alistair-p 27.11.16, 16:36 tak mawiała moja babcia,a przypomniała mi się ta oczywista prawda gdy popatrzyłem dzisiaj na pewnego złodzieja kolejowego w Kawie na Ławę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Jojo to nie cham 27.11.16, 17:56 To były bandzior kolejowy! Obrabiał w pociągach kolegów! Teraz w Świrlandii jedna z pierwszych osób w tym "państwie" Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Cham pozostanie chamem 27.11.16, 18:00 może dostanie od sokistów jakiś ich order resortowy z liśćmi dębowymi ? -- apostazja.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Cham pozostanie chamem 27.11.16, 18:42 Ja znam jeszcze inne powiedzenie. Cham nawet jeśli skończy pięć fakultetów, chamem zostanie do końca życia. Przykład: pani profesor Szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Cham pozostanie chamem 27.11.16, 19:18 Od dawna wiadomo,że dyplom nie daje patentu na to,o czym mówił Bartoszewski,na przyzwoitość. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cham pozostanie chamem 27.11.16, 19:52 Cham (hebr. חָם Ḥam), – według biblijnej Księgi Rodzaju jeden z 3 synów Noego, przodek ludów Kanaanu i Afryki. Od jego imienia wzięła się nazwa ludu Chamici. Za swoje zachowanie w stosunku do ojca został, wraz z potomstwem, przeklęty przez Noego. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Cham pozostanie chamem 27.11.16, 20:44 Brudzinski ksywa Jojo to Wolak nie zaden Chamit, Ociec , to zwyczajny rodowity nadwislanski okaz buraka Odpowiedz Link Zgłoś