Dodaj do ulubionych

czasami warto być pobożnym

27.02.17, 12:58
Człowiek prawdziwej wiary:
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: czasami warto być pobożnym 27.02.17, 13:22
      ojejku ,popatrzcie na foto , on na foto ma mocno nienaturalnie tak wklęśnięte czółko ,
      czy też jest poobijany jka jego szefowa ?
      • 99venus Re: czasami warto być pobożnym 27.02.17, 14:40
        Oni wszyscy spod jednej sztancy.
        • m.c.hrabia Re: czasami warto być pobożnym 27.02.17, 15:00
          on na foto ma mocno nienaturalnie tak wklęśnięte czółko ,

może to ta bruzda o której niejaki Oko mówił.
      • pies_na_czarnych Re: czasami warto być pobożnym 27.02.17, 14:59
        Walnal po pijaku miedzianym garnkiem o glebe.
        • horpyna4 Re: czasami warto być pobożnym 27.02.17, 15:08
          E tam, widocznie miał kiedyś mózg, ale mu wyżarło i czółko się zaklęsło.
          • pies_na_czarnych Re: czasami warto być pobożnym 27.02.17, 15:53
            Proznia zassala ;)
    • f.a.q Ten portal. 27.02.17, 15:10
      Ten portal to internetowe wydanie "Nie"?
      Pytam bo nawet z tej odległości cuchnie Urbanem i jego koszernym dupskiem.
      Chociaż...
      czcionka to chyba z "Wyborczej"....
      • 99venus Re: Ten portal. 27.02.17, 15:18
        I pewnie są to powody dla których tutaj jesteś.
        • f.a.q Re: Ten portal. 27.02.17, 15:25
          Raczej wątpię bo to co tam można przeczytać jest raczej kierowane do odmóżdżonych michnikojdów lemingowatych z rodziny vulgaris..
          Czyli nie do mnie.
          • 99venus Re: Ten portal. 27.02.17, 18:16
            Skoro czytasz to znaczy DLA CIEBIE.
            • f.a.q Re: Ten portal. 28.02.17, 10:02
              Ależ nie czytam. Otworzyłem tylko wskazany przez Ciebie link i zwróciłem uwagę na prezentowane treści lub jak kto woli fekalia, po czym z ogromnym obrzydzeniem kliknąłem na cofnij w menu przeglądarki.
              Ale to tylko moje odczucia, ty możesz mieć odmienne i ja szanuję twój gust i potrzeby estetyczne. Serio...
              • yoma Re: Ten portal. 28.02.17, 16:25
                Wyczyść jeszcze ciacha i historię.
          • x2468 Re: Ten portal. 27.02.17, 19:27
            Tak was widza, tak was piszą. Polski rzad:
            www.tvn24.pl/karykatura-rzadu-na-karnawalowej-paradzie,719002,s.html#autoplay
            • f.a.q Re: Ten portal. 28.02.17, 10:05
              A ja dostrzegam że dobrze nas widzą: radioszczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2016/2016-02-08_1454945491.jpg
              Na poprzedniej paradzie pewnie "Tusk lizał buty makreli" dziękując za azyl w Brukseli.
      • sverir Re: Ten portal. 27.02.17, 15:33
        Bo to niemożliwe,żeby ktoś poza Wyborczą i Urbanem nie lubił PiS, nieprawdaż?
        • f.a.q Re: Ten portal. 27.02.17, 16:28
          A niby skąd taki wniosek?
          Napisałem jedynie, że treści i sposób ich prezentacji wskazują wielce prawdopodobne na "koszerne" podłoże autora tych rewelacji. Skojarzenie z "NIE" nasuwa się samoistnie bowiem podobnie jest pieczarkami. Wymagają wilgoci i specyficznego podłoża.
          • 99venus Re: Ten portal. 27.02.17, 18:17
            Czyli w dodatku NIE czytasz.Gratuluję.
            • f.a.q Re: Ten portal. 28.02.17, 10:13
              99venus napisał:

