Gość: bemol IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 17:44 Podobno powstało beemoskie centrum kultury więcej tu www.bemowa.pl/forum/viewtopic.php?t=304 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bemowianka Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:49 Podobno powstało... Słabo widoczne. Za to pracownicy BCK to krewni pracowników z Urzędu Gminy Bemowo. Czy ktoś z Was w ogóle słyszał o naborze do tego Centrum? Żywo poszukuję poprzez różne źródła (również przez Urząd Gminy) i nigdzie nie słyszałam o takim naborze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumio4 Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.aster.pl 20.03.06, 12:37 ZAPEWNE SĄ TO KREWNI I ZNAJOMI KRÓLIKA, A KRÓLIKI JAK WIADOMO RODZINY MAJĄ DUŻE, WIĘC I DUŻE POTRZEBY Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Bemwskie Centrum Kultury 20.03.06, 17:15 Ja monitowałam w swoim czasie na oficjanym forum Bemowa, że takiego Centrum Kultury brakuje naszej dzielnicy... i widać wykorzystali ten pomysł :o) To prawda, że jest zero info o naborze do tworzenia tego przybytku Kultury. Smutne byłoby gdyby jego zajęli się tym ludzie bez kwalifikacji i dorobku artystycznego... Jeśli tak będzie to znowu powstanie kolejny niewypał osiedlowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymistka Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.chello.pl 20.03.06, 21:34 jakie to wszystko smutne i przykre znów zatrudnianie "z klucza familijnego" nieważne, że z nie takim wykształceniem nieważne, że bez doświadczenia nieważne, że bez inwencji i pomysłów WAŻNE, że ma odpowiednie nazwisko i plecy ..... czy kiedyś to się skończy czy ktoś zacznie sprawdziać umiejętności i wykształcenie zatrudnianych?? jakoś nie chce mi się już w to wierzyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basspl Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 23:54 olejmy to, wnieśmy tam życie, pomysły i działanie, pokażmy że możemy i jeszcze nam zależy. Mam zamiar tam bywać często bo to tylko kilkaset metrów od domu, może mam nawet pomysły, mam nadzieję że nie odbiję się od ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj_bolo Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 02:40 Ostatnie wiesci z tej oazy kultury są poniżej www.bemowa.pl/portal/news.php?id=283 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clusky Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.asi.pl / 194.181.21.* 26.05.06, 14:42 Coś się dzieje, sa jakieś wysteępki, jakieś wystawki, ale żeby to miało jakieś ręce i nogi to nie bardzo ktos pisze tu że zatrudniono znajomych z urzędu gminy, czy to możliwe? powinni to być przecieżludzie biegli w kulturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśniaa Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.chello.pl 18.07.06, 13:04 Już dyrektorka Centrum Kultury Bemowa to układ SLD. Najpierw 6 lat temu stworzono dla niej Centrum Promocji Zdrowia, gdzie była dyrektorką od 4 osób. Tera bez konkursu przyznano jej to stanowisko!!! Rzeczywiście zatrudniani są tylko ludzie naszej władzy. I tak sekretarką jest córka Kwasiborskiego - dawnego urzędnika- przez chwilę był naczelnikiem bemowskiego wydziału oświaty, instruktorem muzycznym jest syn Płotczyka, zatrudniona jest też bratowa burmistrza Jędrasiaka, od nagłośnienia jest syn pani skarbniczki Bemowa - nie znam nazwiska, od Nowińskiego też ktoś jest zatrudniony;wiadomo też ,że jest 2- ch ludzi Całki. Tyle wiem. Kto wie więcej i jaki był przekręt z Centrum niech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Wiejskie Centrum Kultury 18.07.06, 15:39 z taką ekipom to nic dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulfikar Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.axelspringer.pl / *.axelspringer.pl 21.07.06, 12:46 Wiśniaaa, ciekawe informacje podajesz. A czy możesz powiedzieć, gdzie można dowiedzieć się więcej nazwisk i szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciao Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: 62.233.236.* 18.07.06, 19:13 a jak to się budowało to myślałam,że to rozbudowa szkoły o ja naiwnaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś