Dodaj do ulubionych

Prokurator Piotrowicz oskarża...

03.06.18, 21:49
... premiera Morawieckiego o to, że przez wiele lat kierował obca wywiadownią gospodarczą...

A swoją drogą ciekawe, czy Piotrowiczowy akt oskarżenia przeciw bankom i mediom, to jakaś czkawka po jego pogadankach dla pezetpeerowskiego aktywu, czy znak, że napisał już ustawy o nacjonalizacji banków i mediów i teraz tylko czeka na dłuższe, jesienne i zimowe noce, podczas których da się je przeprowadzić.
Obserwuj wątek
    • met_ol Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 03.06.18, 21:54
      ....Zaczyna się.
    • witek.bis Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 03.06.18, 21:54
      A tak na marginesie, to nieustanne przypominanie, że "Katarzyna II była rodowitą Niemką", wypada dość blado w kraju, w którym jest ona znana jako "niewyżyta Niemra".
      • witek.bis Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 03.06.18, 21:58
        Nie wiem, skąd u tow. Piotrowicza ta oględność i łagodność w czasie, gdy trzeba "śmiało i po nazwiskach". No, właśnie towarzyszu prokuratorze - powiedzieliście Susłowowi, jak ta k...a miała na nazwisko?
      • eiran Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 03.06.18, 22:01
        Znana, ale niesłusznie, zważywszy że urodziła się w piastowskim Szczecinie.
        • witek.bis Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 03.06.18, 22:07
          Wreszcie wyjaśniło się, dlaczego bez trudu rozumiałem jej słowa: "Na smyczy trzymam filozofów Europy...", choć ni w ząb nie znam niemieckiego.
          • nazimno Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 04.06.18, 08:48
            Domina w alkowie i na salonach.
            W polityce tez.
            Kawal baby, tak ja wspominaja Niemcy.

• eiran Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 04.06.18, 09:45
            Próbowałem sobie przełożyć na niemiecki "podparłam armią marmurowe Piotra stropy", ale - szczerze mówiąc - nie idzie najlepiej. Ubóstwo języków germańskich jest żałosne.
    • tanebo2.0 Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 04.06.18, 07:27
      polityczek.pl/uncategorised/7550-piotrowicz-czuje-sie-pokrzywdzony-przez-komunizm-bylem-ofiara-poprzedniego-systemu dowcip wszech czasów...
      • 99venus Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 04.06.18, 08:32
        Jak ten cały PiS,jedno wielkie szambo.
      • pies_na_czarnych Re: Prokurator Piotrowicz oskarża... 04.06.18, 09:38
        Dlatego, ze komuna dala sie obalic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka