Dodaj do ulubionych

Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z Tuskie

05.10.16, 11:53
Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z Tuskiem

Nie dorosłem!
Zresztą z czym do Tuska wystartuję?
Z tymi kilkoma sloganami?
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:08
      Jest ograniczony umysłowo. Dlatego uciekł przed psychiatrą.
      • lumpior Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:14
        PrezesPan nie rozmawia z "gorszym sortem".
        • bardzo.towarzyski Tak. To prawda. 05.10.16, 12:16
          Nie ma tak, że jak jakiś głupek chce z Kaczorem gadać to już Kaczyński biegnie.
          • adam.eu Re: Tak. To prawda. 05.10.16, 12:47
            bardzo.towarzyski napisał:

> Nie ma tak, że jak jakiś głupek chce z Kaczorem gadać to już Kaczyński biegnie.

Jeżeli nie chce biegnąć, to po dziobem Kaczor kłapie?
            Po co tak się odzywał?
          • porannakawa01 Re: Tak. To prawda. 05.10.16, 19:26
            Szef Unii Europejskiej wyraził chęć podyskutowania z sZeregowym posłem kraiku na rubieżach Unii.
            Ten zaś odpowiada, że nie bedzie dyskutował.
            To jakby szef korporacji chciał pogadać z cieciem co to na bramie samochody wpuszcza a cieć mu na to - a kimże ten Tusk jest, że miałbym z nim gadać.
            Cieciu Kaczyński - a kimże ty jesteś?
            • 141288bs Re: Tak. To prawda. 06.10.16, 12:06
              No wlasnie,kim ten Tusk jest? - Raz mowia,ze jest krolem ewropy,ze prezydentem ewropy, innym razem
              okreslaja go przewodniczacym rady ewropy,mowia tez, ze jest woznym ewropy.
              No to jak to w koncu z nim jest?
      • porannakawa01 Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 19:56
        Ciepłe YaYco jest chory z nienawiści.
        Do samego siebie zresztą, bo wie doskonale, że to on wysłał Zimne Piwo na tamten świat...
    • bardzo.towarzyski A dlaczego Kaczyński musi rozmawiać z paziem 05.10.16, 12:14
      A dlaczego Kaczyński musi rozmawiać z paziem Merkelowej?
      Przecież to się nie godzi.
      Jak Merkelowa chce pogadać z Kaczyńskim to niech poprosi.
      Kaczyński na pewno to rozważy.
      • porannakawa01 Re: A dlaczego Kaczyński musi rozmawiać z paziem 05.10.16, 20:45
        Nie chciał pogadać!
        Wezwał pokurcza do debaty!
        A pokurcz pamiętając, że w żadnym starciu z Tuskiem dotąd nie wygrał i zawsze uciekał to i nadal ucieka.
        Kaczyński wie, że przegrałby narażając się na ośmieszenie swoją niewiedzą, brakiem kontaktu i obycia.
    • pies_na_czarnych Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:22
      Mimo podeszlego wieku jeszcze dobrze pamieta ostatnia debate :)) www.youtube.com/watch?v=GW_fITkTpIs
      • bardzo.towarzyski Tak. Pąmiętam jak te POwski motłoch 05.10.16, 12:26
        Tak. Pamiętam jak te POwski motłoch wył za plecami Kaczyńskiego.
        • marbor1 Re: Tak. Pąmiętam jak te POwski motłoch 05.10.16, 12:29
          Tak, PiSdacki motłoch woli na cmentarzach wyć.
          • 141288bs Re: Tak. Pąmiętam jak te POwski motłoch 06.10.16, 12:10
            To powiedz,marbor,kto na cmentarzach kase ustala? - ty cmentarny lajza,wiesz najlepiej.
        • pies_na_czarnych Re: Tak. Pąmiętam jak te POwski motłoch 05.10.16, 12:33
          Kabareciaz Kaczynski zapewnil wszystkim dobra zabawe.
        • belphegor-pisu Nick nowy 05.10.16, 12:44
          ale styl ten sam. Nie stać cię na więcej?
    • l_zaraza_l Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:39
      Pewnie prezes się martwi, że skoro nawet nie mówi po polsku tylko jakąś pogiętą wolszczyzną, Tuskowi trudno byłoby go zrozumieć. Chyba nie potrzebnie bo Tusk to kumaty facet, bywały i osłuchany z wieloma narzeczami więc i bęłkotkowi podoła.
    • szwampuch58 Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:39
      Wodolejstwo,mowa -trawa, pociskanie banialukow to jego mocne strony,,,,dyskusji z kimkolwiek nienawidzi jak zarazy
    • hansii moze o 500+ ? 05.10.16, 12:41
      Tusk np. 400+ tez mogl wprowadzic, tylko najwyrazniej mu sie nie chcialo.
    • m.c.hrabia Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:43
      a niby czego się spodziewać po tchórzu nad tchórzami,zakompleksiony ścierwniku , który jak chce puścić bąka to usta otwiera.
      • belphegor-pisu Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:49
        Nie miał żadnego połety pod ręką:

forum.gazeta.pl/forum/w,210,26558288,26558288,Poetyckie_skojarzenia.html?p=26558293
    • nazimno Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:43
      Niech moze zatem poharataja w gale gdzies na jakims Orliku.
      Przyjda tlumy i bedzie mozna opchnac mnostwo biletow.
    • adam.eu Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 12:44
      Debata między Tuskiem a Kaczyńskim teraz? Nie na miejscu.
      Ale w moim odczuciu PISowcy nawet jeżeli nie mają zamiaru poprzeć Tuska powinny nie otwierać dziobów nie kwakać na ten temat.
      • porannakawa01 Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 18:16
        Kaczyński nie ma głowy do dyskusji - zapętlenie i pomroczność nie pozwala mu formułować zdań popartych faktami.
        Snuje mu się w oparch niedomówień, zmyślen i konfabulacji.
        To nie jest to na czym mógłby opierać się podczas dyskusji, debaty.
        I dlatego ucieka od argumentów rozumu w argumenty jak u dzieciucha - wiem, ale nie powiem.
        Kaczyński (pozostały jeszcze przy życiu) jest nieodpowiedzialny.
        • lionold Re: Kaczyński: zapętlenie i pomroczność 05.10.16, 18:48
          Ale tą razOM jest to pomroczność ciemna - jako że jego dzisiejsza Polska to bardzo głośny ciemny lud. Progenitura Wałęsy została onegdaj dotknięta pomrocznością jasną ponieważ ojciec się wspiął był. Ten kaczor zaś ma pomroczność ciemną z braku progenitury osobistej. Wałęsa falandyzował prawo - to wyobraźcie sobie co by wyprawiał gdyby kaczkodanów nie wyp.....ił ze swojej kancelarii. Mielibyśmy to co teraz tylko znacznie wcześniej i bylibyśmy w WNP. A tak możemy wspominać choć trochę normalności - ale jak się w porę nie ogarniemy to możemy nie wiedzieć kiedy zostać drugim Donbasem.
          • porannakawa01 Re: Kaczyński: zapętlenie i pomroczność 05.10.16, 18:59
            Kaczyński - bez obycia, bez znajomości języków obcych umożliwiających obycie, zaściankowy z kim to nie chciałby podyskutować?
            A kimże Kaczyński jest? Zwyczajnym posłem!
            Kimże on jest w stosunku do Tuska?
            To jakby szef korporacji do ciecia porządkującego hall wejściowy, że chciałby z nim pogadać a cieciu na to, że nie?
        • adam.eu Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 18:51
          Kaczyński nie ma głowy do dyskusji?
          Tu bym stawiał, że masz rację. Jest zdolny przekonać ale swoich na miesięcznicach. Wydaje mi się schematyczny, bez większego polotu.
          Ale skąd on ma taki posłuch w PISie?
          Nie ufałem Kaczyńskim mniej więcej od wyborów prezydenckich, kiedy to Tymiński był czarnym koniem i Wałęsa został prezydentem.
    • taniarada Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 20:03
      Po co taki polityk wysokiej klasy rządzącej jak Kaczyński ma rozmawiać z takim pionkiem z Unii.Tusk będzie rozmawiał tylko z panną Wasermann
      • porannakawa01 Re: Kaczyński : Nie jestem w stanie rozmawiać z T 05.10.16, 20:47
        taniarada 05.10.16, 20:03
        Po co taki polityk wysokiej klasy rządzącej jak Kaczyński ma rozmawiać z takim pionkiem z Unii.Tusk będzie rozmawiał tylko z panną Wasermann

Przebija się u ciebie brak obycia.
        Tyś spisu?
        Bo one tetam fpisie totakmajom.
    • 141288bs Komu potrzebna rozmowa... 05.10.16, 22:04
      Kaczynski - Tusk?
      Rozmowa panow Bartlomieja Sienkiewicza i Marka Belki,ujawnila prawde o POprzedniej ekipie
      rzadowej,prawde nienowa. - POprzednia wladza, czyli konkretni ludzie,posuli nam panstwo,popsuli czesc narodu,dla ktorej niejstotne sie stalo,kto nami rzadzi i w jaki sposob korzysta z przywileju posiadania wladzy. Wyszlo na jaw,ze nadrzednym celem tej ekipy bylo
      utrzymanie sie przy wladzy, kosztem praworzadnosci,dyscypliny finansowej panstwa, a w ostatecznym rozrachunku kosztem bezpieczenstwa narodui obecnosci prawdy w przestrzeni publicznej. Niespotykana w kregu kultury lacinskiej,byla reakcja premiera D.Fuska,odnoszac sie do afery tasmowej,zakpil z narodu i spotwarzyl sluchaczy i widzow.
      I oczywistym jest,ze na te fakty,nie wolno nam pozostac bezczynnymi. Konieczna jest reakcja
      spoleczenstwa,dotychczas skutecznie usypianego - na slowa Donalda Tuska.
      D.Tusk jako premier,swoja haniebna postawa w/w i w sprawie katastrofy smolenskiej,wielu
      klamstw w istotnych sprawach dla panstwa i narodu,utracil polskie prawa honorowe.
      Ludziom bez honoru odmawia sie podania reki,milczy sie w ich towarzystwie,wolno im splunac pod nogi. Osobnicy bez honoru i godnosci nie sa zapraszani do rozmow z ludzmi uczciwymi.
      W tym sa zrownani z przestepcami. I slusznie postepuje Jaroslaw Kaczynski nie godzac sie na rozmowe z przestepca.
    • j-k Kaczynski nigdy nie potrafil rozmawiac z Tuskiem, 06.10.16, 12:22
      - gdyz Tusk jezykowo (i fleksyjnie) go przerasta.
      jednakze:
      Tusk nie ma intuicji politycznej.
      - to blyskotliwy facet stapajacy po omacku po bagnie (politycznym)

Kaczynski - intuicje polityczna ma.
      jak w szachach, potrafi przewidziec najblizsze 3 ruchy przeciwnika...

PS. grasz w szachy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka