znak-wodny 23.11.16, 22:57 a OBOP nie wie co z tym fantem zrobić. Upublicznić prawdę czy milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 23.11.16, 23:16 Znowu fałszują sondaże,suweren wszak uwielbia Zawistnego Kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 23.11.16, 23:23 alistair-p napisał: > Znowu fałszują sondaże,suweren wszak uwielbia Zawistnego Kurdupla. Nie fałszują, tylko korzystają z ruskich serwerów. A tam to wiadomo... S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 23.11.16, 23:29 To było do przewidzenia, wiadomo było że PIS będzie właził (w wiadomy otwór),,klerowi. Pierwszy wyraźny znak protestu obywateli to był bunt przeciw ustawie antyaborcyjnej..... PIS mimo że się wtedy cofnął, nie wyciągnął z tego absolutnie żadnych wniosków. Nadal PA Duda bije pokłony biskupom a PIS robi wszystko aby dogodzić "czarnym i purpurowym" ludzikom. Niestety w naszym kraju poczuliśmy już powiew wolności i nie damy sobie pewnych przywilejów odebrać. Martwi mnie to, bo nigdy nie byliśmy krajem wyłącznie katolickim i nigdy nie będziemy To jest pole do POpisu wiadomych partii i jeśli PIS się nie opamięta i nie wyciągnie na czas odpowiednich wniosków to albo rząd upadnie wcześniej, albo przegra z kretesem za trzy lata. Popieram wiele posunięć PIS, jednak nigdy nie pogodzę się i nie zgodzę z cofnięciem Polski do średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 08:27 > PIS mimo że się wtedy cofnął, nie wyciągnął z tego absolutnie żadnych wniosków. PiS nigdy nie popierał całkowitego zakazu aborcji. Natomiast zakaz zabijania dzieci z zespołem Downa jest słuszny. > nigdy nie byliśmy krajem wyłącznie katolickim i nigdy nie będziemy Katolicyzm (w sensie kulturowym ) jest integralnym elementem naszej tożsamości narodowej -- Pacynka www.wprost.pl/galeria/10196/3/Memy-z-Lechem-Walesa.html Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 08:33 "PiS nigdy nie popierał całkowitego zakazu aborcji" Całkowity zakaz popierali Kaczyński, Szydło, Witek, a nawet Duda. Ale żeby PiS popierał? To niemożliwe. " Katolicyzm (w sensie kulturowym ) jest integralnym elementem naszej tożsamości narodowej" Ale nie wiernopoddańcze bałwochwalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 16:08 prawdawaszaboli napisał: > Katolicyzm (w sensie kulturowym ) jest integralnym elementem naszej tożsamości > narodowej Waszej może i tak, ale nie polskiej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 20:53 prawdawaszaboli napisał: > > PIS mimo że się wtedy cofnął, nie wyciągnął z tego absolutnie żadnych wni > osków. > > PiS nigdy nie popierał całkowitego zakazu aborcji. Natomiast zakaz zabijania dz > ieci z zespołem Downa jest słuszny. Tu nie chodzi o aborcję, ale o to że PIS traci poparcie dzięki spoufaleniu się z klerem. Ostatnim razem dostali poparcie także obywateli którzy nie do końca podzielają układ polityczno- ekumeniczny KK. Wygrali te ostatnie wybory nie dlatego że KK ich popierał, a dzięki temu że obywatele mieli dość polityki PO +PSL. Liczyłem się z tym że znów będzie z PIS-em tak jak kiedyś, miałem jednak iskierkę nadziei że wyciągnęli wnioski i nie powtórzą ponownie tego samego błędu. Jednak się chyba przeliczyłem.. Czy my Polacy nie zasługujemy na normalną partię, normalny rząd, który będzie pod każdym względem mądrze rządził?????????????????????????????????????????????????????????????. Brak słów..... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada O mój Boże 24.11.16, 08:43 Co za bzdety."lech1966 23.11.16, 23:29 To było do przewidzenia, wiadomo było że PIS będzie właził (w wiadomy otwór),,klerowi. Pierwszy wyraźny znak protestu obywateli to był bunt przeciw ustawie antyaborcyjnej..... PIS mimo że się wtedy cofnął, nie wyciągnął z tego absolutnie żadnych wniosków. Nadal PA Duda bije pokłony biskupom a PIS robi wszystko aby dogodzić "czarnym i purpurowym" ludzikom. Niestety w naszym kraju poczuliśmy już powiew wolności i nie damy sobie pewnych przywilejów odebrać. Martwi mnie to, bo nigdy nie byliśmy krajem wyłącznie katolickim i nigdy nie będziemy .Stwierdził to lech 1966. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 14:58 Wyniki sondaży to najlepszy wskaźnik notowań PiS u Putina. Wygląda na to, że po zbliżeniu z Trumpem znacznie mniej zależy mu na jaczejce agentów Antona i JARa. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot Odpowiedz Link Zgłoś
j-k PO przekroczy prog wyborczy :) 24.11.16, 15:54 gelati napisał(a): PO na ...3.76%. Jaka szkoda:))) Wierze w nich... - jak sie dobrze nadma, to przekrocza prog wyborczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: POdobno PO ma... 24.11.16, 17:43 Wychodzi na to, że PiS ma co najmniej 96%. Na więcej Putin się nie zgodził? -- Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 16:38 ciesz sie cyklisto ciesz ale nielicz nato ze PiS kiedykolwiek straci wladze ucz sie Roty,ucz. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 16:50 xystos 24.11.16, 16:38 napisał: "ciesz sie cyklisto ciesz ale nielicz nato ze PiS kiedykolwiek straci wladze" Chodziłeś kiedyś do szkoły? Pytam, bo walisz byki ortograficzne jak analfabeta po wylewie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 24.11.16, 17:57 Typowy "przedstawiciel ciemnego ludu". Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ale jaja! Poparcie dla PiS maleje 25.11.16, 04:25 pisze wystsr zajaco dobrze jak na chemika-technologa a ty.mi podkreśl moje "byki"czerwonym I kustem wiesz oczywiscie že gdy Żydowi brakuje argumentów-czepia sie pisowni albo truje studnie z których wode czerpią cale społecznosci goyi Odpowiedz Link Zgłoś