Dodaj do ulubionych

A to ciekawe idą czasy...

03.07.17, 06:31
...kiedy to już całkiem otwarcie w Warszawie przed Zamkiem Królewskim będą sie kochać swingersi.
To już zapewne będzie szczyt europejskiej demokracji.
Bo póki co to można zaobserwować na polskiej ulicy jedynie psy w podobnej sytuacji.
A co ?
Czy Człowiek od psa ma być gorszy ?
Wszak Człowiek jest na szczycie tej zwierzęcej drabiny,to tym bardziej ma prawo do praw wszelkich wynikających ze swojego zwierzęcego poziomu.
Obserwuj wątek
    • taziuta Ty to masz obsesje... n/t 03.07.17, 07:15
      erka-4 napisał:
      Re: A to ciekawe idą czasy...

• matigrypl Re: Ty to masz obsesje... n/t 03.07.17, 07:21
        Porównanie z psami to małe piwo bo ja się obawiam że w ramach prawdziwej demokracji i wyrównywania praw nie będzie można pedałowi odmówić wymieszania nam glinki! Ciekawe czy nie będzie upokorzeniem dla pedała że nie można tego zrobić nawet dziecku???
      • erte2 Re: Ty to masz obsesje... n/t 03.07.17, 09:10
        Jest znamienne że o seksie w jego, powiedzmy, niekonwencjonalnych formach, najczęściej rozprawiają tzw. moralizatorzy którzy mają na tym punkcie obsesję, To są ukryte pragnienia (czasami nawet nie do końca uświadomione), często od dzieciństwa tłumione w sobie (bo grzech, bo nie wypada, bo co ludzie powiedzą itd.).
        Nie jest przypadkiem że na te tematy najczęściej "grzmią" księża wśród których (co jest potwierdzone badaniami) jest dużo wyższy odsetek homoseksualistów i pedofilów niż wśród reszty społeczeństwa (ostatnia afera w Watykanie).
        A więc jeśli ktoś nieustannie rozprawia na te tematy, pała świętym oburzeniem na tych "pedałów" i te "lesby" to z dużym stopniem prawdopodobieństwa można domniemywać że w głębi duszy marzy o efebie o wilgotnych oczach albo o wspólnym seksie "w gronie przyjaciół", a temat sprawia im starannie ukrywana przyjemność jako środek zastępczy.

P.S. Nie odważyłbym się schylić po mydło w łaźni gdyby obok mnie zażywał kąpieli cejrowski albo ksiądz oko. I to nawet pomimo tego że mam swoje lata i mało przypominam efeba.

• erka-4 Re: Ty to masz obsesje... n/t 03.07.17, 11:16
          erte2 napisał:

> Jest znamienne że o seksie w jego, powiedzmy, niekonwencjonalnych formach, najc
          > zęściej rozprawiają

- robaczku,temat seksu po raz pierwszy osobiście tu na tym krajowym forum poruszyłem ,a gdzie indziej nigdy do tej pory.
          A mniemam,że chyba należy o tym pisać częściej,żeby lepiej świat zwierząt poznać.
          I nic w tym nie widziałbym znamiennego.
          Wszak zwierzęta to człowieka pobratymcy.
          Wszak pies czy wieloryb wielki też jest jak człowiek ssakiem,a że bezrozumnym to może dla niego nawet jest lepiej.
          Nie musi udawać doornego.
          Ssaka oczywiście.
          Może życ normalnie.
          Nie tak jak ten biedny mądry człowiek.
          • erte2 Re: Ty to masz obsesje... n/t 03.07.17, 17:54
            erka-4
            Wziąłeś to do siebie? No pacz pan, a ja napisałem tak ogólnie, na podstawie obserwacji (szczególnie tych gorliwych katolików i innych terlikowskich).
            Ale widocznie z tym stołem i tymi nożycami coś jest na rzeczy.
            Przysłowia są mądrością narodów.
    • m.c.hrabia Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 08:00
      trzeba przyznać ,że głębokie , ot tak po chłopsku ,od serca.
    • kfugktru23 Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 08:03
      Jakieś wspomnienia rodzinne? Jak rodzice robili rodzeństwo? Tak kończy się dawanie tłuszczy kasy na bachory...
      • yoma Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 09:42
        Oj tam. Chłopek już nie może, to sobie pogawędzi.
        • 99venus Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 10:54
          Najczęściej o seksie gaworzą niedorozwinieci impotenci.
    • szwampuch58 Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 10:15
      Juz nastaly i to nie ciekawe tylko paskudne .....wzorowane na najczarniejszych w historii Europy:
      weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22034663,piotr-oseka-nowoscia-w-wiadomosciach-tvp-jest-obsesja-erotyczna.html#MT
      • erka-4 słuchaj chłopcze 03.07.17, 11:33
        szwampuch58 napisał:

> Juz nastaly i to nie ciekawe tylko paskudne .....wzorowane na najczarniejszych
        > w historii Europy:
        > weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22034663,piotr-oseka-nowoscia-w-wiadomosciach-tvp-jest-obsesja-erotyczna.html#MT
        >
        cytat też stamtąd:

Co pana konkretnie przeraziło w materiale "Wiadomości"?

- Wie pani, to była swoista kombinacja słowa i obrazu. Podano, że według ustaleń niemieckich naukowców imigranci przynoszą ze sobą przemoc i stanowią zagrożenie terrorystyczne. To nieprawda, to po prostu manipulacja, wynikająca albo z niewiedzy, albo ze złej woli. Zajrzałem do dokumentu, na który się powoływano, i znalazłem w nim zupełnie inne wnioski. Terrorystami są głównie ludzie urodzeni w krajach Europy Zachodniej, a nie przybywający. W cytowanym raporcie jasno napisano, że nie przyjeżdżają do nas terroryści, ale imigranci bądź uchodźcy. Mogą się zradykalizować, ale w o wiele większym stopniu radykalizują się ludzie już urodzeni w kraju gospodarzy.

- należy myśeć perspektywicznie i o następnych polskich pokoleniach,a po zatem ci emigranci to nie jest polski temat.
        Naszym polskim i chrześcijańskim obowiązkiem jest obowiązek pomocy u źródeł i to Polacy czynią na różne sposoby,wszak syryjski biskup wyraźnie oświadczył,że oni tam na taką właśnie czekają pomoc.
        Tam gdzie ich dom lub tego domu gruzy.

ps.
        a z tego pana Osęki to zwykły POlityk się zrobił,więc mówi jak każdy słyszy.
    • kosel_maruvi Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 10:33
      Chcialaby dusza do raju.....
    • 99venus Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 10:52
      Bez dupy Maryni żyć nie możesz?
      Zboczeniec.
    • pies_na_czarnych Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 11:09
      Erka skad ta frustracja? Masz problemy z wyprowadzeniem partnerki na trawnik?
      • szwampuch58 Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 11:14
        TVPiS na okraglo.....to dziala na debili
      • m.c.hrabia Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 15:21
        pies_na_czarnych napisała:

> Erka skad ta frustracja? Masz problemy z wyprowadzeniem partnerki na trawnik?
        >
        kompleks małego , marzy mu się
        www.youtube.com/watch?v=WQvP7Toh4gE
        • pies_na_czarnych Re: A to ciekawe idą czasy... 03.07.17, 15:27
          :)))
    • alistair-p Kup sobie czerwony kabriolet :-) n/t 03.07.17, 15:47

• polski_demokrata Re: A co z pedofilą‚ gorsza??? 03.07.17, 18:16
      To jawna dyskryminacja pedofilów!

PS.
      Jak dobrze że coraz częściej w Europie dochodzi do głosu ta awangardowa i godna naśladowania grupa społeczna w dyskursie społecznym.
      • kfugktru23 Re: A co z pedofilą‚ gorsza??? 03.07.17, 18:20
        Jesteś antyklerykałem?
        • polski_demokrata Re: A co z pedofilą‚ gorsza??? 03.07.17, 18:30
          w każdym razie - jak wynika z artykułu - jestem zacofany.

Pocieszam się jednak faktem że ci przytoczeni w powyższym artykule którzy przecierają nowe szlaki w sferze seksualnej człowieka mają jeszcze trochę (choć zapewne nie wiele) do nadrobienia w swojej bezpruderyjności chociażby w stosunku do małp‚ żab czy psów...
      • erte2 Re: A co z pedofilą‚ gorsza??? 03.07.17, 23:03
        polski_demokrata napisał:

To jawna dyskryminacja pedofilów!
        Ogólnie masz rację; ksiądz gil, arcybiskup paetz i tak gdzieś około połowy księży w Polsce to przecież też obywatele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka