3kaczyjar 09.11.17, 13:58 PanioM Wasserman proszę o zaproszenie na komisję chociaż jednego który skorzystał na przekręcie. I jako uczciwy odda zgarniętą kasę i podzieli się z tym który przewalił z głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
met_ol Re: PanioM Wasserman 09.11.17, 15:03 To musiała by kogoś ze SKO-ów (ale tych "ważniejszych" - bo zwykli to też utopili - a teraz my wszyscy na to robimy "zrzutkę"). No - ale to wbrew przyjętemu scenariuszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: PanioM Wasserman 09.11.17, 18:40 Komisja to same niedorozwoje. Zamiast pytać wygłaszaja swoje głupawe przemyslenia. Co swiadka obchodzi co taki za przeproszeniem poseł Suski myśli., To ze myśli to powinien zbadać prokurator. Komentarze komisji wobec świadków są zadziwiajace. Gdybym ja był świadkiem to komisje po kazdym komentarzu wysłałbym do sądu cywilnego z wnioskiem o przeprosiny w CNN i milion na moje konto.. . A Pani Wassewrmmaannn podobno jest adwokatem. Nie reaguje na występy debili. Dlaczego? Pewnie czeka na świadka, który na przenikliwe pytanie posła Suskiego odpowie: Tak , działałem na zlecenie Tuska, kasę wyprowadzilismy razem do banku na Karaibach i wozilismy ja z Tuskiem w walizach, ba w kontenerach lotniczych, praliśmy ją w jeziorze Tikitaka i lokowaliśmy na Małym Kajmanie . Numer konta mam zapisany na chipie w depozycie w Banku PKO sa. A poseł Suski odpowie , tak rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś