pies_na_czarnych 21.03.18, 23:16 Kaczynski chory. PiS odwołuje wszystko! Kaczyński chory, nie może pokazywać się publicznie. pikio.pl/pis-odwoluje-wszystko-kaczynski-chory-nie-moze-pokazywac-sie-publicznie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: PILNE 21.03.18, 23:26 Pisiaki i wy "Inoffizielle Mitarbeiter" od Kukiza czy zbieracie już na pomnik wuca? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PILNE 21.03.18, 23:29 Sa w rozterce. Nie wiedza co najpierw maja robic. Zbierac manatki, czy zbierac na wieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PILNE 21.03.18, 23:34 pies_na_czarnych napisała: > Sa w rozterce. Nie wiedza co najpierw maja robic. Zbierac manatki, czy zbierac > na wieniec. Wiemy co mamy robić.. Tęp lemingi,,,hoduj dziki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PILNE 21.03.18, 23:48 Idz jutro i kup sobie czarny garnitur i krawat. Niedlugo przyda sie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdradziecka.morda Co zrobi osierocona ferajna 22.03.18, 10:17 pies_na_czarnych napisała: > Sa w rozterce. Nie wiedza co najpierw maja robic. Zbierac manatki, czy zbierac > na wieniec. > Ta ferajna: i.iplsc.com/00078DSJL071KR5F-C469.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co zrobi osierocona ferajna 22.03.18, 10:58 zdradziecka.morda napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > Sa w rozterce. Nie wiedza co najpierw maja robic. Zbierac manatki, czy zb > ierac > > na wieniec. > > > Ta ferajna: > i.iplsc.com/00078DSJL071KR5F-C469.jpg > > Ci to sobie dadzą radę.Jest pytanie jak ty wytrzymasz, bez jednego wpisu o Kaczyńskim .Dla ciebie to dzień stracony.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PILNE 21.03.18, 23:30 A co, oparszywiał, że go pokazać nie można czy nagła sraczka przed piątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: PILNE 21.03.18, 23:35 Eeee tam... A ja wam mówię, że on jeszcze z tuzin ślubów bratanicy obskoczy. A że go nie pokazują, to i nic dziwnego, bo on do pokazywania nigdy nie był za dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PILNE 21.03.18, 23:43 Nie pokazujom to nic. Wszystko odwołujom to jest ważne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PILNE 21.03.18, 23:48 A ty łykasz ten kit jak rasowy pelikan. Jesteś jeszcze gorszym strategiem niż Petru..:))))))))))))) Robisz z siebie pajaca 24/h, ale mnie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PILNE 21.03.18, 23:50 - Jeśli chodzi o relacje moje z prezesem Kaczyńskim, omawiałem z nim moje expose, poinformował mnie, że nie mógł być dzisiaj w Sejmie ze względu na problemy zdrowotne, niezbyt poważne. Tak wiem, że przywoływano słowa o tym, że nazwał mnie "eksperymentem". Ja sądzę, że ten eksperyment się toczy i będzie on udany - mówi szef MSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PILNE 21.03.18, 23:59 pies_na_czarnych napisała: > - Jeśli chodzi o relacje moje z prezesem Kaczyńskim, Ty masz jakieś relacje z prezesem? hahhaha wiedziałem że coś z tobą jest nie tak.. Zawiedziona miłość czy coś innego??? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PILNE 22.03.18, 00:01 Ciemniaku bielmo masz na slepiach, czy denaturat ci zaszkodzil? > - mówi szef MSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PILNE 22.03.18, 00:07 pies_na_czarnych napisała: > Ciemniaku bielmo masz na slepiach, czy denaturat ci zaszkodzil? > > - mówi szef MSZ. Radek był największym skandalistą wśród wszystkich MSZ świata..A w robieniu laski był niepokonanym do dziś mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: PILNE 22.03.18, 09:58 "Radek był największym skandalistą wśród wszystkich MSZ świata" A i tak był lepszy niż Waszczykowski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: PILNE 22.03.18, 10:05 Tak samo był największym skandalistą wśród wszystkich MON świata. A to dzięki prezesowi Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PILNE 22.03.18, 13:10 Świetne. Właśnie tyle warte słowa pisowca. Nawet takiego, który był człowiekiem, honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: PILNE 22.03.18, 00:00 A to już byłoby świństwo, bo przecież obiecywał, że 96 miesięcznica będzie ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PILNE 22.03.18, 00:02 Pożyjemy ,,,zobaczymy,,,a co do reszty jak najbardziej zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PILNE 22.03.18, 00:02 Moze dociagnie i obietnica sie spelni. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PILNE 22.03.18, 09:00 Widzicie ten kondukt włażący na dmuchańca na pl. Piłsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zdradziecka.morda Re: PILNE 22.03.18, 10:32 yoma napisała: > A co, oparszywiał, że go pokazać nie można czy nagła sraczka przed piątkiem? > Sraczka tygodniowa, zwana dyspepsją to rodzinna choroba braci. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PILNE 22.03.18, 10:42 zdradziecka.morda napisał: > yoma napisała: > > > A co, oparszywiał, że go pokazać nie można czy nagła sraczka przed piątki > em? > > > Sraczka tygodniowa, zwana dyspepsją to rodzinna choroba braci. > > > A kto podaje nocniczek,koty? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PILNE 22.03.18, 18:01 Jojo. Wnosił pryncypała na Koźlarza, to i nocniczek poda. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: PILNE 22.03.18, 08:57 Szczury już poczuły i prawie się zagryzają: twitter.com/DWielowieyska/status/975668432397045761?s=19 Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: PILNE 22.03.18, 10:17 Coś mi to przypomina, mianowicie wydarzenia sprzed pół wieku. Moczar zaczął gryźć się z Gomułką, czego odpryskiem było wywołanie m.in. antyżydowskiej histerii. I już wtedy zaczął pokazywać się publicznie Gierek, chociaż niezbyt często. Wprawdzie Gomułka utrzymał się wtedy na stołku, ale nie na długo. Dwa lata później został wyprowadzony z plenum w kaftanie bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PILNE 22.03.18, 13:23 Trochę tak jak "trzecia wojna czekistów" w Rosji, w latach 2006-2008. Też nie było już kontroli nad układem wcześniejszym, a nowy jeszcze nie ukształtował się. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: PILNE 22.03.18, 18:41 titerlitury napisała: > twitter.com/DWielowieyska/status/975668432397045761?s=19 Zbysi0 znowu zaskrzeczy cieniutkim, zerr0wym głosikiem? Na razie PrezesPan z lubością znowu glistę ośmieszył wywalając do kosza jej idiotyczną ustawę o zwoływaczce Żulii LeweL4 Wolfgangowej. Zamiast Jakichś zamachów będzie na powrót postawa proszalna w pozycji wypiętej. Odpowiedz Link Zgłoś
zdradziecka.morda To wspaniała wiadomość! 22.03.18, 10:15 Moze wreszcie Pan Bóg się zlituje i zabierze go do brata. A wtedy Polska ma szane na stanie się normalnym krajem z prawdziwym premierem i prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PILNE 22.03.18, 10:34 modlę się o szybkie jego odejście do Domu Ojca. O szczęśliwą śmierć dla niego mogę zawsze prosić Boga, bo szczęśliwa śmierć to wielka łaska” - Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Załóżmy 22.03.18, 11:29 Załóżmy. Kaczyńskiego zabiera dobry Pan i umieszcza go w Piekle, albo w Niebie. Nie nam o tym decydować, ale co wówczas z Polską? Jak myślicie jak dalej potoczą się losy kraju w pierwszych tygodniach po jego zejściu? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Załóżmy 22.03.18, 11:32 Zaczyna się wojna o drabinkę. Na wszystkich szczebelkach, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Załóżmy 22.03.18, 11:34 Antoni wraca ze Stanów na białym koniu Przewalskiego, a z tyłu na osiołku popyla Wacku Berczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Załóżmy 22.03.18, 11:36 Siostry Karnoskie rzucają się sobie do gardeł, bo tak się składa, że każda kocha innego diadocha. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Załóżmy 22.03.18, 12:37 pies_na_czarnych napisała: > Załóżmy. Kaczyńskiego zabiera dobry Pan i umieszcza go w Piekle, albo w Niebie. > Nie nam o tym decydować, ale co wówczas z Polską? Jak myślicie jak dalej potoc > zą się losy kraju w pierwszych tygodniach po jego zejściu? Zabraknie w sklepach szampana? S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Załóżmy 22.03.18, 18:54 snajper55 napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > Załóżmy. Kaczyńskiego zabiera dobry Pan i umieszcza go w Piekle, albo w N > iebie. > > Nie nam o tym decydować, ale co wówczas z Polską? Jak myślicie jak dalej > potoc > > zą się losy kraju w pierwszych tygodniach po jego zejściu? > > Zabraknie w sklepach szampana? Putin zapewnił że nikomu szampana nie zabraknie. A trzoda PO ma dostawać po trzy na łeb, ( wiadomo jacy są zachłanni) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Załóżmy 22.03.18, 18:51 pies_na_czarnych napisała: > jak dalej potoczą się losy kraju > w pierwszych tygodniach po jego zejściu? Najpierw czyjś wielki triumf jako nowego prezesa, a wkrótce lekki rozłam, wykreowanie nowego klubu(ów) niezbędnego do koalicji, dociągnięcie do wyborów, a potem duże straty protodyktatury wskutek pojawienia się nowych, jeszcze narodowszych i jeszcze jedynie suuuszniejszych sił politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 11:48 Dziwne że Sea nie reaguje.Kaczyński cierpi na zwyrodnienie stawu kolanowego.Wcześniej czy póžniej musi podać się operacji.Bo leki i fizjoterapia nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 12:18 Dziwne. Wszyscy Sekretarze PZPR zawsze chorowali na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 13:21 Andropow na nerki. A Breżniew poza drobnymi niedomaganiami był każdego dnia zdrowszy. Zdrowy, zdrowszy... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 12:21 Kto kłamie Tanju? Ty czy Bielan? Wicemarszałek Senatu Adam Bielan wyjaśniał w Polsat News, że Kaczyński zwyczajnie się przeziębił. - Widziałem prezesa w poniedziałek późnym wieczorem i był rzeczywiście już bardzo mocno przeziębiony. Sam doradzałem, żeby wyleżał, żeby choroba nie zamieniła się w nic poważniejszego - mówił Bielan. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 12:29 Moim zdaniem jedno nie przeczy drugiemu. Czy zwyrodnialec nie może się przeziębić? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 12:39 Nie wiem czy mozna sobie przeziebic kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 13:27 Można, kiedy się śpi w wawelskim sarkofagu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 18:57 pies_na_czarnych napisała: > Nie wiem czy mozna sobie przeziebic kolano. Wszystko można sobie przeziębić, nawet łapy.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kretyński wątek i chamski 23.03.18, 09:28 Odmrozic to tak, ale przeziębić łapy to jakos nie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kretyński wątek i chamski 23.03.18, 20:23 pies_na_czarnych napisała: > Odmrozic to tak, ale przeziębić łapy to jakos nie po polsku. To może PO belgijsku? Nauczyłeś już swojego ogryzka pisać po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kretyński wątek i chamski 23.03.18, 20:52 > To może PO belgijsku? "Belgijski". Moglbys nas oswiecic co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kretyński wątek i chamski 23.03.18, 21:03 To dialekt którym się posługujesz. "PO belgijsku" . Nauczyłeś już swojego "ogryzka" pisać po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kretyński wątek i chamski 23.03.18, 21:05 pies_na_czarnych napisała: > > To może PO belgijsku? > > "Belgijski". Moglbys nas oswiecic co to jest? Napisz tu na forum. "Radek robi łaskę" Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Kretyński wątek i chamski 23.03.18, 20:30 Nie wiem czy mozna sobie przeziebic kolano. ...no jak się co miesiąc przy byle jakiej pogodzie wdrapuje na drabinkę lub na podeścik, to chyba można. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kretyński wątek i chamski 22.03.18, 12:40 taniarada napisał(a): > Dziwne że Sea nie reaguje.Kaczyński cierpi na zwyrodnienie stawu kolanowego. Pewnie na to też cierpi. > Wcześniej czy póžniej musi podać się operacji.Bo leki i fizjoterapia nie działa. A modlitwa? Dlaczego modlitwa nie działa? S. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A mojego ulubienca Grzesia S... 22.03.18, 12:37 jak nie bylo - tak nima. wcielo go ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: A mojego ulubienca Grzesia S... 22.03.18, 19:02 j-k napisał: > jak nie bylo - tak nima. > > wcielo go ? GS obmyśla strategię, jak tu ostatecznie wy...ć Lubnauer, bo to jedyna osoba która jeszcze ulega jego urokowi osobistemu i puszcza w jego stronę "oko" na sygnał błyśnięcia lewego górnego kła mister'a "S". Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: A mojego ulubienca Grzesia S... 23.03.18, 08:35 Przeziębienie kolan jest groźne,prowadzi do śmierci, dlatego pisiarnia wciąż wstaje z kolan. Myślicie, że pochowają go koło brata? Koszmar. A ja nie byłam na Wawelu od czasu tych nowych sublokatorów Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PILNE 22.03.18, 13:15 Juz stoją. Wystarczy zmienić tabliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k z PO na PiS ? 22.03.18, 13:26 psa_na_czarnych napisało: Wystarczy zmienić tabliczki. z PO na PiS ? (lub odwrotnie) przeciez to nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: z PO na PiS ? 23.03.18, 19:50 buldog2 napisał: piszesz czy nie, to nic nie zmieni nie pisze tu z poczucia misji, hloopcze, ani z rozpaczy - jak PeOviecki a tylko dla zabawy i obsmiania bezsilnosci przegranych PeOviecek... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: z PO na PiS ? 23.03.18, 20:27 Wiemy, wiemy nasz drogi forumowy IM pis. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PILNE 22.03.18, 18:04 Przecież on ma tyle grobów, że miejsce zawsze się znajdzie. Na samych Powązkach dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PILNE 23.03.18, 20:28 Można użyć pomnik Dzierżyńskiego, wystarczy dorobić nową głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PILNE 22.03.18, 13:44 No to teraz prezes jak Andropow. Będzie rządził z łóżka. Nie wiadomo, czy z łóżka na Mickiewicza, czy szpital na Szaserów pójdzie do remontu i tylko jedna sala będzie czynna. Albo szpital na Komarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PILNE 22.03.18, 18:33 Masz szczęście yoma że za marzenia się jeszcze nie płaci. Już w tym momencie byłabyś bankrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Wcale nie jest chory 22.03.18, 18:56 Przebywa na obozie treningowym przed zdobywaniem szczytu drabinki 10 kwietnia. Mogę się założyć, że będzie dobrze przygotowany i wdrapie się bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wcale nie jest chory 23.03.18, 09:30 Cuda medycyny współczesnej. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wcale nie jest chory 23.03.18, 20:31 Cudem jest również katafalk na który wdrapuje się y mozołem pisi wuc, a w szczególności porecz o niespotykanej formie. Odpowiedz Link Zgłoś