Dodaj do ulubionych

Terror w Polsce.

05.09.17, 08:55
Gwałcone i zabijanie kobiety, ataki bombowe w autobusach, pedofilia, okrucieństwo wobec niemowląt. I to wszystko bez imigrantów. Może mężczyzn z Polski wyrzucić?
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 09:01
      Kobiety są lepsze?
      • antytotalniak Re: Do autora wątku 06.09.17, 10:11
        Może spróbuj dostać się do specjalisty (tego od głowy) prywatnie bo na NFZ może być już dla ciebie za późno.
        Mimo że jesteś szczególnym przypadkiem i hospitalizacja należy ci się natychmiast jak psu buda.
        • x2468 Re: Do autora wątku 06.09.17, 10:48
          Królewski szczep piastowy wydal tez, za przeproszeniem, Walusia.
    • snajper55 Polski terror 05.09.17, 09:10
      Nawet jednego amerykańskiego prezydenta na sumieniu mamy. Zamordował go Polak, syn polskich emigrantów ekonomicznych.

S.
      • gosc88 Ja slyszalem, ze ten morderca 06.09.17, 15:26
        snajper55 napisał:

> Nawet jednego amerykańskiego prezydenta na sumieniu mamy. Zamordował go Polak,
        > syn polskich emigrantów ekonomicznych.

byl nie tylko Polakiem. On byl podobno tez i Zydem.

Czy i ty tez to slyszales ??
    • man_sapiens Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 09:13
      Ja myślę, że to są skutki bezmyślnego otwarcia Polski na katolickich uchodźców.
      • buldog2 Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 15:33
        Migrantów.
    • derff Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 09:16
      Może wprowadzić stan wojenny. Wojskowi Macierewicza jako komisarze w spólkach skarbuaństwa???
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 09:18
      No cóż, ja nie pochwalam tych zachowań, ale też rozumiem sprawców, bo dopóki mamy emocje...
      Zresztą to wszystko rozgrywa się w czasie aktów religijnych więc sprawców nie można ukarać.
    • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 11:00
      Cóż za piękna i niezamierzona ironia. Rozumiem, że powodowana wściekłością wobec tych, którzy uparli się żeby do tego siedliska Sogdmy i Gomory nie sprowadzać jeszcze "kozojebców".
      A może brakuje Ci muzułmańskiego ubogacenia, o którym tyle dobrego czytałaś w lewicowych (by nie napisać "lewackich") mediach?
      • snajper55 Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 11:27
        f.a.q napisał:

> Cóż za piękna i niezamierzona ironia. Rozumiem, że powodowana wściekłością wobe
        > c tych, którzy uparli się żeby do tego siedliska Sogdmy i Gomory nie sprowadzać
        > jeszcze "kozojebców".

"Owcojebcy" nie chcą sprowadzać "kozojebców"?

S.
        • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 12:54
          Piszesz w swoim imieniu?
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 11:36
        Ależ wspaniale zdemaskowałeś tę całą hutzpę! Brawo ty.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 11:43
        Na szczęście mamy ministrów Błaszczaka i Jakiego, którzy dbają o nasze bezpieczeństwo i pod ich zarządzaniem kozojebcy sobie nie powywijają. Bo ministrowie Błaszczak i Jaki to fachowcy.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 12:07
        Tak po prawdze to wystarczy zaostrzyć kary i kozojebcy będą siedzieli u nas jak trusie z obawy przed konsekwencjami.
        • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 13:41
          A propos zaostrzenia kar. Feministki są przeciwne podniesieniu kar dla gwałcicieli. Głosem Profesor Płatek stanowczo zaprotestowały przeciwko podnoszeniu kar za to przestępstwo.
          • nazimno Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 15:07
            Feministki nie toleruja sytuacji, gdy ktos narusza ich interesy.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 16:07
            Natomiast minister Jaki jest za podniesieniem kat i to skutecznie powstrzyma kozojebców przed gwałceniem i mordowaniem. Lewactwo na zachodzie jeszcze na to nie wpadło.
            • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 16:32
              Twoja ironia może świadczyć o tym, że gorąco i całym sercem popierasz opinię rozdygotanych NEOperelowskich staruchów w togach, którzy twierdzą bezmyślnie i uparcie, że nie wysokość kary a jej nieuchronność skutecznie przeciwdziała itd...
              Bo ja jestem przeciwnego zdania. I gdyby mi się chciało mógłbym tego dowieść.
              • man_sapiens Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 16:39
                > Bo ja jestem przeciwnego zdania. I gdyby mi się chciało mógłbym tego dowieść.

Gdyby to dało się dowieść, to byś dowiódł, ale nie da się, niezależnie od tego czy chcesz, czy nie.
                Np. w stanach USA w których przywrócono karę śmierci wzrosła potem liczba zabójstw.
                • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 16:46
                  Znajdujesz bezpośredni związek? No to nie ma problemu, za gwałt 2 tygodnie prac społecznych, powinno wystarczyć. Gdyż albowiem kara nie powinna być zemstą na sprawcy itd.. itd.. itd... (taki lewacki bullshit zmieszany z ideologią)
                  • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 16:51
                    Co do kary śmierci możemy podyskutować, ale jak sądzę Ty, człowiek o lewicowych poglądach dopuszczający aborcję i eutanazję nie powinieneś mieć szczególnych oporów z karaniem śmiercią za najcięższe (UDOWODNIONE!) zbrodnie.
                    Poza tym w jaki sposób ma być ustalana "adekwatność" kary? Znasz dobrą metodę?
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:02
                    A kto powiedział że kara nie ma być zemstą? Chyba tylko taki jak ty lewak uważający że Wałęsa to symbol Solidarności.
                    • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:23
                      Trzęsący się ze starości, ubrani w togi, zakorzenieni w PRL NEObolszewiccy specjaliści od prawa. To oni właśnie w ten sposób definiują problem.
                      Co do Wałęsy to jest od dla mnie wziętym symbolem niesprawiedliwości czasów PRL. W TOTOLOTKA grało wielu, a tylko nieliczni (tak jak on) wygrywali wielokrotnie Pieniądze i to rzekomo bez pomocy "Systemu".
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:28
                        Natomiast młodzi rzutcy wygoleni pod peruką politologowie wspaniale radzą sobie z diagnozą i sposobami zapobiegania.
                        Cóż, są tacy co twierdzą, że jakikolwiek by Wałęsa nie był i czego by wcześniej nie zrobił to nic nie zmienia faktu że to on stanął na czele stoczniowców. Takie rzeczy tu na forum można było przeczytać.
                • titerlitury Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 18:05
                  Po co wy z nim duskutuje cie w ogóle? Wyszaryć, zapomnieć, nie tracić czasu.
                  • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 18:15
                    Ileż pogardy dla drugiego człowieka w tym krótkim wezwaniu do bojkotu.
                    Czy tego typu wezwania nie wyczerpują znamion dyskryminacji z uwagi na poglądy?
                    W tej postawie dostrzegam coś na kształt rasizmu. ON jest gorszy nie zasługuje na waszą uwagę, kompletne dno niegodne plunięcia, gardźcie nim. Robal, śmierdziel! Skasujcie go!
                    Naziści (czytaj: Niemcy) uważali Żydów i za robactwo. Do czego to doprowadziło?
                    I dlaczego? Dlatego, że nie pieje falsetem w leminżym chórze pana Adama? Dlatego, że ma czelność mieć swoją opinię i bronić jej przez zakusami neokomunistów?
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 18:29
                      Swoją?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:00
                Ależ skąd! Tylko kara śmierci odstraszy terrorystów przed czynieniem samobójczych zamachów. Dziwię ci się że w tym względzie nie podzielasz zdania czułych prawacko-bolszewickich ciotek. Będzie u nas kara śmierci to kozojebcy się nie wychylą.
                • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:09
                  Generalnie, w nowoczesnych, zarządzanych przez homoseksualną lewicę demokratycznych krajach UE -, w których system praworządności pozytywnie ocenia nawet wysoki euro-kominiarz ludowy, pan Timmermans - za zabicie człowieka w trakcie obrzędów religijnych (dżihad) terrorysty dostaje się nagrody. I dodajmy, że za zabicie bez sądu, bez adwokata i bez odczytania praw obywatelskich.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:15
                    A wystarczy wprowadzić karę śmierci i będzie spokój. Bo wysoka kara odstrasza. Tak mowią nasze niesamowicie rozwinięte kultury prawackie.
                    • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:27
                      Czy będzie spokój? No nie ale być może odejdziemy od zakłamania jakim jest stan obecny, w którym państwo bez sądowego wyroku zabija obywateli za sam zamiar dokonania czynu zabronionego.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:29
                        Oczywiście że będzie spokój i nie będzie żadnego zakłamania. Surowa kara odstraszy kozojebców albo ich sympatyków.
                        • pies_na_czarnych Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:32
                          Owcojebców głównie powinna odstraszać. Kozojebcow nie ma w Polsce.
              • x2468 Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 10:57
                Gdybyś był jako tako wykształconym Polakiem to byś wiedział ze w czasie okupacji w kilkudziesięciu przypadkach groziła kara śmierci i to wcale nie spowodowało zmniejszenia liczby "przestępstw" które tak były karane.
          • pies_na_czarnych Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:11
            f.a.q napisał:

> A propos zaostrzenia kar. Feministki są przeciwne podniesieniu kar dla gwałcici
            > eli. Głosem Profesor Płatek stanowczo zaprotestowały przeciwko podnoszeniu kar
            > za to przestępstwo.
            >

Jak zwykle nic nie zrozumiałeś o czym mówiła profesor Płatek.
            • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:31
              Jak zwykle...?! Zwykle to ja nie słucham bredzenia. W przypadku tej wypowiedzi poczułem się wstrząśnięty i zdumiony.
              Jak można nawoływać do łagodnych kar dla katów bezbronnych kobiet? Jak można stawać w obronie brutalnych gwałcicieli?
              • pies_na_czarnych Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:33
                Innego wywiadu sluchalys
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:38
                Nie czytałem tego co uważa Płatek. Możesz zacytować w jaki sposób nawojuje do łagodnych kar dla gwałcicieli? Bo wstrząsneło mną do głębi to co piszesz. Jak ona może tak mówić????
                • pies_na_czarnych Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:41
                  Ten wywiad dla wielgusa jest zbyt trudny do zrozumienia
                  www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ziobro-chce-wyzszych-kar-za-gwalt,769683.html
                  • f.a.q A skąd wiesz, że ten? 05.09.17, 17:50

przyśniło cvi się dzisiaj w nocy zanim Piaskowy Dziadek sypnął prochem z wora?

natemat.pl/215865,zaostrzenie-kar-dla-gwalcicieli-sprawy-nie-zalatwi-prof-minika-platek-o-gwalcie-z-lodzi-i-jego-przyczynach
                    • pies_na_czarnych Re: A skąd wiesz, że ten? 05.09.17, 17:54
                      Słuchaj co ona mówi i spróbuj własnymi słowami zinterpretować o czym ona mówi.
                      • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 05.09.17, 17:58
                        Czytam i interpretuję. Profesor Płatek jest przeciwna zaostrzaniu kar dla gwałcicieli.
                        Wskazać gdzie to zostało zapisane, czy poradzisz sobie z tekstem bez pomocy specjalistów od grzebania w mózgu?
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 05.09.17, 18:36
                          Czyli jest za utrzymaniem dotychczasówych ostrych kar? Trudno więc mówić że jest za łagodnym karaniem.
                          • pies_na_czarnych Re: A skąd wiesz, że ten? 05.09.17, 18:52
                            Ona mówi dużo więcej na temat interpretacji tego czynu, ale dla pisich to jest nie do przerobienia przez ich karłowate móżdżki.
                            • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:47
                              Ale mnie nie interesują pobudki jakie kierują jej rozumowaniem. Zupełnie mnie nie zajmuje motywacja i argumentacja jaką kieruje się ta lewicowa feministka. Tak samo jak nie interesuje mnie rzekoma krzywda, jaka spotka pedofila mordercę w związku z "niedemokratyczną" i przekraczającą "normy humanitarne" ustawą dającą podstawę to zatrzymania bestii w odosobnieniu. Fakt jest faktem. Płatek broni pedofilów-morderców.
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:55
                                Ale gwałcicieli kobiet nie broni, a przecież to był główny wobec niej zarzut z związku z jej feminizmem.
                                • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 14:07
                                  Oj durny ty człowiek niemądry. Broni... broni w innej swojej wypowiedzi, nie potrafisz się biedaku połapać w tych jej lewicowo zorientowanych wypowiedziach i próbujesz prymitywnego trollingu.
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 14:22
                                    Nie broni.
                          • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:07
                            Czyli jest za utrzymaniem obecnego stanu. którego praktyka powoduje t,o że sprawca zbiorowego gwałtu może zostać wypuszczony na wolność i odpowiadać z wolnej stopy, a to wszystko pewnie po to by miał czas i możliwość przekonać swoją ofiarę że tak naprawdę to pragnęła z nim zbliżenia cielesnego i tak ma właśnie zeznać przed sądem.
                            • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:19
                              O ile sobie przypominam to był tylko jeden przypadek odpowiadania z wolnej stopy więc trudno tu mówić o jakiejś praktyce. Zresztą w tamtej sprawie interweniował minister Ziobro (tak donosił red. polksdojcz Gmyz) i jaki sukces tam odniósł?
                              Nigdzie też nie przedstawiłeś żadnej wypowiedzi Płatek że jest ona za tym, by sprawcy gwałtów odpowiadali z wolnej stopy. No i rozmowa tyczyła rozmiarów kar, a nie odpowiadania z wolnej stopy. Z braku argumentów znów zmieniłeś temat.
                              • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:38
                                Nie to nieprawda. I sam widzisz jak tu z tobą dyskutować skoro nie posiadasz podstawowej wiedzy w zakresie tematu, o którym chcesz dyskutować.
                                Co do sprawy wypowiedzi Płatek to widać cię pod kloszem zrobionym z GW trzymają bo jakiś czas temu tłumaczyła się ze swoich słów właśnie na łamach tej gazety. Szukajcie a znajdziecie jak mówi pismo.
                                • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:44
                                  "–„ Mariusz Trynkiewicz jest papierkiem lakmusowym, do jakiego stopnia władza może przejść ze skazywania i pozbawiania nas wolności za to, co żeśmy zrobili na takie przejście, gdzie będzie nas eliminowała z życia publicznego, zarzucając, że jesteśmy zagrożeniem porządku publicznego –” powiedziała w TOK FM Płatek. Jej zdaniem morderca pedofil powinien być... wypuszczony przedterminowo na wolność i co najwyżej obserwowany przez policję i biegłych!"

Fragment zeznań bestii, w którego (między innymi) obronie stanęła Płatek:
                                  ""Nie jestem w stanie zapanować nad sobą" Henryk Z. ostatnie 25 lat spędził za kratami za gwałt i zabójstwo 5-miesięcznego chłopca. Dziecko wyniósł z mieszkania znajomych i zaniósł nad rzekę. Później w sądzie tłumaczył, że „w momencie dokonywania czynu lubieżnego nie przywiązuje wagi do wieku, do płci”. - To jest silniejsze ode mnie, mam takie podniety, że nie jestem w stanie zapanować nad sobą - zeznał w październiku 1990 roku. (www.tvn24.pl)"
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:52
                                    Ach ten nazistowski "Fakt"... to jakiś jego fejk nius że ktoś chce przedterminowego wypuszczenia Trynkiewicza na wolność.
                                • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 11:47
                                  Co nieprawda? Nie masz niczego na poparcie tego że jest jakaś praktyka. Zresztą przyzwyczaiłem się do tego nie masz nic na poparcie większości swoich twierdzeń.
                                  Nie czytam GW, przybliż mi co ona tam powiedział/napisała.
                                  • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 12:39
                                    W mojej ocenie prenumerujesz. Czy czytasz tego nie wiem.
                                    • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 13:29
                                      To kolejny raz kiedy twoje oceny są bardzo nietrafione. Prędzej to ty prenumerujesz. Może po starej znajomości z Czerskimi.
                        • pies_na_czarnych Re: A skąd wiesz, że ten? 05.09.17, 18:53
                          f.a.q napisał:

> Czytam i interpretuję. Profesor Płatek jest przeciwna zaostrzaniu kar dla gwałc
                          > icieli.
                          > Wskazać gdzie to zostało zapisane, czy poradzisz sobie z tekstem bez pomocy spe
                          > cjalistów od grzebania w mózgu?
                          >

Moze spróbuj najpierw kurs czytania ze zrozumieniem.
                          • f.a.q Re: A skąd wiesz, że ten? 06.09.17, 09:55
                            Chętnie bym ją udzielił tobie ale i tak nie odniesiesz z tego korzyści zetem szkoda mojego czasu.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że ten? 05.09.17, 18:31
                      Uff, uspokojony jestem. Tu nie ma żadnych wezwań do łagodnego karania gwałcicieli.
                • f.a.q Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 17:48
                  Ona jest znana z tego że broni praw pedofilów i morderców. Generalnie lewicowość to odstępstwo od norm moralnych jakie społeczeństwo wykształciło przez wieki.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 18:35
                    To straszne. Ja jej tak dobrze nie znam. Możesz dać parę cytatów gdy broni praw pedofilów i morderców?
                    • f.a.q Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:03
                      Mógłbym, ale po co?
                      Lewaka nic nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe.
                      Płatek w sposób szczególny stanęła w obronie praw pedofili morderców. Wyrażała swoją wielce niepochlebną niepochlebną opinię wobec ustawy o bestiach, która miała powodować izolację tej grupy morderców od reszty społeczeństwa. Była jej ( i pewnie jest) gorącą przeciwniczką.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:08
                        Tak jak nic lewaka nie przekona, że w Polsce nie budowano najdroższych autostrad w Europie?
                        Bardzo chętnie poznam jej dokładne wypowiedzi żeby się razem z tobą na nią pooburzać. Podrzuć jakieś cytaty bo dobrze znasz jej wypowiedzi, jak widać.
                        • f.a.q Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:21
                          Ależ da się każdego przekonać, sam widziałem zestawienia ,że niektóre odcinki naszych autostrad były tańsze niż te, które budowali Holendrzy na położonych pod poziomem morza polderach a wiec wymagające specjalnego przygotowania podłoża pod nawierzchnię autostrady.

Po co mam po raz kolejny ci dowodzić swoich racji? Podaj chociaż jedną sensowną przyczynę.
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:24
                            Przecież ty nigdy nie przedstawiłeś ani grama dowodu, że w Polsce budowano najdroższe autostrady w Europie. Więc jeśli mówimy o "znów" to znów wyjdzie na to, że żadnego dowodu na takie twierdzenie nie masz.
                            A na Węgrzech dlaczego były droższe niż w Polsce? Tam też budowali na polderach?
                            • f.a.q Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:34
                              Ależ przedstawiłem ci zestawienie średnich kosztów budowy kilometra. Przedstawiłem. A to, że nie potrafisz zinterpretować wyników to już tylko i wyłącznie wina kiepskich genów jakie odziedziczyłeś po przodkach. Mnie nie obwiniaj, nie miałem z tym nic wspólnego.
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:54
                                Nie przedstawiłeś żadnych tego typu danych.
                                • f.a.q Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 12:32
                                  Ależ przedstawiłem i to conajmniej 2x. Wróć sobie do tamtych wątków i odszukaj.
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 12:39
                                    Wróciłem i nic tam nie ma.
                                    • f.a.q Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 12:40
                                      to szukaj dalej.
                                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 13:28
                                        Skończyłem szukać. Nigdzie nie przedstawiłeś takich danych.
                                        • f.a.q Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 14:09
                                          Co jest tylko potwierdzeniem mojej tezy, iż bez pomocy osób trzecich nie potrafisz wyłuskać najprostszych, podstawowych, informacji z netu.
                                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 14:11
                                            Ja? Ja mam informacje, że polskie autostrady nie były najdroższe w Europie. Bez problemu je wyłuskałem z internetu. Natomiast ty masz problem z wynalezieniem dowodów na potwierdzenie rzekomo najdroższych autostrad w Europie.
                  • x2468 Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:00
                    Znana w kościelnych kręgach? W episkopacie?
      • x2468 Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 10:52
        Jesteś zazdrosny o swoja krówkę?
        • f.a.q Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 11:16
          Odkąd przeprowadziła się do ciebie nie mam z nią kontaktu.
    • 141288bs Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 13:36
      Nie da sie tu zyc.Kazdy dziennik telewizyjny i radiowy rozpoczyna sie wiadomoscia o minimum dziesieciu zabojstwach. Pozniej ida
      wiadomosci o aresztowaniach,w/g totalnej opozycji,aresztowani sa niewinni.
      A w sumie,przesladowania non'stop sa powodem ciaglego strachu...nie da sie tu zyc...
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 05.09.17, 16:08
        Tak jest u was na Jackowie?
    • antytotalniak Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:14
      chociaż tak ubogacają kulturę że Europa zachodnia już w połowie przeszła na prawo szariatu. A w Polsce nudy i brak ROZRYWEK na ulicach...
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:20
        Za pomocą jakich urządzeń pomiarowych ustaliłeś, że akurat w połowie?
        • antytotalniak Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:23
          Słuszna uwaga. W niektórych rejonach czy dzielnicach miast dochodzi lub osiąga już 100%.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:29
            Tak, podobnie kłamał Jarosław Kaczyński o strefach szariatu w Szwecji.
            • antytotalniak Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:32
              A potem okazało się że tam jest jeszcze gorzej. Malmö to udowodniło.
              • pies_na_czarnych Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:39
                antytotalniak napisał(a):

> A potem okazało się że tam jest jeszcze gorzej. Malmö to udowodniło.

:)))
                Skrajnie prawicowe gazetki próbowały udowodnić, ale im się nie udało.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:40
                Czyli Malmoe spośród Europy Zachodniej to 100% Europy Zachodniej?
              • x2468 Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 11:03
                Malmö to ten port do którego dobijają promy z Polski?
        • antytotalniak Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 11:03
          szwedzka codzienność

youtu.be/XyZTnV9cWLw
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 11:21
            Codzienność? I to jest ta połowa Europy Zachodniej?
      • pies_na_czarnych Re: Nawet islamistów nie wpuszczają 06.09.17, 10:35
        antytotalniak napisał(a):

> chociaż tak ubogacają kulturę że Europa zachodnia już w połowie przeszła na pra
        > wo szariatu. A w Polsce nudy i brak ROZRYWEK na ulicach...

Nudy na ulicach? Faktycznie codzienne trupy w wypadkach drogowych mogą się znudzić.
    • antytotalniak Re: titerlitury przypominasz mi... 06.09.17, 10:27
      mojego sąsiada. Tylko on się leczy‚ ale jak odstawi leki to ma tak samo jak ty.
      • x2468 Re: titerlitury przypominasz mi... 06.09.17, 11:09
        To u was w Rosji brakuje leków?
        • antytotalniak Re: titerlitury przypominasz mi... 06.09.17, 11:10
          Miasto spokojne‚ miasto wesołe Malmö

www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/szwecja-11-strzelanin-w-malmoe,715274.html
          • religijnych.uczuc.obraza Re: titerlitury przypominasz mi... 06.09.17, 11:24
            To ta połowa Europy Zachodniej?
            • antytotalniak Re: titerlitury przypominasz mi... 06.09.17, 12:11
              W zasadzie są już tam wszędzie‚ a tylko w połowie.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: titerlitury przypominasz mi... 06.09.17, 12:39
                I w połowie obowiązuje prawo szariatu?
    • antytotalniak Re: Islam rules w Europie 06.09.17, 11:14
      I znowu Malmö

pikio.pl/wojna-w-malmo-albo-interweniuje-wojsko-albo-miasto-upadnie-foto-video/
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Islam rules w Europie 06.09.17, 11:25
        Czyli Malmo to połowa Europy Zachodniej.
        • antytotalniak Re: Islam rules w Europie 06.09.17, 11:26
          to przykład jeden z wielu
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Islam rules w Europie 06.09.17, 11:33
            Nie ma żadnych przykładów na to, że Europa Zachodnia w połowie przeszła na prawo szariatu.
            • antytotalniak Re: Islam rules w Europie 06.09.17, 12:14
              jeśli jeszcze nie to już wkrótce‚ pewnie nie możesz się doczekać... jeśli jednak cię zgwałcą (a gwałcą wszystko co się rusza) to pewnie odetchniesz z ulgą że jeszcze szariat nie dobił do 50%
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Islam rules w Europie 06.09.17, 13:24
                Wkrótce też nie.
    • antytotalniak Re: Dortmund 06.09.17, 11:18
      Dortmund‚ Niemcy

youtu.be/iDXqxzNlNlU
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Dortmund 06.09.17, 11:25
        Czyli Malmo i Dortmund to połowa Europy Zachodniej.
    • antytotalniak Re: Frankfurt miasto z mniejszością niemiecką 06.09.17, 11:25
      tak niemiecką bo Niemców jest tam 48%

youtu.be/bUWC0JrXR8w
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Frankfurt miasto z mniejszością niemiecką 06.09.17, 11:31
        A co jest dziwnego w tym, że w mieście-siedzibie m.in EBC jest tak dużo cudzoziemców?
        • antytotalniak Re: Frankfurt miasto z mniejszością niemiecką 06.09.17, 12:16
          To że najwięcej powstających świątyń to meczety
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Frankfurt miasto z mniejszością niemiecką 06.09.17, 13:25
            Kolejny fejk nius zaserwowałeś?
    • ponury_swiniarz Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 12:48
      Pospolite przestepstwa to nie terror.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 13:25
        Powiedz to antytotalniakowi.
        • ponury_swiniarz Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 13:56
          Wole sie nie wtracac w Twoja z nim dyskusje. Odpowiadam na glowny watek. Terror, jesli dobrze rozumiem, ma w zamierzeniu autora znaczenie to samo co zamachy terrorystyczne. Ewentualnie rzady przez zastraszanie. Ale podaje jako przyklady pospolite patologie obecne w kazdym spoleczenstwie.

Manipulancja.
      • antytotalniak Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 14:41
        Myślisz że oni cokolwiek rozróżniają?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Terror w Polsce. 06.09.17, 14:43
          Chodzi ci o rzekome strefy szariatu?
    • antytotalniak Re: Przestępczość w UE 06.09.17, 12:54
      To dane Eurostat z wcześniejszych lat gdzie Polska wyraźnie była już jednym z najbezpieczniejszych państw UE. Pamiętajmy że to są oficjalne dane nie uwzględniają w przestępstw w strefach zamieszkanych przez społeczności muzułmańskie do których nawet policja nie dociera!

Ciekawe jak sytuacja ma się obecnie po napływie "uchodźców?

Tabela z danymi:

forsal.pl/artykuly/811846,polska-wsrod-krajow-o-najnizszej-przestepczosci-w-ue-wykres-dnia.html
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Przestępczość w UE 06.09.17, 13:26
        No właśnie, ciekawe jak teraz Polska wypada. Na moje to teraz jest niebezpieczniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka