Dodaj do ulubionych

O jej, ale bełkot

16.05.18, 08:49
Przeglądam forum i kompletnie ani jednego jednego interesującego wątku. Dominuje ADHD.

Oj platfusy, stajecie się nudni nie jak flaki i olej, ale jak Platforma Obywatelska. Żadnej pogłębionej refleksji nad polityką, po prostu antypisowski wrzask 24H.
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 08:57
      haen2010 napisał:

> /.../ Żadnej pogłębionej refleksji nad polityką, po prostu antypisowski wrzask 24H.

No to jesteście bardzo do nich podobni, pisiory. Nic, tylko antypeowski wrzask 24 H. :)
      • haen2010 Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:04
        To do mnie? Że jestem pisiorem? Zidiocenie dopadło całą platfusiarnię ?
        • taziuta Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:23
          haen2010 napisał:

> To do mnie? Że jestem pisiorem? Zidiocenie dopadło całą platfusiarnię ?

To do mnie? Nie jestem platfusem, lecz lewakiem.
          • haen2010 Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:32
            Dzięki za wyjaśnienie. Ja jestem antykościelnym liberałem, sierotą po Palikocie.
      • taniarada Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:07
        taziuta napisał:

> haen2010 napisał:
        >
        > > /.../ Żadnej pogłębionej refleksji nad polityką, po prostu antypisowski w
        > rzask 24H.
        >
        > No to jesteście bardzo do nich podobni, pisiory. Nic, tylko antypeowski wrzask
        > 24 H. :)
        Pisowcy zostali w większości skutecznie zablokowani w zakładaniu wątków .To gdzie tu widzisz ten wrzask ?To forum jest antypisowskie i staje się forum religijnym .Przyznaję nuddda totalna.
        • titerlitury Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:11
          Istnieją w internecie miejsca, gdzie świetnie się odnajdziecie, np słynący z obiektywizmu i rzetelności portal wpolityce.pl, że swym nieskrępowanym i w pełni wolnym forum dyskusyjnym. Adieu, alors, mes enfants!
          • taniarada Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:16
            titerlitury napisała:

> Istnieją w internecie miejsca, gdzie świetnie się odnajdziecie, np słynący z ob
            > iektywizmu i rzetelności portal wpolityce.pl, że swym nieskrępowanym i w pełni
            > wolnym forum dyskusyjnym. Adieu, alors, mes enfants!
            Już mi nie odpisuj ,że tam nie krążysz i nie czytasz.Choć czasami mi na taką wyglądasz.Nie oczytaną niewiasto .
            • titerlitury Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:24
              Dobre! :)
            • erte2 Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 12:15
              taniarada
              Ja wiem że zwracanie ci uwagi na błędy językowe które popełniasz jest syzyfową pracą, ale mimo wszystko...

"Nieoczytaną" pisze się matołku razem!
          • buldog2 Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 09:26
            Odnajdują się, karetka czerpie stamtąd natchnienie do pracy na odcinku Kraj.
            Ale może zdarzyć, tak jak ze mną. Chciałem raz coś tam napisać, spróbowałem i pomimo to, że zacząłem od wyrazów uznania dla tej patriotycznej inicjatywy, wpisu nie opublikowano.
            • haen2010 Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 11:09
              Nie ma sensu udzielanie się na pisowskich portalach. PiS jaki jest - każdy widzi, kto tylko chce zobaczyć.
              Gorsze od tego dziadostwa jest tylko i wyłącznie bycie antypisem. Niestety, tak się dzieje, jakby mokrą ścierą przejechano po mózgownicach sympatyków i wolontariuszy partii opozycyjnych. Cały czas jedna doktryna - Teraz Qrwa My.

Coś im napiszę w tym wątku. Bardzo im się to nie spodoba.
              • zwarty Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 11:28
                To co?
                Proponujesz z uśmiechem na ustach tolerowanie łamania Konstytucji RP i prawa przez PiSwładzę?
                Ani lewicy ani liberałom oraz uczciwym ludziom coś takiego jest nie do pomyślenia.
                Nic dziwnego , że wyrażają do takich patologicznych, przestępczych działań dezaprobatę i swoje oburzenie.
              • taniarada Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 11:39
                haen2010 napisał:

> Nie ma sensu udzielanie się na pisowskich portalach. PiS jaki jest - każdy wid
                > zi, kto tylko chce zobaczyć.
                > Gorsze od tego dziadostwa jest tylko i wyłącznie bycie antypisem. Niestety, tak
                > się dzieje, jakby mokrą ścierą przejechano po mózgownicach sympatyków i wolont
                > ariuszy partii opozycyjnych. Cały czas jedna doktryna - Teraz Qrwa My.
                >
                > Coś im napiszę w tym wątku. Bardzo im się to nie spodoba.
                Czym się różnią portale pisowskie od tego tu barachła? To samo pisanie tylko w odwrotną stronę .Załamkę mam jak czytam na moderacji .Dlaczego nie mogę założyć wątku .Tak się starałem ,nie ubliżałem.A tu dali kopa. Żenada Mnie to wszystko wali PIS ,PO hajterzy .I wszelaka nać . Jak widzę takie wpisy to robię na przekór . Jak ma czas to czytam wszystkie portale. Nie lubię chamstwa ,góralskiej muzyki i komuny .Która padła po 90 roku .Amen.
              • yoma Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 11:53
                Aaa, Haen zrobił coming out. SYMETRYSTA!!
                • haen2010 Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 12:19
                  Symetrysta? ależ oczywiście. Już w drugiej kadencji PO widziałem, że ideologia monetarystów platfusich prowadzi prosto na manowce i klęskę wyborczą. Duszenie ludzi aż do deflacji, beznadzieja państwa na dorobku to była ich doktryna. Balcerowicza i Rostowskiego. Wszystko pod pozorem kryzysu gdy byliśmy jedyną Zieloną Wyspą.

Mam ciekawe pytanie - gdzie się teraz zapodział zegar długu Balcerowicza z Marszałkowskiej? No gdzie?

Ech, tępe platfusy bez wyobraźni.

• yoma Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 12:23
                    A nie ma? Dwa tygodnie temu jeszcze był.

Ewentualny brak zegara to wina Tuska, czy co, bo nie łapię?
                    • haen2010 Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 13:07
                      Naprawdę? Kiedyś był obecny w mediach co drugi dzień. Jak to trzeba być oszczędnym i zanosić buty do szewca. Żeby przybił blaszki na obcasy. Skarpetki i bieliznę zmieniać raz na tydzień.

Co oczywiście nie dotyczyło tzw elit.
                • m.c.hrabia Re: O jej, ale bełkot 16.05.18, 14:53
                  yoma napisała:

> Aaa, Haen zrobił coming out. SYMETRYSTA!!
                  >

nie,
                  był,jest, będzie, zatwardziałym klerykałem-pisowcem, udającym antyklerykała.
                  • haen2010 Re: O jej, ale bełkot 17.05.18, 09:21
                    Ależ Hrabio, jesteś doskonałym egzemplarzem zidiocenia do końca sympatyków platformy. Hmm. pisowcy chyba biorą u Ciebie korepetycje. Wyrównany poziom wykształcenia.
                    • taniarada Re: O jej, ale bełkot 17.05.18, 09:39
                      haen2010 napisał:

> Ależ Hrabio, jesteś doskonałym egzemplarzem zidiocenia do końca sympatyków plat
                      > formy. Hmm. pisowcy chyba biorą u Ciebie korepetycje. Wyrównany poziom wykształ
                      > cenia.
                      Nie bójmy się pisać chrabia.Po wprowadzeniu reformy rolnej ,hrabiowie stracili sens.Siema.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka