Dodaj do ulubionych

Nie podobał wam się psychiatra jako min obrony?

14.11.16, 08:39
A teraz pacjent wam nie przeszkadza?
Obserwuj wątek
    • j-k Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przeszkadz 14.11.16, 08:47
      zapijaczony_ryj napisał:
      A teraz pacjent wam nie przeszkadza?

Taki Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przeszkadza
      a nawet cieszy.
      z takim trudno przegrac:
      www.se.pl/grzegorz-schetyna-wpadka,416802/
      • ayran Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 08:53
        Świeżutki ten twój news.
        Rozumiem, że gorączkowo szukałeś czegoś na Schetynę, ale jak zwykle kula w płot.
        • j-k nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 09:01
          na Grzesia mam staly namiar

to moj zwolennik, a ja jestem jego milosnikiem.
          • ayran Re: nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 09:45
            Gdybyś miał na niego stały namiar, doktorku bez promotorka, to pewnie dałbyś radę podrzucić coś świeższego. A tak mamy kolejną wtopę głupkowatego "ekonomisty" - taką jak wklejka z wiosny 2015 na dowód świetnego stanu gospodarki zarządzanej przez PiS.
            • j-k dalsze nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 10:40
              nie musze, hloopcze,
              na PO nie trzeba podrzucac nic swiezszego, poniewaz nic nie robia i do polityki polskiej nic nie wnosza - zatem jedno co jest sensowne - to posmiac sie z dawnych zaslug Grzesia :)

• zapijaczony_ryj Re: dalsze nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 12:02
                Ja tam wolę się pośmiać z największej zasługi genialnego stratega, czyl samoobalenia się w 2007 roku
                i..z numeru ze słuchawką, tego nikt nigdy nie przebije , to absolutne mistrzostwo świata w kretyństwie:
            • j-k slabo ci to idzie, maladjec... 14.11.16, 10:45
              ayran napisał:
              doktorku bez promotorka,

slabo ci to idzie, maladjec...
              dalem ci juz tyle posrednich namiarow na mojego promotorka,
              ale jak nie potrafisz - to nie pchaj sie na afisz.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

• ayran Re: slabo ci to idzie, maladjec... 14.11.16, 10:47
                Tak po prawdzie, mitomanie, nie dałeś ani jednego prawdziwego namiaru, o czym obaj dobrze wiemy.
          • zoil44elwer Re: nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 13:55
            GSch:Wybitna postać o słusznych,ukraińskich korzeniach.Forsuje się jako kresowiak z lwiwskimi korzeniami,faktycznie ponoć z Berdyczowa. W prl NZS i w RP3 poseł II,III,IV,V,VI,II,VIII kadencji z ramienia KLD,UW,PO.Dyrektor UWoj,Właściciel ks WKS Śląsk,minister SWiA,Marszałek Sejmu,P. Prezydenta RP3,Minister SZ,jeden z "historyków" rządzących 3RP:DT-UGd,BK-UW,BB-KUL(?!) i Grzegorz S-UWr.Aktualnie szef największej(?) partii totalnie opozycyjnej partii.W/g JanuszaP(Kulisy PO) ksywa "wiepsz'!?
        • zapijaczony_ryj Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 09:06
          PiSior, jako inny inaczej odgrzebał l newsa z 16 IV 2014 roku.
          Skąd tylu przygłupów w tej partii?
          A ten jeszcze dodaje się za doktora!!!
          • j-k Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 09:16
            jestem zwolennikiem Lewicy - o czym pisalem tu juz 100 razy.

i nie mozesz o tym nie wiedziec.

klamiesz publicznie, klamco.

Tfu(j),. jak zawsze, Dr. J.K.
            • ayran Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 09:47
              Absolutnie może o tym wiedzieć. Nikt nie ma obowiązku zastanawiać się nad deklaracjami ideowymi jakiegoś mitomana, który 90% swojej aktywności forumowej poświęca głupkowatym wklejkom bez związku z tematem.
            • zapijaczony_ryj Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 09:49
              Taki z ciebie dr, jak z koziej dOpy trąba. Może i jesteś zwolennikiem lewicy, tylko jeszcze sam o tym nie wiesz, bo każdym swoim wpisem podpisujesz się jako zwolennik PiS!
              • yoma Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:06
                Cicho chłopcy - dr ekonomii politycznej socjalizmu, to jestem w stanie uwierzyć.
                • ayran Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:10
                  Akurat doktorek przedstawiał się był także jako doktor chemii. Pewnie chodziło o chemię ludowo-socjalistyczną (destylacja, rektyfikacja itp.).
                  • yoma Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:13
                    No to dr historii - najlepszy przepis to data bitwy pod Grunwaldem...
                • zapijaczony_ryj Re: Belkocie i publiczny klamco 15.11.16, 09:40
                  Moze nawet uczeń Rajmunda K?
              • j-k nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:43
                bycie przeciwnikiem Po - nie oznacza bycia zolennikiem PiSu - ktory jest mi obojetny, tyle,
                ze wole ich od PO.

Przypisujac mi PiSowskie sympatiei (a wiedzac ze zwolennikiem PiSu nie jestem)

celowo publicznie sklamales - zatem jestes publicznym klamca.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                • ayran Re: nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:49
                  Proponuję, doktorku bez promotorka, byś go pozwał. Za naruszenie dóbr osobistych wielonikowego, obrotowego mitomana, pałętającego się po różnych formach, w tym forum kobieta.
                  • j-k I nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 12:18
                    i znowu dales plame.
                    pisanie pod roznymi nickami na roznych forach - nijak nie stoi w sprzecznosci z regulaminem GW
                    a poniewaz mnie o to juz pytano - juz dawno wspomnialem , ze na forach obyczajowych
                    pisze jako "obrotowy" - bo lubie obracac Lokomotywy :)

powiedz , hloopcze, co cie tak trzepie na moj widok i bezsilnie machasz nuszkami ?
                    - ze ciesze sie z odstawienia PeOvieczek od koryta ?
                    mieli 8 lat Wladzuchne i wystarczy.
                    • ayran Re: I nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 14:09
                      Prawdę powiedziawszy, komiczny mitomanie, nic mnie nie trzepie - po prostu stwierdzam, żeś mitoman, krętacz a do tego półanalfabeta, co nie przeszkadza ci pozostawać w całkowicie nieuzasadnionym samozachwycie.
                • yoma Re: nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:50
                  Cicho obrotowy, masz darmową reklamę i jeszcze ci źle?
      • zapijaczony_ryj Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 08:55
        znów pomyliłeś wątki, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
        A może coś z rana wziąłeś ?
        • j-k i ty nie walnujsa 14.11.16, 09:02
          rozumiem, ze odstawka od koryta boli, ale zeby glod narkotykowy szarpal cie jusz od rana ?
        • erte2 Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 10:24
          zapijaczony_ryj
          No i osiągnął swoje, bo dałeś się wciągnąć w dyskusję o odgrzewanych kotletach, a główny temat wątku gdzieś się rozpłynął. Na drugi raz olej, zignoruj i zostaw w spokoju - to ich najbardziej wku...a i powoduje gnicie wątroby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka