Dodaj do ulubionych

TKM na całego!

11.10.17, 07:15
Sejm? A na ch...nam Sejm i Senat, to PiS, PiS i tylko PiS (czytaj prezesPan) decyduje:
To może od razy rozwiązać te dwie kule u nogi prezesa i skończyć z fikcją o takich pierdołach jak demokracja?
Nie trzeba będzie odgradzać i fortyfikować Wiejskiej i ie będzie tego zakłamania , fikcji i obłudy jak teraz.
www.tvn24.pl/prezydent-dostal-poprawki-pis-do-ustaw-o-sadownictwie,780341,s.html
Obserwuj wątek
    • erka-4 Re: TKM na całego! 11.10.17, 09:17
      - To będzie projekt prezydencki, napisany przez Prawo i Sprawiedliwość, podpisany przez prezesa Kaczyńskiego, tak to w tej chwili wygląda -stwierdziła Małgorzata Kidawa-Błońska, wicemarszałek Sejmu z Platformy Obywatelskiej. (www.tvn24.pl)

- zdanie totalnej oPOzycji się w niczym nie liczy,ona dziś osiągnęła taki POziom oPOzycji,że nawet,gdyby jakimś cudem oni wprowadzili swoje POprawki a prezydent by je wprowadził,to oni nadal byliby przeciw.
      A zatem PO co takich pytać o zdanie ?
      Bez sensu.
      • stasi1 Re: TKM na całego! 11.10.17, 09:34
        Projekt reformy Gowina ma przeciwników w PiSie za to zwolenników w PO. pewnie wydaje ci się to dziwne.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: TKM na całego! 11.10.17, 09:22
      W jakim trybie zostały zgłoszone te poprawki? Odbyło się już jakieś czytanie tych bubli?
      • erka-4 dlaczego zgrywasz idiotę ? 11.10.17, 09:29
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> W jakim trybie zostały zgłoszone te poprawki? Odbyło się już jakieś czytanie ty
        > ch bubli?
        >
        - skoro wiesz,że jest to etap docierania się poglądów w obozie władzy,która pracuje nad propozycją ustawy o przyszłym polskim sądownictwie.
        To źle ?
        Przecież o to tobie i innym chodziło.
        Coś się zmieniło,nie pasuje ? Jak będziesz rządził to sobie dopasujesz.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: dlaczego zgrywasz idiotę ? 11.10.17, 09:33
          Mi o takie coś chodziło? Co ty bredzisz katrina? Ten pisowski taniec nad kompletnie niepotrzebnymi ustawami tylko mnie bawi.
          Ustawy trafiły do sejmu. Teraz poprawki to sobie można zgłaszać w czasie procedowania. Ale co pisowska bolszewia może o tym wiedzieć. Poglądy to ini docierali miesiąc temu.
          • erka-4 Re: dlaczego zgrywasz idiotę ? 11.10.17, 09:54
            Ale dobrze wiesz,że prezydent tamto sprzed miesiąca odrzucił a teraz się targuje nad swoją propozycją.
            Takie są prawa demokracji.
            Nagle ci on nie pasuje.
            Będziesz rządził to sobie je dopasujesz.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: dlaczego zgrywasz idiotę ? 11.10.17, 09:59
              No skoro odrzucil to po kiego wała bolszewia pisowska jakieś poprawki zgłasza w niewiadomojakim trybie?
              Ja nie jestem bolszewik pisowski żeby prawa i zasady demokracji zmieniać w zależności do swtch potrzeb i swej linii propagandowej.
              • erka-4 mimo wszystko przy tej nadziei pozostanę 11.10.17, 10:11
                religijnych.uczuc.obraza napisał:

Ja nie jestem bolszewik pisowski żeby prawa i zasady demokracji zmieniać w zależności do swtch potrzeb i swej linii propagandowej.

- musiałbym być idiotą,żebym ci wierzył,nie tylko prawo będziesz zmieniał.
                Wszystko zmienisz,gdy do władzy POwrócisz.
                Ale mam nadzieję,że tego nie doczekasz.
                Chociaż jak to mówią ludzie,nadzieja i td.

• religijnych.uczuc.obraza Re: mimo wszystko przy tej nadziei pozostanę 12.10.17, 09:50
                  Nie powrócę bo nigdy u władzy nie byłem. Prawo się zmienia ale praw demokracji nie dopasowuje się do swoich potrzeb. Np. nie unieważnia się uchwałą sejmową wyboru sędziów TK albo nie ustanawia się ustawowo pracy TK wg kolejności wpływu spraw by potem nie pracować w TK wg kolejności wpływu spraw.
      • zapijaczony_ryj Re: TKM na całego! 11.10.17, 19:07
        A poza regulaminem, tak jak ubliżał POlakom sam NAczelny Idiota z drabinki!
    • mariner4 Już ?Katarzyna II mówiła..... 12.10.17, 09:39
      scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20768263_257768304729321_5745665109803633862_n.jpg?oh=7256e4d000486424ddd491bd81e12e10&oe=5A3ABF80
      Kanalie z PiS tylko realizują jej program. A Polactwo się cieszy.
      M.
    • j-k TKM dotyczy kazdej zmiany... 12.10.17, 17:10
      wczesniej tak bylo za SLD
      potem za PO
      dzis jest za PiS
      - a jutro bedzie za jakas inna partia.

taka jest polska tradycja i nie ma co strzepic wlosow.
    • pispisia Re: TKM na całego! 13.10.17, 11:35
      dali małpie brzytwę i się dziwią
    • mariner4 Re: TKM na całego! 13.10.17, 17:38
      znalazłem na FB. Trafne!
      pbs.twimg.com/media/DLtgjHDW0AAfOrd.jpg:large

M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka