lumpior 29.10.17, 19:30 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22580796,nie-zyje-mezczyzna-ktory-podpalil-sie-przed-palacem-kultury.html#Czolka3Img // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 19:32 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22537863,mezczyzna-podpalil-sie-pod-pkin-znaleziono-list-pis-ma-moja.html#MT2 Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 19:32 Lekarze strajkują, chcą tysiąc złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 19:40 A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 19:43 Nic ale kanalie muszą dać znać,że niestety żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:05 Chcą jedynie 2/3 tego co obiecał im wnuk zaprzańca Radziwiłła. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:12 Pewnie gdy płonął Siwiec też strajkowali debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 19:35 Panie Kaczyński,razem ze swoją kamarylą masz śmierć tego człowieka na sumieniu. Nikt cię z tego nie rozgrzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Hieny się doczekały 29.10.17, 19:40 lumpior napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22580796,nie-zyje-mezczyzna-ktory-podpalil-sie-przed-palacem-kultury.html#Czolka3Img // Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Hieny się doczekały 29.10.17, 19:44 Dlaczego tak brzydko wyrażasz się o pisowcach.To co piszesz to przecież publiczna tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Ofiara samopodpalenia w szpitalu w Łowiczu 29.10.17, 20:26 ... przeżyła. Pacjent nie zostawił też żadnego listu do lekarzy i rezydentów. Tej tragedii nie da się wykorzystać politycznie (przynajmniej na chwilę obecną) więc forumowe i pozaforumowe hieny mają go w głębokim poważaniu. lodz.wyborcza.pl/lodz/7,35136,22576164,mezczyzna-podpalil-sie-na-oczach-pacjentow-lowickiego-szpitala.html inocom napisał: > Zapal mu świeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Ofiara samopodpalenia w szpitalu w Łowiczu 31.10.17, 08:51 danillko napisał: Ofiara samopodpalenia w szpitalu w Łowiczu ... przeżyła. to po wołasz - zapal mu świeczkę !!!!!!!!!!!! > Pacjent nie zostawił też żadnego listu do lekarzy i rezydentów. ..... oj, coś ci się pokręciło . ! Odkryłeś pisiwskie, znaczone karty. Tej tragedii nie da się wykorzystać politycznie (przynajmniej na chwilę obecną) więc forumowe > i pozaforumowe hieny mają go w głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:01 [i] [i] [i] Wielka strata. Szkoda życia patrioty dla sowieckich zaprzańców z pis. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 01:29 x2468 napisał: > [i] [i] [i] > Wielka strata. Szkoda życia patrioty dla sowieckich zaprzańców z pis. Zapamiętajmy takich : Na wiadomość o zamachu na życie Piotra S. , zmarłego 29 października , vermieter napisał: "oplułem monitor ze śmiechu i trzykrotnie" - :):):) Na to wikul , w imieniu nas forumowiczów odpowiedział: "Niech ten wpis prześladuje cię aż do śmierci. Niech śni ci się po nocach i staje przed oczyma gdy będzie umierał ktoś z twoich bliskich." Odpowiedz Link Zgłoś
eiran napisał 29.10.17, 20:02 „Proszę was jednak, pamiętajcie, że wyborcy PiS to nasze matki, bracia, sąsiedzi, przyjaciele i koledzy. Nie chodzi o to, żeby toczyć z nimi wojnę (tego właśnie by chciał PiS) ani ‚nawrócić ich’ (bo to naiwne), ale o to, aby swoje poglądy realizowali zgodnie z prawem i zasadami demokracji”. Tymczasem tutejsi wyborcy PiS nazywali go wariatem, a jeden w tym wątku nazywa nie-wyborców PiS hienami. Odpowiedz Link Zgłoś
plutoniczna Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:06 [*] Ja zwykły szary człowiek Wolność kocham i rozumiem Wolności oddać nie umiem. :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:07 To wasza wina .Szlachice ,lumpiory ,szwampuchy i cała ferajna z tego forum.Biedny człowiek taki zmanipulowany.Niech ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:41 to twoja wina, ojcze pedofilu taniarada - 24.10.17, 21:55 Szukam kobietę *). Wyrozumiałą . Nie chodzi o seks. Miłą ,opiekuńczą.Prawdziwą przyjaciółkę. Nie do garów i sprzątania i prania. Towarzyszkę. Jest tu taka nawet na tym forum.Ale się wstydzę. Jak zagadać? Trochę nieśmiały jestem.Za wszystkie rady będę wdzięczny. taniarada 19.09.16, 10:36 .........Moja żona nie miała problemów z rodzenie i z aborcją taniarada 18.10.15, 11:21 ........Jak mówi moja żona ... taniarada 22.11.15, 10:46 I jak tu nie wierzyć .Jestem 22 lata w zakonie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:46 Kolpik, przestań. Wątek jest o śmierci człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:53 taniakiełbasa stara się skręcić wątek , przemilczać tego konf...sygnalistę Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 22:04 ok, to było niewlaściwe w tym wątku ale świra bedę ścigać.... Odpowiedz Link Zgłoś
piq to wasza wina, Taniuszka,... 29.10.17, 22:28 ...skoro ja mam tendencje do wnioskowania, że należy waszą wierchuszkę i najbardziej zasłużonych PiSich zwyczajnie fizycznie wytępić, to wrażliwy człowiek, niezdolny do agresji na zewnątrz, kieruje taką agresję ku sobie. To wy od czasu narodzin bujdy o zamachu smoleńskim wprowadziliście atmosferę kompletnie nieracjonalnego wzmożenia, a wręcz grania na emocjach napiętych jak struna. Zobaczysz, prorokuję ci, że wybuch przeciwko wam przyjdzie szybciej niz myślisz, bo dla was najgroźniejsi są ci, którzy nie glosowali, bo nie chcą brać udziału w tym waszym cyrku. Oni nie będą brać jeńców, gdy się wkurzą. Jeśli dochodzi do takiego strasznego czynu, to wyobraź sobie, do czego posuną się ci, którzy kiedyś po was przyjdą. Opamiętajcie się, póki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:38 dlaczego banderowców, brunatny? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:10 kolpik124 napisała: > dlaczego banderowców, brunatny? > Nic nie jarzysz podróbo z damskim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:14 TEN kolpik TA taniarada :DDDDDDDDDDD taniarada - 24.10.17, 21:55 Szukam kobietę *). Wyrozumiałą . Nie chodzi o seks. Miłą ,opiekuńczą.Prawdziwą przyjaciółkę. Nie do garów i sprzątania i prania. Towarzyszkę. Jest tu taka nawet na tym forum.Ale się wstydzę. Jak zagadać? Trochę nieśmiały jestem.Za wszystkie rady będę wdzięczny. taniarada 19.09.16, 10:36 .........Moja żona nie miała problemów z rodzenie i z aborcją taniarada 18.10.15, 11:21 ........Jak mówi moja żona ... taniarada 22.11.15, 10:46 I jak tu nie wierzyć .Jestem 22 lata w zakonie Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:25 Dlatego że to są ukraińscy ''żołnierze wyklęci". Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:45 Mam nadzieję że p.Mariusz z Legionowa powstrzyma się z publicznymi mocno haniebnymi komentarzami i p.Krystyna z Ursusa również się powstrzyma i ta koniowata też ps Jutrzejszy "DF" z reportażem o ofierze rządów PiS i KK Kiedy pogrzeb ? oko.press/piotr-s-szary-czlowiek-zyje-czesc-pamieci/ Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 20:52 Parę słów o nim od rodziny - tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ["] :( 29.10.17, 23:03 oko.press/images/2017/10/nek3-768x520.jpg Golden Life - Kocham wolność (Warszawa 20.07.2017) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Admin zgłoś się 29.10.17, 21:00 Jest tu jeden do kasacji.Szlachcic się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Admin zgłoś się 30.10.17, 09:02 Przede wszystkim pospolite chamisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:06 www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1725630,1,narastaja-samotne-protesty-po-samospaleniu-przed-pkin.read Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zmarł mężczyzna, ofiara samospapalenia. W Indiach. 29.10.17, 21:11 - jest setki takich przypadkow rocznie... i nikogo to nie dziwi. Spalaja sie narzeczony/narzeczona - bo np. partner/partnerka odmowila Slubu... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zmarł mężczyzna, ofiara samospapalenia. W Ind 29.10.17, 21:28 Ludzik podziwiam Cię za fajowe wpisy 🤣Trzymaj się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Zmarł mężczyzna, ofiara samospapalenia. W Ind 30.10.17, 07:31 Jak się pisowskie ścierwa zgadzają ze sobą. Im głupszy wpis tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zmarł mężczyzna, ofiara samospapalenia. W Ind 30.10.17, 08:09 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22581588,karnowski-zarzuca-elitom-kierowanie-sie-wylacznie-interesem.html#BoxNewsImg&a=66&c=96 Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:13 Idż się leczyć psychiatrycznie qwardian Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:33 A dlaczego dobry człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 20:50 Bo to chory z nienawiści człowiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:38 ludzie przychodzą ze świeczkami , białymi różami i tekstem Konstytucji : warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,22581266,znicze-na-pl-defilad-warszawiacy-zbieraja-sie-w-miejscu-samospalenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 21:44 polityczek.pl/uncategorised/5873-nie-zyje-szary-czlowiek-oddal-zycie-za-wolna-i-demokratyczna-polske-o-21-zapalmy-w-oknach-swiece Odpowiedz Link Zgłoś
plutoniczna Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 23:17 a tymczasem PIS-policja spisuje ludzi przynoszących znicze na plac defilad. taki mamy klimat........ www.youtube.com/watch?v=mOQ40L2DbCQ&sns=tw Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 29.10.17, 23:23 Dzięki za link. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Niech mu Bóg wybaczy... 30.10.17, 06:02 ...a ziemia lekką będzie. A z Bogiem może mieć problem poważny,bo samobójstwo równe zabójstwu jest,jakby nie patrzyć. I żaden list tego nie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 post scriptum... 30.10.17, 06:12 ...cytat: Córka: Napisał do mnie i do brata dziwne esemesy, które nas bardzo zaniepokoiły. Syn: De facto sugerował próbę samobójczą. A około 15.30 dostałem instrukcję, gdzie jest list pożegnalny. W dniach żałoby komentował tego nie będę. Powiem co myślę na ten temat po pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: post scriptum... 30.10.17, 06:27 erka-4 napisał: > W dniach żałoby komentował tego nie będę. > Powiem co myślę na ten temat po pogrzebie. Jakiś ty łaskawy. Kiedy lekarze próbowali go uratować, pisałeś tu że to wariat. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: post scriptum... 30.10.17, 06:53 eiran napisał: > erka-4 napisał: > > > > W dniach żałoby komentował tego nie będę. > > Powiem co myślę na ten temat po pogrzebie. > > Jakiś ty łaskawy. Kiedy lekarze próbowali go uratować, pisałeś tu że to wariat. > > - napisałem co napisałem,po pogrzebie skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: post scriptum... 30.10.17, 07:02 Akurat tego, tak na moje wyczucie, Bóg ci nie wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: post scriptum... 30.10.17, 07:14 eiran napisał: > Akurat tego, tak na moje wyczucie, Bóg ci nie wybaczy. > - akurat to moja a nie twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: post scriptum... 30.10.17, 07:17 Twoim zdaniem problem z B.bedzie miał p.Piotr, a moim ty. Do tego dochodzi złodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: post scriptum... 30.10.17, 07:23 Twoje zdanie w moim przypadku najmniej znaczy,a właściwie nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 post scriptum... 30.10.17, 07:09 ...ale dodać muszę,że pismaki bez sumienia w okresie żałoby robią politykę. Czytałeś artykuł na jaki powołał się wątku tego założyciel ? Moim skromnym zdaniem informacja o śmierci przygnieciona została POlitycznym listem,śmierć w tym wszystkim dla nich jest mało ważna. List dla nich jest najważniejszy,a dla mnie on nie ma najmniejszego znaczenia. Jedynie żal człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: post scriptum... 30.10.17, 07:14 PiSmaki twierdzą, że to wariat, który uległ propagandzie totalnej opozycji. Zważone będą czyny i rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: post scriptum... 30.10.17, 07:20 W chrześcijaństwie czci się męczenników,mordowanych ludzką ręką,przykładowo jak ks.Popiełuszko. Samobójstwo równe jest zabójstwu i żadne listy tego nie usprawiedliwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: post scriptum... 30.10.17, 07:27 Za lżenie cierpiących idzie się do piekła. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: post scriptum... 30.10.17, 08:51 Ayranku sam sobie dałeś odpowiedź.Przynajmniej nie musi się męczyć że złym PIS. I to jest alternatywa także dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: post scriptum... 30.10.17, 08:54 nie możesz, niedorozwoju, powstrzymać się od dopisywania się do moich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 on nie zamierzał umierać... 30.10.17, 14:01 ...dawał tego sygnały,których nie zrozumiano lub,nie daj Bóg,zignorowano. > Dobrze że umarł? > [/i] - dla niego ? Owszem,przestał cierpieć biedak. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: on nie zamierzał umierać... 30.10.17, 17:21 I dlatego,. cuchnący oszczerco, nazywałeś go wariatem? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: on nie zamierzał umierać... 30.10.17, 18:25 No wiesz,normalnie raczej tak się nie postępuje. Ilu ludzi cierpi z powodu niezrozumienia polityki,nawet tego nie wiesz,jakby tak każdy z nich chciał POpełnić samobójstwo,to znikłoby migiem około 10 % Polaków. Zatem ci POzostali cierpią i starają się przeżyć cierpienie w miarę normalnie. Wiem,że ciężko to przychodzi,no ale,jak się zasłużyło to należy cierpieć w cierpliwości,a nie robić idiotycznych demonstracji. To tak ogólnie,bo o tym który umarł nie wypada mówić źle w okresie żałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
piq ty sobie, RK, sowiecki gnoju, Panem Bogiem gęby... 30.10.17, 14:40 ...nie wycieraj, bo góvvno wiesz o Panu Bogu i o Ewangelii zwłaszcza. Poczytaj sobie, bucu neopogański, co się działo przed Męką Pańską i jak Jezus świadomie poszedł na śmierć (czyli poniekąd popełnił samobójstwo). Jesteś obrzydliwą komunistyczną gnidą, erka, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: ty sobie, RK, sowiecki gnoju, Panem Bogiem gę 30.10.17, 18:44 Gdybyś to napisał zwykłym kulturalnym językiem to bym ci odpowiedział co o tym myślę,ale nie chcę się zniżać do twojego poziomu. Jedno ci tylko powiem,nie uda ci się ze zwykłego śmiertelnika uczynić Chrystusa. Co by nie mówić,przydałby wam się jakiś męczennik,który podziałałby jak woda na młyn,ale kandydata na męczennika nie ma w waszym środowisku. Wam chodzi o odzyskanie władzy nad ludźmi,a Chrystus jedynie Człowieka miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
piq właśnie odpowiedziałeś, ćwierćgłówku,... 30.10.17, 21:41 ...a poza tym twoje zdanie na jakikolwiek temat jest mało interesujące, boś głupi i zakłamany. Jezus Syn Boży miał na myśli wolność ludzkości od grzechu pierworodnego i danie świadectwa o swoim nauczaniu, bałwanie. "Jeśli nie zmartwychwstał, próżna jest nasza wiara", napisał św. Paweł, a zatem musiał dobrowolnie i świadomie umrzeć. A z własnej woli i na własne zgłoszenie na śmierć poszedł na przykład św. Maksymilian Maria Kolbe. Bo, jełopku, o tym, czy coś jest samobojstwem, czy nie, decyduje motywacja - czy robi się to dla siebie, czy dla innych. "„Nie ma większej miłości od tej, gdy ktoś życie swoje oddaje za przyjaciół swoich" (J 15, 13). Męczennicy chrześcijańscy oddawali dobrowolnie życie w obronie i w imię zasad, poganinie. Pomnij na to, zanim naPiSzesz kolejną bzdurę. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: właśnie odpowiedziałeś, ćwierćgłówku,... 31.10.17, 05:28 Twoja odpowiedź dowodem jest tego,że dobrze wiesz iż ja mam rację. Ten pan,który w wyniku poparzenia umarł nie był męczennikiem,a zniszczyła go totalna idiotyczna POlityka. Utrata władzy niektórym mózg zlasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: właśnie odpowiedziałeś, ćwierćgłówku,... 31.10.17, 05:56 Więc powiadasz, opluwaczu, że pani Piotr utracił władzę i dlatego targnął się na swoje życie? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 źle świadczy o człowieku fakt taki... 31.10.17, 17:36 eiran napisał: > Więc powiadasz, opluwaczu, że pani Piotr utracił władzę i dlatego targnął się n > a swoje życie? > ...gdy nad sobą władzę utraci. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj O dziwo GAdzinówka też to podała!!! 30.10.17, 07:19 www.tvp.info/34612467/nie-zyje-mezczyzna-ktory-podpalil-sie-przed-palacem-kultury Ale to to pryszcz, wazne to co na końcu. Zerowe przygłupy po dobrej zmianie będą prowadzić śledztwo w tej sprawie, czy go ktoś nie namówił!!!! I znów się odwlecze o lata śledztwo w sprawie wypadku z udziałem Szydło i to kto przegryzł prezydencką oponę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz szczujni dziennikarzy, forum ma na sumieniu 30.10.17, 08:14 tego człowieka . nakręcanie nienawisci a osoba majaca jakies problemy psychiczne poddała sie tej propagandzie .. w tym samym czasie w tym samym miejscu mógł się oddbywac happening skakanie w górę z radosci bow ielu ludzi wPolsce jest zadowolonych z tego co sie dzieje w Kraju - to wielka tragedia żal , bezsensowna żal człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: szczujni dziennikarzy, forum ma na sumieniu 30.10.17, 08:16 ci którzy pisza tu na forum "pisowskie ścierwa" nakręcaja potencjalne ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
piq to, tawariszczu niegraczow, co się pisze na forum 30.10.17, 17:00 ...nie nakręca niczego, to odzwierciedla to, co wyście nakręcili. A ty, GRUowska sabaka, masz w tym nakręcaniu szczególny udział, PiSząc o wybuchach i zamachu w Smoleńsku, tym samym będąc świadomym lub nieświadomym narzędziem GRU w wojnie hybrydowej Rosji z Polską. Operacja "Zamach" to pierwsza operacja hybrydowa Rosji w ogóle, tawariszczu niegraczow, niejako testowa, i zakończona pełnym powodzeniem dzięki tawariszczowi agentowi Macierewiczowi oraz takim jak wy, sprzedawczyku. A teraz precz. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: szczujni dziennikarzy, forum ma na sumieniu 30.10.17, 18:57 Niegraczu, jeżeli Ci oburzenie przejdzie to poszukaj sobie i na spokojnie przeanalizuj jego postulaty. Przeczytaj wtedy jeszcze raz swój post i drugi raz spokojnie napisz, co Ci przyjdzie do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: szczujni dziennikarzy, forum ma na sumieniu 30.10.17, 19:49 Niegraczu, jeżeli Ci oburzenie przejdzie to poszukaj sobie i na spokojnie przeanalizuj jego postulaty. Przeczytaj wtedy jeszcze raz swój post i drugi raz spokojnie napisz, co Ci przyjdzie do głowy. ,, adamie eu jesli ci przejdzie na spokojnie przeczytaj co napisałes spokojnie pomyśl - tego zabrako Piotrowi.S -- poczytaj tez szczujnię na forum Kraj i pomysl spokojnie jak ta mowa nie nawisci może trafiac na podatny grunt ludzi nadpobudliwych nie panujących nad swymi emocjami Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: szczujni dziennikarzy, forum ma na sumieniu 30.10.17, 09:55 > nakręcanie nienawisci > a osoba majaca jakies problemy psychiczne > poddała sie tej propagandzie Jakiej propagandzie? "Gorszego sortu", "Bydlaków", "Elementu animalnego". "kanalii"? Czy może dojnej zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 09:23 milicja spisuje tych którzy stawiają świeczki Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 09:56 Tradycja ZOMO wiecznie żywa w PRL-pis Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 13:58 obecni obrońcy demokracji 7 lat temu szczali na znicze i pluli na modlących się ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 14:44 Kto konkretnie szczał na znicze i pluł? Jakieś nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 17:08 purchawkapuknieta napisała: obecni obrońcy demokracji 7 lat temu szczali na znicze i pluli na modlących się ludzi. Oj purchawka, ruska purchawka..... a do tego puknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz ofiara samopodpalenia i szczujni 30.10.17, 17:16 język nienawisci przyczynił się do tej tragedii - i brak zrozumienia reguł demokracji o czym pisała Gazeta Wyborcza - - Odpowiedz Link Zgłoś
piq używacie, towarzyszu idioto, tego samego języka,.. 30.10.17, 17:26 ...i tych samych pojęć, co jakże wraża wam GW oraz inne lewactwo. A także nadajecie pojęciom znaczenie dokładnie w ten sam sposób, co oni, czyli dowolnie. Zresztą - jesteście swołocz i moralne oraz intelektualne zero, więc szkoda dywagować. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 17:31 purchawkapuknieta napisała: > obecni obrońcy demokracji 7 lat temu szczali na znicze i pluli na modlących się > ludzi. Chłopcy od Piotrowicza. Pislamscy prowokatorzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 31.10.17, 08:22 Policja szczał na znicze? Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 31.10.17, 13:14 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,22587357,polacy-upamietnili-piotra-s-ktory-zmarl-po-podpaleniu-sie,,1.html#Prze Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 31.10.17, 14:16 Jak podała Gazeta pamięć Piotra S postanowili upamiętnic tylko mieszkańcy: Warszawy, Krakowa, Szczecina i Niepołomic , . I słusznie' to tragedia osobista, tragedia rodziny i nie ma co jej upolityczniać Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 31.10.17, 14:24 Jak rozumiem, to samo twoi rodzice (albo dziadkowie) mówili na temat Ryszarda Siwca. Albo o. Kolbe. Osobiste tragedie tych panów, którym nie należy nadawać rozgłosu, Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz a miał tyle możliwosci działania 31.10.17, 14:38 manifestowania pogladów jak to w państwie demokratycznym: - na forum Kraj maifestacjach ulicznych na blogu mogł wstapic do partii zostać działaczem kandydować głosować itd. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 13:52 pkt4a napisała: > milicja spisuje tych którzy stawiają świeczki - pytałem syna,który akurat w Warszawie przebywa,dzwonił i stwierdził,że żadnych policjantów w pobliżu miejsca owego nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 13:55 Powiadasz, że twój syn widzi całą Warszawę? Nie łgaj przynajmniej, złodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 14:07 eiran napisał: > Powiadasz, że twój syn widzi całą Warszawę? Nie łgaj przynajmniej, złodzieju. > > -całą nie,o Powązki go nie pytałem,a tam też ludzie stawiają znicze,być może tam doszło do jakiejś policyjnej interwencji,może ktoś ukradł znicze z grobu ks.Popiełuszki,któż to może wiedzieć na drugim końcu Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 14:11 Czyli gdzie konkretnie. łgarzu, twój syn nie widzi policji? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 14:29 eiran napisał: > Czyli gdzie konkretnie. łgarzu, twój syn nie widzi policji? > natemat.pl/221555,nie-zdolacie-tego-powstrzymac-policjanci-spisali-osoby-ktore-postawily-znicze-tam-gdzie-spalil-sie-piotr-s Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 14:42 www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,22582231,zona-piotra-s-maz-to-wszystko-na-dokladnie-i-na-chlodno.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Koniecznie zapalcie świeczkę lemingi 30.10.17, 15:20 I oprawcie list w ramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Koniecznie zapalcie świeczkę lemingi 30.10.17, 15:29 Piotr S. nie szafował życiem innych, więc wyrażenie szacunku wobec jego wartości nie jest żadną propagandą. - S.Żmijan - poseł z Lubelszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
piq ty, ulubiony lodziku Jarosława, lubisz... 30.10.17, 17:01 ...zapaloną świeczką, co? Czy też to on lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zmarł mężczyzna,ofiara samopodpalenia. 30.10.17, 19:08 natemat.pl/221555,nie-zdolacie-tego-powstrzymac-policjanci-spisali-osoby-ktore-postawily-znicze-tam-gdzie-spalil-sie-piotr-s Odpowiedz Link Zgłoś