Dodaj do ulubionych

Na tym forum tez to widać

31.10.16, 06:22
scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/14639890_332517240443348_8339263125750340507_n.jpg?oh=66ba4ef8bc49de2892eb3c1505259ca9&oe=58D5AD3A
Nieodżałowanej pamięci Kisiel nazwał to dyktatura ciemniaków.
M.
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice to też nieodżałowany Stefan Kisielewski 31.10.16, 06:27
      "Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, kto jest po mojej stronie. Kto ze mną się nie zgadza, jest faszystą i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie, na czym polega demokracja i tolerancja. On jest tutaj sędzia, alfa i omega. "
      1991 r.
    • czekam.na.lewice Re: Na tym forum tez to widać 31.10.16, 06:42
      Tak się składa Mariner, że Stefan Kisielewskiego znam dobrze ale nie osobiście. W stanie wojennym obejrzałem kilka jego fantastycznych dyskusji wydanych i rozprowadzanych przez NOWA pl.wikipedia.org/wiki/Niezale%C5%BCna_Oficyna_Wydawnicza
      Była to kaseta VHS z dyskusją Kisiela z Kuroniem i Michnikiem.
      Od tego czasu zaczytywałem się w nim.
      Poszperaj, wysłuchaj, zrozumiesz.
      • mariner4 Re: Na tym forum tez to widać 31.10.16, 06:44
        Myślisz, że popierałby PiS?
        M.
        • czekam.na.lewice Re: Na tym forum tez to widać 31.10.16, 06:51
          mariner4 napisał:

> Myślisz, że popierałby PiS?
          > M.
          Myślę, że nie popierałby POPiS a Twoim wpisem byłby zaskoczony.
          • mariner4 A tą wypowiedź znasz? 31.10.16, 06:55
            Zapytany o patologie transformacji, że jest to wchodzenie do kapitalizmu tylnymi drzwiami, odpowiedział. "Aby tam się dostać, warto się nawet przecisnąć przez rurę kanalizacyjna".
            Zbyt swobodnie go interpretujesz.
            M.
            • czekam.na.lewice Re: A tą wypowiedź znasz? 31.10.16, 06:58
              mariner4 napisał:

> Zapytany o patologie transformacji, że jest to wchodzenie do kapitalizmu tylnym
              > i drzwiami, odpowiedział. "Aby tam się dostać, warto się nawet przecisnąć przez
              > rurę kanalizacyjna".
              > Zbyt swobodnie go interpretujesz.
              > M.
              To co jest nie uznałby za kapitalizm a UE uznałby, tak sądzę, za twór postmarksistowski.
    • taniarada Re: Na tym forum tez to widać 31.10.16, 06:44
      Specjalność tej gazety to obrażanie i włóczenie po sądach.Ostatnio GW przegrywa wszystko .Jąkała latał po wszystkich sądach w kraju .Tak jak teraz włóczy się z KOD.Zdarzały się wprawdzie sytuacje, że ktoś wygrał z Michnikiem w pierwszej instancji, jednak w drugiej zapadał już inny wyrok. Tym razem w obu instancjach sąd nie tylko oddalił w całości roszczenia, ale jeszcze obciążył naczelnego „Gazety Wyborczej” kosztami zastępstwa procesowego, co w języku wyroków sądowych oznacza, że uznał roszczenia za całkowicie bezzasadne.Ziemkiewicz po wygranym procesie z naczelnym „GW”: Prawnik Michnika pomimo prawomocnego wyroku wciąż mnie pomawia.
      • mariner4 Odpowiem ci Kiesielem. 31.10.16, 06:48
        "Gdyby idiota wiedział, ze jest idiota, to automatycznie przestałby być idiotą".
        Szkoda, że nie wiesz.
        M.
        • czekam.na.lewice Re: Odpowiem ci Kiesielem. 31.10.16, 06:52
          mariner4 napisał:

> "Gdyby idiota wiedział, ze jest idiota, to automatycznie przestałby być idiotą"
          > .
          > Szkoda, że nie wiesz.
          > M.
          No właśnie. Przemyśl to Mariner.
        • taniarada Re: Odpowiem ci Kiesielem. 31.10.16, 06:54
          To ty tu wklejasz posty o bezzębnym Kaczyńskim.Tony tego przerzucasz .To kto tu jest idiotą ?Popatrz w lustro robaczku.specjalnie tak napisałem o Michniku by ciebie zabolało.Co nie zmienia sprawy ,że GW stała się gadzinówką antypolską i antykościelną.A zatrudnieni tam na stałe prawnicy mają za zadanie grozić każdemu co ma inne zdanie od redaktorka.W Polsce mimo 25 lat demokracji w sądach niewiele się zmieniło cały ten aparat sądowniczy funkcjonował za komuny i funkcjonuje dalej , korporacje sądowe i adwokacki ograniczają dostęp więc trzymaj się cieplutko.
          • czekam.na.lewice Re: Odpowiem ci Kiesielem. 31.10.16, 07:00
            taniarada napisał(a):

> To ty tu wklejasz posty o bezzębnym Kaczyńskim.
            O bezzębnym Kaczyńskim ale i o mordercy Tusku, o człowieku Putina Macierewiczu jak i o agencie STASI Tusku wklejają posty Ci co z powodów problemów z emocjami i intelektem czy brakiem wiedzy nie mają nic do powiedzenia.
        • erka-4 masz dwóch do wyboru... 31.10.16, 06:57
          mariner4 napisał:

> "Gdyby idiota wiedział, ze jest idiota, to automatycznie przestałby być idiotą"
          > .
          > Szkoda, że nie wiesz.
          > M.

...Michnik i Ziemkiewicz,który z nich jest idiotą,bo ja nie wiem,chociaż swoje zdanie mam w tej kwestii.
          • czekam.na.lewice Re: masz dwóch do wyboru... 31.10.16, 07:01
            erka-4 napisał:

> mariner4 napisał:
            >
            > > "Gdyby idiota wiedział, ze jest idiota, to automatycznie przestałby być i
            > diotą"
            > > .
            > > Szkoda, że nie wiesz.
            > > M.
            >

>
            > ...Michnik i Ziemkiewicz,który z nich jest idiotą,bo ja nie wiem,chociaż swoje
            > zdanie mam w tej kwestii.
            To bardzo ogólne powiedzenie, które do każdego można dopasować. Polecam to o Michniku bo jest konkretne wskazanie.
      • znak-wodny Ziemkiewicz to średniowieczna gnida i nic więcej. 01.11.16, 11:05
        -
        • kylax1 To nie tylko gnida, ale zwykła menda. 01.11.16, 11:37

• czekam.na.lewice Re: To nie tylko gnida, ale zwykła menda. 01.11.16, 11:42
            kylax1 napisał:

>
            Akurat wątek jest o "ciemniakach" a tu "uderz w stół i norzyce się odezwą".
    • xystos Re: Na tym forum tez to widać 31.10.16, 07:26
      scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/14639890_332517240443348_8339263125750340507_n.jpg?oh=66ba4ef8bc49de2892eb3c1505259ca9&oe=58D5AD3A

rozpisze się IQ test inaczej I lewacy&libertyni nieosiągną
      nawet 60 punktów na 120
    • czekam.na.lewice Re: Na tym forum tez to widać 01.11.16, 07:23
      Natomiast zgadzam się Mariner , że na tym forum to widać.
    • zapijaczony_ryj Najlepiej to widać podczas wypowiedzi ministrów 01.11.16, 07:31
      KAczyńskiego.
    • zapijaczony_ryj Re: Na tym forum tez to widać 01.11.16, 07:35
      Niestety jeśłi chodzi o KK, to politycy wszystkich opcji mu wylizują, ale nie wszyscy chcą paciorka przed jedzeniem w przedszkolu i nie wszyscy liżą Rydzykowi, tutaj prym wiedzie ferajna Kaczyńskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka