Dodaj do ulubionych

Zydokomuna chce rozwalic KOD

19.01.17, 04:21
Zydokomuna chce rozwalic KOD. :o
Wiceprzewodniczący Komitetu Radomir Szumełdak przyznaje jednak w rozmowie z "Czarno na białym", że ma coraz więcej dowodów... - wszystko wskazuje na to, ze Szumełda jest kretem Mariusza Ulaskawionego.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 05:37
      Piszesz o swoim szefie i jego bracie? Niesamowite.
    • xystos Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 06:50
      Zydo-Komuna to wlasnie KOD
      tacy z nich demokraci jak ci z
      Moskwy importowani demokraci-ludowi zydowskiego pochodzenia.

noo i nieudal sie zamach stanu okupujsc mownice sejmu,EU niewyslala do Polski korpusu sanitarnego,a teraz z US Boys wzdluz
      lini Odry jest to deginitywnie niemozliwe w przydzlosci.
      • pies_na_czarnych Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:01
        > US Boys wzdluz
        lini Odry jest to deginitywnie niemozliwe w przydzlosci.

Ile US Boy'a przypada na jeden kilometr Odry? Jedna setna, czy jeszcze mniej :)
        • xystos Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 11:55
          "Ile US Boy'a przypada na jeden kilometr Odry? Jedna setna, czy jeszcze mniej"

.. wystarczy 3 - 4 kompanie a tyle
          ma ich byc,sama obecnosc US Army
          jest odstraszajaca,zwlaszcza gdy dwaj wielcy prezydenci Putin i Trump
          wspolny cel miec beda,Polska moze
          byc spoiwem.
          • pies_na_czarnych Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 12:46
            > sama obecnosc US Army
            jest odstraszajaca,zwlaszcza gdy dwaj wielcy prezydenci Putin i Trump
            wspolny cel miec beda

Czy mam przez to rozumiec, ze beda bronic Polski przed EU? Sam fakt stacjonowania tych zolnierzy na zachodniej granicy Polski rowniez wskazuje, ze maja nas bronic przed EU, albo chociaz tylko przed Niemcami.
            :)))
      • ultimate.strike Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:45
        Wszystko przez to pochodzenie.
    • adam.eu Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 07:26
      Stare zasady, to przenikanie do struktur. Prowokacje. Podobnie było za PRL.
      Ale słowo "żydokomuna" nie ułatwia dyskusji.
      • danillko Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 07:40
        adam.eu napisał:
        > Ale słowo "żydokomuna" nie ułatwia dyskusji.
        >
        Wręcz przeciwnie, używane pojęcia definiują rozmówców, a więc wiemy już, że @pies_na_czarnych jest Prawdziwą Antykomunistką...
        • adam.eu Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 08:43
          Na temat postu też masz coś do powiedzenia?
          • adam.eu Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 08:45
            Przede wszystkim postu Psa na czarnych.
      • pies_na_czarnych Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:03
        Powinienem napisac je w codzyslowie. Postawilem tam znaczek o: Myslalemyslalem, ze to wystarczy.
      • pies_na_czarnych Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:42
        adam.eu napisał:

> Ale słowo "żydokomuna" nie ułatwia dyskusji.
        >

To slowo jak gowno muchy przyciagnie pisich do tego watku.
    • haen2010 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 08:10
      Raczej ambitne gejostwo. To wiele wyjaśnia:

"Radomir Szumełda, polski polityk, działacz trójmiejskiej Platformy Obywatelskiej, urodzony 16 stycznia 1972 roku w Gdyni.
      Radomir Szumełda jest otwarcie mówiącym o swojej orientacji gejem. Publicznego coming outu jako osoba homoseksualna dokonał 27 listopada 2012 roku we wpisie zamieszczonym na portalu Facebook, w ktorym napisał „Jestem gejem i mam gorzej niż Wy wszyscy”, później wyjaśniał, że zrobił to „w chwili frustracji, pod wpływem kilku głębszych”, ale jak podkreśla nie żałuje swojej decyzji.[1] Szumełda popiera wprowadzenie związków partnerskich, jego poglądy na kwestie adopcji przez pary jednopłciowe zgodnie z linią partii są konserwatywne.[2]
      Radomir Szumałda jest właścicielem sopockiego klubu Atelier oraz gdyńskiej restauracji Big Apple.[3] W 2011 roku kandydował w wyborach parlamentarnych z list gdyńskiej Platformy Obywatelskiej, w których zdobył 6 656 głosów, jednak do Sejmu się nie dostał."

Zawiedziony platfus. Biznesman. Gej. Jeszcze pamiętam jak Biedroń dobijał Palikota, któremu wsztstko zawdzięczał.
      • adam.eu Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 08:39
        haen2010 napisał:

> Raczej ambitne gejostwo. To wiele wyjaśnia:
        >
        > "Radomir Szumełda, polski polityk,....................................

I co Tobie wyjaśniło?
        Czy właściwie dobrałeś argument? Szczególnie w tym przypadku?
        A gdyby Kaczyński okazał się gejem?
        A jeżeli nawet nie jest, to gdzieś tam słyszałem jego wypowiedź na temat gejów.
        Jego podejście jakie zadeklarował jest różne od Twojego.
        • haen2010 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 08:57
          Jak dla mnie to wiele. Bo widzę i czytam co się dzieje z KODem i wokół osoby Kijowskiego. Którego zresztą uważam za przeciętnego, dość przypadkowego lidera.

Znacznie gorzej szacuję tych, którzy mu podkładają drobne świnie robiąc z zagubionego gościa bez grosza wielkiego aferzystę. Jeżeli już został tym liderem, to musiał mieć trochę kasy na żarcie, benzynę, mieszkanie, funkcjonowanie.
          • adam.eu Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:44
            Zobacz, na szali stawiasz orientacje seksualne, atakujesz Kijowskiego.
            A jaki to ma związek z tematem wątku?
            • haen2010 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:52
              Żaden. Nie mogę tego zmienić.

Ja tylko piszę o tym, kto jest głównym macherem wykańczania Kijowskiego. To oficjalne informacje.
              • erka-4 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 10:12
                haen2010 napisał:

> Żaden. Nie mogę tego zmienić.
                >
                > Ja tylko piszę o tym, kto jest głównym macherem wykańczania Kijowskiego. To ofi
                > cjalne informacje.

- czy alimenciarza ktoś musi wykańczać ?
                W/g mojej oceny on od początku był skończonym oszustem.

Pamiętam kiedy wiosną moja córka maiła jechać do Warszawy na zaKODowana manifestację
                bronić "demokracji" ostrzegłem ją wówczas,żeby wzięła pod uwagę swoje alimenty,które były mąż póki co jej płaci,ale co będzie jeśli w ślady Kijowskiego pójdzie.
                Powiedziałem: jedź córuś,ale na moją pomoc nie masz prawa liczyć,w razie czego.

Zrezygnowała.
                W każdym razie nie z ojcowskiej pomocy.
          • sverir Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 10:22
            "Jeżeli już został tym liderem, to musiał mieć trochę kasy na żarcie, benzynę, mieszkanie, funkcjonowanie"

Aha, jasne. Tylko dlaczego zlecał w takim razie zadania żonie? Firma żony nie ma innych zleceń?
            • pies_na_czarnych Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 10:41
              Nie robil nic nielegalnego o ile dobrze sie orientuje. Oczywiscie jest to mieszanie interesow czego nie pochwalam. Rowniez nie pochwalam jego dzisiejszego zachowania sie.
              Nieodpowiedni czlowiek na tym stanowisku. Od poczatku mialem nienajlepsze zdanie o nim. Jednoczesnie bardzo mi sie nie podoba to co robi Szumełda. Powinni go pogonic jak najszybciej. Kret rozbijajacy KOD od wewnatrz wedlug starych zasad KGB najprawdopodobniej prowadzony przez Mariusza Ulaskawionego.
            • haen2010 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 10:45
              Też jestem zdania, że przy miliardach, na które rżnie Polskę kościelno-pisowska mafia to Kijowski jest bardzo robaczek. Poza tym jego nędzna kasa pochodziła od zrzutki ludzi na KOD Kijowskiego, nie Szumełdy. Każdy proboszcz się rechocze jak to czyta.

Chyba go Ziobro nie wyśle na Rakowiecką. Alimenciarzy u nas od ch..., więzień trzeba ze trzy razy więcej
              • adam.eu Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 20:25
                Nie wnikałem w sprawy zarządu KOD (to PIS mnie inspiruje do popierania działalności KODu), ale Kijowski wydaje mi się być jakiś przypadkowym liderem. Zapewne też dlatego tak się stało i tak długo się utrzymał, żeby na czele ruchu nie stał żaden polityk. Nie wiem, jak inaczej tłumaczyć.
                Po za tym to otwarta organizacja, trzeba pamiętać, że na szkodę Solidarności też działali ludzie podlegli PZPR.
      • pies_na_czarnych Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:07
        > zrobił to „w chwili frustracji, pod wpływem kilku głębszych”

Ten typ najlatwiej jest zwerbowac na kapusia/kreta.
        • haen2010 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 09:32
          Dokładnie. Tego nie trzeba analizować.
          • buldog2 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 19.01.17, 23:59
            Haen,
            Ile to lat! Wszystkiego najlepszego, zdrowia itd.
            • haen2010 Re: Zydokomuna chce rozwalic KOD 20.01.17, 08:43
              Dzięki. Moje zainteresowanie polityką znacznie osłabło po samodegradacji klasy politycznej. Wszyscy w miarę uczciwi i godni odrobiny zaufania leżą pokotem. Liczy się bezwzględna świnia i cyniczny cham.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka