Dodaj do ulubionych

Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny

08.05.17, 17:20
Nie tak dawno miał pretensję o to że Konstytucję napisali prawnicy, więc ludzkość miała nadzieję, że nową napiszą przedsiębiorcy pogrzebowi, a tu masz, zwrot akcji, chyba ktoś mu wytłumaczył na czym polega pisanie Konstytucji i teraz oficjalny przekaz brzmi:
Wyrażam nadzieję, że w zainicjowanej przeze mnie debacie dotyczącej kierunków zmian w konstytucji RP nie zabraknie głosów wybitnych ekspertów, również pań i panów sędziów
To w końcu kto ma pisać tą hipotetyczną Konstytuantę, prawnicy, czy konserwatorzy powierzchni płaskich?

fakty.interia.pl/polska/news-prezydent-ma-nadzieje-na-glos-sedziow-w-debacie-w-sprawie-ko,nId,2391243
Obserwuj wątek
    • wagonetka Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:23
      daj spokój, jakie znaczenie ma to, co mówi Duda?
      • czan-dra Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:43
        Ale musisz przyznać, że jest niebywale śmieszny, poprzedni z jego bandy był żałosny, a ten jest śmieszny.
        • wagonetka Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:45
          nie wiem, czy jest śmieszny

dla mnie to nikt

• czan-dra Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:48
            Ale gdy robi się nudno, to wystarczy popatrzeć na miny a`la Mussolini, tylko jednego mu brakuje, dlaczego nie nasadza sobie czerwonej piłki na nos?
            • wagonetka Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:49
              nie patrzę na Dudę, mam uczulenie na urodę pewnego rodzaju - i też nie słucham, mam uczulenie na pewną barwę głosu

• czan-dra Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:52
                Ja jako facet nie wiem czy ma jakąś urodę, po prostu nie znam się na tym, a zwłaszcza w stosunku do mężczyzn, a co do barwy głosu, nie wiem czy można nazwać ten krzyk barwą.
                • wagonetka Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 18:00
                  czan-dra napisał:

> Ja jako facet nie wiem czy ma jakąś urodę

no ok
                  wydęte policzki, okrągłe oczka i wilgotne usteczka wyciągniete w ryjek to coś, na co jestem uczulona :-)
                  • yoma Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 22:19
                    I pupa na twarzy! żeby nie powiedzieć gorzej.
      • dr.krisk Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 22:25
        Znaczenia nie ma żadnego, ale facecik jest niezwykle zabawny. Te miny, te zadęcia: mussolini z kłaja. A jak przemawia Patryjotycznie, to przechodzi samego siebie. Czekam tylko kiedy po raz pierwszy publicznie wzruszy się do łez. Nasz Rzołnierzyk Niezłomny.
    • fajnnyydammm Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:28
      po co było wybierac macrona ratorać oswiecenie
      lepszy powrot do sredniowiecza
    • szwampuch58 Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 17:52
      Kacza banda nie zna słowa obciach czy kompromitacja. Pis to sekta zbudowana na fundamencie KŁAMSTWA. Kłamią zawsze, wszędzie i w każdej sprawie. Dla pisu KŁAMSTWO jest jak tlen.
    • buldog2 Świat wg PIS 08.05.17, 17:56
      Przecież powiedział, sędziowie. Nie prawnicy. Prawnicy źli, dlatego nie prawnicy, tylko sędziowie.
      Świat wg PIS.
      • man_sapiens Re: Świat wg PIS 08.05.17, 19:53
        Sędziowie piłkarscy?
    • pkt4a Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 08.05.17, 19:53
      może p.Adrian ma na myśli "pań i panów sędziów" z TK ?
      --
      swieckapolska.pl/wsparcie/
    • snajper55 La Duda e mobile /nt 09.05.17, 08:48
      S.
      • yoma Re: La Duda e mobile /nt 09.05.17, 10:46
        Co się tłumaczy "Duda jest ruchliwy" :)
    • sverir Re: Dziwny jest ten Duda, a jaki zmienny 09.05.17, 08:56
      A co ma robić pan prezydent? Rzucił hasło o referendum - PiS go olał, przeciwnicy go obśmiali. Nie może więc trwać na swoim poprzednim stanowisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka