Dodaj do ulubionych

TVP Info, niedzielny program polityczny Woronicza

23.10.16, 10:59
Woronicza 17 mające teoretycznie podsumowywać wydarzenia ubiegłego tygodnia, a w nim mierny dziennikarzyna prowadzący, który ani słowem ne wspomniał o niewygodnych dla PiS, ale najważniejszych w ubiegłym tygodniu wypowiedziach ministra wojny Macierewicza w sprawie Minstrali i żądania od Rosji wyjaśnien, oraz wypowiedzi wice ministra Widelca, czy powrocie do pracy w Ministerstwie Wojny Misiewicza.
Wyjątkowa manipulacja antypolskiej gadzinówki dezinformacyjnej!
Chyba przestanę oglądać Woronicza 17.
Obserwuj wątek
    • pajac.prezydencki Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 11:12
      Przestań w ogóle oglądać reżimowkę bo to kolaboracja -)
      • zapijaczony_ryj Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 11:15
        To jedyny ich program jaki oglądam, choć żona mnie opier..., bo nie moze patrzeć jak ten prowadzący mongoł przerywa tym z PO i Nowoczesnej, a PiSim zezwala na wszystko.
        • j-k Masz TVN i inne PO-wskie badziewia 23.10.16, 22:02
          nie mecz sie, czlowieku.
    • xystos Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 11:14
      Masz wybór szanowny Ryju,
      możesz wybrać TVN byleś
      RTV abbo zapłacił na media
      narodowe.

ja olewam TV totalnie od kilku lat,kłamią.

wiadomości z prasy pod muzykę
      swissklassik.ch

spróbuj ty też.
      • xystos Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 11:18
        korekta linka

www.radioswissclassic.ch/en
    • yoma Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 11:54
      No i na cholerę oglądalność nabijasz?
      • xystos Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 12:17
        Przeżyliśmy dobroć Tow.Wiesława
        to rządy Pana Prezesa I jego nastepcy Pana Macierewicza też
        przeżyjemy,oby tylko wódka niezdrożała.
        • zapijaczony_ryj Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 24.10.16, 10:30
          Przed wyborami pewnie potanieje, a na dodatek PiSu uruchomią nowy program Flaszka+, czyli dla głosujących na piS darmowa flaszka
      • zapijaczony_ryj Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 15:19
        Oglądalność to mi akurat wisi.
        A Gadzinówka i tak będzie Gadzinówką, tak jak Świr Świrem.
        Nie można bezkarnie zakłamywać rzeczywitości tak ja to tobu Qrwska telewizja!
        • xystos Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 15:24
          zastanawia mnie fakt że via i-net
          za granicą polski zadarmo mogę
          oglądać TVP Info ale już nie inne
          kanały TVP,dlaczego niechce się
          naszych abbo pieniędzy za kod
          dostepu do TVP ?
      • stasi1 Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 17:02
        Jeśli jest ztelemetrowany to rzeczywiście oglądalność nabija. Jeśli nie to wsio rawno. Nikt nie wie czy to robi. Ja nie oglądam żadnych programów z publicznej. Dziecko ogląda ABC. Za to prawie teściowa na okrągło publiczną, nawet nie widziałem aby raz włączyła TRWAM
    • niepokorny.na.forum To za wysoki poziom dla ciebie. 23.10.16, 16:30
      To za wysoki poziom dla ciebie.
    • belphegor-pisu Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 23.10.16, 21:52
      czekam.na.lewice zapomniał się wPiSać?
      • j-k brak vudki boli ? 23.10.16, 22:04
        belphegor-pisu napisał:
        > czekam.na.lewice zapomniał się wPiSać?

brak vudki boli ?
        rozumiem.
        odstawienie od koryta bywa cienszkie.
        • belphegor-pisu Re: brak vudki boli ? 23.10.16, 22:51
          ?????
    • 141288bs Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 24.10.16, 18:48
      Masz racje,przestan ogladac Woronicza17,bo i tak nic z tego ogladania nie rozumiesz.
      • szwampuch58 Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 24.10.16, 19:03
        Kto rozumie TVPis Kurskiego...oto jest pytanie kartofel
        • 141288bs Re: TVP Info, niedzielny program polityczny Woron 24.10.16, 19:09
          Kto mu kazal ogladac TVPis Kurskiego? - jezeli do trollowania,to usprawiedliwiam...fekaljowcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka