Dodaj do ulubionych

Duda to typowy PiSior,

04.12.16, 15:56
zakłamany, butny i niekompetentny, teraz dopiero łaskawie przyznał się do rzucania obietnic na wiatr, pozwolę sobie przypomnieć to kłamstwo, jedno z wielu, Dudy,
Nie słuchajcie państwo tego, co opowiadają, że się nie da w Polsce obniżyć wieku emerytalnego, że nie da się podnieść kwoty wolnej od podatku, bo się budżet zawali. To bzdury
A teraz,
Rozmawiałem z panią premier i ona mi powiedziała: "Nie damy rady podwyższyć kwoty wolnej od podatku, tak jak złożyłeś to w swoim projekcie". Więc ja powiedziałem, że zależy mi na tym, żeby rozpocząć, żeby dochodzić stopniowo
Ja jako gorszy sort mam na takie robienie z gęby sempiternę jedno określenie, ale nie chcę by ten wątek powędrował na Osła, więc zostawię go w pamięci.

natemat.pl/196019,premier-powiedziala-mi-nie-damy-rady-andrzej-duda-wreszcie-przyznal-ze-obietnice-wyborcze-pis-byly-na-wyrost
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Re: Duda to typowy PiSior, 04.12.16, 16:04
      Jesteś bardzie zakłamany od Dudy pisząc, że twój wątek może wylądować na oślej :)
    • ave.duce Re: Duda to typowy PiSior, 04.12.16, 16:18
      Cholewa ;)
      • zapijaczony_ryj Re: Duda to typowy PiSior, 05.12.16, 08:30
        Ze znaczkiem PiS w klapie (Miniaturką flagi, którą sobie PiSi zwłaszczyli, ze to niby tylko ichnia jest, zawłaszczyli jak wszystko inne, jak rocznice narodowe, czy patriotyzm).
    • m.c.hrabia Re: Duda to typowy PiSior, 04.12.16, 16:31
      bez jajeczny
      • ave.duce Re: Duda to typowy PiSior, 04.12.16, 17:05
        raskolnikow2.files.wordpress.com/2016/05/chxfaqtw0aaeezx.jpg
        • m.c.hrabia Re: Duda to typowy PiSior, 04.12.16, 17:09
          nic dodać nic ująć
        • l_zaraza_l Re: Duda to typowy PiSior, 05.12.16, 17:42
          Idealnie.
      • behemot17-13 Re: Duda to typowy PiSior, 04.12.16, 17:28
        Za to wiecznie uśmiechnięty. Uśmiech jak budyń, niby słodziutki, a mdły jakoś. Ale zaraz, nie uśmiecha się gdy wygłasza laurki dla kapiszona, wtedy jest tak poważny, żeby nie napisać spięty. Pewnie ma świadomość, że palec włożony do d... może się zagiąć.
    • ukos Właśnie straszliwie obraziłeś PanPrezydęta! 04.12.16, 17:14
      czan-dra napisał:

> Duda to typowy PiSior

Nie typowy, tylko prawie najtypowszy, zaraz po PrezesuPanu i aparatczykach upoważnionych przez PrezesuPanu do wydawania Dudzie komend i poleceń. Im aparatczyk wyżej w PiSowskiej hierarchii, tym bardziej jest naj w tym, co robi. Spośród sług PrezesuPanu najwierniejszy i najbardziej uniżony jest stojący najwyżej.
      • lumpior Re: Właśnie straszliwie obraziłeś PanPrezydęta! 04.12.16, 17:24
        Wytresowany zajebiście,totalnie.demotywatory.pl/4712826/Jedno-zdjecie-ktore-mowi-wiecej-o-dzisiejszej-Polsce-niz
    • sverir Re: Duda to typowy PiSior, 05.12.16, 08:27
      "Nie słuchajcie państwo tego, co opowiadają, że się nie da w Polsce obniżyć wieku emerytalnego, że nie da się podnieść kwoty wolnej od podatku, bo się budżet zawali. To bzdury. To są bzdury. Wystarczy zacząć naprawiać polską gospodarkę, a tak naprawdę pieniądze z tego systemu znajdą się natychmiast".

• horpyna4 Re: Duda to typowy PiSior, 05.12.16, 08:42
        Tiaaa... na 500+ na każde dziecko też miały się znaleźć pieniądze... jakoby były już policzone i w kampanii wyborczej Szydła było głoszone, że są gotowe i czekają.

• sverir Re: Duda to typowy PiSior, 05.12.16, 08:47
          Ano były policzone. Stąd Szydło i jej ekipa wiedzieli, że nie zrealizują wielu obietnic.
    • mariner4 Tylko prymityw smieje sie 05.12.16, 09:49
      z własnych dowcipów.
      A Duda, żartobliwie nazywany prezydentem, cieszy się z własnych dowcipów.
      No i kłamie jak najęty. Ja dobrze pamiętam co mówił w czasie kampanii wyłudzania swojego mandatu.
      On nie ma wątpliwości? Tak jak krowa.
      M.
      • marta596 Re: Tylko prymityw smieje sie 05.12.16, 19:29
        A ja patrząc na te jego uśmieszki, niby żarciki i w końcu głupawy śmiech, dostrzegam raczej maskę skrywającą niepewność. Bywają tacy ludzie, u których w sytuacjach stresowych, związanych z poczuciem jakiegoś zagrożenia, niepewności pojawia się taki automatyczny odruch, będący zasłoną rzeczywistych lęków i przeżyć. Marny z niego aktorzyna, choć w błazeńskich minach i odegranych, przygotowanych przemówieniach jest niezły, ale w wywiadach już mu tak dobrze nie wychodzi.
      • taniarada Re: Tylko prymityw smieje sie 05.12.16, 19:35
        mariner4 napisał:

> z własnych dowcipów.
        > A Duda, żartobliwie nazywany prezydentem, cieszy się z własnych dowcipów.
        > No i kłamie jak najęty. Ja dobrze pamiętam co mówił w czasie kampanii wyłudzani
        > a swojego mandatu.
        > On nie ma wątpliwości? Tak jak krowa.
        > M.
        Jednak wygrał z Komorowskim i obrażając go obrażasz i to ciągle ludzi co go wybrali.Typowy ciągły hejt w twoim wdaniu.Nic innego nie umiesz napisać.A my musimy udowadniać ,dlaczego garbaty nie może mieć prostych dzieci.Skąd w tobie tyle nienawiści?
        • man_sapiens Re: Tylko prymityw smieje sie 05.12.16, 21:39
          Wygrał? Przypadkowy wynik głosowania przez przypadkowych wyborców , że powtórzę za twoim idolem.
        • mariner4 Re: Tylko prymityw smieje sie 05.12.16, 21:59
          Nic mnie nie łączy z pisim elektoratu. Obchodzą mnie tylko co Marsjanie.
          M.
    • wariant_b Nie typowy 06.12.16, 00:11
      bo płynnie mówi po polsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka