Dodaj do ulubionych

Bemwskie Centrum Kultury

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 17:44
Podobno powstało beemoskie centrum kultury
więcej tu www.bemowa.pl/forum/viewtopic.php?t=304
Obserwuj wątek
    • Gość: bemowianka Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:49
      Podobno powstało...
      Słabo widoczne.
      Za to pracownicy BCK to krewni pracowników z Urzędu Gminy Bemowo.
      Czy ktoś z Was w ogóle słyszał o naborze do tego Centrum?
      Żywo poszukuję poprzez różne źródła (również przez Urząd Gminy)
      i nigdzie nie słyszałam o takim naborze.
      • Gość: mumio4 Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.aster.pl 20.03.06, 12:37
        ZAPEWNE SĄ TO KREWNI I ZNAJOMI KRÓLIKA, A KRÓLIKI JAK WIADOMO RODZINY MAJĄ
        DUŻE, WIĘC I DUŻE POTRZEBY
      • umfana Re: Bemwskie Centrum Kultury 20.03.06, 17:15
        Ja monitowałam w swoim czasie na oficjanym forum Bemowa, że takiego Centrum
        Kultury brakuje naszej dzielnicy... i widać wykorzystali ten pomysł :o)
        To prawda, że jest zero info o naborze do tworzenia tego przybytku Kultury.
        Smutne byłoby gdyby jego zajęli się tym ludzie bez kwalifikacji i dorobku
        artystycznego...
        Jeśli tak będzie to znowu powstanie kolejny niewypał osiedlowy!
    • Gość: pesymistka Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.chello.pl 20.03.06, 21:34
      jakie to wszystko smutne i przykre
      znów zatrudnianie "z klucza familijnego"
      nieważne, że z nie takim wykształceniem
      nieważne, że bez doświadczenia
      nieważne, że bez inwencji i pomysłów
      WAŻNE, że ma odpowiednie nazwisko i plecy
      .....
      czy kiedyś to się skończy
      czy ktoś zacznie sprawdziać umiejętności
      i wykształcenie zatrudnianych??
      jakoś nie chce mi się już w to wierzyć....
      • Gość: basspl Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 23:54
        olejmy to, wnieśmy tam życie, pomysły i działanie, pokażmy że możemy i jeszcze
        nam zależy. Mam zamiar tam bywać często bo to tylko kilkaset metrów od domu,
        może mam nawet pomysły, mam nadzieję że nie odbiję się od ściany.
        • Gość: dj_bolo Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 02:40
          Ostatnie wiesci z tej oazy kultury są poniżej
          www.bemowa.pl/portal/news.php?id=283
          • Gość: Clusky Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.asi.pl / 194.181.21.* 26.05.06, 14:42
            Coś się dzieje, sa jakieś wysteępki, jakieś wystawki, ale żeby to miało jakieś
            ręce i nogi to nie bardzo
            ktos pisze tu że zatrudniono znajomych z urzędu gminy, czy to możliwe? powinni
            to być przecieżludzie biegli w kulturze
            • Gość: wiśniaa Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.chello.pl 18.07.06, 13:04
              Już dyrektorka Centrum Kultury Bemowa to układ SLD. Najpierw 6 lat temu
              stworzono dla niej Centrum Promocji Zdrowia, gdzie była dyrektorką od 4 osób.
              Tera bez konkursu przyznano jej to stanowisko!!! Rzeczywiście zatrudniani są
              tylko ludzie naszej władzy. I tak sekretarką jest córka Kwasiborskiego -
              dawnego urzędnika- przez chwilę był naczelnikiem bemowskiego wydziału oświaty,
              instruktorem muzycznym jest syn Płotczyka, zatrudniona jest też bratowa
              burmistrza Jędrasiaka, od nagłośnienia jest syn pani skarbniczki Bemowa - nie
              znam nazwiska, od Nowińskiego też ktoś jest zatrudniony;wiadomo też ,że jest 2-
              ch ludzi Całki. Tyle wiem. Kto wie więcej i jaki był przekręt z Centrum niech
              napisze.
              • umfana Wiejskie Centrum Kultury 18.07.06, 15:39
                z taką ekipom to nic dziwnego...
              • Gość: zulfikar Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: *.axelspringer.pl / *.axelspringer.pl 21.07.06, 12:46
                Wiśniaaa, ciekawe informacje podajesz. A czy możesz powiedzieć, gdzie można
                dowiedzieć się więcej nazwisk i szczegółów?
    • Gość: ciao Re: Bemwskie Centrum Kultury IP: 62.233.236.* 18.07.06, 19:13
      a jak to się budowało to myślałam,że to rozbudowa szkoły o ja naiwnaaaa!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka