Dodaj do ulubionych

Ostatni sondaż

23.02.18, 09:41
Według ostatniego sondażu Platforma Obywatelska może liczyć już tylko na 17% poparcia, a Nowoczesna na 5%, i wszystko na to wskazuje, że wraz z upływem czasu sytuacja totalnej opozycji będzie się pogarszać. Tak nasi rodacy oceniają zdrajców, którzy po ataku Izraela i wpływowych środowisk żydowskich na Polskę stanęli po stronie obcego agresora.Ja pamiętam pięć lat temu, podczas tenisowego meczu Fed Cup między Izraelem a Polską. W izraelskim mieście Eljat, siostry Agnieszka i Urszula Radwańskie zostały przywitane epitetami „katolickie suki” wykrzykiwanymi po hebrajsku, rosyjsku, angielsku i po polsku. A towarzyszyło temu puszczanie na kort papierowych samolocików wyraźnie nawiązujących do katastrofy smoleńskiej. Oczywiście takie ekscesy przez całe laty były wyciszane w imię opacznie rozumianej fałszywej polsko-izraelskiej przyjaźni.
Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 09:44
      Hitler miał najwyższe poparcie w styczniu 1945...
      • 0bywatel.0002 A jaka to sondażownia wskazywała? 23.02.18, 09:50
        Podaj link.
      • basika001 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 09:51
        tanebo2.0 napisał(a):

> Hitler miał najwyższe poparcie w styczniu 1945...
        A co ma Hitler do tego ? Ja nie piszę że PIS ma wysokie poparcie ,tylko że te dwie partie to nędza i rozpacz. I dlaczego tak jest .Zrozumiałeś coś z tego , czy tylko umiesz kopiuj ,wklej.
        • tanebo2.0 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 10:13
          Ale czego oczekujesz od opozycji? Co mają zrobić? Pogramy mają. Wystarczy zajrzeć na ich strony www. Co mają jeszcze zrobić? Drugi Majdan?
      • f.a.q Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 10:07
        czyżbyś judaiczyku nawiązywał do wysokiego poparcia pana folksdojcza tuż przez paniczną ucieczką do Brukseli gdzie skrył się pod kiecką pani Merkel?
        Bo z Kaczyńskim to raczej twój historyczny idol niewiele ma wspólnego.
        • x2468 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 13:41
          A Sobieski to w panice uciekł pod Wiedeń.
          • x2468 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 13:47
            Zapmniałem o Wojtyle który w panice zwiał do Watykanu. Wszyscy to widzieli.
            • f.a.q Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 13:56
              Tak było i twoi mocodawcy wysłali za nim mordercę.
        • adam111115 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 19:32
          Syn Bonkowskiego dał głos
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 09:50
      Ja pamiętam że o rzekomym obrażaniu sióstr Radwańskich to bredził jedynie papa Radwański. To był zwykłych fejknius pisowskich szmatławców.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 09:51
      Czyli PO może liczyć na takie poparcie na jakie PiS mogło liczyć w 2009 r.
    • 0bywatel.0002 Totalna coraz więcej wody nabiera. 23.02.18, 09:54
      Głupcy myślą, że poprzez popieranie Izraela sondaże im w Polsce wzrosną. :D:D
      W Izraelu na pewno im sondaże wzrosną ale w Polsce to nie.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Totalna coraz więcej wody nabiera. 23.02.18, 09:56
        Ostatnio w CBOSie im wzrosło. Nadrobili do Totalnych z PiSu 3%.
      • sverir Re: Totalna coraz więcej wody nabiera. 23.02.18, 10:08
        Pewnie nie wzrośnie, pewnie PiS zbije na awanturze kapitał polityczny. Tak może być. Ale pamiętajcie pisowcy - do czasu. Komuchy też długi czas cieszyły się autentycznym poparciem tłumów, a dziś większość wisiałaby na latarniach, gdyby dać suwerenowi taką możliwość. A wieszaliby nawet beneficjenci systemu, którym na starość odjebało i zrobili z siebie "patriotów". Komuchy to ogarniały lepiej niż wy, a jednak przegrały. Was też to czeka.
      • erka-4 Re: Totalna coraz więcej wody nabiera. 23.02.18, 12:36
        0bywatel.0002 napisał:

> Głupcy myślą, że poprzez popieranie Izraela sondaże im w Polsce wzrosną. :D:D
        > W Izraelu na pewno im sondaże wzrosną ale w Polsce to nie.

- to jest fakt,lecz ta oPOzycja totalna ma wielką nadzieję,że stosunki dyplomatyczno-polityczno-gospodarcze między Polską i Izraelem ulegną totalnej degradacji i Amerykanie się wystraszą tych Izraelitów,i Patriotów do Polski nie wyślą oraz dostawy gazu wstrzymają.
        O to chodzi tej oPOzycji totalnej.
        Ona gra na boisku Putina,bo po co w Polsce jakieś Patrioty,skoro są w Niemczech,po co gaz konkurencyjny gazowi rusko-niemieckiemu ?
        A to wiadomo każdemu,w Europie ma być podział wpływów polityczno-gospodarczych podobny do układu sowiecko-hitlerowskiego z sierpnia 1939 roku.
        My was a wy nas wspomomagamy.

Ale nie wierzę,że Amerykanie wpływ na Europę sobie odpuszczą.
        Nie odpuszczą,a my Polacy, w tym im pomożemy skutecznie.
        • x2468 Re: Totalna coraz więcej wody nabiera. 23.02.18, 13:44
          Gazu dadzą tyle ile będziesz chciał, tyle że o 80% droższego od rosyjskiego.
          • erka-4 ruski troll ma dostęp... 23.02.18, 14:29
            x2468 napisał:

> Gazu dadzą tyle ile będziesz chciał, tyle że o 80% droższego od rosyjskiego.
            >
            ...do amerykańskich cenników.
            Skąd my to znamy ?
            Ukradli projekty bomby atomowej to jaki tam problem dobrać się do cenników,
            A zatem wdzięczni jesteśmy za informację,wiedzy nigdy za wiele.
            • adam111115 Re: ruski troll ma dostęp... 23.02.18, 19:43
              I to jest wpis pokazujący jak głupi są wyznawcy pisu no i przy okazji skąd pochodzą. Ceny commodities są powszechnie dostępne i nie trzeba wykradac amerykańskich cenników. Tobą karetka to abw powinno się zainteresować....
              • yoma Re: ruski troll ma dostęp... 23.02.18, 22:25
                Prędzej azp...
              • erka-4 Re: ruski troll ma dostęp... 24.02.18, 05:14
                Coś bym ci powiedział,ale bez sensu rozmowa jest z ruskim trollem.
                • adam111115 Re: ruski troll ma dostęp... 24.02.18, 09:55
                  Piękne jak ruski troll innych o to pomawia. Jeśli nadajesz z terytorium RP to zmykaj w momencie przegrania wyborów przez PiS bo zostaniecie wylapani jak ci ze stanów. Na razie macie parasol od Putina i kaczora ale do czasu
    • basika001 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 10:00
      Co by się działo, gdyby to w Polsce kibice krzyczeli do tenisistki „żydowska suko”? Pewnie mieliby na karku ekipę TVN, reporterów „Gazety Wyborczej”, a Jan Tomasz Gross pisałby kolejną książkę o skrajnym polskim antysemityzmie – zauważa publicysta.W czasie niedawnego meczu Polski z Izraelem w tenisowych rozgrywkach Pucharu Federacji, toczących się w kurorcie Ejlat, debel Agnieszki i Urszuli Radwańskich, czołowych zawodniczek świata, był lżony i wyzywany przez kibiców. Pod adresem Polek padały okrzyki: „Katolickie suki!”, o gwizdach, buczeniu i rzucaniu na kort papierowych samolocików nie wspominając. Ten mecz z Julią Glushko i Shahar Peer siostry Radwańskie wygrały 4:6, 6:3, 6:4, czym zapewniły Polsce zwycięstwo w turnieju – właśnie kosztem jego gospodyń – oraz awans do dalszych gier. Ale po tym sukcesie na twarzach Polek nie było widać radości. Pomeczowa konferencja prasowa trwała – niebywałe! – kilkadziesiąt sekund. Radwańska po paru zdawkowych i ironicznych zdaniach („Wszystko było perfekcyjnie zorganizowane”) wyszła z sali razem z siostrą i trenerem Tomaszem Wiktorowskim. O incydencie poinformował m.in. Dawid Celt, czlonek polskiej ekipy tenisowej.www.rp.pl/artykul/982808-Radwanskie-w-Izraelu---incydent-zamieciony-pod-dywan.html
      • alistair-p Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 10:04
        Nikt nie czytuje twoich elaboratów.Są durnowate i niestrawne.To może tylko Wyszkowski przeczytać.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 10:06
        Po pierwsze nikt tak nie krzyczał. To tylko bzdety papy Radwańskiego kolportowane przez pisowską Rzepę (ten Kowalski aktualnie konfabuluje w innym pisowskim szmatławcu-Od Rzeczy).
        • erka-4 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 12:46
          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Po pierwsze nikt tak nie krzyczał. To tylko bzdety papy Radwańskiego kolportowa
          > ne przez pisowską Rzepę (ten Kowalski aktualnie konfabuluje w innym pisowskim s
          > zmatławcu-Od Rzeczy).
          >

- nikt nie tylko izraelscy widzowie.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 13:53
            Nikt to nikt. Reszta jest fejkniusem bolszewicko-pisowskich mediów.
            • erka-4 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 13:58
              Bo ty tak twierdzisz,ja mam zdanie odmienne.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 14:02
                Nie. Nikt nie potwierdził bajeczek papy Radwańskiego.
                • erka-4 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 14:19

> Nie. Nikt nie potwierdził bajeczek papy Radwańskiego.
                  >
                  - bo w tamtym czasie nie było potrzeby rozdmuchiwać postępków idiotów stadionowych,ale dziś inne czasy,okazało się,że złe,skażone ówczesne ziarno wydało skażony owoc.
                  Owoc ten należy zniszczyć i to szybko,bo cały sad drzewek na cześć Sprawiedliwych posadzony uschnie i ślad po nim zniknie.
          • x2468 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 14:12
            A ty tam byłeś i wszystko zanotowałeś w "sużbowym" kajeciku.
            • erka-4 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 14:31
              x2468 napisał:

> A ty tam byłeś i wszystko zanotowałeś w "sużbowym" kajeciku.
              >
              - ja nie,ale był mój młodszy kolega.
      • buldog2 Re: Ostatni sondaż 24.02.18, 00:09
        To jak artykuł o B.Spasskim i Kasparowie w "Internet-protiw-teleekrana". Ten sam sowiecki przekaz i sowiecki styl, być może też i ten sam awtor.
    • alistair-p Naprawdę ostatni sondaż? 23.02.18, 10:02
      Całe szczęście.Już mi się nudzi opowiadanie ankieterom,że głosuję na PiS i kocham tego z Krakowskiego Przedmieścia nazywanego Prezydentem RP,a nie jestem sam :-)
      • basika001 Re: Naprawdę ostatni sondaż? 23.02.18, 10:13
        alistair-p napisał:

> Całe szczęście.Już mi się nudzi opowiadanie ankieterom,że głosuję na PiS i koch
        > am tego z Krakowskiego Przedmieścia nazywanego Prezydentem RP,a nie jestem sam
        > :-)
        > Smutne twoje stwierdzenie ,ale prawdziwe. Napisz mi tylko z kim ma przegrać partia rządząca ,a posypię sobie głowę popiołem.
        >
        • alistair-p Re: Naprawdę ostatni sondaż? 23.02.18, 11:09
          Tobie popiół nie pomoże,co najwyżej strzelba i szpadel.
      • yoma Re: Naprawdę ostatni sondaż? 23.02.18, 12:22
        Piąteczka Alistair :)
    • basika001 Dlatego to przypominam 23.02.18, 10:05
      Na fali antypolskich ataków.Tymczasem incydent w Izraelu media w zasadzie przemilczały (nie licząc portali Niezalezna.pl i Narodowcy.net). Polski Związek Tenisowy też nie kwapił się do komentowania sprawy. Bo właściwie, o co chodzi, mecz został wygrany, siostry się spakowały i pojechały na następny turniej – z Ejlatu prosto do Doha. Słowem – tenisowa karuzela kręci się dalej i nie ma co tracić czasu na drobiazgi. Czyżby drobiazgi? Najgorsze, co możemy zrobić w przypadku incydentu z Izraelem, to zamieść sprawę pod dywan. W imię obrony polskości, ale i katolicyzmu.Amen.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Dlatego to przypominam 23.02.18, 10:07
        Skończ już z przeklejaniem tych kłamstw i bzdur.
        • erka-4 życie to nie bajka 23.02.18, 13:57

> Skończ już z przeklejaniem tych kłamstw i bzdur.
          >
          - co z tego wyniknie nawet gdy skończy,skoro fakt faktem pozostanie zawsze.
          Antypolonizm wśród Żydów kwitnie,nie wśród wszystkich,ale kwitnie.
          Tego się nie da ukryć,ich guru to Gross Jaś jest największy,niektórzy Żydzi w jego bajki wierzą święcie.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: życie to nie bajka 23.02.18, 13:59
            Bardziej martwią mnie rzekomi Polacy, którzy wierzą w bajki o obrażaniu Radwańskich w Eljacie.
            • erka-4 fakty były niepodważalne... 23.02.18, 14:12
              ...i nie da się im zaprzeczyć,można je przykryć mgłą zapomnienia,ale czy warto w obecnej sytuacji,gdy Polaków zamierzają niektórzy Żydzi fałszywi zaorać ?
              Nie można niczego niczym zakrywać,musi się mówić prawdę,bo prawda przyniesie wyzwolenie od kłamstwa i zdradzieckiej obłudy.
              Dlaczego zdradzieckiej ?
              A no dlatego,że Żydzi dobrze wiedzą iż ginęłi wraz z Polakami w Holokauście a oni,oczywiście nie wszyscy a garstka,lecz bardzo aktywna i wpływowa,pragną Polaków wrobić w ten niemiecki Holokaust.

Niektórzy Żydzi Polaków zdradzają i o tym musi się mówić wyraźnie.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: fakty były niepodważalne... 23.02.18, 14:19
                Jakie fakty? Raczej nie to co zmyślał papa Radwański.
                • erka-4 Re: fakty były niepodważalne... 23.02.18, 14:22
                  Jakie ?
                  Takie jakie każdy widział i słyszał wówczas, i widzi i słyszy dzisiaj.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: fakty były niepodważalne... 23.02.18, 14:30
                    Tylko Radwański słyszał.
                    • erka-4 Re: fakty były niepodważalne... 23.02.18, 14:32

> Tylko Radwański słyszał.
                      >
                      - i mój młodszy kolega.
                      • erka-4 bom ja już za stary... 23.02.18, 14:33
                        ...żeby sobie robić wycieczki do Izraela.
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: bom ja już za stary... 23.02.18, 14:36
                          Twój żydowski kolega cię oszukiwał. Oni nie lubią Rosjan i Rosjanek.
                          • erka-4 Re: bom ja już za stary... 24.02.18, 05:34

Twój żydowski kolega cię oszukiwał.

-zawsze można kolegę oszukać,ale jemu akurat wierzę,a czy on żydowski jest tego nie wiem,bo nie widziałem go w synagodze ani w kościele,katolickim,do którego
                            o chodzę osobiście.
                            Hmm,czasami czuć go czosnkiem,ale co znaczy czosnek,skoro ja także lubię czosnek.

Oni nie lubią Rosjan i Rosjanek.

-oooo taaak,on bardzo nie lubi ruskich,ale ja także ich nie lubię,no to jest to bez znaczenia w takim razie.
                            Mówił mi,że tam w tym Izraelu jest duuużo "Żydów" ruskich,a to już ma znaczenie dla niego i dla mnie także.
                            Bo każdy wie kim był,a zatem można mieć podejrzenie,kim jest ten "Żyd" ruski dzisiaj.
                            Na pewno nie jest takim jakim był polski.
                            A zatem czy można się dziwić temu co dzieje się w tym Izraelu dzisiaj w tej kwestii polsko-żydowskiej,nie można i ja się nie dziwię,skoro tam,w tym Izraelu pełno jest pokomunistycznych internacjonalistów żydowskich.
                            Oni wszystko zrobią,żeby Polskę w pył zetrzeć.

Ale się im to nie uda,bo w Polsce dzieją się cuda,gdyż Króla mamy takiego,który się zna na cudach.
                  • alistair-p Re: fakty były niepodważalne... 23.02.18, 14:35
                    Nie każdy,tylko pisdackie oszołomy na polecenie Zawistnego Kurdupla.Trolle z Nowogrodzkiej usłyszą i zobaczą co im polecą.
              • x2468 Re: fakty były niepodważalne... 23.02.18, 15:04
                No właśnie. Izraelscy kibice koniecznie powinni wziąć przykład z kibiców- szturmowców Kaczyńskiego którzy nigdy nikogo a w szczególności Żydów i gości nie obrażają.
          • erte2 Re: życie to nie bajka 26.02.18, 14:01
            erka-4 napisał:
            Antypolonizm wśród Żydów kwitnie,nie wśród wszystkich,ale kwitnie.

I trudno się dziwić. Bo jest to całkowicie zrozumiała reakcja na polski antysemityzm który niestety cały czas tkwił świadomości wielu Polaków a teraz eksplodował bo przyszło na to odgórne przyzwolenie. Sytuacja analogiczna do roku 1968., a także do czasów hitlerowskiej okupacji w czasie której wyzwoliły się najpodlejsze cechy wielu naszych współobywateli pochodzenia polskiego - bo nie dość że było wolno to jeszcze za to płacili. "Kochane Gestapo" - taką inwokacją zaczynały się donosy "prawdziwych Polaków-Katolików" na współobywateli - Żydów.
            Antysemityzm nie jest obcy wielu narodom. Ale w żadnym innym kraju europejskim po drugiej wojnie światowej nie miało miejsca to co zdarzyło się w Polsce w roku 1968., kiedy to nastąpiło swojego rodzaju przymierze pomiędzy władzą a tzw. Narodem (koniecznie dużą literą).*
            Niebagatelną rolę odegrało w tym chrześcijaństwo (a szczególnie katolicyzm), ale chyba w żadnym innym kraju Europy antysemityzm nie ma się tak dobrze jak u nas. Więc naturalną reakcja Izraelczyków jest antypolonizm.

* Nota bene mamy kolejną analogię pomiędzy rządami Gomułki i kaczyńskiego.
      • x2468 Re: Dlatego to przypominam 23.02.18, 23:40
        Posyukaj samolocików.
        www.youtube.com/watch?v=VFuNPu0nP68
    • pkt4a Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 10:06
      "PiS nie ma z kim przegrać"
      znamy to hasło , znamy

--
      apostazja.info/
    • f.a.q Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 11:01
      Już wtedy w Israelu swoją pozycję odbudowywał syjonizm z całą jego nienawiścią do mniej wartościowej ludności tubylczej.
    • f.a.q Sukinsyny! 23.02.18, 11:11

www.tysol.pl/a16262-Skandaliczna-przerobka-polskiej-flagi-w-Washington-Times-Kiedy-skonczy-sie-to-szalenstwo-
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Sukinsyny! 23.02.18, 11:20
        Waffel SS spod Wodzisławia nie zniosą tej obelgi by ich ukochaną swastykę bezcześcić umieszczeniem na polskiej fladze.
        • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 11:55
          Bardzo zabawne bardzo rabi.
          Ale polska odpowiedź na tę prowokację wydaje mi się b. zabawna:
          pbs.twimg.com/media/DWqzpZkW4AEXFdi.jpg
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Sukinsyny! 23.02.18, 12:10
            W takim razie, rabi, to teraz będzie jeszcze lepsze miejsce dla pisowskich opinii.
            • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 13:39
              "pisowskie opinie"" to takie, które pozostają w kontrze do obowiązujących na terenie pl opinii "salonu"?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Sukinsyny! 23.02.18, 13:41
                To takie politpoprawne opinie.
                • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 14:02
                  Poszukałem przykładów żeby się upewnić:
                  glosnyszept.cba.pl/showthread.php?tid=472
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Sukinsyny! 23.02.18, 14:08
                    No właśnie. To są przykłady pisowskich tekstów w obronie politpoprawności.
                    • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 17:00
                      :))) Jaki ty jesteś zabawny. LUDZIE!!!! Mam prywatnego trefnisia. chce go ktoś pogłaskać, albo poczochrać za uchem?
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Sukinsyny! 26.02.18, 08:37
                        O jejku jejku. Wielgus ma trochę zabawy!!! A myślałem że on już tylko tak służbowo tu przychodzi i takie politpoprawne bzdety wkleja z obowiązku.
      • sverir Re: Sukinsyny! 23.02.18, 11:50
        Powiedzmy, że to po prostu grupa rekonstrukcyjna zrobiła coś takiego.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Sukinsyny! 23.02.18, 12:11
          Generalnie wstaliśmy z kolan i mamy przecież gdzieś co sądzą o nas obcy.
        • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 13:38
          A to co innego.
          Czy wspomniana grupa rekonstrukcyjna miała garbate nosy?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Sukinsyny! 23.02.18, 13:40
            Tak, taki garbaty nochal:
            wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Wielka-Brytania.-Jacek-Miedlar-zatrzymany-na-lotnisku-w-Londynie
          • sverir Re: Sukinsyny! 23.02.18, 15:53
            Nie wiem, aż tak się nie przyglądałem. Ale tajemnicą poliszynela jest, że lubi muzykę patriotyczną, a gdy ogarnia ją nostalgia, to urządza urodziny w lasach.
            • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 17:02
              Oj.. wcale się nie trzeba przyglądać... 30 procent twarzy zajmuje nos przeznaczony do węszenia szwędającego się po świecie antysemityzmu.
      • erka-4 mówiąc po śląsku... 23.02.18, 14:02
        f.a.q napisał:

>
        > www.tysol.pl/a16262-Skandaliczna-przerobka-polskiej-flagi-w-Washington-Times-Kiedy-skonczy-sie-to-szalenstwo-

...coś takiego jedynie ci.l złamany był w stanie wymyśleć.
        • f.a.q Re: mówiąc po śląsku... 23.02.18, 17:07
          Amerykańska gazeta jakby co. Tylko dziennikarz na "diecie".
          • f.a.q Re: mówiąc po śląsku... 23.02.18, 17:54
            "Polskie godło obok swastyki w amerykańskim dzienniku. Rabin autorem tekstu" I wszystko jasne..:)))))
            dorzeczy.pl/56913/Polskie-godlo-obok-swastyki-w-amerykanskim-dzienniku-Rabin-autorem-tekstu.html
      • buldog2 Re: Sukinsyny! 23.02.18, 15:17
        Dobra robota dobrej zmiany pis. Kilkadziesiąt lat z coraz lepszym skutkiem staraliśmy się, żeby podobne skojarzenia nikomu się nie nasuwały. Walczyliśmy z tym, "polskimi obozami koncentracyjnymi", z obiegowymi i złymi opiniami o Polsce i Polakach. W ciągu kilku dni pis wszystkie te starania obrócił w niwecz.
        Będą nagrody i odznaczenia. (stopka)

--
        Predateli i Swołoczi
        • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 17:10
          O ogromie waszych starań opowiada żydowski historyk:

"Dlaczego nieprzychylna Polsce wersja historii zatriumfowała na Zachodzie? Bo nikt nie przedstawił kontrnarracji. W latach 50., 60. i 70. nikt nie rzucił takiej wersji historii żadnego wyzwania. Władze PRL miały to w nosie, a Polska znajdowała się za żelazna kurtyną, przez co nie miała w zasadzie żadnej wymiany naukowej z Zachodem. Nie spotykali się historycy, intelektualiści ani zwykli ludzie. Coś drgnęło dopiero po słynnym filmie „Shoah” Claude’a Lanzmanna. Była to kulminacja tej mitologii. Przedstawiał Polaków w niezwykle krytyczny sposób. Dopiero wtedy, w połowie lat 80., Polacy zaczęli protestować i ich głos się przebił. Wcześniej, w trakcie kilku dziesięcioleci polskiej bierności, mity o polskim współdziałaniu w Zagładzie zapuściły jednak głębokie korzenie. Przeniknęły do ośrodków naukowych, stamtąd do prasy, książek, a wreszcie do kultury masowej - mówił dziewięc lat temu w rozmowie Piotra Zychowicza dla Rzeczpospolitej włoski historyk żydowskiego pochodzenia David Cesarani
          www.tysol.pl/a16270-Wloski-historyk-zydowskiego-pochodzenia-Poziom-pomocy-Zydom-w-Polsce-byl-olbrzymi

Sobie poczytaj i idź do kąta się wstydzić.
          • buldog2 Re: Sukinsyny! 23.02.18, 19:31
            O polskich obozach koncentracyjnych, polskich neonazistach i Waffel SS nie bylo słychać. Do czasu kolejnej dobrej zmiany, tym razem w polityce historycznej, międzypaństwowej i w sojuszu RP z państwami Zachodu.
            Odnośnie tego, co było i jak jest po zmianie, nie ma cienia wątpliwości.
            • f.a.q Re: Sukinsyny! 26.02.18, 16:33
              Tak się zastanawiałem skąd znam ten zapach, i już wiem na kilometr capisz ruskiem.
          • x2468 Re: Sukinsyny! 23.02.18, 23:22
            W latach 50, 60, 70 a do początku 2018 roku takiej narracji po prostu nie było, więc czemu, (komu) miał ktoś rzucać wyzwanie? Aż w korycie zagniedził sie pis i się zaczęlo. Od paru tygodni co pisiak sie odezwie, to dostaje w ryj. i to nikogo nie martwi (po za swołoczą), lecz to nie koniec. Tragedią jest fakt że inwestycje zagraniczne w Kacyzstanie spadły z 80 do 20 miliardów złotych rocznie, nastąpi obniżenie dopłat dla rolników, co spowoduje wzrost cen żywności lecz pocieszające dla pisich jest toe wyrosną nakładzy na ochronę granic i (co jest dla swołoczy nieszczęściem) nakłady na program Erasmus.
            Wszystko to wina nic nie znaczącego p. Tuska.
      • x2468 Re: Sukinsyny! 23.02.18, 16:21
        Podziękuj faken Kaczyńskiemu.
        • f.a.q Re: Sukinsyny! 23.02.18, 17:11
          A ty podziękuj Kwaśniewskiemu i temu palantowi od skakania po krzesłach.
          • x2468 Re: Sukinsyny! 23.02.18, 23:27
            No własnie piszę. Palantowi który nie tyle skakał(obwisły brzuch nie pozwala), lecz gramolił się z mozołem po drabince na czarny katafalk.
      • buldog2 Re: Sukinsyny! 24.02.18, 00:14
        Agent JAR nie zrezygnuje z prowokacji do takich działań albo jak na znanym filmiku z yt, i one będą. Bo za to Putinowi opłaci się płacić. A dla pieniędzy pis zrobi każdy SKOK.
    • yoma Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 12:26
      >papierowych samolocików wyraźnie nawiązujących do katastrofy smoleńskiej.

Ale trzeba mieć narąbane do czaszki, Jezusku! :))
    • buldog2 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 14:15
      Podszywasz się leszab pod kobietę, żeby wzbudzić litość i współczucie dla twojej wypaczonej inteligencji i fałszywych racji. Będzie cię ścigał prokurator za wszystkie oszustwa, całe twoje złodziejstwo i korupcję leszab. Sądzić cię będą nie zgodnie z kk, ale sprawiedliwie i bez żadnego trybu.
      • taniarada Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 16:26
        Jakiś ty głupi Śliniak.
        • buldog2 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 22:52
          No, faktycznie.
      • x2468 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 19:39
        Pajaca dosięgnie surowa ręka sprawiedliwości ludowej.
      • x2468 Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 23:31
        Widać to fetyszysta, pewnie gorset i reformy barchanowe na codzień używa. Stare reformy, lecz dobre, ciepłe, kazionne z starych dobrych czasów kiedy to z milicjantami chodził na patrole.
    • ultimate.strike Re: Ostatni sondaż 23.02.18, 16:22
      To już ostatni? Hurrra. :)
      • cossa.nostra PiS 55% i PO 15% 23.02.18, 23:28

PO odchodzi w niebyt. Amen!
        • x2468 Re: PiS 55% i PO 15% 23.02.18, 23:33
          Na rozjaśnienie resytek pamięci>
          pl.wikinews.org/wiki/2007-09-28:_Sonda%C5%BC_uliczny_-_PiS_prowadzi
        • buldog2 Re: PiS 55% i PO 15% 24.02.18, 00:16
          To z grubsza wyniki takie same, jak te, które pis miał w 2007. Agent JAR mówił "my mamy własne sądarze". Teraz też, ma własne, wszystkie.
          • cossa.nostra PiS 55% i PO 15% 26.02.18, 09:24

I różnica rośnie:))))))))))))))))))))))))).
            Alleluja!
            • met_ol Re: PiS 55% i PO 15% 26.02.18, 17:26
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23073743,prawo-i-sprawiedliwosc-oberwalo-w-najnowszym-sondazu-za-to.html#Z_MTstream
              Z matematyką też u Ciebie nietęgo....
            • buldog2 Re: PiS 155% i PO 15% 26.02.18, 17:49
              I krzywa, krzywa rośnie:))))))))))))))))))))))))).
              Alleluja!
              • cossa.nostra PiS 55% a PO 12% 26.02.18, 18:08

Alleluja!
                • x2468 Re: PiS 55% a PO 12% 26.02.18, 21:51
                  Musicie szybciej kraść.
                  ocdn.eu/ebooksimages-transforms/1/7AjktoARGh0dHA6Ly9vY2RuLmV1L25ld3N3ZWVrLXdlYi8yYTdlZTY2ZC04MTI2LTQ0MGQtOTAwZi03ZWExNjFhMWZlZGEuanBnkZUCAM0CAMLD
                  • cossa.nostra Aktualnie PiS 55% a PO 12% 09.03.18, 10:35

POwieście się lemingi:)
                    • cossa.nostra Re: Aktualnie PiS 55% a PO 12% 09.03.18, 12:18
                      I poparcie dla PiSu rośnie. Alleluja!
    • xyz_xyz1 Re: Ostatni sondaż 09.03.18, 12:26
      Przewiduje iż wyniki wyborów będą takie:
      PiS - 70%
      KUKIZ 15 - 10%
      Ruch 11 Listopada (Narodowcy od Kowalskiego) - 15%
      PO, Nowoczesna, SLD czy PSL po za Sejmem.
      I już nie będzie problemów z pokazaniem UE, NATO i USAIZRAELOWI oraz IZRAELOWI ich miejsca.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ostatni sondaż 09.03.18, 12:28
        No i jeszcze Watykanowi na umowie z którym tracimy mnóstwo pieniędzy.
        • xyz_xyz1 Re: Ostatni sondaż 09.03.18, 12:37
          Po wyborach Religa Katolicka stanie się religią państwową i jedyną tolerowaną na terytorium RP.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ostatni sondaż 09.03.18, 12:39
            Hooja tam. Zatriumfuje satanizm.
          • buldog2 Re: Ostatni sondaż 09.03.18, 17:23
            W PISie jest bardzo wielu wyznawców Ctulhu. Ojciec Dyrektor...
      • buldog2 Re: Ostatni sondaż 09.03.18, 16:54
        Czy to już oficjalne wyniki?
        W 2015 Anwad podała oficjalne wyniki pół roku przed wyborami, na pewno masz pewność, że wasz Pan, prezews, nie zmieni zdani?
    • b.dwornik Re: Ostatni sondaż 09.03.18, 14:17
      Jeśli weźmie się dokładnie pod lupę ostatnie sondaże, okaże się, że największe poparcie ma partia "nie wiem" albo "nie mam zdania". Cała prawda o sondażach.
      • cossa.nostra Już ponad 65% dla PiSu:) 09.03.18, 14:53
        Co za radość:)
        • buldog2 Tak to prawda 09.03.18, 17:01
          pis w marcu 1394%.
          Cały czas tendencja zwyżkowa. Koty też się cieszą.

--
          Podstawowa organizacja partyjna PIS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka