lumpior 07.12.17, 20:23 Sama zrezygnowała,sama??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa.nostra PiS forever and ever! 07.12.17, 20:28 Przez lata. I lata... Łkajcie lemingi, łkajcie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: PiS forever and ever! 07.12.17, 20:55 cossa.nostra napisało: PiS forever and ever! "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy" - tak odgrażał się onegdaj pewien gnom, idol kurdupla. A potem "zachorował na oczy" i wyciągnął kopyta w niesławie i zapomnieniu. Otóż zaręczam ci że, pomimo gmerania przy ordynacji wyborczej, prawie pewnych prób fałszowania wyborów, całkowitego podporządkowania mediów publicznych, Trybunału Konstytucyjnego i wszystkiego co się da już za czas niedługi odejdziecie w niesławie, a kurdupel (o ile wcześniej nie kojfnie) trafo do pudła do końca swoich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra POdobno S.kretyna jest kandydatem 07.12.17, 20:42 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: POdobno S.kretyna jest kandydatem 07.12.17, 20:58 cossa.nostra napisało: POdobno S.kretyna jest kandydatem No i trafiło. Bo niejaka beata mazurek ogłosiła że kandydatem jest S(yn) kretyna, czyli niejaki mateusz morawiecki, syn kornela. Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Dymisja Szydło!! 07.12.17, 21:03 Szydło była wychwala na wszelkie sposoby ale zaraz potem została przez kolegów sponiewierana i wywalona. Jej miejsce zajmuje jej podwładny. No więc była świetnym premierem czy nie była PIS-ciemniaki ??? Jak to wytłumaczycie swojemu ciemnemu ludowi, który tak bardzo pokochał tę nierozgarniętą kobietę. Morawiecki jest przecież nie z waszej bajki, zbyt europejski, zna języki, dobrze się prezentuje, . . . . . . ! I doradzał Tuskowi!! Gogol w pełnej odsłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dymisja Szydło!! 07.12.17, 21:04 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22737225,nie-wiem-czy-jaroslaw-kaczynski-jest-jej-wielkim-fanem-na.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush "Za co chcecie mnie odwołać?! Za to, że Polakom.." 07.12.17, 21:24 Szydło w Sejmie: "Za co chcecie mnie odwołać?! Za to, że Polakom żyje się lepiej?!" ha ha ha, niech Kaczyński jej odpowie ! p. s. Bankster premierem ? Ciekawie sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: "Za co chcecie mnie odwołać?! Za to, że Polak 07.12.17, 21:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22754304,najpierw-jej-bronili-a-pozniej-ja-zwolnili-pis-pozbylo-sie.html#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: "Za co chcecie mnie odwołać?! Za to, że Polak 07.12.17, 21:42 Przecież ona do pisiu wołała. Becia, rozmyśl się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dymisja Szydło!! 07.12.17, 21:56 Ale w sumię jaki interes miał w tym przypadku jarek? W końcu beata wpasowała się w gust tych trochę nieokrzesanych wyborców, swój człowiek. Morawiecki to człowiek z innej bajki. Prezes chyba się potknął o własne nogi Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dymisja Szydło!! 07.12.17, 21:57 stasi1 napisał: > Ale w sumię jaki interes miał w tym przypadku jarek? W końcu beata wpasowała si > ę w gust tych trochę nieokrzesanych wyborców, swój człowiek. Morawiecki to czło > wiek z innej bajki. Prezes chyba się potknął o własne nogi www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,22742205,morawiecki-premierem-to-moze-byc-niebezpieczne-dla-pis-z-prostego.html#BoxNewsImg&a=66&c=96 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dymisja Szydło!! 07.12.17, 23:24 Jaki Morawiecki, Morawiecki jest dopiero kandydatem na kandydata. "...ministrem obrony będzie Gowin..." Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dymisja Szydło!! 08.12.17, 09:51 więc jednak myślisz że to będzie Jarek? Niby Morawiecki rzeczywiście ten bankster, i jeszcze ma krew żydowską w żyłach. Jak to ciemny lud kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dymisja Szydło!! 08.12.17, 10:43 Jarek w życiu, Jarek bardzo się pilnuje, żeby jego podpis nie widniał pod niczym. Maciora może być. Na razie premier oficjalnie nie podała rządu do dymisji, więc rządzi i nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Odpowiedz Link Zgłoś