Dodaj do ulubionych

PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie.

27.04.18, 17:49
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23331811,krewki-szeryf-ma-odbic-warszawe-byl-awganem-jest-sloikiem.html#Z_MT //
Obserwuj wątek
    • snajper55 Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 19:03
      lumpior napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23331811,krewki-szeryf-ma-odbic-warszawe-byl-awganem-jest-sloikiem.html#Z_MT //
      • pies_na_czarnych Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 19:42
        Liczy na słoiki. Liczy na spektakularne aresztowania, które niedługo będą miały miejsce w Warszawie w sprawie reprywatyzacji.
        • lech1966 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 20:31
          pies_na_czarnych napisała:

> Liczy na słoiki. Liczy na spektakularne aresztowania, które niedługo będą miały
          > miejsce w Warszawie w sprawie reprywatyzacji.

Jakie spektakularne??? Prokuratura nie będzie czekać od wyborów do wyborów aby aresztować przestępców. Nie wystawiajcie kandydatów umaczanych w prywatyzację ani w przestępczy biznes to nie będziecie mieć z tego powodu torsji w rodzaju,,,zatrzymają czy nie zatrzymają??? Albo ,,,dostanę biegunki albo nie dostanę..
          Jesteście śmieszni z tymi "wyprzedzającymi działania prokuratury" ruchami.. Kto jest obecnie pierwszy na liście kundelku???
          • pies_na_czarnych Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 20:40
            Może nawet jakaś kamienice, którą Lesiu Kaczyński sprywatyzował wysadza w powietrze. Bommer II.
            • lech1966 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 20:55

> Może nawet jakaś kamienice, którą Lesiu Kaczyński sprywatyzował wysadza w powie
              > trze. Bommer II

LW do spółki z "innymi" już jedną wysadził żeby przeszukać mieszkanie i zdobyć kompromitujące go papiery, Więc zbiorowe harakiri lemingów umaczanych w reprywatyzację jest jak najbardziej możliwe i prawdopodobne.. ( zwłaszcza jak się nastukają )
          • buldog2 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 23:09
            Pierwszy był niejaki Lis, którego pis krył do wyborów, później nie mógł.
      • pies_na_czarnych Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 21:59
        Już cygani jak mały Cygan
        tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,korki-komunikacja-in-vitro-parada-rownosci-patryk-jaki-o-swoich-pogladach,258913.html
        • lech1966 Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 27.04.18, 22:02

> Już cygani jak mały Cygan

A ty kundlu jaki jesteś cygan??? Duży czy mały?? Szykować ci dużą cele czy małą??
          • alistair-p Re: Myśli że jak Jaki pocygani, to wygra /nt 28.04.18, 10:25
            Jaki łże jak bura suka i tyle.Do tego kompletnie mu to nie wychodzi,z jego deficytem intelektu to norma.
    • taniarada Nie pękaj będzie dobrze 27.04.18, 19:12
      Cyngiel Gronkowiec Trzaskowski 50 na 50.To warszawiak pełną gębą .To wszystkie machlojki zna.😁
      • alistair-p Re: Nie pękaj będzie dobrze 27.04.18, 19:48
        Jaki jak już pisałem,ma szanse takie jak Żyd w Treblince,a to chyba nie jest 50 na 50?
      • lech1966 Re: Nie pękaj będzie dobrze 27.04.18, 20:32
        taniarada napisał(a):

> Cyngiel Gronkowiec Trzaskowski 50 na 50.To warszawiak pełną gębą .To wszystkie
        > machlojki zna.😁

Zapewne zna wszystkie "myki" reprywatyzacyjne..
    • erka-4 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 19:54
      Prezes wie co robi.
      • alistair-p Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 19:56
        Wie co zrobił,jak mu pokażą pieluchę.
    • j-k Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:00
      nawet - gdy JAKI przegra - stoleczny PiS "zewrze" szeregi.
      • alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:04
        Zawistny Kurdupel może zewrzeć pośladki podczas ataku dyspepsji.
        • j-k Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:07
          nie pisz zlosliwych uwag.

- moja byla czysto polityczna.
          • alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:12
            A moja czysto złośliwa.I tak piszę tu z reguły bardzo delikatnie :-)
            P.S.Jakoś admin nie wywala mnie z FK już prawie 14 lat.
            • j-k Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:27
              zlosliwe uwagi pisze TYLKO dla osob - ktorych nie szanuje...

Ty do tego grona masz szczescie (poki co) nie nalezec...
              • alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 20:33
                No cóż,właściwie to nie była uwaga do ciebie,właściwie diagnoza :-)
                • cossa.nostra Czaskoski nie da rady 27.04.18, 21:13

Jest skorumpowany i Walzowaty.
                  • alistair-p Re: Czaskoski nie da rady 27.04.18, 21:43
                    Największe szpitale psychiatryczne są poza Warszawą.Jaki nie ma szans na głosy ich pacjentów.Poza tym jest zwyczajnie durny.Jego bajer to na Grójec,nie na Warszawę.
              • buldog2 Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 23:13
                Bardzo wątpliwe to szczęście. Dmuchane czy jakie...
            • lech1966 Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 27.04.18, 23:15
              alistair-p napisał:

> A moja czysto złośliwa.I tak piszę tu z reguły bardzo delikatnie :-)
              > P.S.Jakoś admin nie wywala mnie z FK już prawie 14 lat.

Jesteś w drużynie GW więc jak cię mają wywalić??? Przecież "swojaków" nawet sądy nie ruszały a co dopiero admin GW..
              • alistair-p Re: Nie. na "rozpoznanie BOJEM" 28.04.18, 10:27
                Jeśli już chcesz wiedzieć,to nie jestem w drużynie pisdackich złodziei i kretynów.
    • lumpior Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 21:54
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23333209,dziennikarz-przemaglowal-patryka-jakiego-wie-pan-ile-kosztuje.html#Z_MT2
    • titerlitury Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:24
      Jaki to chociaż pisi bieda-celebryta. Ale gościa którego w Łodzi wystawili na pewną klęskę w pierwszej turze w życiu na oczy nie widziałam, ani o nim nie słyszałam. To będzie dopiero rzeź.
      • lech1966 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:26
        A już widziałaś kandydatów PO???
        • titerlitury Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:39
          Hannę Zdanowską widziałam, nawet na zakupach ją spotykam co jakiś czas. A ty?
          • basika001 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:51
            titerlitury napisała:

> Hannę Zdanowską widziałam, nawet na zakupach ją spotykam co jakiś czas. A ty?
            I jak tam Hanka ? Wszystko w zawieszeniu ma .Nie żaliła się ? Hanki to muszą ciągle naruszać prawo. Tak mają w genach.
            • lech1966 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 27.04.18, 23:58
              Zdanowska kandyduje?? Nie wiedziałem???
              • taniarada Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 08:12
                lech1966 napisał:

> Zdanowska kandyduje?? Nie wiedziałem???
                >
                Wygra Zdanowska wejdzie komisarz.lodz.onet.pl/scenariusz-pis-na-lodz-wygra-zdanowska-wejdzie-komisarz/wfjg5h9
                • titerlitury Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 11:28
                  Wejdzie komisarz, łodzianie wyjdą na ulicę. Zdanowska nie jest ideałem, ma swoje za uszami, ale Łódź długie lata czekała na kogoś, kto da jej przyszłość i nadzieję, kto zatroszczy się o rozwój miasta. Kropiwnicki, człowiek związany z PiS em, tak zniechęcił do siebie łodzian (czapką, szarfą, waginą na pl Dąbrowskiego, nieustannym delegacjami do Izraela, "gdzie masz ch...ju czapkę", oraz kompletnym marazmem inwestycji i rozwoju), że długo na nikogo kojarzonego z tym środowiskiem nie zagłosują. Jak szanse na powodzenie w Łodzi ocenia sam PiS? Wystarczy wspomnieć że na kandydata wystawił nikomu nieznanego posła z 5-tego szeregu. Możecie sobie skowyczeć i rechotać - prawada jest taka, że PiS w samorządach polegnie en masse.
                  • lumpior Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 13:52
                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23334414,pierwsza-wymiana-ciosow-w-walce-o-warszawe-na-spocie-jaki-spalil.html#Z_MT2
                    • lech1966 Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 28.04.18, 14:04
                      Miłego weekendu dla was wszystkich...Pozdrawiam
                    • lumpior Re: PrezesPan wysyła Jakiego na pożarcie. 01.05.18, 11:19
                      www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,23339875,pis-stawia-na-lokalnego-andrzeja-dude-to-oszustwo-wg-komentatorek.html#Z_Czolka3Img
    • borrka Skandaliczny pomysl 28.04.18, 15:19
      Niezależnie od orientacji politycznej, Warszawa winien rzadzic czlowiek wychowany, wyksztalcony i uksztaltowany mentalnie w Warszawie.
      Gdzie sie urodzil i skad pochodza jego rodzice, jest bez znaczenia, ale szkoła, uczelnia, koledzy z podwórka musza być warszawskie.
      Jestem przekonany, iz tak uwazaja Warszawiacy i to wystarczy .

Na Jakiego nie zaglosowalbym nawet na liscie PO :)
      • borrka Nawet Kaczyńscy sa Warszawiakami... 28.04.18, 15:26
        Mimo, iz ich rodzina niewiele miala wspólnego z Warszawa.
        Ale blizniątka chowaly sie na Zoliborzu i są warszawskie.
        Przy calej swej osobliwości :)
        To nie jest jakaś szczególna zaleta, ale Lech (którego nie lubiłem) byl "na miejscu".
        Jaki ... no paranoja...
        • cossa.nostra Jointy POtanieją 28.04.18, 15:40

Jeżeli wygra Czaskoski.
      • adam111115 Re: Skandaliczny pomysl 01.05.18, 12:02
        borrka napisał:

> Niezależnie od orientacji politycznej, Warszawa winien rzadzic czlowiek wychowa
        > ny, wyksztalcony i uksztaltowany mentalnie w Warszawie.

Dlaczego? Nie zgadzam się z tym. Jak ktoś ma pomysł i umiejętności to nie ma znaczenia skąd pochodzi.

> Na Jakiego nie zaglosowalbym nawet na liscie PO :)

Tu pełna zgoda. Ten gość to polityczny kibol.
        >
        >
        • taniarada Re: Skandaliczny pomysl 01.05.18, 12:09
          adam111115 napisał:

> borrka napisał:
          >
          > > Niezależnie od orientacji politycznej, Warszawa winien rzadzic czlowiek w
          > ychowa
          > > ny, wyksztalcony i uksztaltowany mentalnie w Warszawie.
          >
          > Dlaczego? Nie zgadzam się z tym. Jak ktoś ma pomysł i umiejętności to nie ma zn
          > aczenia skąd pochodzi.
          >
          > > Na Jakiego nie zaglosowalbym nawet na liscie PO :)
          >
          >
          > Tu pełna zgoda. Ten gość to polityczny kibol.
          > >
          > > Trzaskowski jeszcze gorszy bo umoczony z HGW.I mamy pata.
          • adam111115 Re: Skandaliczny pomysl 01.05.18, 12:17
            Nie wpisuj się pode mną tania ściero. Nic mnie nie interesuje co uwazasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka