superspec 15.05.18, 17:52 Mamy wysoki wzrost gospodarczy!:) businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/wzrost-pkb-i-kwartal-2018-dane-gus/04qmd2t.amp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.a.q Re: Dobre wieści 15.05.18, 17:57 Redakcja Wyborczej się pochlaszcze. A wytresowane w UE POlksdojcze zapłaczą krokodylimi łzami. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Dobre wieści 15.05.18, 21:44 f.a.q napisał: > Redakcja Wyborczej się pochlaszcze. A wytresowane w UE POlksdojcze zapłaczą kr > okodylimi łzami. To co napisałeś ani jest śmieszne, ani żałosne, To jest obrzydliwe. To dzięki Europie i polityce upodmotowienia człowieka masz pełny kałdun, TV 50'', auto, pracę i brak obawy o jutro. Dziś nienawidzisz Europy, plujesz na nią, no to wiedz i wbij to sobie do łba. Bez Europy będzie koniec polski. Ty to odczujesz i twoje dzieci i mam nadzieję, że te dzieci ci odpowiednio podziękują. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Dobre wieści 15.05.18, 21:50 Zrozum pajacu Europa byla,jest i bedzie,to co nazywasz unia,juz tonie i utonie dzieki narkomanom i pijaczynom. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Dobre wieści 15.05.18, 22:08 Unia została stworzona tylko ze względu na Niemcy. Europa ojczyzn oznacza że spłoniesz w krematorium... Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Dobre wieści 15.05.18, 22:15 tanebo2.0 napisał: > Europa ojczyzn oznacza że sp > łoniesz w krematorium... O tym dowiedziałeś się od tego z taboretu? Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Dobre wieści 15.05.18, 22:12 141288bs napisał: > Zrozum pajacu Europa byla,jest i bedzie,to co nazywasz unia,juz tonie i utonie > dzieki narkomanom i pijaczynom. Kto tu jest pajacem, durniu? I gdzie ty widzisz i pijaków. Przestań na nasze polskie wiochy po słoiki jeździć, a uchronisz się przed tym widokiem. A tak w ogóle to widzisz alternatywę, co? Albo Europa, albo państwo wyznaniowe, czyli powrót feudalizmu. Pan, wójt i pleban się ucieszą, a ty, twoje dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Dobre wieści 15.05.18, 18:02 Nie cieszyłbym się tak. Inwestycje nie rosną. A to oznacza że to wynik przeżarcia przez plebs 500+. Czyli kupowania produktów importowanych. Czyli z naszego wzrostu cieszą się zachodnie firmy. Plebs przeżre kasę i gospodarka się przegrzeje. I będzie druga Argentyna... Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Bo skończyło się odpisywanie lewych inwestycji. 15.05.18, 18:18 tanebo2.0 napisał: > Nie cieszyłbym się tak. Inwestycje nie rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Bo skończyło się odpisywanie lewych inwestycj 15.05.18, 20:28 I co z tego? To wasz problem żeby inwestycje były!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Bo skończyło się odpisywanie lewych inwestycj 15.05.18, 20:35 tanebo2.0 napisał: > I co z tego? To wasz problem żeby inwestycje były!!! A ty gdzie mieszkasz ? Nie w Polsce ?Wszystko negujesz i krytykujesz.Nie możesz się doczekać powrotu nepotyzmu?Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Bo skończyło się odpisywanie lewych inwestycj 15.05.18, 21:14 Mieszkam teraz w Wolsce!!! I póki ona nie sczeźnie nie spocznę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Bo skończyło się odpisywanie lewych inwestycj 15.05.18, 21:14 Jakiego powrotu?? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Bo skończyło się odpisywanie lewych inwestycj 15.05.18, 22:12 tanebo2.0 napisał: > I co z tego? To wasz problem żeby inwestycje były!!! Na papierze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwarty Za to inewstycje spadły do poziomu 15.05.18, 18:02 Wybrzeża Kości Słoniowej, a to jest niestety katastrofa. Inwestycje na poziomie 17% PKB, to katastrofalny brak rozwoju gospodarczego kraju. Tak niskiego poziomu inwestycji w Polsce nie było od wielu lat. Po tym względem Polska stała się po dwóch latach PiSrządów ogonem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Za to inewstycje spadły do poziomu 15.05.18, 18:37 Nie jest tak źle. Grecją jest tuż, tuż za Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Za to inewstycje spadły do poziomu 15.05.18, 18:45 No właśnie. Grecja zbankrutowała i żyje, to i my możemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Za to inewstycje spadły do poziomu 15.05.18, 21:39 Tyle że Greja miała Euro i dlatego ją ratowano. Nas nic nie uratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Za to inewstycje spadły do poziomu 15.05.18, 22:03 tanebo2.0 napisał: > Tyle że Greja miała Euro i dlatego ją ratowano. Nas nic nie uratuje. Bo ty sobie tak ubzdurałeś.Prosta odpowiedź .Bankructwo tak dużego kraju pociągnęło by dla światowej gospodarki i rynków, opłakane skutki.Płakali i płacili na Grecję ,by nie upadła.Durne dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Za to inewstycje spadły do poziomu 15.05.18, 22:09 Za Polską nikt nie zapłacze... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dobre wieści 15.05.18, 18:32 Prezes też ma wysoki wzrost. Gospodarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dobre wieści 15.05.18, 18:47 yoma napisała: > Prezes też ma wysoki wzrost. Gospodarczy :) > A co ma prezes do tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Dobre wieści 15.05.18, 21:42 Prezes spedza sen z oczu dyzurnym trollom,...jeden niskim wzrostem duzy czlowiek dzialaniem,zatapia cala totalna obstrukcje z jej trollowska otoczka. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dobre wieści 15.05.18, 18:54 yoma napisała: > Prezes też ma wysoki wzrost. Gospodarczy :) Nie tylko gospodarczy. Ma też wysoki wzrost wzrostu. :) demotywatory.pl/4851637/Prezes-rosnie-w-oczach-niczym-ceny-paliw- S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dobre wieści 15.05.18, 18:49 No no takie teksty i jeszcze nie na oślej .Ma być źle ,okropnie ,podła zmiana ,złodzieje ,Tak masz pisać.A przyślą Ci na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dobre wieści 15.05.18, 21:29 Nie "ma być", tylko jest, tak: forum.gazeta.pl/forum/w,28,166040180,166040180,Dwa_lata_PiSlamu_i_Polska_zapedzona_w_ogon_Europy.html Stopa inwestycji najniższa w historii. Polityka sowieckiej agenturalnej jaczejki PIS prowadzi do przejadania tego co jest i zapożyczania się. Oczywiście nie na infrastrukturę i obronę. Superspec cieszy się, agentura, przede wszystkim Tanya, otrzymuje po skrzynce Sowietskogo igristogo i wPIS pochwalny do akt KGB: Command & Conquer Red Alert 3 - Tanya Has Concerns Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Jak Ty mi teraz zaimponowałeś w tej chwili 15.05.18, 21:43 Jestem Śliniak pod wrażeniem twego intelektu.🐴 Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Jak Ty mi teraz zaimponowałeś w tej chwili 15.05.18, 21:58 taniarada napisał(a): > Jestem Śliniak pod wrażeniem twego intelektu.🐴 Ja pod wrażeniem twojej ślepoty. Oplątał was ten kaczor dokumentnie. Jeszcze trochę i potrujecie się każdy każdego bo wasz kaczy guru obwieści, że kosmici atakują i jedyną drogą ucieczki przed nimi jest droga do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jak Ty mi teraz zaimponowałeś w tej chwili 15.05.18, 22:06 potwor_z_piccadilly napisał: > taniarada napisał(a): > > > Jestem Śliniak pod wrażeniem twego intelektu.🐴 > > Ja pod wrażeniem twojej ślepoty. > Oplątał was ten kaczor dokumentnie. Jeszcze trochę i potrujecie się każdy każde > go bo wasz kaczy guru obwieści, że kosmici atakują i jedyną drogą ucieczki prze > d nimi jest droga do nieba. Sorry pytał cię ktoś o zdanie?Jak rozmawiam ze Ślniakiem.Nie mam przekonania do nie stałych nicków .Amen dobry człowieku i Bóg z tobą.8 Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Jak Ty mi teraz zaimponowałeś w tej chwili 15.05.18, 22:21 taniarada napisał(a): > Sorry pytał cię ktoś o zdanie?Jak rozmawiam ze Ślniakiem.Nie mam przekonania do > nie stałych nicków .Amen dobry człowieku i Bóg z tobą.8 Forum to miejsce publiczne. Co do Boga, to on zawsze jest ze mną, czego nie można powiedzieć o was, PiS-orach,wierzących ślepo w (o dziwnej historii życiowej) kaczora i i jeszcze bardziej dziwnej, ojca dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś