Dodaj do ulubionych

Gazeta to Wy

01.01.17, 20:16
Taki billboard po drodze dzisiaj widziałem. kto to w końcu ta Gazeta? My? Wy? Oni?
Kiedyś, jak się tu udzielałem, rzeczywiście myślałem, że na tu powstanie coś w rodzaju społeczeństwa obywatelskiego. Było tu dużo ludzi reprezentujących różne poglądy, mądrych, głupich, naiwnych, partyjnych. Wątki stąd (no, może nie z FK, częściej z Forum Społeczeństwo) lądowały na głównej i były częścią internetowego wydania Gazety, naszym wkładem w publicystykę. Potem wyglądało to tak, jakby Agora postanowiła forum udusić i dzisiaj działa ono w okrojonej formie, nie jest już w żadnym stopniu opiniotwórcze. To kto to jest w końcu ta Gazeta?
Obserwuj wątek
    • kfugktru23 Re: Gazeta to Wy 01.01.17, 20:21
      Wszystko pięknie ale po drodze zbudowano Olgino i pojawiły się płatne trolle takie jak ty.
      • ultimate.strike Re: Gazeta to Wy 01.01.17, 20:27
        Bezpłatny jestem, aż tak dobrze nie ma. Masz jeszcze coś do powiedzenia, czy to już kres możliwości?
      • sosna_pospolita Re: Gazeta to Wy 01.01.17, 22:14
        platny troll to ten:
        www.youtube.com/watch?v=zwT39M7KLFQ&feature=youtu.be&t=128
        • ultimate.strike Re: Gazeta to Wy 01.01.17, 22:18
          Przed chwilą ten mateirał widziałem w dyskusji o aborcji. Michnik dobry na wszystko. jak kilt. :)
    • inocom Zapłacisz będzie Twoja. /nt 01.01.17, 22:16
      ultimate.strike napisał:

> Taki billboard po drodze dzisiaj widziałem. kto to w końcu ta Gazeta? My? Wy? O
      > ni?
    • rabbi.rozencwajg Re: Gazeta to Wy 01.01.17, 23:00
      ultimate.strike napisał:
      To kto to jest w końcu ta Gazeta?
      --------------------------------------------
      żydowska gazeta dla Polaków. I nic innego.
    • qqazz Jak to kto? Wy! 01.01.17, 23:13

pozdrawiam
    • j-k Gazeta W. - to Wy 01.01.17, 23:16
      "My" - to byliscie w 1989

J.K.
      dzialacz "S" w 1981.
      • wariant_b Re: Gazeta W. - to Wy 01.01.17, 23:32
        A ty w którym roku przestałeś być "My"?
        • j-k nadal Gazeta W. - to Wy 01.01.17, 23:35
          szybko.
          przy wyprzedazy majatku narodowego po 1990

nawet tych firm - ktore byly rentowne.
          (dla przykladu: - PGR-y na Opollszczyznie)

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          ekonomista.
          • wariant_b Re: nadal Gazeta W. - to Wy 01.01.17, 23:55
            "Uwłaszczanie" PGR-ów było specjalnością Solidarności Rolników Indywidualnych,
            obok Porozumienia Centrum najbardziej złodziejskiego ugrupowania tego okresu.
            Nie wydaje mi się, żeby PC czy (wielu nazw) PSL „Solidarność” miały związek z GW.
    • soviethombre gazetazdaniem moim, jest silnie zależna od 01.01.17, 23:46
      rosyjskich. liberałów
      • wariant_b Re: gazetazdaniem moim, jest silnie zależna od 01.01.17, 23:58
        > rosyjskich. liberałów

Poproś Centralę o nowe hasła - te są kiepskie.
      • piq buahahaha, homoś, pisz więcej sobie na pohybel,... 02.01.17, 00:31
        ...co post, to kompromitacja. Wymieńże, kochanie, tych "rosyjskich liberałów". Kto też to taki, uzależniający od siebie sporą spółkę giełdową z amerykańskimi udziałowcami.
    • piq Gazeta to oni,... 02.01.17, 00:36
      ...pamiętam dokładnie, jak się staczała. Nie przyłożyłem do tego ręki, więc gazeta to z pewnością nie ja. A pamiętasz doskonałe, żywe forum Aktualności? Nie istnieje, a dokładniej zostało zlikwidowane przez Agorę mać, resztki egzystują pod nazwą Aquanet na dnie portalu tylko dzięki weteranom.
    • judeosceptyk Re: Gazeta to Wy 02.01.17, 15:52
      pamietam takich ludzi jak Miriam, Galba, perla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka