Dodaj do ulubionych

Po tym co usłyszałem od Budynia

29.10.16, 22:23
Proponuję utworzyć w Starym Sączu rezerwat,gdzie będą kierowani działacze PiS skazani przez Trybunał Stanu jak i Sądy powszechne.Wystarczy mur 3 metrowy,przy organizacji zapewne przydatne będzie doświadczenie szefa ośrodka w Gostyninie.
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Po tym co usłyszałem od Budynia 29.10.16, 22:30
      150 cm wystarczy i takiego żadna pisia oferma nie przeskoczy.
      • alistair-p Re: Po tym co usłyszałem od Budynia 29.10.16, 22:45
        TV powinni mieć wyłącznie własną,no i prasę też.
        • x2468 Re: Po tym co usłyszałem od Budynia 29.10.16, 22:47
          Serwer natomiast koniecznie moskiewski.
    • j-k A ja uslyszalem od Putynia, ze... 29.10.16, 23:15
      jak Kaczor zapakuje cala wierchuszke PO w kibitki, to Putyn ich chetnie przyjmie i dowiezie az na Magadan.
      • alistair-p Re: A ja uslyszalem od Putynia, ze... 29.10.16, 23:26
        Widać twój Putin też bredzi jak poparzony.Tak mają ci co łamią demokrację.
        • j-k Demokracje lamia wszyscy, hloopcze. 30.10.16, 07:20
          - to jest taka ATRAPA - ktora do utrzymania Wladzy niekiedy sie przydaje.
          • alistair-p Re: Demokracje lamia wszyscy, hloopcze. 31.10.16, 01:31
            Budyń to strasznie kiepska atrapa,już się rozłazi w szwach.
            • j-k nadal: Demokracje lamia wszyscy, hloopcze. 31.10.16, 22:13
              alistair-p napisał:
              > Budyń to strasznie kiepska atrapa, już się rozłazi w szwach.

Nosz przecie od lat tu pisze (a zwlaszcza na Foro Swiat) , ze Putyń - jest w tym lepszy.
      • mariner4 Re: A ja uslyszalem od Putynia, ze... 31.10.16, 05:39
        Nie wykluczone że taki układ ma kurdupel z Putinem.
        Wcale bym si e nie zdziwił.
        M.
    • czekam.na.lewice Re: Po tym co usłyszałem od Budynia 30.10.16, 07:17
      alistair-p napisał:

> Proponuję utworzyć w Starym Sączu rezerwat,gdzie będą kierowani działacze PiS s
      > kazani przez Trybunał Stanu jak i Sądy powszechne.Wystarczy mur 3 metrowy,przy
      > organizacji zapewne przydatne będzie doświadczenie szefa ośrodka w Gostyninie.
      Wpierw trzeba załatwić wcześniejsze sprawy :
      wyborcza.pl/1,75398,20911339,prokuratura-postawila-zarzuty-bylemu-wojewodzie-i-bylemu-zarzadowi.html
    • stasi1 Re: Po tym co usłyszałem od Budynia 31.10.16, 21:00
      Ale skazani przez TS nigdzie nie muszą być kierowani. Są wolnymi ludźmi(będą)
      • zdybex Re: Po tym co usłyszałem od Budynia 31.10.16, 21:29
        Szefem bajzlu zostanie zapewne obecnie ekspert nad ekspertami Piotr Niemczyk Ten z włosami w stylu Kopernik po odkryciu. Gość zaczynał od rzucania kamieniami w ruchu Wolnośc i Pokój , którego szefem był Miodowicz, mianowany przez kogoś po pijaku Półkownikiem. Tenze Pólkownik mianował Niemczyka szefem archiwum a po roku obaj wylecieli z roboty No i mamy Niemczyka nazywanego w zależności ile dostanie ex wice szefem UOP, albo szefem analityków a w sumie gó...jadem ględzącym o tym co przeczyta w gazetach. To jest ekspert pod rzucania kamieniami i czytania gazet. A okulary dodają splendoru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka