Dodaj do ulubionych

No to kaplica...

05.08.17, 09:15
cytat z :www.onet.pl/?utm_source=swpromo_viasg&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_swonetsg_n_24_desktop_infobiz&srcc=ucs&pid=771161aa-7f6c-4f6e-b260-1c224d7d68b3&sid=b177a2c9-166f-4113-9b28-185bbe554807&utm_v=2
45 proc. respondentów jest zdania, że sprawy w naszym kraju zmierzają w złym kierunku; przeciwnie uważa 35 proc. pytanych; 20 proc. nie potrafiło wyrazić opinii w tej sprawie - wynika z najnowszego badania Kantar Public.
W lipcu, w porównaniu do czerwca, zmniejszył się odsetek ocen pozytywnych, o 5 punktów procentowych (z 40 proc. do 35 proc.). Zwiększył się natomiast odsetek osób niezdecydowanych (wzrost o 5 punktów procentowych) oraz osób negatywnie oceniających kierunek biegu spraw w naszym kraju (wzrost o 1 punkt procentowy).
Kantar Public zapytał respondentów, jak oceniają stan polskiej gospodarki. 37 proc. ankietowanych uważa, że gospodarka znajduje się w stanie kryzysu (wzrost o 6 pkt proc. w porównaniu do czerwca). Przy czym 30 proc. ankietowanych jest zdania, że jest to lekki kryzys, a według 7 proc. badanych gospodarka kraju znajduje się w stanie głębokiego kryzysu.

...wnet nas rozbiorą i będzie jak było i jak być POwinno.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: No to kaplica... 05.08.17, 10:17
      To początek, kolejne osiągnięcia Agenta JARa, Antona i reszty agenturalnej jaczejki PIS będą robiły jeszcze większe wrażenie.

--
      Partia Interesów Sowieckich - Obraza
      Teczka Agenta JARa
    • polski_demokrata Re: No to kaplica... 05.08.17, 10:20
      A co to znaczy na takim poziomie ogólności że "sprawy idą w złym kierunku"? I co to dla pytanych respondentów oznacza? Dla większości z całą pewnością to znaczy tyle i tylko tyle że Polacy nie lubią zadym wywoływanych przez totalną opozycję. Z całą pewnością jeżeli część klasy politycznej zdradza swój kraj i namawia do nałożenia na niego sankcji to nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie z tego faktu zadowolony. Jest to fatalna wiadomość‚ ale przede wszystkim dla tych którzy wywołują niepokoje społeczne.

Ot i cała "tajemnica"...
      • wsk175 Re: No to kaplica... 05.08.17, 10:28
        Chrzanisz jak zwykle.
        wg ciebie:
        -ktoś kto np. bije żonę jest dobry
        -a ten kto zgłasza to policji to donosiciel
        Ot, i cała tajemnica.
        • cossa.nostra Motocykl szmelc 05.08.17, 10:31
          www.google.pl/search?q=wsk+125&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiOuYLy1r_VAhWBuhQKHaiuDW8Q_AUICigB&biw=1524&bih=746
          Słabiutki:(
          • met_ol Re: Motocykl szmelc 05.08.17, 10:40
            Dupku - cena OBECNIE tego motocykla równa się niejednokrotnie z ceną średniej klasy "szlifierki".
            • wsk175 Re: Motocykl szmelc 05.08.17, 10:47
              Koza, jak każdy płatny pisi wpisywacz forumowy, jak zwykle nie na temat gdy brak argumentów.
              A motocykl był jaki był. Pozbyłem się tego żelastwa ponad 30 lat temu.....
              • met_ol Re: Motocykl szmelc 05.08.17, 10:51
                Też był to mój motocykl, zamieniony później na MZ 250 - ale chętnie teraz bym kupił ten pierwszy.
          • erka-4 Re: Motocykl szmelc 05.08.17, 11:04
            W 60.latach z kumplem całą Polskę taką 125-tką żeśmy objechali i w te i we wte.
            Jak coś nawaliło młotkiem się naprawiło,a dziś gdy ci nawali to w szczerym polu stoisz bo nawet nie popchasz.
            Jak sprzedawałem na liczniku miała 78 tysięcy km.,a nowy właściciel jeździł i jeździł.
            • wsk175 Re: Motocykl szmelc 05.08.17, 11:17
              Już wtedy miałeś ciągoty do kumpli "i w te i we wte" i objeżdżania wszystkich kaplic w Polsce? i kumpel aż walił w szczerym polu?
              Ja to swój motor naprawiałem korzystając z narzędzi a nie napiedalałem po pisowsku młotkiem........
        • polski_demokrata Re: No to kaplica... 05.08.17, 12:42
          jak ty musisz biedaku się nakombinować żeby uwierzyć w to co piszesz....
          • met_ol Re: No to kaplica... 05.08.17, 13:10
            jeżeli używasz jako cennika tylko słynne "ALL..RO" to tak. Są tam też motocykle marki JUNAK - fabrycznie nowe. Kupuj - bo warto. (a za sprzeniewierzenie takich marek jak "JUNAK, ROMET i innych" i jakie to są teraz sprzęty pod tymi markami to mordę bym obił.
            • wsk175 Re: No to kaplica... 05.08.17, 16:11
              Cienkie bolki ta trzoda pisowska.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka