Dodaj do ulubionych

PiS to mafia

29.09.17, 18:38
Rzepecki, pewnie już były poseł PiSu, głosował wbrew swoim capo, i jeszcze miał czelność powiedzieć Byłem, jestem i będę za likwidacją immunitetu formalnego. Dalej będę walczył by program PiS był realizowany. A to już przegięcie, nie po to ta 'Ndrangheta, broni przed wymiarem sprawiedliwości swoich członków, oba znaczenia zasadne, by jakiś młodzian był niezależny.
No i odezwała się pełna powabu i czaru wewnętrznego, Mazurek mówiąc: "zawsze w danym środowisku obowiązuje lojalność". po waszemu to omerta. I niech mi ktoś powie że to partia a nie mafia, to go wyślę do lekarza.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22445447,najmlodszy-posel-na-wylocie-z-pis-kolejny-raz-glosowal-wbrew.html#BoxNewsLinkImg&a=167&c=96
Obserwuj wątek
    • adam111115 Re: PiS to mafia 29.09.17, 18:58
      Połączenie mafii z sektą. Mafia trzyma władzę, pilnuje porządku i rabuje kasę państwu. Wszystko to w specyficzny oczywiście sposób. W pisie dochodzi element światopogladowy i sterowanie umysłami tego głupszego elektoratu. Smoleńsk to najlepszy przykład ale i np. Polska w ruinie.
    • j-k A PO to "Wspolnota" 29.09.17, 18:59
      czy moze inaczej Spoldzielnia.

- wlasnych Interesow.
        • czan-dra Re: PO to rodzina. 29.09.17, 19:07
          Hmmm, taaaa, a może byście odpuścili pisanie po kielichu, tak pytam, wiem że to na nic, bo jesteście w stanie zdobyć K2 bez asekuracji, tylko prośbę mam, róbcie to gdzie indziej.
          • j-k Spieszymy sie umierac... 29.09.17, 19:12
            czan-dra napisał:
            tylko prośbę mam, róbcie to gdzie indziej.

Spieszymy sie umierac...
            Naklad GW spada w tak zastraszajacym tempie, wiec spieszymy sie tu pisac,
            bo niedlugo nie bedzie gdzie...

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
            zwolennik LEWICY

• czan-dra Re: Spieszymy sie umierac... 29.09.17, 19:16
              Ja nie o tym, ale co będę się spierał, tak, masz rację, pamiętasz rozprawkę o dyskusji z głupkiem?
              • inocom Re: Spieszymy sie umierac... 29.09.17, 19:42
                czan-dra napisał:

> Ja nie o tym, ale co będę się spierał, tak, masz rację, pamiętasz rozprawkę o d
                > yskusji z głupkiem?

Faktycznie nie warto z Tobą dyskutować.
                • czan-dra Re: Spieszymy sie umierac... 29.09.17, 19:50
                  Widzisz Hummer, od jakiegoś czasu wg mnie tak dołujesz, że kichawą bagrujesz dno.
                  Kto się wpieprzył w ten wątek ze swoimi melodyjkami dla dzieci wątłych, może ja?
              • j-k Spieszmy sie umierac... 29.09.17, 19:45
                czan-dra napisał:
                > Ja nie o tym, ale co będę się spierał, tak, masz rację,
                pamiętasz rozprawkę o dyskusji z głupkiem?

Nie.
                Pamiec mam dobra, ale krotka i dyskusja z bylym PO mne ne zaima.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                • czan-dra Re: Spieszmy sie umierac... 29.09.17, 19:52
                  A niech będzie po twojemu, mne tez ne zaima.
                  PiSior będzie PiSiorem, a to że się wypiera, taka jego łajdacka natura.
                  • j-k To czysta pravda. 29.09.17, 19:56
                    a PeOviecka bedzie czysta PeOviecka
                    i ze swej Natury nadaja sie tylko do strzyzenia:
                    www.youtube.com/watch?v=rqo1t5CKVDs
                    • czan-dra Re: To czysta pravda. 29.09.17, 20:02
                      A mówiłem nie pij skoro będziesz pisał, ale nie dziadzia wie lepiej, a zresztą cztery euro z groszami za 0,7 Gorbaczowa na tankstelle, do okazja jakich mało, no i popisać można, fantazja dopisuje, co nie?
                      • j-k Szkoda mi tych PeOviecek... 30.09.17, 14:46
                        ale taki juz ich marny los...wyborcza.pl/1,154902,15795327,Strzyzenie_owiec_na_igrzyska.html
      • x2468 Re: A PO to "Wspolnota" 29.09.17, 19:06
        La Cosa Nostra.
    • zapijaczony_ryj Re: PiS to mafia 29.09.17, 19:43
      A ojcem chrzestnym Świr!
    • buldog2 Re: PiS to mafia 29.09.17, 21:02
      Mafia. Mafia i agentura Putina. Coś tak jak sołncewskije.
    • m.c.hrabia Re: PiS to mafia 30.09.17, 15:02
      kieszonkowa ,jak jej capo di....
      do takiej z prawdziwego zdarzenia ,jak kościół katolicki, to im tak , jak układowi słonecznemu do drogi mlecznej.
    • aniechto.only Re: PiS to mafia 30.09.17, 15:05
      Rzepecki okazał się być zbyt uczciwym jak na pisdackie standardy. No i ma czelność mieć własne zdanie, a nie wsłuchiwać się z nabożnym szacunkiem w każdy pierd prezesa.
      • m.c.hrabia Re: PiS to mafia 30.09.17, 15:24
        aniechto.only napisała:

> Rzepecki okazał się być zbyt uczciwym jak na pisdackie standardy.

nie,uwierzył,
        okazał się idiotą do kwadratu,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka