Gość: Ślepiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:06 Piękne zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wa Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 17:07 gratuluje! hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
poliester _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! 04.10.04, 17:56 Ja nie krytykuję UAM, bo przecież każdy z maturą może studiować. Za uczelnię (obojętnie którą), wezmę się dopiero, kiedy się okaże, że ta pani zdała egzaminy wstępne, lub egzaminy po pierwszym semestrze. Ktoś zapytał, jakie ona ma motywy do nauki? Żadnych!! A dodam jeszcze, że zdolności i podstaw, też żadnych. Ale z całą pewnością posiada motywy, aby uzyskać "mgr" przed nazwiskiem. Jej to cholernie imponuje, a ponieważ nigdy by go nie zdobyła uczciwie, to go sobie kupi. Znam jednego byłego kaprala (teraz po czterdziestce), który nadal marzy o tym, żeby zostać oficerem. Łazi załamany, bo wie, że to niemożliwe. Znam jednego byłego ministranta (teraz po czterdziestce), który nadal marzy o tym, żeby zostać prałatem. Łazi załamany, bo wie, że to niemożliwe. I widzę parę głupich, tępych, zarozumiałych i bezwstydnych tupeciar (teraz po czterdziestce), którym nadal marzy się, żeby zostać "mgr". Łażą dumne i pewne siebie po Sejmie i po uczelniach jak po bazarze, bo wiedzą, że sobie kupią! W podstawówce im za cholerę wiedza do łbów nie chciała wleźć, a teraz są zdumione, że zdobycie wykształcenia i "naprawienie błędów młodości" jest takie łatwe i proste?!! A właściwie TANIE!! Jak ktoś chce zdobyć wiedzę, to mu nie są potrzebne tytuły. Jak miernota chce się wywyższyć, kupuje sobie tytuły i obnosi się z nimi po targowisku. A dla Beger i spółki targowiskiem jest cały nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.daxnet.no 04.10.04, 21:59 Jak dlugo czlowiek ma ochote sie ksztalcic tak dlugo jest mlody. Gratuluje i zycze powodzenia na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 04:58 Ale kurwiki wcale nie chcą się uczyć. Nie chcą BYĆ magistrem, tylko MIEĆ "mgr". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: 82.139.9.* 05.10.04, 08:05 Do tego poliestera - czy jak mu tam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgr Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:20 Tak, to wyjątkowy jełop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Dlaczego podejrzewać najgorsze? IP: 150.254.85.* 05.10.04, 09:00 Dlaczego od razu wietrzyć same niskie pobudki i prorokować niecne środki? Podejrzewam, że rzeczywiście pani Beger imponuje tytuł i chętnie go zdobędzie. Jest to zresztą motyw dość popularny wśród studiujących i nie oceniałbym takiego motywu negatywnie. Każdy u nas ma prawo do nauki, gwarantuje to konstytucja, i nie widzę powodu, dla którego pani Beger nie miałaby z tego prawa skorzystać. Ale dlaczego od razu z góry zakładać, że nie ma ochoty się uczyć? Nie jestem poplecznikiem Samoobrony ani pani poseł Beger. Dotarły do mnie doniesienia prasowe i telewizyjne na temat afery ze zbieraniem podpisów z poparciem jej osoby jako potencjalnego kandydata na posła. Przyznaję, że może to usposabiać nieufnie. Ale wśród posłów pani Beger jest osobą, którą widać, może nie zawsze z dobrej strony, ale ma też ona na koncie szereg wystąpień pozytywnych. Posługuje się w miarę poprawnym językiem i sprawnością w logicznym doborze argumentów. Nie odmówiłbym jej inteligencji tylko dlatego, że nie podoba mi się jej formacja polityczna. Myślę, ze to właśnie inteligencja podpowiedziała pani poseł, że jej kwalifikacje są zbyt małe. Należy się jej szacunek za to, że zdała maturę i pragnie kształcić się nadal. Tego ostatniego nie można powiedzieć o wielu innych politykach, którzy albo nie zdają sobie sprawy z własnej niekompetencji albo o niej wiedzą, ale im to nie przeszkadza. Pewnie, że wolałbym, żeby do Sejmu Najjaśniejszej Rzeczypospolitej trafiały już osoby wykształcone i kompetentne. Ale demokracja polega także i na tym, że wyborcy mogą głosować także na ludzi podobnych do siebie, bo np. wyobrażają sobie, że tacy będą ich najlepiej reprezentować, gdyż myślą i czują podobnie do nich. Czy po zdobyciu wykształcenia będą dla nich nadal atrakcyjni, osądzą sami wyborcy. Myślę też, że pani Beger jest tak bardzo na świeczniku, rzekłbym - na celowniku, ma tylu wrogów czyhających na jej potknięcie, że trudno jej będzie studiować nierzetelnie. Wierzę ponadto w dobrą jakość kadry UAM - mojej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka nie MGR ale licencjat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:19 poliester napisał: > Ale z całą pewnością posiada motywy, aby uzyskać "mgr" przed nazwiskiem. ale mgr-a po tym nie dostanie - tylko licencjat. Na mgr trzeba trochę bardziej zapracować niż tylko zapłacić 2800 za semestr. To są takie płatne studia, którymi uczelnie sobie budżet reperują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:25 Nie lubię Begerowej z jej kurwikami w oczach,ale obiektywnie przyznam ,że znam co najmniej kilka osób,które zrobiły studia zaoczne i są naprawdę wartościowymi pracownikami/maja wieksze doświadczenie zawodowe/ i inteligentnymi ludźmi, nie wiem czy piszący to też nie jest po zaocznych a może nie ma studiów,więc niekoniecznie wszystko sie kupuje na zaocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedrowiec3 Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.10.04, 14:51 do poliester-zapewne przed swoim nazwiskiem piszesz mgr.inż. ale i tak pozostaniesz bucem, któremu słoma wystaje z butów!Czy jesteś po czterdziestce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bora Re: Do Wedrowca 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:38 Chcialam zwrocic uwage panie naukowcu, ze po mgr n i e stawiamy kropki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgr Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:17 Ty to chyba nie masz nawet średniego wykształcenia, piszesz głupoty o kupowaniu tytułów itp. Nie jestem fanką posłanki Beger, ani Samoobrony, ale myslę że będzie pilną studentką, a ty skończysz w maglu i nigdy nie będziesz ani studentem, ani nawet maturzystą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgr Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:23 Piszesz straszne bzdury, rodem z magla i zawodówy, bo pewnie tylko to udało ci się skończyć, jeśli cokolwiek skończyłeś.... Nie jestem fanką posłanki Beger, ani broń Boże Samoobrony, ale myślę ze będzie dobrą i pilną studentką, natomiast ty z takim charakterem jestes skazany na magiel, trepie! Odpowiedz Link Zgłoś
poliester Re: _______Ooo!!! Jak miło!! 07.10.04, 20:06 Aż tylu obrońców tej wywłoki "kurwikowej" się znalazło?!! No, no! To fascynujące! Niektórzy są nawet ciekawi, czy ja - jełop, buc i trep, któremu słoma z butów wystaje skończyłem choć zawodówkę. A G Ó W N O W A S T O O B C H O D Z I!! Ja się nie muszę przed nikim tłumaczyć, bo nie mam zamiaru robić w polityce. Mogę sobie popracować w maglu na przykład. A "kurwikowa" musi się tłumaczyć przede mną ze wszystkiego, bo jest posłanką. Musi się wytłumaczyć z podrobionych podpisów, lewej matury i ewentualnych egzaminów po pierwszym semestrze na studiach. Mam ten komfort, że jestem poza polityką i mogę sobie oceniać każdą taką polityczną hienę wedle swoich kryteriów. P.S. Z całą pewnością i na szczęście nigdy nie zostanę "Mgr" (z dużej litery), ani mgr. (z kropką)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista4 Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:41 Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.szczecin.mm.pl 04.10.04, 17:09 Oooo qrwa! Heeeelp! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloca1 jest mi wstyd IP: 200.56.164.* 04.10.04, 22:28 wstydze sie, za moj instytut. zdobylam tam tytul magistra,wciaz jestem w pewnym zwiazku z tym instytutem ze wzgledu na moj doktorat.ale jestem pewna,ze nie chce tam pracowac.czego dyr.wallas nie zrobi dla pieniedzy,albo popularnosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jest mi wstyd IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.10.04, 01:52 Można Kurwików w czyichś oczach nie lubić, ale za nazwisko nie można człowieka nie wpuszczać na uczelnię. Co najwyżej można głosować na kogoś innego. PS: Co to znaczy "załatwić podręczniki"??? PS2: A mój kolega Tomek będzie studiował elektronikę, tylko że w artykule pominięto, jak i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: jest mi wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:47 Współczuję. Poczułam ulgę, że wybrała inną niż moja uczelnię.Rób szybko ten doktorat,zanim Beger będzie miała taki sam dyplom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmark ReOszustka: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: 195.205.16.* 04.10.04, 17:10 A zdała już maturę. Oszustka bez tczci i wiary oraz etyki chce nadal brylować na politycznym świeczniku i w rogi robić społeczeństwo. babsko bez honoru .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ReOszustka: Beger studiuje politologię w Pozn IP: *.hc-sc.gc.ca 04.10.04, 17:19 Gość portalu: lmark napisał(a): > A zdała już maturę. Oszustka bez tczci i wiary oraz etyki chce nadal brylować > na politycznym świeczniku i w rogi robić społeczeństwo. babsko bez honoru .... "babsko bez honoru " Zauwaz, ze kobiety sie nie pojedynkowaly ( w obronie ich honoru stawali ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: ReOszustka: Beger studiuje politologię w Pozn IP: *.siec / 213.17.244.* 04.10.04, 22:07 Gość portalu: lmark napisał(a): > A zdała już maturę. Oszustka bez tczci i wiary oraz etyki chce nadal brylować > na politycznym świeczniku i w rogi robić społeczeństwo. babsko bez honoru .... Oszustka? Tak twierdzisz? A jak nazwiesz tych, którzy ewentualnie dali jej tę niezasłużoną maturę? Pisz: "czci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewiik Re: ReOszustka: Beger studiuje politologię w Pozn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:29 co to znaczy ,,tczci,,? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka II roku Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:13 dziwna babka. co ona do tej pory robiła w parlamencie??!! Ludzie z maturą i ukończonymi studiami mają problemy ze znalezieniem pracy, a to babsko po podstawówce ma pełno kasy i sie byczy. Ciekawe ile zapłacila za mature i za dostanie się na studia. Ciekawe, czy będzie się cieszyła, gdy zacznie się sesja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka II roku Beger zamiast Miodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:18 heh, ona i politologia. Może zwolni prof. Miodka i uzna, że jest najbardziej elokwentnym, oczytanem Polakiem spośród naszych wykształonych Polaków. wielkie pozdro dla jej wykładowców "rówieśników" z uczelni. Oni będą mieli okazję do tego, aby ocenić jej "wszechstronną" inteligencję. Ja do niej nigdy nie będę miała szacunku. Niech dalej robi z siebie pośmiewisko głupio szczerząc zęby do dziennikarzy. I tak nic dobrego tym nie wskura, ale czas pokaże, że ten uśmiech zrzednie z jej ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGR Re: Beger zamiast Miodka IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:26 Jesteś głupia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:39 Gość portalu: Studentka II roku napisał(a): > dziwna babka. co ona do tej pory robiła w parlamencie??!! Ludzie z maturą i > ukończonymi studiami mają problemy ze znalezieniem pracy, a to babsko po > podstawówce ma pełno kasy i sie byczy. Ciekawe ile zapłacila za mature i za > dostanie się na studia. Ciekawe, czy będzie się cieszyła, gdy zacznie się > sesja... Miła studentko, studia to nie wszystko!!!! Należy jeszcze umieć wiedzę wykorzystać. Współczuję wykładowcom, kiedy czytają twoje gorżkie żale!! Ja takie "studentki" nie zatrudniam nawet do sprzątania:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:19 Nie no wielkie gratulacje. Trzeba byc bardzo inteligentnym i oczytanym,zeby to studiowac. Znajomosc geografi tez sie przyda.. Odpowiedz Link Zgłoś
minty Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu 04.10.04, 20:33 znaczy sie juz nie bedzie mowila Kofan Anan??? to okropne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.net.nih.gov 04.10.04, 17:21 wczoraj w "CNN Presents" byl reportaz o rozwoju kariery politycznej Johna Kerry. Ciekawie, jak we wczesnym okresie zycia, ten czy inni politycy w Stanach czy innych wysokouprzemyslowionych krajach, decyduja sie o checi zrobienia kariery politycznej. To jest skonczenie prestizowego uniwersytetu, podlaczenie sie pod znanego polityka, czasami udzial w wojenie (jak to zrobil Kerry), aby dojsc do celu: byc senatorem czy kandydatem na prezydenta. To jest elita polityczna. U nas natomiast nie wazne jest co sie zrobilo wczesniej. Pani Beger, ktora pewnie piec lat temu przerzucala gnoj widlami, teraz siedzi w polskim Parlamencie i decyduje o ustawodastwie polskiego prawa. Zapewne ona, jak i jej podobni, nawet nie rozumie i nie potrafi zinterpertowac teo co jest napisane lub co sie do niej mowi. To jest zenujace! I ten jej wybor - politologia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:27 Każdy oblany egzamin pani Beger będzie nagłośniony jako sprawa polityczna. Współczuję wykładowcom i egzaminatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel_cd Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:36 piekna kobieta i jej piekne zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Nie nastudiuje się! IP: *.chcgilgm.covad.net 04.10.04, 17:36 Tam trzeba jednak egzaminy zdawać i zaliczenia zbierać! Słuchając jej wypowiedzi - ma kłopoty z językiem polskim - ma do niego największy dostęp - na codzień przecież go słucha i jak kiedyś wypowiedziała się - czyta polską prasę - jak widać (słychać) bez efektu! Czyli nienauczalna! Ukończyć uniwersytet, mieć wykształcenie uniwersyteckie to nie tylko ukończyć jakiś wydział na uniwersytecie. To także umiejętność obserwacji, kojarzenia i wyciągania wniosków. Z dotychczasowego przebiegu jej "kariery" życiowej nic nie wskazuje, aby miała choćby zaczątki tego. Po zakończeniu procesu o oszustwa wyborcze straci prawa obywatelskie - lub bedzie je miala w stopniu ograniczonym. Tym bardziej trudno jej będzie utrzymywac fikcje studiowania. To nie te czasy gdy nomenklatura dowoadywała sie co semestr na którym to roku właśnie studiuje. Umysł sklepikarki z kiosku GS przy woiejskiej drodze! Gdyby miała w sobie trochę anungu - nie pozwoliłaby robić sobie takich zdjęć na których wychodzi jej wnętrze! Widać to wnętrze na załączonym zdjęciu. Pozdrowienia, $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Gratuluję odwagi!A kiedy Wałęsa zacznie się uczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:41 Obecny Prezydent też powinien dokończyć studia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.crowley.pl 04.10.04, 17:44 Syn niech kupi grubszy zeszyt bo mamusi moze jakiś czas nie być po wyroku sadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anan Kofan Myslalem, ze aby studiowac politologie to trzeba IP: *.ppp.tiscali.fr 04.10.04, 17:47 znac chociaz jeden jezyk obcy :-o nie mowiac juz o geografii itd, coz wspolczucia dla innych studentow :-((( wartosc dyplomu tej uczelni drastcznie spadla :-((((( no chyba, ze wyleci po pierwszej sesjii :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Beger STUDIUJE!! - heee???? IP: *.telia.com 04.10.04, 17:50 Beger studiuje politologię w Poznaniu --------------------------------------------- - Beger STUDIUJE!! - To ja sie zrzekam swego wyksztalcenia(wyzszego), jesli ta pani "ukonczy" owe "studia".. Prosze nie robic sobie jaj.. A i do Prima Aprilis jeszcze kawal czasu.. - Uwazam tez, iz powinny byc granice kabotynstwa i nalezy kurom tlumaczyc iz orlem nigdy nie beda, chociazby na nie wiem jak wysoka grzede Samoobrony wlazly.. lancet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEY Re: Beger STUDIUJE!! - heee???? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 04.10.04, 17:57 Po pysku i do kredensowego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisus Nieee!!! Nieee!!! Nieeee!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:06 K.RRR.A!!! Jak to cielę zda choć jeden egzmin, to ja chowam dyplom do szuflady i przestaję się przyznawać, że kończyłem UAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Nieee!!! Nieee!!! Nieeee!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:18 Jesli pani Beger dostanie taki sam dyplom politologii jak ja, to publicznie w poznaniu na rynku zeżre swoj!!! Niedoczekanie! Przewiduje, ze Pani Beger pojawi sie na pierwszym zjezdzie, moze na drugim, po czym bedzie miala b.wazne sprawy wagi panstwowej, zaliczac bedzie indywidualnie, bo jestem niemal pewien, ze nawet jesli bedzie podchodzic z grupa do zaliczen/egzaminow, to bedzie oddawac pusta kartke. W ciszy i spokoju gabinetow bedzie zbierac oceny wg wczesniej ustalonej kolejnosci. Bedzie miala pare troj, pare czworek, moze ze dwie piatki i na pewno jedna poprawke, dla pozorow. Ona dyplom juz ma w kieszeni. To jest koniec politologii w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: Nieee!!! Nieee!!! Nieeee!!!! IP: 213.25.171.* 05.10.04, 09:33 Myślę, że to bardzo prawdopodobne. Podobny przypadek, zdarzył się z pania Zbyrowską, która po miesiącu od zdanej matury nie pamiętała tematu z języka polskiego, oczywiście studia też zaczęła. No może na niezbyt prestiżowej uczelni. Inny Przypadek z Samoobrony, pani Łyżwińska zapytana przez dziennikarza na jakkim kierunku studiuje potrafiła odpowiedzieć,że to coś związanego z dietą. I wszyscy oni pewnie skończą studia, a wtedy nikt im nie zarzuci, że w Sejmie mamy niedouczonych posłów. Bo przecież wszystkie te osoby dostały się tam mając zawodowe lub podstawowe wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Przecież ona nie rozumie podstawowych pojęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:08 To jak może 'studiować'? Uczelnia, która ją przyjęła okryła sie HAŃBĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globiger Spoko IP: *.visp.energis.pl 04.10.04, 18:17 Jak znam życie na każdym egzaminie będzie tabun dziennikarzy. Żaden przekręt nie przejdzie. Sam bym poszedł... Może by zaczęli sprzedawać bilety dla widowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus cytat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:24 Przynajmniej nie będą jej na tych studiach molestować, bo jedyna rzecz, jaką tej kobiecie warto uchylić, to immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd O czym to świadczy? 04.10.04, 19:29 O tym, że w Polsce studiować może nawet największy matoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Nie Anan Kofan tylko COFFEE ONNAN! :-))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk MOŻE SKŁONI DO STUDIOWANIA INNYCH POSŁÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:33 tak jak baby nienawidzę, to jak ją mimo wszystko znajdę gdzieś pod dziekanatem to musze sobie z nią fotke strzelić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro duck ciekawe, czy z pudła dostanie przepustkę... IP: 194.150.100.* 04.10.04, 20:14 bo chyba będzie siedzieć za te sfałszowane listy? prawo równe dla wszystkich, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ciekawe, czy z pudła dostanie przepustkę... IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.04, 20:26 Szkoda ze ta uczelnia straci swoje dobre Imie. Czy ktos z uczelni pomyslal o tym. Jeszcze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll A w oczach te same qrwiki... studenckie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Jakoś jej nie widzę na liście przyjętych... IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 20:21 inpid.amu.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=73&Itemid=106 Ja natomiast jestem :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Nie ma Beger na liście przyjętych, syna też nie IP: *.icpnet.pl 05.10.04, 12:38 To jak się dostali na te studia, skoro nie było nawet egzaminów wstępnych, a uczelnia przyjmowała wszystkich jak leci, w kolejności zgłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.man.rsk.pl 04.10.04, 20:27 ta poczwara to Renia??? kruca fux, a ja myslalem ze to ostatni nieuk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:34 Swego czasu krażyło po kraju takie powiedzenie: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera.Inni dopowiadali; Mimo wielu szczerych chęci z gowna bata nie ukręci.Kto był autorem powiedzonka,a kto dopisywał komentarz ci co lizneli choc troche hostorii będą wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr dieta =stypendium socjalne dla nieukow IP: *.brodwy01.nm.comcast.net 04.10.04, 20:35 ciekawe kiedy znajdzie czas na nauke??? moze jest szybka sciezka dla vipow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bora Re: Wstydzcie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:40 Jestescie wszyscy okropni! Jak mozna tak napadac na te prosta kobiecine! Ona sie teraz na pewno poplacze! Odpowiedz Link Zgłoś