Dodaj do ulubionych

Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie

IP: 157.25.121.* 19.04.02, 12:41
Dlaczego dwóch homoseksualistów ma adoptować dziecko, a nie na przykład dwóch
łysych. Dlaczego stosunek seksualny partnerów ma decydować o adopcji. Dlaczego
jeden człowiek, badź 100 ludzi nie mogą adoptować jednego dziecka a para homo
może? Ja się pytam?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beny Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: 213.68.127.* 19.04.02, 12:54
      Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Dlaczego dwóch homoseksualistów ma adoptować dziecko, a nie na przykład dwóch
      > łysych. Dlaczego stosunek seksualny partnerów ma decydować o adopcji. Dlaczego
      > jeden człowiek, badź 100 ludzi nie mogą adoptować jednego dziecka a para homo
      > może? Ja się pytam?

Chiales jak chlop krowie na miedzy, prosze:

Ty krowo jedna slepa jestes czy glupia, tobie pseudo telerancja na glowe sie
      rzucila i zycie homo jedynie przez ich dupska ogladac chcialabys, nie widzac tego
      co sie dzieje wokol takich par, ty pseudo itelektualistko, do obory wracac a nie
      na polach szerokiego swita sie welesac.

Caly watek na ten temat a jedno z lepszych wyjasnien jest od t
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=1620965&aid=1653889

twoj chlop krowo
      Beny
      • Gość: Crotalus Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: 157.25.121.* 19.04.02, 12:59
        O co Ci chodzi chłopie. To w końcu jesteś za czy przeciw?
        • Gość: Beny Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: 213.68.127.* 19.04.02, 13:04
          > O co Ci chodzi chłopie. To w końcu jesteś za czy przeciw?

Krowo moja, ja cie uczyc kaze - czytac
          A moze lepiej Crotalus'ie
          jestem za tolerancja dla par homo za rownouprawnieniem wobec prawa. Prawa np.
          podatkowego, spadkowego, ale poniewaz nasze spoleczenstwo (i chyba spora czesc
          swiata) jeszcze do tego nie dorosla nie bawmy sie dziecmi i nie robmy
          eksperymentow socjologicznych ich kosztem.

Poczekajmy moze kiedys pary homo beda na tyle normalnym zjawiskiem ze przyzna im
          sie prawa do adopcji (tak zwanym mimochodem i przy okazji).

IMHO teraz nie czas na to.

Pozdr.
          Beny
          • Gość: Crotalus Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: 157.25.121.* 19.04.02, 13:24
            Gość portalu: Beny napisał(a):

> > O co Ci chodzi chłopie. To w końcu jesteś za czy przeciw?
            >
            > Krowo moja, ja cie uczyc kaze - czytac
            > A moze lepiej Crotalus'ie
            > jestem za tolerancja dla par homo za rownouprawnieniem wobec prawa. Prawa np.
            > podatkowego, spadkowego, ale poniewaz nasze spoleczenstwo (i chyba spora czesc
            > swiata) jeszcze do tego nie dorosla nie bawmy sie dziecmi i nie robmy
            > eksperymentow socjologicznych ich kosztem.
            >
            > Poczekajmy moze kiedys pary homo beda na tyle normalnym zjawiskiem ze przyzna i
            > m
            > sie prawa do adopcji (tak zwanym mimochodem i przy okazji).
            >
            > IMHO teraz nie czas na to.
            >
            > Pozdr.
            > Beny

Ja wcale nie chcę żeby robić na dzieciach eksperymentów. W ogóle nie chcę oddawać
            homoseksualistą dzieci i jestem przeciw.
            pzdr

• Gość: Beny Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: 213.68.127.* 19.04.02, 14:10

> Ja wcale nie chcę żeby robić na dzieciach eksperymentów. W ogóle nie chcę oddaw
              > ać homoseksualistą dzieci i jestem przeciw.
              > pzdr

A to wszystko jasne, cos mi sie zwidzialo zes jest nastepny pseudoliberal na sile
              w torbe szarpany.

Milego weekenu
              Beny

• Gość: Crotalus Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: 157.25.121.* 19.04.02, 14:30

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                >
                > > Ja wcale nie chcę żeby robić na dzieciach eksperymentów. W ogóle nie chcę
                > oddaw
                > > ać homoseksualistą dzieci i jestem przeciw.
                > > pzdr
                >
                > A to wszystko jasne, cos mi sie zwidzialo zes jest nastepny pseudoliberal na si
                > le
                > w torbe szarpany.
                >
                > Milego weekenu
                > Beny
                >

Ja jak najbardziej konserwatywny.

I nawzajem
          • Gość: -14 Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.07.02, 05:28

> > O co Ci chodzi chłopie. To w końcu jesteś za czy przeciw?
            >
            > Krowo moja, ja cie uczyc kaze - czytac
            > A moze lepiej Crotalus'ie
            > jestem za tolerancja dla par homo za rownouprawnieniem wobec prawa. Prawa np.
            > podatkowego, spadkowego, ale poniewaz nasze spoleczenstwo (i chyba spora czesc
            > swiata) jeszcze do tego nie dorosla nie bawmy sie dziecmi i nie robmy
            > eksperymentow socjologicznych ich kosztem.
            >
            > Poczekajmy moze kiedys pary homo beda na tyle normalnym zjawiskiem ze przyzna i
            > m
            > sie prawa do adopcji (tak zwanym mimochodem i przy okazji).
            >
            > IMHO teraz nie czas na to.
            >
            > Pozdr.
            > Beny
      • Gość: Ed Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 19:51

> Chiales jak chlop krowie na miedzy, prosze:
        >
        > Ty krowo jedna slepa jestes czy glupia, tobie pseudo telerancja na glowe sie
        > rzucila i zycie homo jedynie przez ich dupska ogladac chcialabys, nie widzac te
        > go co sie dzieje wokol takich par, ty pseudo itelektualistko, do obory wracac a
        > nie na polach szerokiego swita sie welesac.
        >
        > Caly watek na ten temat a jedno z lepszych wyjasnien jest od t
        > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=1620965&a
        > id=1653889"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wi
        > d=1620965&aid=1653889</a>
        >
        > twoj chlop krowo
        > Beny

Crotalus poruszył problem prawny a nie socjologiczny, kulturowy czy wyznaniowy.
        Skąd innąd bardzo słuszne spostrzeżenie wręcz humorystycznie uzasadnione. Zresztą
        ma do tego pełne prawo. Komu wszystko kojarzy się z przysłowiową d... wskazuje
        Twój post na poruszony wątek. Co do poziomu Twego postu - rzeczywiście dla
        niektórych tylko takie tłumaczenie mogło by zwrócić uwagę, że umiejętność
        składania liter, to jeszcze nie dyskusja.

• Gość: Ania Re:Do Eda IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 20:06
          Zajrzyj do watku homofobia to moze cos zrozumiesz prawie wszyscy tam sie
          wypowiadalismy stad tez wzieli sie lysi i czterej pancerni.To jest jakby
          kontynuacja tamtego watku.Pozdrawiam.
          • Gość: Ed Re:Do Ani IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:13
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Zajrzyj do watku homofobia to moze cos zrozumiesz prawie wszyscy tam sie
            > wypowiadalismy stad tez wzieli sie lysi i czterej pancerni.To jest jakby
            > kontynuacja tamtego watku.Pozdrawiam.

Dzięki. Lecę zajrzeć :)).

• Gość: zyx Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: *.rdu.bellsouth.net 19.04.02, 13:07

malo warte sa twoje mysli, wiec nie warto ci tlumaczyc. krow tez moze nie
      obrazaj. Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Dlaczego dwóch homoseksualistów ma adoptować dziecko, a nie na przykład dwóch
      > łysych. Dlaczego stosunek seksualny partnerów ma decydować o adopcji. Dlaczego
      > jeden człowiek, badź 100 ludzi nie mogą adoptować jednego dziecka a para homo
      > może? Ja się pytam?

• Gość: Crotalus Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: 157.25.121.* 19.04.02, 13:26
        Gość portalu: zyx napisał(a):

>
        > malo warte sa twoje mysli, wiec nie warto ci tlumaczyc. krow tez moze nie
        > obrazaj. Gość portalu: Crotalus napisał(a):
        >
        > > Dlaczego dwóch homoseksualistów ma adoptować dziecko, a nie na przykład dw
        > óch
        > > łysych. Dlaczego stosunek seksualny partnerów ma decydować o adopcji. Dlac
        > zego
        > > jeden człowiek, badź 100 ludzi nie mogą adoptować jednego dziecka a para h
        > omo
        > > może? Ja się pytam?
        >

Zyx Ty już możesz się nie odzywać, bo zanim coś napiszesz to ja wiem co to
        będzie. Znam Twoje stałe, niezmienne poglądy.

• Gość: Ania Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 14:19
          A wogole przestancie krytykowac homo bo jak wpadnie Snajper razem z czterema
          pancernymi i psem szarikiem to wam sie od razu odechce.Mnie juz sie odechcialo.
          • Gość: Beny Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: 213.68.127.* 19.04.02, 14:28

> A wogole przestancie krytykowac homo bo jak wpadnie Snajper razem z czterema
            > pancernymi i psem szarikiem to wam sie od razu odechce.Mnie juz sie odechcialo.

4 pancerni sa OK
            Snajper jest tez OK. Chlop po prostu jest troche za bardzo PC. Moze za mlody,
            moze za idealistyczny - zycie go jeszcze nauczy.

A moze prowokator :)
            who knows?

• Gość: Ania Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 14:34
              Ja lubie Snajpera i Kimmjiki tez czesto sie z nimi zgadzam ale jak przeczytalam
              wczoraj ten kawalek o pancernych to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.W
              koncu sie usmialam.
              • Gość: Crotalus Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: 157.25.121.* 19.04.02, 14:37

> Ja lubie Snajpera i Kimmjiki tez czesto sie z nimi zgadzam ale jak przeczytalam
                >
                > wczoraj ten kawalek o pancernych to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.W
                > koncu sie usmialam.

A co. Pancerni kochali inaczej?

• Gość: Ania Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 14:40
                  Trzeba czytac wszystko w watkach ,ktore Cie interesuja nie bede Ci robic
                  wykladow .Glowkuj nad lekarzami.
                • Gość: Jaceq Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: *.szeptel.net.pl 20.04.02, 16:26

> A co. Pancerni kochali inaczej?

A jakie mieli wyjście w tym ciasnym T-34, oprócz awaryjnego?

• Gość: snajper Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 19:56
                    Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                    >
                    > > A co. Pancerni kochali inaczej?
                    >
                    > A jakie mieli wyjście w tym ciasnym T-34, oprócz awaryjnego?

Mieli Szarika ...

• Gość: Ania Re: Obroncy zwierzat tez maja glos IP: *.upc.chello.be 21.04.02, 00:21
                      Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: Jaceq napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                      > >
                      > > > A co. Pancerni kochali inaczej?
                      > >
                      > > A jakie mieli wyjście w tym ciasnym T-34, oprócz awaryjnego?
                      >
                      > Mieli Szarika ...
                      >
                      Snajper teraz to juz przecholowales.Sa jeszcze na tym forum obroncy
                      zwierzat.Poczytaj sobie watek "Zwalczanie psow" no i jeszcze jedzn "Nie pozwolcie
                      meczyc zwierzat "Jak ja opisze co Ty opowiadasz o Szariku to Dorota Cie zywcem ze
                      skory obedrze .Poczytaj troche i nie obrazaj zwierzat.
                      • Gość: Jaceq Re: Obroncy zwierzat tez maja glos IP: *.szeptel.net.pl 21.04.02, 13:53

>Poczytaj troche i nie obrazaj zwierzat.

Ja słyszałem, że praktyki zoofilskie w T-34 to potwarz. Szarik był hodowany na danie, 'chińszczyznę', a
                        raczej 'wietnamszczyznę' - na ucztę tryumfalną po zdobyciu Berlina.
                        • Gość: snajper Re: Obroncy zwierzat tez maja glos IP: *.acn.waw.pl 21.04.02, 22:33
                          Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                          >
                          > >Poczytaj troche i nie obrazaj zwierzat.
                          >
                          > Ja słyszałem, że praktyki zoofilskie w T-34 to potwarz. Szarik był hodowany na
                          > danie, 'chińszczyznę', a raczej 'wietnamszczyznę' - na ucztę tryumfalną po
                          > zdobyciu Berlina.

No, ja nie jestem pewien. Przypomnij sobie, że jak młodego Czereśniaka do Szarika
                          dopuścić nie chcieli, to sobie krasulę zorganizował.
            • Gość: snajper Re: Krowa potrzebuje to wiedziec? IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 19:55

> 4 pancerni sa OK
              > Snajper jest tez OK. Chlop po prostu jest troche za bardzo PC. Moze za mlody,
              > moze za idealistyczny - zycie go jeszcze nauczy.
              >
              > A moze prowokator :)
              > who knows?

I know. Młody niestety już nie jestem - chyba że jako 47 latek przeżywam drugą
              młodość. Idealistyczny - na pewno tak. Jeszcze życie mnie tego nie oduczyło i
              chyba już nie oduczy. A prowokator - czasami...

Pozdrawiam serdecznie. :))
    • Gość: GMR Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 15:15
      Chłop krowie tłumaczy recznie tzn kijem po grzbiecie ale tak ogólnie to tez
      tego nie rozumiem dlaczego pedzie chcą adoptowac dzieci..czyzbym musiał dostać
      kijem po grzbiecie?
      • Gość: Ania Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 15:27
        Ja tez nad tym glowkowalam o cco im chodzi.Oni nie chca kochac jak hetero bo
        kochaja inaczej ale chcieliby miec dzieci tak jak hetero.Mowia ,ze to wada
        genetyczna.No dobrze zespol Downa tez to co dawac im specjalne przywileje?
        • Gość: snajper Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 03:20

> Ja tez nad tym glowkowalam o cco im chodzi.Oni nie chca kochac jak hetero bo
          > kochaja inaczej ale chcieliby miec dzieci tak jak hetero.Mowia ,ze to wada
          > genetyczna.No dobrze zespol Downa tez to co dawac im specjalne przywileje?

Jakie przywileje ? Czy PRAWO do adopcji na takich samych zasadach jak hetero to
          przywilej ?

• Gość: Ania Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.upc.chello.be 20.04.02, 11:14
            A dlaczego maja miec te same prawa co hetero skoro caly czas podkreslaja,ze sa
            inni?
            • Gość: snajper Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 19:48

> A dlaczego maja miec te same prawa co hetero skoro caly czas podkreslaja,ze sa
              > inni?

A są tacy sami ? Nie. Czy z tego powodu mają mieć mniejsze prawa ? Czy niewidomi
              są tacy sami jak inni ? Nie. Czy mają z tego powodu mniejsze prawa ? Nie.

Pozdrawiam.
              • Gość: Ania Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.upc.chello.be 21.04.02, 00:07
                Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                >
                > > A dlaczego maja miec te same prawa co hetero skoro caly czas podkreslaja,z
                > e sa
                > > inni?
                >
                > A są tacy sami ? Nie. Czy z tego powodu mają mieć mniejsze prawa ? Czy niewidom
                > i
                > są tacy sami jak inni ? Nie. Czy mają z tego powodu mniejsze prawa ? Nie.
                >
                > Pozdrawiam.

Niewidomym napewno nie dadza w adopcje dzieci o to moge sie zalozyc.Pozdrawiam
                • Gość: snajper Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.acn.waw.pl 21.04.02, 00:35

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                  > >
                  > > > A dlaczego maja miec te same prawa co hetero skoro caly czas podkreslaja,z
                  > > > e sa inni?
                  > >
                  > > A są tacy sami ? Nie. Czy z tego powodu mają mieć mniejsze prawa ? Czy niewido
                  > > mi są tacy sami jak inni ? Nie. Czy mają z tego powodu mniejsze prawa ? Nie.
                  > >
                  > > Pozdrawiam.
                  >
                  > Niewidomym napewno nie dadza w adopcje dzieci o to moge sie zalozyc.Pozdrawiam

Nie podpuszczaj mnie. Teraz jeszcze o równouprawnienie niewidomych mam walczyć ???
                  Co ja jestem, bojownik o prawa wasze, nasze oraz ich ??? A swoją drogą ciekawe,
                  czy niewidoma rodzina może dostać dziecko do adopcji.

Pozdrawiam.
    • kimmjiki Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie 19.04.02, 17:38
      A kto twierdzi, ze lysi nie moga? Prawo do adopcji powinien miec KAZDY, po kim
      mozna oczekiwac, ze bedzie nalezycie dbac o dziecko (co powinno sie roztrzygac
      przy okazji procedury adopcyjnej, w odniesieniu do konkretnej osoby, a nie w
      drodze odgornych ustalen, ze ci moga, a ci nie) - niezaleznie od orientacji,
      stanu cywilnego i innych tego typu szczegolow.
      • Gość: Ania Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 17:42
        To jest Twoje zdanie i masz do niego prawo ale ja nie musze sie z Toba zgadzac.
        • kimmjiki Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie 19.04.02, 21:56
          A mozesz mi laskawie pokazac palcem, w ktorym miejscu tej wypowiedzi jest
          stwierdzenie "Ania musi sie z tym zgadzac"?
          • Gość: Ania Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 22:07
            kimmjiki napisał(a):

> A mozesz mi laskawie pokazac palcem, w ktorym miejscu tej wypowiedzi jest
            > stwierdzenie "Ania musi sie z tym zgadzac"?

To jest forum wiec wyrazilam tylko swoje zdanie to mi chyba wolno.
            • kimmjiki Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie 19.04.02, 22:50
              A czy ja mowie, ze nie? Pytam tylko kulturalnie, gdzie ja takie cos napisalem?
              • Gość: Ania Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 22:59
                Kimmjiki!Po to przerwalam tamta dyskusje bo i tak nie dojdziemy do
                porozumienia.Zgadzam sie z Toba w bardzo wielu sprawach .W tym sie nie zgadzam
                i nie ustapie.A po co mamy sie klocic?Ty zostajesz przy swoim zdaniu ja przy
                swoim.OK.
                • kimmjiki Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie 19.04.02, 23:22
                  A czy ja tu mowilem cos innego? Powiedzialem co uwazam, a Ty mi tu wyjechalas z
                  tekstem, ze nie musisz sie ze mna zgadzac - tak jakbym kiedykolwiek twierdzil,
                  ze musisz. Jak chcesz dyskutowac, to dyskutuj, a jak nie chcesz, to po co sie w
                  ogole dopisywalas? Zeby mi przypomniec, ze zyjesz?
                • Gość: Skin Re: Wytłumaczcie mi wreszcie jak chłop krowie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 12:25
                  Kim Icek już taki jest. tylko ona ma rację tylko on jest najmądrzejszy a
                  wszyscy inni to debile. Butny jak każdy Żyd zresztą..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka