Dodaj do ulubionych

Beger studiuje politologię w Poznaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:06
Piękne zdjęcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: wa Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 17:07
      gratuluje!
      hahaha
      :)
      • poliester _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! 04.10.04, 17:56
        Ja nie krytykuję UAM, bo przecież każdy z maturą może studiować.
        Za uczelnię (obojętnie którą), wezmę się dopiero, kiedy się okaże, że ta pani
        zdała egzaminy wstępne, lub egzaminy po pierwszym semestrze.

Ktoś zapytał, jakie ona ma motywy do nauki?
        Żadnych!! A dodam jeszcze, że zdolności i podstaw, też żadnych.

Ale z całą pewnością posiada motywy, aby uzyskać "mgr" przed nazwiskiem.
        Jej to cholernie imponuje, a ponieważ nigdy by go nie zdobyła uczciwie, to go
        sobie kupi.

Znam jednego byłego kaprala (teraz po czterdziestce), który nadal marzy o tym,
        żeby zostać oficerem.
        Łazi załamany, bo wie, że to niemożliwe.

Znam jednego byłego ministranta (teraz po czterdziestce), który nadal marzy o
        tym, żeby zostać prałatem.
        Łazi załamany, bo wie, że to niemożliwe.

I widzę parę głupich, tępych, zarozumiałych i bezwstydnych tupeciar (teraz po
        czterdziestce), którym nadal marzy się, żeby zostać "mgr".
        Łażą dumne i pewne siebie po Sejmie i po uczelniach jak po bazarze, bo wiedzą,
        że sobie kupią!

W podstawówce im za cholerę wiedza do łbów nie chciała wleźć, a teraz są
        zdumione, że zdobycie wykształcenia i "naprawienie błędów młodości" jest takie
        łatwe i proste?!! A właściwie TANIE!!

Jak ktoś chce zdobyć wiedzę, to mu nie są potrzebne tytuły.
        Jak miernota chce się wywyższyć, kupuje sobie tytuły i obnosi się z nimi po
        targowisku.

A dla Beger i spółki targowiskiem jest cały nasz kraj.
        • Gość: Cc Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.daxnet.no 04.10.04, 21:59
          Jak dlugo czlowiek ma ochote sie ksztalcic tak dlugo jest mlody. Gratuluje i
          zycze powodzenia na studiach.
          • Gość: małpa Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 04:58
            Ale kurwiki wcale nie chcą się uczyć.
            Nie chcą BYĆ magistrem, tylko MIEĆ "mgr".
        • Gość: Maverick Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: 82.139.9.* 05.10.04, 08:05
          Do tego poliestera - czy jak mu tam -
          • Gość: Mgr Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:20
            Tak, to wyjątkowy jełop!!!
        • Gość: Lykos Dlaczego podejrzewać najgorsze? IP: 150.254.85.* 05.10.04, 09:00
          Dlaczego od razu wietrzyć same niskie pobudki i prorokować niecne środki?

Podejrzewam, że rzeczywiście pani Beger imponuje tytuł i chętnie go zdobędzie.
          Jest to zresztą motyw dość popularny wśród studiujących i nie oceniałbym
          takiego motywu negatywnie. Każdy u nas ma prawo do nauki, gwarantuje to
          konstytucja, i nie widzę powodu, dla którego pani Beger nie miałaby z tego
          prawa skorzystać. Ale dlaczego od razu z góry zakładać, że nie ma ochoty się
          uczyć?

Nie jestem poplecznikiem Samoobrony ani pani poseł Beger. Dotarły do mnie
          doniesienia prasowe i telewizyjne na temat afery ze zbieraniem podpisów z
          poparciem jej osoby jako potencjalnego kandydata na posła. Przyznaję, że może
          to usposabiać nieufnie. Ale wśród posłów pani Beger jest osobą, którą widać,
          może nie zawsze z dobrej strony, ale ma też ona na koncie szereg wystąpień
          pozytywnych. Posługuje się w miarę poprawnym językiem i sprawnością w logicznym
          doborze argumentów. Nie odmówiłbym jej inteligencji tylko dlatego, że nie
          podoba mi się jej formacja polityczna.

Myślę, ze to właśnie inteligencja podpowiedziała pani poseł, że jej
          kwalifikacje są zbyt małe. Należy się jej szacunek za to, że zdała maturę i
          pragnie kształcić się nadal. Tego ostatniego nie można powiedzieć o wielu
          innych politykach, którzy albo nie zdają sobie sprawy z własnej niekompetencji
          albo o niej wiedzą, ale im to nie przeszkadza.

Pewnie, że wolałbym, żeby do Sejmu Najjaśniejszej Rzeczypospolitej trafiały już
          osoby wykształcone i kompetentne. Ale demokracja polega także i na tym, że
          wyborcy mogą głosować także na ludzi podobnych do siebie, bo np. wyobrażają
          sobie, że tacy będą ich najlepiej reprezentować, gdyż myślą i czują podobnie do
          nich. Czy po zdobyciu wykształcenia będą dla nich nadal atrakcyjni, osądzą sami
          wyborcy.

Myślę też, że pani Beger jest tak bardzo na świeczniku, rzekłbym - na
          celowniku, ma tylu wrogów czyhających na jej potknięcie, że trudno jej będzie
          studiować nierzetelnie. Wierzę ponadto w dobrą jakość kadry UAM - mojej
          uczelni.
        • Gość: jolka nie MGR ale licencjat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:19
          poliester napisał:
          > Ale z całą pewnością posiada motywy, aby uzyskać "mgr" przed nazwiskiem.

ale mgr-a po tym nie dostanie - tylko licencjat. Na mgr trzeba trochę bardziej
          zapracować niż tylko zapłacić 2800 za semestr.
          To są takie płatne studia, którymi uczelnie sobie budżet reperują
        • Gość: ewik Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:25
          Nie lubię Begerowej z jej kurwikami w oczach,ale obiektywnie przyznam ,że znam
          co najmniej kilka osób,które zrobiły studia zaoczne i są naprawdę wartościowymi
          pracownikami/maja wieksze doświadczenie zawodowe/ i inteligentnymi ludźmi, nie
          wiem czy piszący to też nie jest po zaocznych a może nie ma studiów,więc
          niekoniecznie wszystko sie kupuje na zaocznych.
        • Gość: wedrowiec3 Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.10.04, 14:51
          do poliester-zapewne przed swoim nazwiskiem piszesz mgr.inż. ale i tak
          pozostaniesz bucem, któremu słoma wystaje z butów!Czy jesteś po czterdziestce?
          • Gość: Bora Re: Do Wedrowca 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:38
            Chcialam zwrocic uwage panie naukowcu, ze po mgr n i e stawiamy kropki!
        • Gość: Mgr Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:17
          Ty to chyba nie masz nawet średniego wykształcenia, piszesz głupoty o kupowaniu
          tytułów itp. Nie jestem fanką posłanki Beger, ani Samoobrony, ale myslę że
          będzie pilną studentką, a ty skończysz w maglu i nigdy nie będziesz ani
          studentem, ani nawet maturzystą!
        • Gość: Mgr Re: _______Już to pisałem, ale muszę powtórzyć!! IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:23
          Piszesz straszne bzdury, rodem z magla i zawodówy, bo pewnie tylko to udało ci
          się skończyć, jeśli cokolwiek skończyłeś.... Nie jestem fanką posłanki Beger,
          ani broń Boże Samoobrony, ale myślę ze będzie dobrą i pilną studentką,
          natomiast ty z takim charakterem jestes skazany na magiel, trepie!
        • poliester Re: _______Ooo!!! Jak miło!! 07.10.04, 20:06
          Aż tylu obrońców tej wywłoki "kurwikowej" się znalazło?!!

No, no!
          To fascynujące! Niektórzy są nawet ciekawi, czy ja - jełop, buc i trep, któremu
          słoma z butów wystaje skończyłem choć zawodówkę.

A G Ó W N O W A S T O O B C H O D Z I!!

Ja się nie muszę przed nikim tłumaczyć, bo nie mam zamiaru robić w polityce.
          Mogę sobie popracować w maglu na przykład.

A "kurwikowa" musi się tłumaczyć przede mną ze wszystkiego, bo jest posłanką.
          Musi się wytłumaczyć z podrobionych podpisów, lewej matury i ewentualnych
          egzaminów po pierwszym semestrze na studiach.

Mam ten komfort, że jestem poza polityką i mogę sobie oceniać każdą taką
          polityczną hienę wedle swoich kryteriów.

P.S.
          Z całą pewnością i na szczęście nigdy nie zostanę "Mgr" (z dużej litery), ani
          mgr. (z kropką)!!
      • Gość: realista4 Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:41
        Żenada!
    • Gość: rolnik Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.szczecin.mm.pl 04.10.04, 17:09
      Oooo qrwa! Heeeelp!
      • Gość: zwierz a dzis dzien zwierza! IP: 81.193.168.* 04.10.04, 17:11
      • Gość: poloca1 jest mi wstyd IP: 200.56.164.* 04.10.04, 22:28
        wstydze sie, za moj instytut. zdobylam tam tytul magistra,wciaz jestem w pewnym
        zwiazku z tym instytutem ze wzgledu na moj doktorat.ale jestem pewna,ze nie
        chce tam pracowac.czego dyr.wallas nie zrobi dla pieniedzy,albo popularnosci???
        • Gość: ja Re: jest mi wstyd IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.10.04, 01:52
          Można Kurwików w czyichś oczach nie lubić, ale
          za nazwisko nie można człowieka nie wpuszczać
          na uczelnię. Co najwyżej można głosować na kogoś
          innego.

PS: Co to znaczy "załatwić podręczniki"???
          PS2: A mój kolega Tomek będzie studiował
          elektronikę, tylko że w artykule pominięto,
          jak i wielu innych.
        • Gość: Ziuta Re: jest mi wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:47
          Współczuję. Poczułam ulgę, że wybrała inną niż moja uczelnię.Rób szybko ten
          doktorat,zanim Beger będzie miała taki sam dyplom.
    • Gość: lmark ReOszustka: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: 195.205.16.* 04.10.04, 17:10
      A zdała już maturę. Oszustka bez tczci i wiary oraz etyki chce nadal brylować
      na politycznym świeczniku i w rogi robić społeczeństwo. babsko bez honoru ....
      • Gość: abc Re: ReOszustka: Beger studiuje politologię w Pozn IP: *.hc-sc.gc.ca 04.10.04, 17:19
        Gość portalu: lmark napisał(a):

> A zdała już maturę. Oszustka bez tczci i wiary oraz etyki chce nadal brylować
        > na politycznym świeczniku i w rogi robić społeczeństwo. babsko bez honoru ....

"babsko bez honoru "
        Zauwaz, ze kobiety sie nie pojedynkowaly ( w obronie ich honoru stawali ...)
      • Gość: belfer Re: ReOszustka: Beger studiuje politologię w Pozn IP: *.siec / 213.17.244.* 04.10.04, 22:07
        Gość portalu: lmark napisał(a):

> A zdała już maturę. Oszustka bez tczci i wiary oraz etyki chce nadal brylować
        > na politycznym świeczniku i w rogi robić społeczeństwo. babsko bez honoru ....

Oszustka? Tak twierdzisz? A jak nazwiesz tych, którzy ewentualnie dali jej tę
        niezasłużoną maturę?
        Pisz: "czci".

• Gość: ewiik Re: ReOszustka: Beger studiuje politologię w Pozn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:29
        co to znaczy ,,tczci,,?
    • Gość: Studentka II roku Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:13
      dziwna babka. co ona do tej pory robiła w parlamencie??!! Ludzie z maturą i
      ukończonymi studiami mają problemy ze znalezieniem pracy, a to babsko po
      podstawówce ma pełno kasy i sie byczy. Ciekawe ile zapłacila za mature i za
      dostanie się na studia. Ciekawe, czy będzie się cieszyła, gdy zacznie się
      sesja...
      • Gość: Studentka II roku Beger zamiast Miodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:18
        heh, ona i politologia. Może zwolni prof. Miodka i uzna, że jest najbardziej
        elokwentnym, oczytanem Polakiem spośród naszych wykształonych Polaków. wielkie
        pozdro dla jej wykładowców "rówieśników" z uczelni. Oni będą mieli okazję do
        tego, aby ocenić jej "wszechstronną" inteligencję. Ja do niej nigdy nie będę
        miała szacunku. Niech dalej robi z siebie pośmiewisko głupio szczerząc zęby do
        dziennikarzy. I tak nic dobrego tym nie wskura, ale czas pokaże, że ten uśmiech
        zrzednie z jej ust.
        • Gość: MGR Re: Beger zamiast Miodka IP: *.dywizjon.net / 62.233.170.* 05.10.04, 19:26
          Jesteś głupia!
      • Gość: franek Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:39
        Gość portalu: Studentka II roku napisał(a):

> dziwna babka. co ona do tej pory robiła w parlamencie??!! Ludzie z maturą i
        > ukończonymi studiami mają problemy ze znalezieniem pracy, a to babsko po
        > podstawówce ma pełno kasy i sie byczy. Ciekawe ile zapłacila za mature i za
        > dostanie się na studia. Ciekawe, czy będzie się cieszyła, gdy zacznie się
        > sesja...
        Miła studentko, studia to nie wszystko!!!! Należy jeszcze umieć wiedzę wykorzystać. Współczuję wykładowcom, kiedy czytają twoje gorżkie żale!!
        Ja takie "studentki" nie zatrudniam nawet do sprzątania:->
    • Gość: mika Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:19
      Nie no wielkie gratulacje. Trzeba byc bardzo inteligentnym i oczytanym,zeby to
      studiowac. Znajomosc geografi tez sie przyda..
      • minty Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu 04.10.04, 20:33
        znaczy sie juz nie bedzie mowila Kofan Anan??? to okropne
    • Gość: XY Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.net.nih.gov 04.10.04, 17:21
      wczoraj w "CNN Presents" byl reportaz o rozwoju kariery politycznej Johna Kerry. Ciekawie, jak we
      wczesnym okresie zycia, ten czy inni politycy w Stanach czy innych wysokouprzemyslowionych krajach,
      decyduja sie o checi zrobienia kariery politycznej. To jest skonczenie prestizowego uniwersytetu,
      podlaczenie sie pod znanego polityka, czasami udzial w wojenie (jak to zrobil Kerry), aby dojsc do celu:
      byc senatorem czy kandydatem na prezydenta. To jest elita polityczna. U nas natomiast nie wazne jest
      co sie zrobilo wczesniej. Pani Beger, ktora pewnie piec lat temu przerzucala gnoj widlami, teraz siedzi
      w polskim Parlamencie i decyduje o ustawodastwie polskiego prawa. Zapewne ona, jak i jej podobni,
      nawet nie rozumie i nie potrafi zinterpertowac teo co jest napisane lub co sie do niej mowi. To jest
      zenujace! I ten jej wybor - politologia!
      • Gość: jasio Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:27
        Każdy oblany egzamin pani Beger będzie nagłośniony jako sprawa polityczna.
        Współczuję wykładowcom i egzaminatorom.
    • Gość: pawel_cd Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:36
      piekna kobieta i jej piekne zdjecie
    • Gość: $tefan Nie nastudiuje się! IP: *.chcgilgm.covad.net 04.10.04, 17:36
      Tam trzeba jednak egzaminy zdawać i zaliczenia zbierać!
      Słuchając jej wypowiedzi - ma kłopoty z językiem polskim - ma do niego
      największy dostęp - na codzień przecież go słucha i jak kiedyś wypowiedziała
      się - czyta polską prasę - jak widać (słychać) bez efektu! Czyli nienauczalna!
      Ukończyć uniwersytet, mieć wykształcenie uniwersyteckie to nie tylko ukończyć
      jakiś wydział na uniwersytecie. To także umiejętność obserwacji, kojarzenia i
      wyciągania wniosków. Z dotychczasowego przebiegu jej "kariery" życiowej nic nie
      wskazuje, aby miała choćby zaczątki tego.
      Po zakończeniu procesu o oszustwa wyborcze straci prawa obywatelskie - lub
      bedzie je miala w stopniu ograniczonym. Tym bardziej trudno jej będzie
      utrzymywac fikcje studiowania. To nie te czasy gdy nomenklatura dowoadywała sie
      co semestr na którym to roku właśnie studiuje.
      Umysł sklepikarki z kiosku GS przy woiejskiej drodze!
      Gdyby miała w sobie trochę anungu - nie pozwoliłaby robić sobie takich zdjęć na
      których wychodzi jej wnętrze!
      Widać to wnętrze na załączonym zdjęciu.
      Pozdrowienia,
      $tefan
    • Gość: DM Gratuluję odwagi!A kiedy Wałęsa zacznie się uczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:41
      Obecny Prezydent też powinien dokończyć studia!
    • Gość: gaga Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.crowley.pl 04.10.04, 17:44
      Syn niech kupi grubszy zeszyt bo mamusi moze jakiś czas nie być po wyroku sadu!
    • Gość: Anan Kofan Myslalem, ze aby studiowac politologie to trzeba IP: *.ppp.tiscali.fr 04.10.04, 17:47
      znac chociaz jeden jezyk obcy :-o nie mowiac juz o geografii itd, coz
      wspolczucia dla innych studentow :-((( wartosc dyplomu tej uczelni drastcznie
      spadla :-((((( no chyba, ze wyleci po pierwszej sesjii :-)))))
    • Gość: lancet Beger STUDIUJE!! - heee???? IP: *.telia.com 04.10.04, 17:50
      Beger studiuje politologię w Poznaniu
      ---------------------------------------------

- Beger STUDIUJE!! - To ja sie zrzekam swego wyksztalcenia(wyzszego), jesli ta
      pani "ukonczy" owe "studia"..

Prosze nie robic sobie jaj.. A i do Prima Aprilis jeszcze kawal czasu..

- Uwazam tez, iz powinny byc granice kabotynstwa i nalezy kurom tlumaczyc iz
      orlem nigdy nie beda, chociazby na nie wiem jak wysoka grzede Samoobrony
      wlazly..

lancet
      • Gość: NEY Re: Beger STUDIUJE!! - heee???? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 04.10.04, 17:57
        Po pysku i do kredensowego!!!!!!
    • Gość: as A powinna w więzieniu. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.10.04, 18:06
    • Gość: wisus Nieee!!! Nieee!!! Nieeee!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:06
      K.RRR.A!!!

Jak to cielę zda choć jeden egzmin, to ja chowam dyplom do szuflady i
      przestaję się przyznawać, że kończyłem UAM!!
      • Gość: absolwent Re: Nieee!!! Nieee!!! Nieeee!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:18
        Jesli pani Beger dostanie taki sam dyplom politologii jak ja, to publicznie w
        poznaniu na rynku zeżre swoj!!! Niedoczekanie!

Przewiduje, ze Pani Beger pojawi sie na pierwszym zjezdzie, moze na drugim, po
        czym bedzie miala b.wazne sprawy wagi panstwowej, zaliczac bedzie
        indywidualnie, bo jestem niemal pewien, ze nawet jesli bedzie podchodzic z
        grupa do zaliczen/egzaminow, to bedzie oddawac pusta kartke. W ciszy i spokoju
        gabinetow bedzie zbierac oceny wg wczesniej ustalonej kolejnosci. Bedzie miala
        pare troj, pare czworek, moze ze dwie piatki i na pewno jedna poprawke, dla
        pozorow. Ona dyplom juz ma w kieszeni.

To jest koniec politologii w Poznaniu!
        • Gość: abra Re: Nieee!!! Nieee!!! Nieeee!!!! IP: 213.25.171.* 05.10.04, 09:33
          Myślę, że to bardzo prawdopodobne. Podobny przypadek, zdarzył się z pania
          Zbyrowską, która po miesiącu od zdanej matury nie pamiętała tematu z języka
          polskiego, oczywiście studia też zaczęła. No może na niezbyt prestiżowej
          uczelni.
          Inny Przypadek z Samoobrony, pani Łyżwińska zapytana przez dziennikarza na
          jakkim kierunku studiuje potrafiła odpowiedzieć,że to coś związanego z dietą.
          I wszyscy oni pewnie skończą studia, a wtedy nikt im nie zarzuci, że w Sejmie
          mamy niedouczonych posłów. Bo przecież wszystkie te osoby dostały się tam mając
          zawodowe lub podstawowe wykształcenie.
    • Gość: Jarek Przecież ona nie rozumie podstawowych pojęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:08
      To jak może 'studiować'?
      Uczelnia, która ją przyjęła okryła sie HAŃBĄ!!!
      • Gość: globiger Spoko IP: *.visp.energis.pl 04.10.04, 18:17
        Jak znam życie na każdym egzaminie będzie tabun dziennikarzy. Żaden przekręt
        nie przejdzie.
        Sam bym poszedł... Może by zaczęli sprzedawać bilety dla widowni?
    • Gość: krakus cytat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:24
      Przynajmniej nie będą jej na tych studiach molestować, bo jedyna rzecz, jaką
      tej kobiecie warto uchylić, to immunitet.
    • douglasmclloyd O czym to świadczy? 04.10.04, 19:29
      O tym, że w Polsce studiować może nawet największy matoł.
      • czarny.humor Ale jej pomoże Anan Kofan!! 04.10.04, 19:33

• douglasmclloyd Nie Anan Kofan 04.10.04, 19:39
          Tylko Anana Kofana!
          • Gość: meerkat Nie Anan Kofan tylko COFFEE ONNAN! :-))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:59
    • Gość: mk MOŻE SKŁONI DO STUDIOWANIA INNYCH POSŁÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:33
      tak jak baby nienawidzę, to jak ją mimo wszystko znajdę gdzieś pod dziekanatem
      to musze sobie z nią fotke strzelić :))
    • Gość: ro duck ciekawe, czy z pudła dostanie przepustkę... IP: 194.150.100.* 04.10.04, 20:14
      bo chyba będzie siedzieć za te sfałszowane listy? prawo równe dla wszystkich,
      no nie?
      • Gość: pollak Re: ciekawe, czy z pudła dostanie przepustkę... IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.04, 20:26
        Szkoda ze ta uczelnia straci swoje dobre Imie.
        Czy ktos z uczelni pomyslal o tym.
        Jeszcze nie jest za pozno.
    • Gość: Troll A w oczach te same qrwiki... studenckie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:21
    • Gość: Immortal Jakoś jej nie widzę na liście przyjętych... IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 20:21
      inpid.amu.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=73&Itemid=106
      Ja natomiast jestem :>
      • Gość: ins Nie ma Beger na liście przyjętych, syna też nie IP: *.icpnet.pl 05.10.04, 12:38
        To jak się dostali na te studia, skoro nie było nawet egzaminów wstępnych, a
        uczelnia przyjmowała wszystkich jak leci, w kolejności zgłoszeń.
    • Gość: andrzejek Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.man.rsk.pl 04.10.04, 20:27
      ta poczwara to Renia??? kruca fux, a ja myslalem ze to ostatni nieuk...
    • Gość: BELIAL Re: Beger studiuje politologię w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:34
      Swego czasu krażyło po kraju takie powiedzenie: Nie matura lecz chęć szczera
      zrobi z ciebie oficera.Inni dopowiadali; Mimo wielu szczerych chęci z gowna bata
      nie ukręci.Kto był autorem powiedzonka,a kto dopisywał komentarz ci co lizneli
      choc troche hostorii będą wiedzieć.
    • Gość: mgr dieta =stypendium socjalne dla nieukow IP: *.brodwy01.nm.comcast.net 04.10.04, 20:35
      ciekawe kiedy znajdzie czas na nauke??? moze jest szybka sciezka dla vipow???
      • Gość: Bora Re: Wstydzcie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:40
        Jestescie wszyscy okropni!
        Jak mozna tak napadac na te prosta kobiecine!
        Ona sie teraz na pewno poplacze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka