lumpior 27.04.18, 17:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23331811,krewki-szeryf-ma-odbic-warszawe-byl-awganem-jest-sloikiem.html#Z_MT // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 19:03 lumpior napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23331811,krewki-szeryf-ma-odbic-warszawe-byl-awganem-jest-sloikiem.html#Z_MT // Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 19:42 Liczy na słoiki. Liczy na spektakularne aresztowania, które niedługo będą miały miejsce w Warszawie w sprawie reprywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 20:31 pies_na_czarnych napisała: > Liczy na słoiki. Liczy na spektakularne aresztowania, które niedługo będą miały > miejsce w Warszawie w sprawie reprywatyzacji. Jakie spektakularne??? Prokuratura nie będzie czekać od wyborów do wyborów aby aresztować przestępców. Nie wystawiajcie kandydatów umaczanych w prywatyzację ani w przestępczy biznes to nie będziecie mieć z tego powodu torsji w rodzaju,,,zatrzymają czy nie zatrzymają??? Albo ,,,dostanę biegunki albo nie dostanę.. Jesteście śmieszni z tymi "wyprzedzającymi działania prokuratury" ruchami.. Kto jest obecnie pierwszy na liście kundelku??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 20:40 Może nawet jakaś kamienice, którą Lesiu Kaczyński sprywatyzował wysadza w powietrze. Bommer II. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 20:55 pies_na_czarnych napisała: > Może nawet jakaś kamienice, którą Lesiu Kaczyński sprywatyzował wysadza w powie > trze. Bommer II LW do spółki z "innymi" już jedną wysadził żeby przeszukać mieszkanie i zdobyć kompromitujące go papiery, Więc zbiorowe harakiri lemingów umaczanych w reprywatyzację jest jak najbardziej możliwe i prawdopodobne.. ( zwłaszcza jak się nastukają ) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 23:09 Pierwszy był niejaki Lis, którego pis krył do wyborów, później nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 21:59 Już cygani jak mały Cygan tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,korki-komunikacja-in-vitro-parada-rownosci-patryk-jaki-o-swoich-pogladach,258913.html Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 22:02 pies_na_czarnych napisała: > Już cygani jak mały Cygan A ty kundlu jaki jesteś cygan??? Duży czy mały?? Szykować ci dużą cele czy małą?? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 28.04.18, 10:25 Jaki łże jak bura suka i tyle.Do tego kompletnie mu to nie wychodzi,z jego deficytem intelektu to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Nie pękaj będzie dobrze 27.04.18, 19:12 Cyngiel Gronkowiec Trzaskowski 50 na 50.To warszawiak pełną gębą .To wszystkie machlojki zna.😁 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie pękaj będzie dobrze 27.04.18, 19:48 Jaki jak już pisałem,ma szanse takie jak Żyd w Treblince,a to chyba nie jest 50 na 50? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Nie pękaj będzie dobrze 27.04.18, 20:32 taniarada napisał(a): > Cyngiel Gronkowiec Trzaskowski 50 na 50.To warszawiak pełną gębą .To wszystkie > machlojki zna.😁 Zapewne zna wszystkie "myki" reprywatyzacyjne.. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 19:54 Prezes wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 19:56 Wie co zrobił,jak mu pokażą pieluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:00 nawet - gdy JAKI przegra - stoleczny PiS "zewrze" szeregi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:04 Zawistny Kurdupel może zewrzeć pośladki podczas ataku dyspepsji. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:07 nie pisz zlosliwych uwag. - moja byla czysto polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:12 A moja czysto złośliwa.I tak piszę tu z reguły bardzo delikatnie :-) P.S.Jakoś admin nie wywala mnie z FK już prawie 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:27 zlosliwe uwagi pisze TYLKO dla osob - ktorych nie szanuje... Ty do tego grona masz szczescie (poki co) nie nalezec... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:33 No cóż,właściwie to nie była uwaga do ciebie,właściwie diagnoza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Czaskoski nie da rady 27.04.18, 21:13 Jest skorumpowany i Walzowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Czaskoski nie da rady 27.04.18, 21:43 Największe szpitale psychiatryczne są poza Warszawą.Jaki nie ma szans na głosy ich pacjentów.Poza tym jest zwyczajnie durny.Jego bajer to na Grójec,nie na Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 23:13 Bardzo wątpliwe to szczęście. Dmuchane czy jakie... Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 23:15 alistair-p napisał: > A moja czysto złośliwa.I tak piszę tu z reguły bardzo delikatnie :-) > P.S.Jakoś admin nie wywala mnie z FK już prawie 14 lat. Jesteś w drużynie GW więc jak cię mają wywalić??? Przecież "swojaków" nawet sądy nie ruszały a co dopiero admin GW.. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 28.04.18, 10:27 Jeśli już chcesz wiedzieć,to nie jestem w drużynie pisdackich złodziei i kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 21:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23333209,dziennikarz-przemaglowal-patryka-jakiego-wie-pan-ile-kosztuje.html#Z_MT2 Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:24 Jaki to chociaż pisi bieda-celebryta. Ale gościa którego w Łodzi wystawili na pewną klęskę w pierwszej turze w życiu na oczy nie widziałam, ani o nim nie słyszałam. To będzie dopiero rzeź. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:26 A już widziałaś kandydatów PO??? Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:39 Hannę Zdanowską widziałam, nawet na zakupach ją spotykam co jakiś czas. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
basika001 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:51 titerlitury napisała: > Hannę Zdanowską widziałam, nawet na zakupach ją spotykam co jakiś czas. A ty? I jak tam Hanka ? Wszystko w zawieszeniu ma .Nie żaliła się ? Hanki to muszą ciągle naruszać prawo. Tak mają w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:58 Zdanowska kandyduje?? Nie wiedziałem??? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 08:12 lech1966 napisał: > Zdanowska kandyduje?? Nie wiedziałem??? > Wygra Zdanowska wejdzie komisarz.lodz.onet.pl/scenariusz-pis-na-lodz-wygra-zdanowska-wejdzie-komisarz/wfjg5h9 Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 11:28 Wejdzie komisarz, łodzianie wyjdą na ulicę. Zdanowska nie jest ideałem, ma swoje za uszami, ale Łódź długie lata czekała na kogoś, kto da jej przyszłość i nadzieję, kto zatroszczy się o rozwój miasta. Kropiwnicki, człowiek związany z PiS em, tak zniechęcił do siebie łodzian (czapką, szarfą, waginą na pl Dąbrowskiego, nieustannym delegacjami do Izraela, "gdzie masz ch...ju czapkę", oraz kompletnym marazmem inwestycji i rozwoju), że długo na nikogo kojarzonego z tym środowiskiem nie zagłosują. Jak szanse na powodzenie w Łodzi ocenia sam PiS? Wystarczy wspomnieć że na kandydata wystawił nikomu nieznanego posła z 5-tego szeregu. Możecie sobie skowyczeć i rechotać - prawada jest taka, że PiS w samorządach polegnie en masse. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 13:52 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23334414,pierwsza-wymiana-ciosow-w-walce-o-warszawe-na-spocie-jaki-spalil.html#Z_MT2 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 14:04 Miłego weekendu dla was wszystkich...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 01.05.18, 11:19 www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,23339875,pis-stawia-na-lokalnego-andrzeja-dude-to-oszustwo-wg-komentatorek.html#Z_Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Skandaliczny pomysl 28.04.18, 15:19 Niezależnie od orientacji politycznej, Warszawa winien rzadzic czlowiek wychowany, wyksztalcony i uksztaltowany mentalnie w Warszawie. Gdzie sie urodzil i skad pochodza jego rodzice, jest bez znaczenia, ale szkoła, uczelnia, koledzy z podwórka musza być warszawskie. Jestem przekonany, iz tak uwazaja Warszawiacy i to wystarczy . Na Jakiego nie zaglosowalbym nawet na liscie PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Nawet Kaczyńscy sa Warszawiakami... 28.04.18, 15:26 Mimo, iz ich rodzina niewiele miala wspólnego z Warszawa. Ale blizniątka chowaly sie na Zoliborzu i są warszawskie. Przy calej swej osobliwości :) To nie jest jakaś szczególna zaleta, ale Lech (którego nie lubiłem) byl "na miejscu". Jaki ... no paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Skandaliczny pomysl 01.05.18, 12:02 borrka napisał: > Niezależnie od orientacji politycznej, Warszawa winien rzadzic czlowiek wychowa > ny, wyksztalcony i uksztaltowany mentalnie w Warszawie. Dlaczego? Nie zgadzam się z tym. Jak ktoś ma pomysł i umiejętności to nie ma znaczenia skąd pochodzi. > Na Jakiego nie zaglosowalbym nawet na liscie PO :) Tu pełna zgoda. Ten gość to polityczny kibol. > > Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Skandaliczny pomysl 01.05.18, 12:09 adam111115 napisał: > borrka napisał: > > > Niezależnie od orientacji politycznej, Warszawa winien rzadzic czlowiek w > ychowa > > ny, wyksztalcony i uksztaltowany mentalnie w Warszawie. > > Dlaczego? Nie zgadzam się z tym. Jak ktoś ma pomysł i umiejętności to nie ma zn > aczenia skąd pochodzi. > > > Na Jakiego nie zaglosowalbym nawet na liscie PO :) > > > Tu pełna zgoda. Ten gość to polityczny kibol. > > > > Trzaskowski jeszcze gorszy bo umoczony z HGW.I mamy pata. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Skandaliczny pomysl 01.05.18, 12:17 Nie wpisuj się pode mną tania ściero. Nic mnie nie interesuje co uwazasz Odpowiedz Link Zgłoś