> Czyli w dodatku NIE czytasz.Gratuluję.
              >

Ależ nie muszę. Opieram się na opinii licznych autorytetów których kompetencję w danej dziedzinie uznaję.
              To jest tak jak z P. Gessler jeżeli ona mówi, że coś smakuje jak kupa to ja jej wierzę, iż jest to niesmaczne i nie muszę próbować. Po prostu zdaję się na jej empiryczne doświadczenie.
          • sverir Re: Ten portal. 28.02.17, 07:56
            Mi przypomina nieporadnych.pl, ale widać styl NIE trafia do ludzi i inni kopiują:)
            • horpyna4 Re: Ten portal. 28.02.17, 08:36
              Jak człowiek dojeżdża do pracy komunikacją miejską, to często widuje te same osoby. No i kiedyś zaobserwowałam, że pewien pan, który czytywał "Gazetę Polską", czytywał również "Nie". Widocznie był zwolennikiem opluwania - wszystko jedno, kogo. Pasował mu styl.
      • snajper55 Re: Ten portal. 27.02.17, 15:57
        f.a.q napisał:

> Ten portal to internetowe wydanie "Nie"?
        > Pytam bo nawet z tej odległości cuchnie Urbanem i jego koszernym dupskiem.

Widzę, że znasz zapach jego dupska. Jesteś proktologiem?

S.
        • buldog2 Re: Ten portal. 27.02.17, 16:04
          Wydaje się, że bardziej właściwym, zgodnym z rzeczywistością, słowem, może być "proktofil".
          Albo proktofag.
        • f.a.q Re: Ten portal. 27.02.17, 16:30
          Widzisz... zgniliznę rozpoznaję z daleka i nie potrzebuję jej wąchać żeby wiedzieć jak śmierdzi. Czy taka odpowiedź wystarczy Ci do rozwikłania zagadki, którą zadałeś powyżej?
          • 99venus Re: Ten portal. 27.02.17, 18:18
            Tę wiedzę zapachową wyniosłeś z domu?
            • x2468 Re: Ten portal. 27.02.17, 19:30
              Do tej wiedzy ciągnie go instynkt.
              Tutaj widać producenta i produkt:
              www.tvn24.pl/karykatura-rzadu-na-karnawalowej-paradzie,719002,s.html#autoplay
            • f.a.q Re: Ten portal. 28.02.17, 10:08
              A to aż trzeba z domu wynosić?
              Wy peowce zupełnie nie potraficie zrozumieć, że pewne rzeczy można po prostu nabyć, a nie wynieść czyli ukraść.
              Dobrym przykładem są wasi sędziowie na których ochrona ma specjalne baczenie gdy wchodzą do sklepu.
              • 99venus Re: Ten portal. 28.02.17, 14:11
                Nie trzeba,Wystarczy nabyć,tak jak się to tobie przytrafiło.
    • man_sapiens Re: czasami warto być pobożnym 28.02.17, 09:01
      Tak to jest, gdy się pan łaskawy zechce pomodlić.
    • j-k Bzdety. drzewa wycinaja wlasciciele dzialek 28.02.17, 10:05
      do czego maja pelne prawo.

PS tez wycialem. juz dawno. nie pytajac Urzedu Gminy o zdanie.
    • m.c.hrabia Re: czasami warto być pobożnym 28.02.17, 10:47
      Wszystko wskazuje na to, że Tusk zostanie wybrany. Pozycja Warszawy wbrew buńczucznym zapewnieniom o wstawaniu z kolan jeszcze bardziej się osłabi. Kto będzie poważnie traktował rząd opętany obsesjami, któremu daleko do elementarnej racjonalności? I jak to będzie wyglądało, gdy za Tuskiem ręce podniosą wszyscy unijni przywódcy z wyjątkiem tych z jego własnej ojczyzny?

Wcale mi nie żal premier, która będzie musiała patrzeć w oczy zagranicznym koleżankom i kolegom. Całkowicie osamotniona. To będzie wotum nieufności wobec polskiego rządu i wobec tego, co PiS robi z demokracją.

wyborcza.pl/7,75968,21428918,tusk-musi-odejsc-a-potem-chocby-i-potop.html#BoxGWImg
      ale na zwierzęcą nienawiść nic nie poradzi
      • m.c.hrabia Re: czasami warto być pobożnym 28.02.17, 10:49
        sorki nie tern wątek .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka