taniarada 30.06.17, 20:15 Frasyniuk, Wałęsa.Nie ma szacunku dla zmarłych.Wyjąca banda na usługach obcych państw.Prezydent Duda grozi nam przewrót .Komu to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:19 taniarada napisał(a): /.../grozi nam przewrót.Komu to przeszkadza. tobie ? w klasztorze? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:23 Żonie i dzieciom przeszkadza. Nie będą miały gdzie przepuszczać pieniędzy od Putina i Ojca Dyrektora. -- PiS nie robi, tylko mówi, a jak robi, to odwrotnie, niż mówi - Piq Partia Interesów Sowieckich - Obraza Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:30 Masz jakiś problem z własną osobowością? Co to za nick? Ogólnie z tobą wołków nie wypasłem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:58 A kto by ci stado powierzył?Tylko jakiś kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Ściskanie POśladków 01.07.17, 10:05 alistair-p napisał: >... powierzył?Tylko...< Nie boli ciebie to ściskanie wyrazów, matołku lemingowski? Zrób sobie przerwę (spację). Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:21 Niech sobie grozi. Duda za cienki, żeby coś mógł, jakiś przewrót. Nawet z cosanostra, czy D"Amato. -- Gospodin Antonij nigdy znał się z Mr. D'Amato - fundacja D'Amato Partia Interesów Sowieckich - Obraza Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:36 Śliniak co to za język? Odrobina szacunku należy się każdemu.W Piq zaginął w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:22 Jaki to zwyczaj pogrzebowy w kraju zwanym Polska pozwala na co miesięczne świętowanie śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:23 Setki tysięcy ludzi manifestowało w wielu miastach przeciwko pochówkowi Lecha Kaczyńskiego na Wawelu. Dziwisz z Kaczyńskim po prostu sprofanowali tym pochówkiem Wawel. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:23 Co to za zlepek słów? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:39 Niech se zorganizują własną miesięcznicę likwidacji WSI i III RP. Co za piękna katastrofa... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:41 Moze maja obawe ze swiry pisowskie wpadnOm na "pomysla" co tydzien takie kpiny z tragedii narodowej urzadzac??? .....z tymi durniami pisowskimi wszystko mozliwe Ociec Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:49 Synek raz ci odpiszę byś nie czuł się samotny na tym goralskim forum śląskim.Twój żywot marny .Jeśli tak oceniasz ludzi.Miło że wpadłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 20:59 taniarada napisał(a): > Frasyniuk, Wałęsa. Nie ma szacunku dla zmarłych./.../ Szacunku dla zmarłych nie mają ci, którzy co tydzień urządzają polityczne imprezki na ich grobach. /: Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 21:00 taziuta napisał: > Szacunku dla zmarłych nie mają ci, którzy co tydzień urządzają polityczne imprezki na ich > grobach. /: Tj. póki co co miesiąc, ale lada moment przejdą na tygodniówki... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:10 W tej sprawie Giertych prosi o pomoc. :) "Moją umieszczoną poprzednio samokrytykę przeczytało ponad dwa miliony Czytelników. Bardzo wielu wskazywało na słuszność postulatu obchodzenia połowinek miesięcznicy, wraz z ich wigiliami. Również pojawił się postulat oktawy (osiem dni po) miesięcznicy, oraz nowenny (dziewięć dni przed) przygotowującej. Czyli w ten sposób zajęte byłoby od 1-19 każdego miesiąca oraz 24 i 25. Pozostaje temat nie zajętego cyklicznymi marszami okresu 20-23 oraz 26-31. Szukałem rozwiązania tej bolesnej luki i nie mogę znaleźć. Kaczyński urodził się 18, a więc już w okresie zajętym. Wybory w 2015, które otworzyły nową, wspaniałą epokę odbyły się 25, a więc też już w okresie objętym cyklicznymi uroczystościami. Może ma ktoś jakiś pomysł jak zająć te zbędne luki i do czego w nich nawiązać tak, aby każdego dnia było jakieś patriotyczne wzmożenie"? Roman Giertych Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 21:13 taniarada Masz rację, to bez sensu. Po jaką cholerę angażować Wałęsę czy Frasyniuka w blokowanie miesięcznic? Wystarczą tampony albo podpaski. Mogą być ze skrzydełkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 21:42 Ale co przeszkadza?Ani Frasyniuk ani Wałęsa mi nie przeszkadzają.Wprost przeciwnie.Prezydent grozi?To marionetka Na uslugach obcych państw?-Macierewicz.'Szacunek dla zmarłych?To nie w państwie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 21:59 W związku z pojawiającymi się wątpliwościami, chcę stanowczo zakomunikować nie związanym osobiście i ze względu na pokrewieństwo, wypad Fotyga, won Anton, spadaj Karczewski. Wskakujesz na drabinkę, ustaw swoje Ż po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 22:06 Członek robi was w ch... Łykacie? Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 22:32 I tu mam potężne pretensje do aparatu sprawiedliwości III RP. Ch... jeden raczy wiedzieć kto zasiada w tych sądach skoro za blokowanie wykładów komunistycznego sqrwiela- pochodzenia żydowskiego (Baumana) - idzie się do ancla, a za zakłócanie uroczystości upamiętniającej polskiego prezydenta idzie się do TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 22:59 Ale komunistycznego sqrwiela ze stalinowskiego ministerstwa sprawiedliwości, czyli Jana Olszewskiego, można hołubić? I ten jego śmieszny agenturalny rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:11 Pozwól, że upewnię się co do perspektywy: piszesz w punktu widzenia prezydenta Kwaśniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:14 Nie, z punktu widzenia prawaka-hipokryty. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:17 No popatrz a byłbym gotów podejrzewać, że już coś łyknąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:19 Ty zawsze w gotowości. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:36 Tak, ponieważ jestem mężczyzną. To ewenement w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:39 Zwłaszcza w środowisku narodowców. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 30.06.17, 23:47 Nie, stwierdzam fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Blokowanie miesięcznic 01.07.17, 00:03 Czyli jest to przypuszczenie, a nie fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Blokowanie miesięcznic 01.07.17, 00:59 Już tłumaczę mniej wprawnym w myśleniu rozumom "gorszego sortu". Argument "bo tak" został użyty w powyższym kontekście w sposób przewrotny i zrozumiały dla każdego kto ma IQ powyżej 60 pkt. ( jak mi przykro:))))) Z obrazą nie znamy sie osobiście i z uwagi na to zaryzykowałem twierdzenie, że może on jedynie ch... wiedzieć o moich odczuciach w..... (a z zwłaszcza) (cytuje:) Zwłaszcza w środowisku narodowców"" Jeżeli nie dotarło to musisz cierpliwie poczekać na jutrzejsze wydanie GW. Tam Ci szczegółowo wyjaśnią co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 01.07.17, 06:56 A co mnie twoje odczucia? Pisałem o swoich obserwacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Blokowanie miesięcznic 01.07.17, 06:57 I co niby w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Blokowanie miesięcznic 01.07.17, 00:12 Możesz powołać się na świadków. Same zaloty do Piqa wszystkiego nie rozstrzygają, bo jest pewna różnica, kto będzie świadczył - prezes czy Hofman. -- PiS nie robi, tylko mówi, a jak robi, to odwrotnie, niż mówi - Piq Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Blokowanie miesięcznic 01.07.17, 00:19 religijnych.uczuc.obraza 30.06.17, 23:56 Obserwacji. f.a.q 01.07.17, 00:03 Czyli jest to przypuszczenie, a nie fakty. :))))))) wot logika. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Blokowanie miesięcznic 01.07.17, 07:11 taniarada napisał(a): > Frasyniuk, Wałęsa.Nie ma szacunku dla zmarłych. Obaj akurat żyją. > Wyjąca banda na usługach obcych > państw. Na razie red. Piątek postawił tezy - trzeba je jeszcze zweryfikować przed sądem. > Prezydent Duda grozi nam przewrót . Przewroty prezydenta Dudy to raczej w sezonie zimowym. Chyba że wybierze się poszusować na lodowcu. Albo znowu będzie poganiał kierowcę, co tym razem może się skończyć dachowaniem. > Komu to przeszkadza. Na nartach może się przewracać, kiedy mu się żywnie (albo jak mawia reprezentowane w tym wątku pisiactwo "rzewnie") podoba. Rozbijanie drogich limuzyn to inna sprawa - za to płaci każdy podatnik, nawet jeśli pracuje na czarno, bo dudowe limuzyny są wkalkulowane w VAT. Odpowiedz Link Zgłoś