiłeś !!! no to nam ich tera POkaż ! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Himalaje hipokryzji 12.09.16, 07:49 erka-4 napisał: > inocom napisał: > > Nie ma anonimowych ludzików. Tylko się tak niektórym wydaje. > A tak swoją drogą to za co miałby mnie ktoś szukać ? > > - ja tak ogólnie,no ale,jak to się mówi każdy cosik tam ma na sumieniu,n > awet i ja,kiedy o ciulach mówię. > Już mają haka i mogą przyjść o szóstej z rana. > > Mówiłeś o ciulach ??? mówiłeś !!! no to nam ich tera POkaż ! Nawet gdy kogoś obraziłem, to wynika to z dyskusji, a nie z zamierzenia, jak chociażby u założyciela wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Himalaje hipokryzji 12.09.16, 08:54 inocom napisał: Nawet gdy kogoś obraziłem, to wynika to z dyskusji, a nie z zamierzenia, jak chociażby u założyciela wątku. - ależ po co się tłumaczysz,przecież o tych ciu.ach POpapranych nie ty a ja mówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Himalaje hipokryzji 12.09.16, 09:00 erka-4 napisał: > inocom napisał: > > Nawet gdy kogoś obraziłem, to wynika to z dyskusji, a nie z zamierzenia, ja > k chociażby u założyciela wątku. > > - ależ po co się tłumaczysz,przecież o tych ciu.ach POpapranych nie ty a ja mów > iłem. Nie tłumaczę się, po prostu cię informuję, że jakaś zniewaga mogła paść w w toku dyskusji. Zażartej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Himalaje hipokryzji 12.09.16, 11:00 Bezpieka jak będzie chciała, to ssma go znsjdzie. Nie musisz donosić M. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Himalaje hipokryzji 10.09.16, 19:05 Co jedno z drugim ma wspólnego. Zlituj się na sobą :( Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Himalaje hipokryzji 11.09.16, 14:46 Usunęła , naprawde? Jaki był powód? Mogła tylko gdy ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety ciężarnej (bez ograniczeń ze względu na wiek płodu[1]); wystąpienie tej okoliczności stwierdza lekarz inny niż dokonujący przerwania ciąży, chyba, że ciąża zagraża bezpośrednio życiu kobiety badania prenatalne lub inne przesłanki medyczne wskazują na duże prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu (do chwili osiągnięcia przez płód zdolności do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej); wystąpienie tej okoliczności stwierdza lekarz inny niż dokonujący przerwania ciąży zachodzi uzasadnione podejrzenie, że ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego (do 12 tygodni od poczęcia); wystąpienie tej okoliczności stwierdza prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Himalaje hipokryzji 11.09.16, 14:51 Zamordowała życie poczęte- dziecko. Czego się spodziewać po resortowym dziecku? Czy ktoś pytał o to samo Martusie? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj to szczyt szczytów 11.09.16, 14:50 Ale PiS_dogłowi już tak majom, że co złego, to tylko inni, a une sOM świętsze od papieża Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Himalaje hipokryzji 11.09.16, 14:51 A Piecha,Chazan musieli coś robić. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Himalaje hipokryzji 12.09.16, 10:58 Za aborcję jest ekskomunika z kościoła. Ta Panie nie jest juz katoliczką. Odpowiedz Link Zgłoś