ave.duce 22.08.18, 07:46 będzie wyglądała niebawem jak bliźniaczek K. Jarosława: cdn.galleries.smcloud.net/t/photos/gf-ehe7-1BBy-ArQ6_kaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
006ryjgnojonyjaknitras Musi tam ładnie pachnieć 22.08.18, 07:49 ave.duce napisała: > będzie wyglądała niebawem jak bliźniaczek K. Jarosława: > > cdn.galleries.smcloud.net/t/photos/gf-ehe7-1BBy-ArQ6_kaczynski.jpg Znaczy pewnie niezle capi, ciekawe jak ci ochroniarze wytrzymują? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: RPi$polita 22.08.18, 07:56 Bernadeta Krynicka 🇵🇱💯 @Berni_Krynicka Prezes Kaczyński podobnie jak Obama i Zuckerberg czy wcześniej Einstein i Jobs ma ważniejsze sprawy na głowie niż zastanawianie się nad codzienną garderobą. Skupia się na tym co istotne‼️ Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: RPi$polita 22.08.18, 08:50 O co chodzi z tym niechlujnym Obamą? www.independent.ie/style/fashion/style-talk/revealed-michelle-obamas-dress-code-for-white-house-guests-35146441.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: RPi$polita 22.08.18, 10:11 A internety na to koduj24.pl/prezes-pis-jak-obama-einstein-i-zuckerberg/ Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: RPi$polita 22.08.18, 12:11 Jak Obama, jak Einstein, jak Zuckerberg... przypomina mi to starą, żydowską anegdotę o rabinie, który zatrudniając kantora, zwrócił się o opinię do zwierzchników. Przyszła opinia: - On jest jak Mojżesz, jak Salomon, jak Arystoteles! Dość szybko okazało się, że gość jest nieukiem, lekkoduchem i kiepskim mówcą... - No przecież napisaliśmy prawdę: on się jąka jak Mojżesz, lata za kobietami jak Salomon i nie zna hebrajskiego, jak Arystoteles. Być może i w tych porównaniach prezesapana do kilku osób jest sporo prawdy. Na podobnej zasadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Jaki pan, taki kram 22.08.18, 08:09 Zardzewiała drabinka, zardzewiała balustrada, zardzewiałe obróbki blacharskie, no i te załamane zadaszenie z pokryciem ETERNITOWYM!!! cdn.galleries.smcloud.net/t/photos/gf-ehe7-1BBy-ArQ6_kaczynski.jpg Jak się nie wstydzi taką wiochę robić w centrum Warszawy. Już sobie wyobrażam jaki syf musi być w środku... W takim samym stanie będzie Polska po jego rządach jak ten piękny blizniak po sanacyjnym oficerze pod jego zarządzaniem. Toż to lokatorzy komunałów bardziej dbają o państwowe niż on o swoje. Tak to jest jak się coś dostanie za darmo. JAk by sam to kupił, albo wybudował, to by o to dbał. Ja osobiście bym się brzydził założyć bielizną, która schnie na takiej zasyfionej poręczy i s_rają na nią gołębie i pewnie chodzą po tym koty. A Fuj, obrzydliwość. Na suszarkę do bielizny go nie stać? SAm w takim dużym domu i nie ma pomieszczenia na pralnię, czy suszarnię? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jaki pan, taki kram 23.08.18, 15:25 > no i te załamane zadaszenie z pokryciem ETERNITOWYM!!! Eternit może być przyczyną bólu kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jaki pan, taki kram 23.08.18, 16:30 Matulu, to i płuco toto ma w kolanie? Kiedyś takich pokazywali po jarmarkach za pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jaki pan, taki kram 23.08.18, 16:36 Dr.Krisk niegdyś stwierdził niewątpliwie: "Podobnież Kaczyński Jarosław wzrokiem leczy. Tak dziś jedna kobieta na przystanku pekaesu mówiła! Dziecku siostry kuzynki szwagierki kołtun i krosty zeszli jak go przywiązali do taboretu przed telewizorem i obrady sejmu puścili. Jak te tuski, mormony jedne, mówili to normalnie, dzieciak pianę i smarki toczył. Ale jak Pan Kaczyński przemowił, to dzieciak porumieniał na twarzy, ryczeć przestał i zaraz wydobrzał! Teraz maturę będzie robić i do Torunia u ojca Rydzyka szkolić się pojedzie!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
004ryjgnojonyjaknitras Re: Jaki pan, taki kram 24.08.18, 07:34 pies_na_czarnych napisała: > > no i te załamane zadaszenie z pokryciem ETERNITOWYM!!! > > Eternit może być przyczyną bólu kolana. > To już ciężko znalezć na wiochach zabitych dechami, a u flei jeszcze jest. Mógłby chociaż podeprzeć jakimś słupem, bo kiedyś ten daszek jeszcze na kota mu spadnie, a szkoda kota, bo jak na niego to daj boże w końcu Polacy odetchną. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: RPi$polita 22.08.18, 08:47 Przepocony po wyprawie na Koziarza sweterek wietrzy się od ponad roku. Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Pokazałem fotkę żonie i zapytałem co to może być 22.08.18, 08:55 Popatrzyła na to z obrzydzeniem i odpowiedziała. To balkon jakiegoś blokowiska u Ruskich, stawia na budynek przykołchozowy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: RPi$polita 22.08.18, 10:00 Czegoś nie kumam. Skoro prezes teraz w tej chwili zapieprza po Beskidzie w sweterku, to jakim cudem ten sam sweterek wisi na balustradce? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Natężenie jazgotu lemingowskiego 22.08.18, 10:31 Jak tam żołnierzyk - prezes zdrowy jest i hasa po Beskidach, czy jaki tam obecnie komunikat wam rozsyłają? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Natężenie jazgotu lemingowskiego 22.08.18, 10:33 A cudowna bilokacja sweterka świadczy o prezesiej wszechmocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: RPi$polita 22.08.18, 11:38 A może to partner został u prezesa na noc i teraz wietrzy ubranka? Odpowiedz Link Zgłoś
004ryjgnojonyjaknitras Re: RPi$polita 23.08.18, 14:59 ave.duce napisała: > A może to spuścizna? > Sądzisz, ze oni to na sweterku? Odpowiedz Link Zgłoś
czandra1 Re: RPi$polita 22.08.18, 17:24 Obiecuję nie wyrzucać starych łachów, i tak są o niebo lepsze niż te na załączonym zdjęciu, będę je wysyłał temu niezbornemu starcowi, niech ma i przyszpanuje, może jakaś turkaweczka się obejrzy ( żart taki) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: RPi$polita 22.08.18, 17:28 Bardzo dobry pomysł :) cholera, że też tyle starych łachów ostatnio wyrzuciłam! Jeszcze min. Zalewskiej można wysyłać. Odpowiedz Link Zgłoś
czandra1 Re: RPi$polita 22.08.18, 17:41 W damskich fatałaszkach on tylko po domu gania, i tylko dla wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: RPi$polita 22.08.18, 17:52 No i dobra, niech gania :) w moich będzie fajnie wyglądał, jestem od tota o 30 cm wyższa :) Odpowiedz Link Zgłoś
czandra1 Re: RPi$polita 22.08.18, 18:06 Ja prawie też, ale jak wdzięcznie by wyglądał nasz pajączek topik w koszuli, jak chodzący namiot, cholera wyślę, niech mnie, wyślę mu ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: RPi$polita 22.08.18, 19:24 On lubi sweterki. Mam takie ogroooomne swetrzycho... :) Odpowiedz Link Zgłoś
004ryjgnojonyjaknitras Re: RPi$polita 23.08.18, 16:37 czandra1 napisał: > Obiecuję nie wyrzucać starych łachów, i tak są o niebo lepsze niż te na załączo > nym zdjęciu, będę je wysyłał temu niezbornemu starcowi, niech ma i przyszpanuje > , może jakaś turkaweczka się obejrzy ( żart taki) RAczej na Truskawka! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: RPi$polita 22.08.18, 18:06 nie wiem dlaczego , jak tamtędy przechodzę z psem , to on(pies) nie sika tylko rzyga , zna się ktoś na psach? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Pozdrowienia z Bałkanów 22.08.18, 18:43 ave.duce napisała: > będzie wyglądała niebawem jak bliźniaczek K. Jarosława: Paranicy Odpowiedz Link Zgłoś
czandra1 Re: Pozdrowienia z Bałkanów 22.08.18, 19:03 Chodzi tobie o gatunek ćmy z rodziny Tortricidae? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Pozdrowienia z Bałkanów 24.08.18, 00:45 czandra1 napisał: > Chodzi tobie o gatunek ćmy z rodziny Tortricidae? Cma nie ćma. Morze 27-28 C. Ponoć ma być ochłodzenie. Woda będzie znacznie cieplejsza od powietrza. Warszawiaki uczyć się kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
004ryjgnojonyjaknitras Re: Pozdrowienia z Bałkanów 24.08.18, 07:37 inocom napisał: > czandra1 napisał: > > > Chodzi tobie o gatunek ćmy z rodziny Tortricidae? > > Cma nie ćma. Morze 27-28 C. Ponoć ma być ochłodzenie. Woda będzie znacznie ciep > lejsza od powietrza. Warszawiaki uczyć się kultury. > > Do ZK pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś