Dodaj do ulubionych

Macior brzydko sie chwyta

21.03.17, 12:37
Macior brzydko sie chwyta. Chlopina musi sie wykazac. Coraz wiecej czarnych chmur zbiera sie nad nim i musi je jakos rozdmuchac.
www.tvn24.pl/pk-zawiadomienie-szefa-mon-w-poniedzialek-trafilo-do-prokuratury,725316,s.html
Obserwuj wątek
    • mazala1 To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 12:43
      wcześniej. Dwa lub trzy lata temu. Ma ono podstawy prawne i nie zostanie odrzucone przez prokuraturę. Sytuacja polityczna Tuska staje się przed Rzymem wyjątkowo trudna. Bedą pytania nie tylko z Polski. Tak przypuszczam. Pociągnie to kłopoty Kanclerz Merkel i obniży Jej szanse na przedłużenie kadencji.
      • pies_na_czarnych Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 12:50
        Tym razem bedzie 26 do 1 oczywiscie na wasza korzysc. :)
      • religijnych.uczuc.obraza Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 12:52
        Ma ono podstawy prawne, ale czy ma ono podstawy w faktach?
        • n-tybesserwisser Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:06
          Rozmowy z Putinem bez świadków odbyły się i są to fakty UDOKUMENTOWANE.
          • pies_na_czarnych Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:08
            Rozmowa braci odbyla sie i jest NAGRANA.
            • mazala1 Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:10
              Świetnie, że dojdzie w końcu do ujawnienia tych interesujących rozmów, z których może wynikać zdrada dyplomatyczna.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:08
            A fakty dotyczące zdrady dyplomatycznej są udokumentowane? Czy w ogóle istnieją takie, homoś?
            • mazala1 Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:11
              Podsłuchy istnieją od lat!
              • religijnych.uczuc.obraza Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:12
                I?
          • yoma Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:32
            Kto dokumentował, skoro nie było świadków?
            • mazala1 Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:42
              Służby zapewne.
              • titerlitury Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:46
                I z nimi rozmawiałeś?
                • mazala1 Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:48
                  Rozmawiałem nie tylko z nimi.
                  • titerlitury Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:50
                    Łał! Ale jesteś ważny gość!
                    • mazala1 Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:54
                      Ważny jest każdy gość!
                  • pies_na_czarnych Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:51
                    mazala1 napisał:

> Rozmawiałem nie tylko z nimi.

Z kotem prezesa tez rozmawiales?
                    • mazala1 Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:56
                      pies_na_czarnych napisała:

> mazala1 napisał:
                      >
                      > > Rozmawiałem nie tylko z nimi.
                      >
                      > Z kotem prezesa tez rozmawiales?

Ten kot ma IQ wielokrotnie wyższy od twojego.
      • buldog2 Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:00
        Żeby to prokuror Wyszyński oskarżał. Albo Swintkowskij. A tak - za krótkie płetwy.
        • n-tybesserwisser Re: To zawiadomienie było zapowiadane znacznie 21.03.17, 13:05
          Zobaczymy niebawem czy buldog może imponować także rozumkiem.
    • titerlitury Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:20
      Jestem przekonana, że te legendarne "kwity"na Kaczyńskiego to miejska legenda. Sprawą zasadniczą dla Kaczyńskiego jest chęć zemsty za Smoleńsk, i Macierewicz go mami ciągle nowymi teoriami i intrygami jak tu zrzucić odpowiedzialność na Tuska. To jest dla Jarosława sprawa priorytetowa, i tak długo jak Macierewiczowi udaje się wykorzystywać tę obsesję, tak długo jest bezkarny, nietykaly i ma praktycznie wolną rękę. Widać to było w sprawie wyboru przewodniczącego RE, gdzie stanowisko polskie było kompletnie oderwane od rzeczywistości i pozbawione cienia pragmatyzmu. Widać to teraz, gdy pojawia się kwestia ponownego rozpatrzenia sprawy Misiewicza, Macierewicz jak z kapelusza wyciąga bzdurne zarzuty, których nie da się udowodnić w żaden sposób, i robi to dosłownie tuż przed "wyjazdowym posiedzeniem rządu" na Nowogrodzkiej. Pytanie teraz, czy poseł Jarosław Kaczyński znów da się złapać w te sidła smoleńsko-Tusków, czy wreszcie choć trochę orzeźwiał.
      • pies_na_czarnych Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:29
        W watku zalozycielskim napisalem > Coraz wiecej czarnych chmur zbiera sie nad nim i musi je jakos rozdmuchac.
        Macior dodaje sobie kroplowke, ale jego zgon jest juz przesadzony.
      • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:31
        W jaki sposób dowiedziałaś się jaka sprawa jest dla Kaczyńskiego priorytetową, rozmawiałaś z nim? A może masz talenta nienormalnych ?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:35
          A ty homoś w jaki sposób dowiedziałeś się jak udokumentowana jest zdrada dyplomatyczna Tuska i że są podsłuchy? Rozmawiałeś z Macierewiczem albo prokuratorem?
          • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:43
            Rozmawiałem.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:45
              To widocznie twoja przedmówczyni rozmawiała z posłem Kaczyńskim.
              • titerlitury Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:49
                Tak, ucinamy sobie takie pogawędki przed snem, na messengerze. Jarosław mi się zwierza z obsesji, ja mu żalę się, że w Lidlu nie przepuszczają w kolejce ciężarnych; )
                • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:52
                  Plecież, któż by takie czupiradło zapłodnił?
                  • titerlitury Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:56
                    mazala1 napisał:

> Plecież, któż by takie czupiradło zapłodnił?

Myślę, że warto zachować ten post, żeby ilustrowany tę kulturę "z wyższej półki".
                    • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 14:00
                      Też tak myślę, ale skonsultuj to jeszcze z z feministkami ryczącymi "ręce przecz od mojej macicy"!
              • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:49
                On nie rozmawia z lumpeninteligentami.
                • titerlitury Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:54
                  Dlaczego znów próbujesz mnie obrazić w taki niewyszukany sposób? Brakuje ci argumentów? Nie potrafisz dyskutować w sposób kulturalny?
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:55
                  Jak to nie, skoro rozmawia z Krasnodębskim?
                  • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:58
                    Ty nie odróżniasz stopni ani klas inteligencji. Jesteś geniuszem pióra i nadzieją prozy i poezji.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 14:13
                      Bardzo dobrze kwalifikuję Krasnodębskiego.
        • titerlitury Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:42
          Jakbyś zrozumiał posta, to byś nie musiał pytać. Ale czego się spodziewać po gościu, który nie odróżnia przymiotników od przysłówków.
          • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:47
            W poście , w którym pytałaś o przymiotniki użyłaś dwóch, więc zarzut o nieodróżnianiu dotyczy raczej ciebie, niedouku.
            • titerlitury Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:49
              :) uwielbiam cię!
              • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:53
                I ja. :
    • yoma Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:33
      Pisi po prostu postanowili wykończyć kabarety. Tym razem nie ustawą, lecz zdrową konkurencją.
      • pies_na_czarnych Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:39
        yoma napisała:

> Pisi po prostu postanowili wykończyć kabarety. Tym razem nie ustawą, lecz zdrow
        > ą konkurencją.
        >

Z dobrym skutkiem :) wyborcza.pl/7,75398,21525636,cbos-50-proc-polakow-zle-ocenia-rozwoj-sytuacji-w-kraju.html#BoxGWImg
        • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:50
          Cieszmy się więc głupoty pisich zamiast pisich krytykować!
      • mazala1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 13:44
        Zgadzam się z tobą. Należy "wykończyć" polityczny kabaret w wykonaniu "totalnej opozycji"
    • pies_na_czarnych Macior - kapus pisowski i tyle :( 21.03.17, 15:07
      Macior - kapus pisowski i tyle :(
    • rzewuski1 Re: Macior brzydko sie chwyta 21.03.17, 16:55
      Tylko to potrafi , chce się przypodobać Kaczyńskiemu ale zdaje się tamten postanowił go zdjąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka