29.04.18, 13:47

powinien zdelegalizowac!

naszdziennik.pl/polska-kraj/196633,vat-owska-slabosc-rzadow-po-psl.html
Obserwuj wątek
    • cossa.nostra PiS do końca stulecia! 29.04.18, 18:14

PO samo się roz.schetyna.
    • porannakawa01 Re: PO sąd 29.04.18, 19:46
      Piszesz tak bo masz nadzieję na tysiącletnie trawanie PiS.
      Podobnie myśleli zbrodniarze III Tysiącletniej Rzeszy.
      Mordowali, łamali prawa ludzie i boskie mając zapewnienie, że
      III Tysiącletnia Rzesza potrwa tysiąc lat i nikt ich z tych
      morderstw, z mordowania, z ludobójstwa nie będzie rozliczał.
      Okazało się, że Tysiącletnia III Rzesza trwała tylko kilka lat i
      potem była Norymberga.
      Weźcie to pisiórki pod uwagę.
      • nazimno Re: PO sąd 29.04.18, 19:53
        Komuchom indoktrynowanym w Moskwie
        brakuje wyobrazni analitycznej do dzis.
        • alistair-p Re: PO sąd 29.04.18, 23:35
          Niektórych to od dziecka indoktrynowali w Arteku na Krymie.Jeden nawet jeszcze żyje.
      • f.a.q Re: PO sąd 30.04.18, 11:13
        Wam się marzy powrót żydokomuny, w której sędzia Michnik będzie wydawał wyroki śmierci.na polskich patriotów.
        Wam się marzy multi-kulti i masowe gwałty w sylwestrową noc przez wygłodzonych byczków sprowadzonych przez Merkel (szefowas folksdojcza) z Bliskiego Wsch.
        • adam111115 Re: PO sąd 30.04.18, 11:47
          Tobie się marzy zdrowie psychiczne....na razie nic z tego
          • f.a.q Re: PO sąd 30.04.18, 15:14
            Z reguły nie obrażam się na opinie nikogo kto myśli (PO)chwą. A ciebie zaliczam do wyjątkowo obszernych (PO)chew Dla mnie nie jesteście warci nawet pogardy, zmanipulowane dno, stado pustogłowych bezmózgów,, które za chwilę będzie płacić żydom za tak zwany majątek bezspadkowy i piszczeć jak mogliśmy być tak głupi.
            • adam111115 Re: PO sąd 30.04.18, 17:35
              Doskonale siebie opisales. Nic dodać.
              • f.a.q Re: PO sąd 30.04.18, 17:45
                Bezmózg nie rozumie co dla Polaków może oznaczać ustawa 447? W polskojęzycznej Gejzecie nie napisali to i leming nie wie.
                • adam111115 Re: PO sąd 30.04.18, 18:39
                  Dlaczego tak trzepiesz portkami tchórzu wyklęty? Mam w ciemnej dziurze ustawę 447 i tak bardzo jak jestem przyjacielem żydów i im współczuję losów tak nigdy od Polski nie dostaną ani grosza. Nie myśmy WW2 rozpetali i nie myśmy spowodowali utratę ich majątków. Amerykance mogą nas cmoknąc w tyłek.
                  Wy pisi jesteście tak bezjajeczni i bezbarwni, bez kręgosłupa. Skomlicie do Trumpa a jednocześnie boicie się 447. To jakaś aberracja!!!
                  • f.a.q Re: PO sąd 30.04.18, 21:35
                    Ową dziurę to pewnie twoje lewicowe środowisko wizytowało po wielokroć . Gdybyście POjeby nie podpisali porozumienia z Teresin to cała ta koszenia mafia mogłaby nam naskoczyc
                    • adam111115 Re: PO sąd 01.05.18, 10:20
                      Znowu odnośnik homoseksualny. Zrób wielgusik coming out i będziesz uczciwszy. To skrywanie się przed ogolonymi kolegami musi cie męczyć
                      • f.a.q Re: PO sąd 02.05.18, 13:51
                        O czym ty pieprzysz? O jakmi coming out? To ty parę postów wyżej przyznałeś do czego ci ów otwór służy, ja jedynie uzupełniłem twoją informację o przypuszczenie, że skoro nie jesteś homofobem to musiałeś tego dowieść.
                        • adam111115 Re: PO sąd 03.05.18, 10:31
                          Ja wiem że wśród łysych kolegów ciężko to przyznać ale będzie ci z tym lepiej. Coming out oznacza przyznanie przed lysymi kolegami że byś ich chętnie wy...uchał.

Co do mnie to użyłem potocznego stwierdzenia nic coś w d.... ale ja rozumiem że to trudne do zrozumienia dla takiego przygłupa jak ty
                        • adam111115 Re: PO sąd 03.05.18, 11:50
                          No i chciałbym zadedykowac ci cytat z Piotrowskiego: wiem że przekaz TVP może ranić ludzi inteligentnych ale my chcemy trafić do naszego elektoratu. Koniec cytatu wielgusku. To było o tobie
        • porannakawa01 Re: PO sąd 30.04.18, 17:19
          f.a.q napisał:

> Wam się marzy powrót żydokomuny, w której sędzia Michnik będzie wydawał wyroki
          > śmierci.na polskich patriotów.
          > Wam się marzy multi-kulti i masowe gwałty w sylwestrową noc przez wygłodzonych
          > byczków sprowadzonych przez Merkel (szefowas folksdojcza) z Bliskiego Wsch.
          >
          Wam się marzy utrzymanie żydokomuny (Duda - ojczyznę dojną racz zachować Panie!), w której sędzia Kryże - minister sprawiedliwości w rządzie Kaczyńskich będzie wydawał wyroki (jak w PRL wydawał!) nadane przez prokuratora stanu wojennego Piotrowicza stanowiącego teraz prawo w Sejmie.
          Wam się marzy multi-kulti i masowe gwałty w sylwestrową noc przez wygłodzonych
          byczków misiewiczów sprowadzonych przez Macierewicza (szef Misiewicz) z nicości.
          Polska dojna wam się marzy, nagrodykradzione, które wam się należą?
          Hłe, hłe?
          • f.a.q Re: PO sąd 30.04.18, 17:53
            Nie kochanienka, żydokomuna to przede wszystkim elita sędziowska, Ubecja Kodomici i środowisko pogrobowców KPP.
            Duda nie jest żydem, chociaż jego córka już tak, taki paradoksik.
            Co do sędziego kryżego przejrzyj sobie najdroższa życiorysy sędziów, w których obronie tak żarliwie stanęliście, ze świecami w dłoniach. A jak przeczytasz to wtedy powinnaś spłonąć rumieńcem, wstydź się sromotnie, tak zażarcie bronić komuchów, a Kryżemu życiorys wypominasz. Zobacz co robił tatuś Michnika, spójrz w którym roku Rzepliński zapisał się do PZPR i nie odstawiaj żałosnych cyrków.
      • superspec Re: PO sąd 30.04.18, 11:49
        A Wy nie wiecie kiedy zaczyna się ludzkie życie i z tej ciemnoty mordujecie miliony ludzi w aborcja chyba.
    • lech1966 Re: PO sąd 30.04.18, 00:14
      superspec napisał:

>
      > powinien zdelegalizowac!
      >
      >
      > naszdziennik.pl/polska-kraj/196633,vat-owska-slabosc-rzadow-po-psl.html

Nie tylko dlatego...Także z takiego powodu jak we Włoszech..

fakty.interia.pl/swiat/news-wlochy-tylko-w-tym-roku-wladze-12-miast-rozwiazane-za-zwiazk,nId,2575526
      • cossa.nostra PO to POdsądni 30.04.18, 09:01

Wszyscy.
        • j-k PO to POdsądni - ale nie ma co ich delegalizowac. 30.04.18, 09:11
          ale...
          POsadzic ich tesz nie zamierzam.

wystarcza Prace sPOleczne.

sprzatanie trawnikow...

etc...
          • cossa.nostra PO to POdsądni 30.04.18, 09:42

Sami się POchlastają.
    • erte2 Re: PO sąd 30.04.18, 09:51
      superspec
      Taki macie dzisiaj przekaz dnia?
      • cossa.nostra Już PO PO 30.04.18, 10:55

Na lata.
      • superspec Re: PO sąd 30.04.18, 11:42
        Chcę umrzeć i dlatego zagłosuję na Zuka z PO na prezydenta Lublina!
    • ultimate.strike Kiedy delegalizacja kuli ziemskiej? 30.04.18, 21:18
      Ziemia powinna być znowu płaska jak naleśnik!
      • cossa.nostra PO POzamiatane 02.05.18, 13:44
        www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/opinie/pis-na-czele-kolejnego-sondażu-partia-kaczyńskiego-wyprzedza-opozycję-nawet-wtedy-gdy-ta-utworzy-koalicję/ar-AAwCxOF?ocid=spartanntp
        • cossa.nostra Krok za kroczkiem ### 03.05.18, 18:47
          wpolityce.pl/polityka/386949-porazajacy-raport-komisji-weryfikacyjnej-o-imperium-roberta-n-mafia-o-ktorej-informowal-tygodnik-sieci-zarobila-na-aferze-nawet-kilkaset-milionow-zlotych
          • cossa.nostra PO już nigdy nie zamówi sondażu:) 04.05.18, 10:51
            wpolityce.pl/polityka/386828-sondaz-kantar-public-pis-wygrywa-nawet-ze-zjednoczona-opozycja-dobry-wynik-kukiz15
            • superspec Re: PO już nigdy nie zamówi sondażu:) 04.05.18, 10:59
              Zdecydowanie oddam głos na PiS!
    • taniarada Re: PO sąd 04.05.18, 12:05
      Kiedy się mój sen spełni i całe PO z Tuskiem na czele pójdzie siedzieć.Ech marzenie ściętej głowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka