superspec 10.07.18, 11:38 Czemu tak mało ufa Antoniemu? Pierwsze miejsca dla historyków.:) wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/577617,sondaz-zaufanie-tusk-gersdorf-duda.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Ja ostatnio mojego ulubienca Grzesia... 10.07.18, 12:02 to juz z luneta wszedzie szukam i nigdzie nie moge sie go dopatrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Ja ostatnio mojego ulubienca Grzesia... 10.07.18, 12:46 j-k napisał: > to juz z luneta wszedzie szukam i nigdzie nie moge sie go dopatrzec... Może też ma kłopoty z kolanem? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: A Schetyna? 10.07.18, 12:31 ryjgnojonyjaknitras Niestety, Grzegorz Schetyna jest taką kotwicą, takim balastem dla PO który nie pozwala osiągnąć jej przyzwoitego wyniku sondażowego. Przy czym jest to chyba dość irracjonalne, bo sprawdził się on jako znakomity organizator, był też dobrym marszałkiem sejmu i niezłym ministrem spraw zagranicznych. Ale ma też w sobie coś odstręczającego, jakiś taki czający się w oczach fałsz czy coś bliżej nieokreślonego, ale nie budzącego zaufania. To ciągłe uciekanie wzrokiem, to zacieranie rączek; nawet jego uśmiech sprawia wrażenie nieszczerego (pomimo garnituru olśniewająco białych zębów). Ja rozumiem - to są sprawy drugorzędne, i nie powinny mieć wpływu na rzeczywistość - ale niestety mają. A to się przekłada na notowania partii. Na potwierdzenie tego wystarczy przypomnieć sobie kwietniową (spektakularną) wizytę Donalda Tuska po której sondaże PO wystrzeliły, momentami ponad notowania PiS-u, choć Tusk nie występował wtedy jako lider PO czy opozycji, ale jako prawie oskarżony za Smoleńsk. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A Schetyna? 10.07.18, 12:42 > niezłym ministrem spraw zagranicznych... Minister sztacheta? To o nim mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: A Schetyna? 10.07.18, 13:24 Sięgasz po zupełnie irracjonalne elementy oceny. Problemem Grzegorza są składniki jak najbardziej podlegające racjonalnej ocenie: zła prezencja, nienadzwyczajne umiejętności retoryczne tudzież powtarzające się niezręczności i niekonsekwencje, jak dziwaczna wypowiedź w sprawie polityki wobec uchodźców. Do tego dochodzi nieumiejętność ułożenia sobie współpracy z wartościowymi i zasłużonymi członkami partii, którzy skutkiem tego odchodzą (Niesiołowski, Huskowski). Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 14% 10.07.18, 13:53 To tak z grubsza elektorat RMaryja. Pamiętam, jak Ojciec Dyrektor agitował za Unią Wolności (w AWS). Były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś