Dodaj do ulubionych

Wspaniała kampania wyborcza

14.03.18, 18:41
Wspaniała kampania wyborcza. Kto popiera? Ja jestem za i to obiema recamy :D
www.tvn24.pl/billboardy-przy-siedzibie-pis-na-zdjeciach-ministrowie-i-kwoty-nagrod,822135,s.html
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Wspaniała kampania wyborcza 14.03.18, 19:00
      kurna,jak ich Jojo dorwie a Zero przywali 10 lat paki to odechce siEm zaprzancom patrzec do portfela naszej waaaaadzy!
    • yoma Re: Wspaniała kampania wyborcza 14.03.18, 19:48
      Ja :)
    • pkt4a Re: Wspaniała kampania wyborcza 14.03.18, 20:01
      sołtysowa mówi że nie odda ,
      i co mi zrobicie ?
      • pies_na_czarnych Re: Wspaniała kampania wyborcza 14.03.18, 21:30
        Nie odda bo juz nie ma. Wszystko zainwestowala w broszki i pierogi.
        • erte2 Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 01:16
          Sołtysowa dostała przepięknego kopa w dupę. Dano jej posadę nikomu do niczego niepotrzebną, z gabinetem, sekretarką i służbową limuzyną, ale generującą koszty pewnie wielokrotnie przewyższające jej pensję. I to jest dopiero marnowanie publicznej kasy i wyrzucanie pieniędzy w błoto.
    • inocom Doda ma 34 lata - dorosła ponoć 15.03.18, 01:25
      pies_na_czarnych napisała:

> Wspaniała kampania wyborcza.

film.dziennik.pl/news/artykuly/570693,doda-pitbull-ostatni-pies-wywiad.html
      Często dziennikarze pytają: „Twój głos jest taki głośny - dlaczego nie wykorzystujesz go, żeby protestować i apelować do ludzi, aby piętnowali niektóre zachowania polityków?”. Odpowiadam, że niby dlaczego mam to robić. Ja mam pod swoją sceną zwolenników PiS i ich przeciwników. Opowiadając się po jednej ze stron, obrażam połowę mojej widowni.
    • mariner4 Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 05:18
      Trzeba walić w PiS z wszystkiego co się da!
      M.
    • erka-4 Grześ i reszta jego towarzystwa ocipiała do reszty 15.03.18, 05:47
      skoro tak twierdzą cytuję:

– Nie zostawimy tej sprawy. Ona bulwersuje. Dzisiaj widzimy, że jak politycy PiS mogli sięgnąć po pieniądze, to od razu to zrobili. Nie zostawimy tego – mówił polityk.

- nie od razu,ale dopiero gdy dla Polaków milardy zarobili,ja bym im dał premie dwa,a może i wiecej razy wiekszą.

Te bilboardy oPOzycji totalnej świadczą o jej słabości totalnej,bo każdy,nawet ślepy widzi dokładnie,że Grześ nie ma prawie nic ciekawego Polakom do zaoferowania,jedynie tyle,że gdy już wróci do władzy ewentualnie,wszak wszystko jest możliwe,to miliony brał premii będzie a nie marne tysiące.
      To w okresie grzesiowej władzy Polacy będą mieli bardziej jak pewne.

A PiS-iaki grzmieli niegdyś,lecz pajaców nie robili z siebie,z bilboardami nie biegali PO ulicach,gadali o pełowskich milionowych premiach jedynie w sejmie.

cytat z roku 2014:
      - W Polsce odbiera się rodzinom dzieci z powodu biedy, poziom życia rodaków jest coraz niższy, a rząd jak gdyby nigdy nic hojnie obdarowuje się nagrodami. Tusk działa w myśl zasady, że rząd PO-PSL sam się wyżywi. To wielki skandal, że władza podnosi Polakom podatki, a sama daje sobie 100 mln zł nagród - komentuje nam Mariusz Błaszczak,szef klubu PiS.
      • sverir Re: Grześ i reszta jego towarzystwa ocipiała do r 15.03.18, 08:01
        " - nie od razu,ale dopiero gdy dla Polaków milardy zarobili,ja bym im dał premie dwa,a może i wiecej razy wiekszą"

Ale PiS nie zarobił.

"Te bilboardy oPOzycji totalnej świadczą o jej słabości totalnej,bo każdy,nawet ślepy widzi dokładnie,że Grześ nie ma prawie nic ciekawego Polakom do zaoferowania(...)"

Tak jak PiS przez kolejnych 8 lat, a dziś rządzi. Zatem powoli, piętnując błędy i wypaczenia tej władzy i totalni mają szansę na jedynowładztwo.
    • taniarada Re: Wspaniała Gazeta Wyborcza 15.03.18, 07:10
      I tyłek blady.Bo to nie ten temat.
    • taniarada Polecam to 15.03.18, 07:32
      I to nie jest kampania wyborcza .niepoprawni.pl/blog/zolmar/konwojwstydupo
    • horpyna4 Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 08:03
      Nareszcie opozycja zmądrzała i zaczęła prowadzić kampanię wyborczą w sposób trafiający do durnego elektoratu. Grając na ludzkiej zawiści można sporo osiągnąć, chociaż metoda jest dość obrzydliwa (zniżanie się do poziomu istot prymitywnych). Ale skoro nie można inaczej, to cel uświęca środki.
      • sverir Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 09:11
        Nie wiem tylko, czy rzeczywiście warto było dodawać "oddaj pieniądze". Jeszcze oddadzą i na tym zbudują pozytywny wizerunek. Można byłoby natomiast wspomnieć o tym, że politykom PiS wynagrodzenie ministerialne wydaje się za małe.
      • pies_na_czarnych Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 10:33
        > chociaż metoda jest dość obrzydliwa (zniżanie się do poziomu istot prymitywnych)...

To sa metody pisich, ktore stosuja od lat. Juz dawno pisalem, ze najlepiej pobic mozna ich wlasna bronia.
        • yoma Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 11:03
          I śmiechem.
    • pkt4a Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 09:12
      bulwarówki jadą po tych "premiach" że aż hej
      tytuły 5 cm wysokości "za nasze!" "kradną" , "a starczyło tylko nie kraść" , itd
      nabiał majoM już w imadle , sami ten nabiał włożyli w imadło , teraz tylko leciuteńko dokręcać , dokręcać ...

dlatego jak widzę taki tytuł na pierwszej stronie to kupuję taką bulwarówkę to potem kładę gdzieś na ławce , w poczekalni ,itd

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/morawiecki-i-szydlo-dali-nagrody-ministrom-po-drwi-z-pis-i-oglasza-akcje-na-ulicach/tr0dp0f
    • szwampuch58 Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 16:40
      500 plus do oddania. Rodziny muszą zwrócić 47 mln zł z odsetkami....podejrzewam ze suweryn sie wkur.....i kampania w dooooopie
      • yoma Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 18:22
        Za 47 baniek parę nagród można sobie przyznać, nieprawdaż.
        • pies_na_czarnych Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 23:44
          :)
        • pies_na_czarnych Re: Wspaniała kampania wyborcza 15.03.18, 23:59
          yoma napisała:

> Za 47 baniek parę nagród można sobie przyznać, nieprawdaż.
          >

albo tylko jedna, ale za to tresciwa
          • yoma Re: Wspaniała kampania wyborcza 16.03.18, 10:36
            Rząd kradnie, lud oddaje.
    • pies_na_czarnych Re: Wspaniała kampania wyborcza 17.03.18, 13:14
      +
      • adria231 Re: Wspaniała kampania wyborcza 18.03.18, 14:14
        Wreszcie opozycja obudziła się, a z nim mój optymizm.Tak trzymać!
    • danillko Wspaniała kampania wyborcza (?) 18.03.18, 17:05
      pies_na_czarnych napisała:

> Wspaniała kampania wyborcza.

Jakie wynagrodzenia dla ministrów i premierów proponuje Totalna Opozycja, gdy zdobędzie władzę?
    • buldog2 Re: Wspaniała kampania wyborcza 18.03.18, 19:01
      Dzisiej pis wybierał swojego, znaczy tego, którego chciałby mieć oficjalnie. Wszystko było jak należy, przezroczyste urny, kamery i pełen entuzjazm pisowskich mas.
      Właśnie zwyciężył i się cieszy:

--
      Podstawowa organizacja partyjna PIS
    • pies_na_czarnych Julia L-4 19.03.18, 09:57
      1,6 mln zł nagród dla pracowników TK
      Poniedziałkowy „Fakt” informuje z kolei, że od początku kadencji, czyli od grudnia 2016 roku, Julia Przyłębska przeznaczyła na nagrody dla swoich pracowników prawie 1,6 mln zł. Dostali pracownicy Trybunału. Jak podają dziennikarze - wszyscy ze 133 urzędników TK, którzy pracowali bez większych przerw, dostał średnio po 13 tys. zł. Sędziom wypłacono z kolei trzynastki, czyli dodatkową, trzynastą pensję za rok 2017. Jak informuje „Fakt”, w przypadku prezes Przyłębskiej było to prawie 29 tys. zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka