zapijaczony_ryj 14.11.16, 08:39 A teraz pacjent wam nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przeszkadz 14.11.16, 08:47 zapijaczony_ryj napisał: A teraz pacjent wam nie przeszkadza? Taki Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przeszkadza a nawet cieszy. z takim trudno przegrac: www.se.pl/grzegorz-schetyna-wpadka,416802/ Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 08:53 Świeżutki ten twój news. Rozumiem, że gorączkowo szukałeś czegoś na Schetynę, ale jak zwykle kula w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 09:01 na Grzesia mam staly namiar to moj zwolennik, a ja jestem jego milosnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 09:45 Gdybyś miał na niego stały namiar, doktorku bez promotorka, to pewnie dałbyś radę podrzucić coś świeższego. A tak mamy kolejną wtopę głupkowatego "ekonomisty" - taką jak wklejka z wiosny 2015 na dowód świetnego stanu gospodarki zarządzanej przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dalsze nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 10:40 nie musze, hloopcze, na PO nie trzeba podrzucac nic swiezszego, poniewaz nic nie robia i do polityki polskiej nic nie wnosza - zatem jedno co jest sensowne - to posmiac sie z dawnych zaslug Grzesia :) ____________________________ my z Grzesiem wszystko zniesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: dalsze nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 12:02 Ja tam wolę się pośmiać z największej zasługi genialnego stratega, czyl samoobalenia się w 2007 roku i..z numeru ze słuchawką, tego nikt nigdy nie przebije , to absolutne mistrzostwo świata w kretyństwie: Odpowiedz Link Zgłoś
j-k slabo ci to idzie, maladjec... 14.11.16, 10:45 ayran napisał: doktorku bez promotorka, slabo ci to idzie, maladjec... dalem ci juz tyle posrednich namiarow na mojego promotorka, ale jak nie potrafisz - to nie pchaj sie na afisz. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: slabo ci to idzie, maladjec... 14.11.16, 10:47 Tak po prawdzie, mitomanie, nie dałeś ani jednego prawdziwego namiaru, o czym obaj dobrze wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: nie walnujsa, maladjec... 14.11.16, 13:55 GSch:Wybitna postać o słusznych,ukraińskich korzeniach.Forsuje się jako kresowiak z lwiwskimi korzeniami,faktycznie ponoć z Berdyczowa. W prl NZS i w RP3 poseł II,III,IV,V,VI,II,VIII kadencji z ramienia KLD,UW,PO.Dyrektor UWoj,Właściciel ks WKS Śląsk,minister SWiA,Marszałek Sejmu,P. Prezydenta RP3,Minister SZ,jeden z "historyków" rządzących 3RP:DT-UGd,BK-UW,BB-KUL(?!) i Grzegorz S-UWr.Aktualnie szef największej(?) partii totalnie opozycyjnej partii.W/g JanuszaP(Kulisy PO) ksywa "wiepsz'!? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 09:06 PiSior, jako inny inaczej odgrzebał l newsa z 16 IV 2014 roku. Skąd tylu przygłupów w tej partii? A ten jeszcze dodaje się za doktora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 09:16 jestem zwolennikiem Lewicy - o czym pisalem tu juz 100 razy. i nie mozesz o tym nie wiedziec. klamiesz publicznie, klamco. Tfu(j),. jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 09:47 Absolutnie może o tym wiedzieć. Nikt nie ma obowiązku zastanawiać się nad deklaracjami ideowymi jakiegoś mitomana, który 90% swojej aktywności forumowej poświęca głupkowatym wklejkom bez związku z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 09:49 Taki z ciebie dr, jak z koziej dOpy trąba. Może i jesteś zwolennikiem lewicy, tylko jeszcze sam o tym nie wiesz, bo każdym swoim wpisem podpisujesz się jako zwolennik PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:06 Cicho chłopcy - dr ekonomii politycznej socjalizmu, to jestem w stanie uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:10 Akurat doktorek przedstawiał się był także jako doktor chemii. Pewnie chodziło o chemię ludowo-socjalistyczną (destylacja, rektyfikacja itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:13 No to dr historii - najlepszy przepis to data bitwy pod Grunwaldem... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Belkocie i publiczny klamco 15.11.16, 09:40 Moze nawet uczeń Rajmunda K? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:43 bycie przeciwnikiem Po - nie oznacza bycia zolennikiem PiSu - ktory jest mi obojetny, tyle, ze wole ich od PO. Przypisujac mi PiSowskie sympatiei (a wiedzac ze zwolennikiem PiSu nie jestem) celowo publicznie sklamales - zatem jestes publicznym klamca. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:49 Proponuję, doktorku bez promotorka, byś go pozwał. Za naruszenie dóbr osobistych wielonikowego, obrotowego mitomana, pałętającego się po różnych formach, w tym forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 12:18 i znowu dales plame. pisanie pod roznymi nickami na roznych forach - nijak nie stoi w sprzecznosci z regulaminem GW a poniewaz mnie o to juz pytano - juz dawno wspomnialem , ze na forach obyczajowych pisze jako "obrotowy" - bo lubie obracac Lokomotywy :) powiedz , hloopcze, co cie tak trzepie na moj widok i bezsilnie machasz nuszkami ? - ze ciesze sie z odstawienia PeOvieczek od koryta ? mieli 8 lat Wladzuchne i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: I nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 14:09 Prawdę powiedziawszy, komiczny mitomanie, nic mnie nie trzepie - po prostu stwierdzam, żeś mitoman, krętacz a do tego półanalfabeta, co nie przeszkadza ci pozostawać w całkowicie nieuzasadnionym samozachwycie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: nadal belkocie i publiczny klamco 14.11.16, 10:50 Cicho obrotowy, masz darmową reklamę i jeszcze ci źle? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 08:55 znów pomyliłeś wątki, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem? A może coś z rana wziąłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i ty nie walnujsa 14.11.16, 09:02 rozumiem, ze odstawka od koryta boli, ale zeby glod narkotykowy szarpal cie jusz od rana ? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Pacjent jako szef opozycji zupelnie nie przes 14.11.16, 10:24 zapijaczony_ryj No i osiągnął swoje, bo dałeś się wciągnąć w dyskusję o odgrzewanych kotletach, a główny temat wątku gdzieś się rozpłynął. Na drugi raz olej, zignoruj i zostaw w spokoju - to ich najbardziej wku...a i powoduje gnicie wątroby. Odpowiedz Link Zgłoś