Dodaj do ulubionych

Pisowcy w klatce

17.07.17, 09:27
Na tej wczorajszej demonstracji fajny obrazek dało się zobaczyć.
Pięciu starszych panów otoczonych przez dziesiątkę policjantów trzyma swoje transparenty. Zważywszy na ciasnotę na placu są przyparci do barierek. Ludzie przeciskają się obok, widzą tę ,,klatkę" robią im zdjęcia jak małpą w ZOO. I tak stoją przez ponad godzinę(tyle mineło jak zobaczyłem ich w takiej pozycji do ostatniego momentu kiedy ich widziałem. Na samym początku demonstracji byli ochraniani przez straż KODu, chyba jednak nie czuli pewnie tej ochrony. Policjanci ochraniający to trochę stremowani że robią za tło do modeli.
Widziałem śmieszne hasło mniej więcej tak: Kaczyński oddaj telewizję , trybunały, sądy, lato.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Pisowcy w klatce 17.07.17, 10:19
      Mnie się udało strzelić fajne foto: na tle tych panów i ich transparentów poparcia dla pisiu wielki napis KONIEC (znak drogowy) :)
    • buldog2 Re: Pisowcy w klatce 17.07.17, 10:56
      Dwa lata temu było hasło: ODDAJ KOTA!
    • stasi1 Re: Pisowcy w klatce 18.07.17, 08:55
      Można było zrobić małą instalacje. Podchodzi gość pod tą ,,klatkę", chce dać osadzonym banana i ktoś powstrzymuje go pokazując napis: Nie karmić pisuara, podpis: dyrekcja ZOO
      Ja kilka razy zrobiłem zdjęcia ale marnie wyszły, chyba jednak te ,,kraty" były za wysokie i zbyt szczelne
      • yoma Re: Pisowcy w klatce 18.07.17, 09:02
        Pomysł dobry, ale tłum za duży :)
        • stasi1 Re: Pisowcy w klatce 18.07.17, 20:46
          Ciekawe do której tak byli przylepieni do tej barierki? Ja ich widziałem ostatni raz około 16.30. Kto widział ich później. O 15 stali w miarę swobodnie.
          • yoma Re: Pisowcy w klatce 19.07.17, 01:33
            Nie wiem. Dzisiaj znowu byli. Jeden miał koszulkę Precz z KODem :)
            • stasi1 Re: Pisowcy w klatce 20.07.17, 08:39
              Dzisiejszej nocy nikogo takiego nie zauważyłem, pewnie już i lata nie te żeby kilka dni stać jak kołek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka