Dodaj do ulubionych

Leć Adam, leeeeć...

19.09.16, 11:43
gdzie oczy poniosą, siepacze od Mariusza przyjdą niebawem po ciebie.
I nie o Małysza tu chodzi, ale o Adasia Hofmana raczej.

"O akcji CBA pisze "w Sieci'. - Stanisław Janecki pisze: "Wkrótce polecą głowy "naszych" i "nie naszych", tych którzy przez ostatnie osiem lat zapomnieli, że istnieją w Polsce służby antykorupcyjne". Z tekstu wynika, że celem będą osoby z kręgu Dawida Jackiewicza. Przyznam, ja plotkę o tym, że jeden z byłych polityków PiS zostanie zatrzymany po akcji CBA, usłyszałam jeszcze w czasie wakacji."
Obserwuj wątek
    • zoro_wieczorowo_poro Re: Leć Adam, leeeeć... 21.09.16, 12:41
      coraz cieplej Adaś, coraz cieplej
      wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zloci-chlopcy-pis-na-celowniku-sluzb-i-prokuratury-adam-hofman-to-absurd/e9jzts
    • mao111 Re: Leć Adam, leeeeć... 21.09.16, 12:44
      - Pod palcem Staszka tekst o problemie prostytucji wśród nieletnich potrafił się zmienić w materiał o wielkiej, międzynarodowej sieci pedofilów działających w Polsce. Nie miał żadnych skrupułów w nadmuchiwaniu tematów i zmyślaniu faktów – mówi dziennikarka, która pracowała z Janeckim.

– To jeden z najzdolniejszych redaktorów, jakich w życiu spotkałem – mówi jeden z dziennikarzy, który przed laty pracował we „Wprost”. – Tyle tylko że jest kompletnie pozbawiony kręgosłupa i zasad.

– Już w wieku 12 lat byłem prześladowany, bo odmówiłem napisania wypracowania o Leninie – powiedział Janecki w jednej z audycji radiowych, w której występował jako komentator.
    • podskakiwacz Ale ten PIS to cwany jest. 21.09.16, 12:52
      Najpierw się zabiorą za kilku swoich i uzyskają poklask społeczny a później za POwsko-PSLowskie złodziejstwo w SSP w poprzednich latach i tak się będą cofać w latach i łowić.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale ten PIS to cwany jest. 21.09.16, 12:56
        Hahaha kalafior, ty to potrafisz rozbawić.
      • erte2 Re: Ale ten PIS to cwany jest. 21.09.16, 13:34
        podskakiwacz
        żuczku, to będzie tak samo jak z tym sławetnym "audytem" na początku szydłorządów z którego miały wyniknąć różne spektakularne pokazówki i ujawnione porażające fakty. A także z podkomisją d/s katastrofy smoleńskiej z której konferencji nie wynikło dosłownie nic co zmieniałoby główne ustalenia zarówno komisji Millera jak i Laska.
        Bo mimo wszystko tam gdzie podstawą są twarde fakty nie da się stworzyć rzeczywistości wirtualnej (a mówiąc wprost - wymyślonej) bo dopóki istnieją w Polsce jeszcze niezawisłe sądy takich numerów po prostu zrobić się nie da.
        • 141288bs Re: Ale ten PIS to cwany jest. 21.09.16, 14:25
          Byly dwie komisje;Millera i druga Laska?
    • 141288bs Re: Leć Adam, leeeeć... 21.09.16, 14:22
      No i bardzo dobrze,bo jezeli cos takiego jest to trzeba szybko dzialac i nie cackac sie z nieuczciwymi.
      W tym przypadku odpowiedza winni,a nie ci ktorzy wykryli nieuczciwosc.
    • zoro_wieczorowo_poro Coraz cieplej w majtach 27.09.16, 07:08
      Było się Adaś wozić na moturze za 90tysi? Szpanować mercami i chlać imperiatolskie trunki? Prezes nie wybacza rozwiązłości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka