mariner4 02.11.16, 13:42 tymczasem pajac prezesa ne lepszy polityczek.pl/images/aduort.jpg I co wy na to? Mordy w kubeł? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Ja jestem dumny z prezydenta Komorowskiego 02.11.16, 13:49 Gdy wszyscy z PO i PSL kradli miliony on zabrał sokowirówkę .Szokujące wyniki raportu otwarcia w Kancelarii Prezydenta. Wraz z odejściem Bronisława Komorowskiego oraz jego dworu zniknęły meble, sprzęt RTV i kuchenny oraz elektronika o wartości pół miliona złotych - czytamy w ABC. Podejrzenia budzą też gigantyczne odprawy oraz zakupy "prezentów" na kwotę 1,5 miliona złotych. Prezydencka ekipa "utylizowała" sprzęty, które nie miały nawet trzech lat. W ten sposób pozbyto się między innymi ekspresu do kawy za ponad 4 tysiące złotych. Tygodnik podaje, że z willi w Promniku zniknęły: "blender Philips (rok produkcji 2012) o wartości 492,00 zł, telewizor LED LG (2013) - 1180,80 zł, ekspres do kawy Saeco (2013) - 2650,65 zł, żelazko Tefal (2014) - 299,00 zł, sokowirówka Bosch (2014) - 519,00 zł, blender Braun (2014) - 349,00 zł, szafa metalowa Novcan (2014) - 2105,00 zł oraz ekspres do kawy Jura Impressa (2014) - 4 299,99 zł". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczezero Re: Ja jestem dumny z prezydenta Komorowskiego 02.11.16, 15:06 polskie swinei klamia i rabuja sie nawzajem, to dobrze dla nas. kaczki sluza nam jak psy wierne, za co moga polaczkow kopac. polaczki zawsze sie nawzajem niszcyly i my dobrze na tym zawsze wychodzimy. smiwciu wolski zdechniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Ja jestem dumny z prezydenta Komorowskiego 02.11.16, 16:23 Umiesz na temat wątku, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Ja jestem dumny z prezydenta Komorowskiego 02.11.16, 16:23 Poza tym to wierutne kłamstwa. M. Odpowiedz Link Zgłoś
piq hłe hłe, sowiecka zdzira Tania i sowieckie metody 02.11.16, 16:42 ..."argumentacji" tej zdziry - czyli "a u was biją Murzynów". Nawiasem mówiąc, ciągarko rosyjskich drutów Taniu, tzw. "audyt" w kancelarii Komorowskiego nigdy nie ujrzał światła dziennego, a rzekome kradzieże okazały się lipą. Poputczycy i Sprzedawczycy do tej pory nie znaleźli ani śladu "kradzieży" poprzedniego (niedołężnego) rządu. Jesteś kłamcą i idiotą, putinowskie popychadło. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: hłe hłe, sowiecka zdzira Tania i sowieckie me 03.11.16, 09:34 Klamiesz,piq,... kradziez byla,a audyt ujrzal swiatlo dzienne. - Wszystko co o tym w mediach bylo,nie bylo z tzw. przecieku. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: hłe hłe, sowiecka zdzira Tania i sowieckie me 03.11.16, 10:24 Daj namiary na ten audyt, szafernekerowy kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Doceniam też to 02.11.16, 13:54 I nie mogę pojąć, jak to się mogło stać, że ówczesny prezydent Bronisław Komorowski, mając w lutym 2015 roku poparcie na poziomie 63% (wedle badań CBOS przeprowadzonych 5-11 lutego 2015 roku), mając przychylność wszystkich mainstreamowych mediów, a przede wszystkim taki ogromny dar przewidywania mógł przegrać wybory z facetem, który w dniu nominacji na kandydata był rozpoznawalny przez jakiś jeden procent wyborców. Pan Bronisław to naprawdę wybitny polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Ia terz to doceńam! 02.11.16, 14:32 Po prostó Dóda wygrau, bo dórzo Wolaków nie porzło głosowadź! Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komorowskiego 02.11.16, 14:03 Komorowski był prezydentem Polski, a Duda jest marną marionetką Dyktatora. Przypisywanie Dudzie jakiegoś znaczenia nie ma większego sensu. Jemu błędy ortograficzne tylko dodają mu splendoru. Tu tylko przejawia się jego władza i jego możliwości. Ty widać jego niezależność. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 09:37 "Jemu bledy ortograficzne tylko dodaja mu splendoru". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komorowskiego 02.11.16, 14:05 Bochater bochaterskiego zadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komorowskiego 02.11.16, 14:55 A ja sobie dworuję z jednego i drugiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 02.11.16, 15:09 czekam.na.lewice 02.11.16, 14:55 A ja sobie dworuję z jednego i drugiego :) A miało być inaczej, miało być lepiej. A ten ci po bochatersku! To po kiego grzyba ta zmiana? Dureń nie potrafi brać nauki z poprzednich będów? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 08:44 porannakawa01 napisała: > A miało być inaczej, miało być lepiej. Miało być lepiej w chwili zaprzysiężenia PBK,,a jednak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 02.11.16, 15:22 Ty jak zwykle jesteś za, a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 02.11.16, 15:48 marbor1 napisała: > Ty jak zwykle jesteś za, a nawet przeciw. Nie. Nie jestem kibolem, który ocenia człowieka według koszulki i napisu na niej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 02.11.16, 17:19 A ja uważam że porównywanie Dudy do Komorowskiego obraża tego drugiego. Ciągłe porównywanie przy jednoczesnej propagandzie, że ma być lepiej jest idiotyczne. Błędy poprzedników nie mogą stanowić alibi. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 07:58 mariner4 napisał: > A ja uważam że porównywanie Dudy do Komorowskiego obraża tego drugiego. > Ciągłe porównywanie przy jednoczesnej propagandzie, że ma być lepiej jest idiot > yczne. > Błędy poprzedników nie mogą stanowić alibi. Oczywiscie, że nie mogą stanowić alibi. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 08:54 I powiadasz, ludzikow, że kiedykolwiek dworowałeś sobie z Dudy? Jesteś pozbawiony poczucia wstydu na zupełnie elementarnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 10:55 ayran napisał: > I powiadasz, ludzikow, że kiedykolwiek dworowałeś sobie z Dudy? > Jesteś pozbawiony poczucia wstydu na zupełnie elementarnym poziomie. Tak powiadam. Nie pisz czego takiego jestem pozbawiony bo Ci odpowiem tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 10:59 Odpowiadaj, łgarzu, czym ci się żywnie podoba. Jedno jest pewne, ze nie odpowiesz żadnym przykładem swojego wpisu, w którym śmiałbyś "dworować" sobie z Dudy. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 10:48 czekam.na.lewice napisał: > A ja sobie dworuję z jednego i drugiego :) Zapomniałeś tylko dodać jednego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 10:56 boblebowsky napisał: > czekam.na.lewice napisał: > > > A ja sobie dworuję z jednego i drugiego :) > > Zapomniałeś tylko dodać jednego:))) Nie. Pomyliłeś ze sobą pisząc tylko jednego. Wiem, że boli moja niezależność ale fanatyków i stronników musi boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 11:04 czekam.na.lewice napisał: > boblebowsky napisał: > > > czekam.na.lewice napisał: > > > > > A ja sobie dworuję z jednego i drugiego :) > > > > Zapomniałeś tylko dodać jednego:))) > Nie. Pomyliłeś ze sobą pisząc tylko jednego. Wiem, że boli moja niezależność al > e fanatyków i stronników musi boleć. Aaa, rozumiem że jak fanatyk, ty niezależny? Coś na rzeczy musi być, jak powiedział ostatnio Marek Jakubiak, oceniając informację Maciory o sprzedanych za dolara Mistrlach. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komorowskiego 02.11.16, 15:40 Maliniak Komorowskiemu do pięt nie dorasta. W jednym tylko jest od niego lepszy, w robieniu min a'la Mussolini Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Wtórny analfabetyzm - i doktorat nie pomoże, 02.11.16, 15:43 Wtórny analfabetyzm - i doktorat nie pomoże, jak się ma wszczepioną genetycznie wiarę w średniowieczne bzdury, a na dodatek jest się matołem i popychadłem niskiego prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj PiSiory to debili, nie odróżniają krzesła od 02.11.16, 15:51 podestu! I błazna od geniusza: Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: PiSiory to debili, nie odróżniają krzesła od 02.11.16, 15:54 To Doktor cholera wie czego. Widać po spodenkach bikiniarza. Ciekawe jak mówi prywatnie: daj dópy czyli po węgiersku? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: PiSiory to debili, nie odróżniają krzesła od 03.11.16, 09:43 To on w buciorch z gnojem wlazl na krzeslo? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: PiSiory to debili, nie odróżniają krzesła od 03.11.16, 10:29 Na jakie krzesło, kłamco? Z jakim gnojem? Ciebie nie miał na butach. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Komorowski był super 02.11.16, 17:03 Spotkanie przywódców państw Trójkąta Weimarskiego w Warszawie wywołało wiele kontrowersji, kiedy Komorowski pozwolił moknąć na deszczu prezydentowi Francji Nicolasowi Sarkozy'emu, a parasol roztaczał się tylko nad nim i kanclerzem Niemiec Angelą Merkel. O dobrych manierach Komorowskiego dyskutowano także, kiedy zaprosił swoich gości do salonu i usiadł przed nimi, czym wprawił Merkel i Sarkozy'ego w niemałe zakłopotanie. Powinien dostać przydomek Jedna Żenująca Kadencja. Bo bul to był pikuś przy tych ciągłych wpadkach.naszymzdaniem.dlastudenta.pl/artykul/10_najwiekszych_wpadek_Bronislawa_Komorowskiego,95954.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Komorowski był super 02.11.16, 17:27 PiSi kretynie było wyjaśniane wielokrotnie. kurdupel sarkozi nie życzył sobie parasola nad głową! Za to Sraczka tygpdniowa pourazowa jaa spotkała Lecha KAczyńskiegopo nazwaniu go kartoflem jako pretekst do wyjazdu na spotkanie trójkata to było włąśnie to PiSie debilstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Komorowski był super 03.11.16, 08:46 taniarada napisał(a): > Spotkanie przywódców państw Trójkąta Weimarskiego w Warszawie wywołało wiele kontrowersji, kiedy Komorowski pozwolił moknąć na deszczu prezydentowi Francji Nicolasowi Sarkozy'emu, a parasol roztaczał się tylko nad nim i kanclerzem Niemiec Angelą Merkel. O dobrych manierach Komorowskiego dyskutowano także, kiedy zaprosił swoich gości do salonu i usiadł przed nimi, czym wprawił Merkel i Sarkozy'ego w niemałe zakłopotanie. Powinien dostać przydomek Jedna Żenująca Kadencja. Bo bul to był pikuś przy tych ciągłych wpadkach.naszymzdaniem.dlastudenta.pl/artykul/10_najwiekszych_wpadek_Bronislawa_Komorowskiego,95954.html Komorowski jest taki .nowoczesny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 macie nowy portalik? 03.11.16, 08:15 widac nie znaja sie na konwencjach twittera. A.D.pisze wyraznie ironicznie (znaki na koncu!!) zamiast rzadow uzywa celowo zadow, czyli od pozadania (forsy dla siebie i swoich ludzi). O ironii w "bochaterstwie" swiadczy Pudzian. Ziemkiewicz pisal niedawno do Dominiki W "gupiejesz". Nie dlatego, ze jako polonista nie zna ortografii, tylko aby podkreslic absurdalnosc zadania kolezanki. Dominika W. zapytala RAZ gdzie dzialal w czasie kiedy Michnik siedzial w wiezieniu w 1968. Ziemiewicz urodzil sie w roku 1964. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: macie nowy portalik? 03.11.16, 08:23 mara571 napisała: > widac nie znaja sie na konwencjach twittera. > A.D.pisze wyraznie ironicznie (znaki na koncu!!) To ten sam rodzaj "ironii" jakim popisal sie Jarkacz i to wcale nie na Twitterze www.polskieradio.pl/53be2b62-e8d7-4383-b0ce-51f18c1b7130.file Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: macie nowy portalik? 03.11.16, 09:12 Poza tym jarkacz nie słucha, tylko sucha i mówi o patalogii! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: macie nowy portalik? 03.11.16, 08:28 Widzę tu przejawy pełnej desperacji. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: macie nowy portalik? 03.11.16, 10:46 mara571 napisała: > widac nie znaja sie na konwencjach twittera. > A.D.pisze wyraznie ironicznie (znaki na koncu!!) zamiast rzadow uzywa celowo za > dow, czyli od pozadania (forsy dla siebie i swoich ludzi). > O ironii w "bochaterstwie" swiadczy Pudzian. > Ziemkiewicz pisal niedawno do Dominiki W "gupiejesz". Nie dlatego, ze jako polo > nista nie zna ortografii, tylko aby podkreslic absurdalnosc zadania kolezanki. > Dominika W. zapytala RAZ gdzie dzialal w czasie kiedy Michnik siedzial w wiezie > niu w 1968. Ziemiewicz urodzil sie w roku 1964. Wężykiem, wężykiem....... Odpowiedz Link Zgłoś
marynazmlyna Re: macie nowy portalik? 03.11.16, 10:57 mara571 napisała: > Dominika W. zapytala RAZ gdzie dzialal w czasie kiedy Michnik siedzial w wiezie > niu w 1968. Ziemiewicz urodzil sie w roku 1964. Gupieje. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komorowskiego 03.11.16, 09:27 POczekaj a znajdzie sie ten, ktory nasladuje Lisa z Karolakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komor 03.11.16, 10:26 Lis z Karolakiem naśladowali tych, którzy atakowali Wajdę za fejkowe konto na buniu. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: PiSiory dworowały sobe z "bulu" Komorowskiego 03.11.16, 10:27 tu na tym forum też niebrakuje "Miodków" gramotność to ich ostatni argument. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Doktór:))) 03.11.16, 10:43 A jaki uczony miał być, nie to co Bronek. Pyszne, trzeba przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Doktór:))) 03.11.16, 10:49 Mnie zaimponowało wyjaśnienie mara571, ze oczywistym żartem był zarówno "żąd" (czy tez zad, co jest żartem jeszcze bardziej wyrafinowanym), bo po nim pojawił się emotikon, jak i "bochaterstwo", bo po nim z kolei pojawił się Pudzian. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Doktór:))) 03.11.16, 10:58 ayran napisał: > Mnie zaimponowało wyjaśnienie mara571, ze oczywistym żartem był zarówno "żąd" ( > czy tez zad, co jest żartem jeszcze bardziej wyrafinowanym), bo po nim pojawił > się emotikon, jak i "bochaterstwo", bo po nim z kolei pojawił się Pudzian. Przyznam, że pyszne. Chciałem nawet napisać, że dziwi mnie.... ale nie o wstydzie nie może tu być mowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Doktór:))) 03.11.16, 10:58 ayran napisał: > Mnie zaimponowało wyjaśnienie mara571, ze oczywistym żartem był zarówno "żąd" ( > czy tez zad, co jest żartem jeszcze bardziej wyrafinowanym), bo po nim pojawił > się emotikon, jak i "bochaterstwo", bo po nim z kolei pojawił się Pudzian. > To , sądząc z pisowni, może Mara to piszący tu Komorowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Misio z Krupówek czyli WSI w całej okazałości 03.11.16, 10:51 Można się śmiać, kpić i szydzić z nieporadności Bronisława Komorowskiego (oczywiście w dozwolonych granicach), ale takie zachowanie głowy państwa to w istocie poważny problem. Polski nie stać na to, żeby dalej reprezentowała ją osoba, której brak elementarnej wiedzy, ogłady i co do której istnieją poważne podejrzenia, że jest uwikłana w niebezpieczne związki z dawnymi służbami specjalnymi. W fotelu prezydenta nie potrzeba wujka Bronka i misia z Krupówek w jednej osobie. Nie potrzeba też osoby, która najważniejsze święta państwowe obchodzi wycinając z dziećmi kotyliony, a i to w niewłaściwy sposób.Druga wpadka z ubiegłej niedzieli jest warta uwagi z innego powodu. Słowa prezydenta o „ofiarach Żołnierzy Wyklętych” może była zwykłym przejęzyczeniem, użyciem skrótu myślowego, a może wyrażeniem podświadomego, niezbyt przychylnego stosunku Bronisława Komorowskiego do członków antykomunistycznego podziemia. Trzeba w tym miejscu zauważyć, kim otacza się obecna głowa państwa. W Kancelarii aż roi się od ludzi, którzy robili kariery w PRL, od szefa BBN gen. Stanisława Kozieja, przez Romana Kuźniara, aż po Tomasza Nałęcza, doradcę ds. polityki historycznej. Pamiętamy też jak w 2010 roku Bronisław Komorowski zapraszał na posiedzenie BBN gen. Wojciecha Jaruzelskiego jako eksperta od Rosji (sic!), a w dniu jego pogrzebu wygłaszał pochwalne teksty, jakim był znakomitym prezydentem czasu przełomu. Taki dobór współpracowników i hołubienie członkom komunistycznego reżimu na pewno nie był przypadkowy. A skoro tak jest, to może słowa o „ofiarach Żołnierzy Wyklętych” są wyrazem rzeczywistego stosunku do podziemia i wcale nie były pomyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Misio z Krupówek czyli WSI w całej okazałości 03.11.16, 10:54 Dlaczego, niedorozwoju, wklejasz cudze teksty bez zaznaczenia źródła? wpolityce.pl/polityka/236309-suma-wszystkich-wpadek-prezydenta-komorowskiego Czy siostry Karnowskie oddelegowały cię na tutejsze forum? Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Misio z Krupówek czyli WSI w całej okazałości 03.11.16, 11:02 Skąd ta nerwowość u cienbie, całodobowy wPiSywaczu? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Misio z Krupówek czyli WSI w całej okazałości 03.11.16, 11:21 ,,Trzeba w tym miejscu zauważyć, kim otacza się obecna głowa państwa. W Kancelarii aż roi się od ludzi, którzy robili kariery w PRL," Toć każdy zauważa że pisuary to tacy komuniści chodzący do kościoła nic nowego nie napisałeś. Ale ty przeciw nim? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada I poooooszedł 03.11.16, 10:56 Po jednej kadencji.A lud zanim nie zapłakał.Jedynie ten prosty chłop miał odwagę .Za to go podziwiam ,że zgodził się na taki urząd .Na który nie miał kwalifikacji .Jak kiedyś Wałęsa .Ale Bronka wypchnęło WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: I poooooszedł 03.11.16, 10:59 taniarada napisał(a): > Po jednej kadencji.A lud zanim nie zapłakał.Jedynie ten prosty chłop miał odwag > ę .Za to go podziwiam ,że zgodził się na taki urząd .Na który nie miał kwalifi > kacji .Jak kiedyś Wałęsa .Ale Bronka wypchnęło WSI. Widać, że zabolało. Nie dziwię się. Odpowiedz Link Zgłoś
marynazmlyna Komorowski to samodzielnie myslacy czlowiek. 03.11.16, 11:00 a nie jakas kukielka,ktora trzeba sterowac. www.youtube.com/watch?v=NUE26o1Oh3Y Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Komorowski to samodzielnie myslacy czlowiek. 03.11.16, 11:03 Ach ten samodzielny Maliniak. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: I poooooszedł 03.11.16, 11:02 Dżosef, znowu o spacjach zapominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: I poooooszedł 03.11.16, 11:09 Lesio Ksczyński nawet jednej kadencji nie dociągnął. Wolał strzelić samobója. Odpowiedz Link Zgłoś