Dodaj do ulubionych

Antysamorządowe ugrupowania

29.10.18, 22:48
chcące rządzić powiatami i gminami z centrali i decydować o tym z kim lokali radni maja współpracować a z kim nie.
Co o nich sądzicie?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wolves-land Re: Antysamorządowe ugrupowania 29.10.18, 23:24
      Najbardziej antysamorządowym ugrupowaniem jest PiS. Najpierw próbowali majstrować przy ordynacji, potem wymyślili, że wszyskich dokoła propagandowo zaorają, aż skończyli ze średnim wynikiem i zerowymi zdolnościami koalicyjnymi.
      Takie były chitre. Pozostali się dogadają.
      • lech1966 Re: Antysamorządowe ugrupowania 29.10.18, 23:33
        Nie kracz wilku bo jak na razie się dogadują z PSL. Ja wiem że wam to nie na rękę ale nic na to nie poradzisz, możesz jedynie wylewać hektolitry swojej frustracji tu na FK.
        • wolves-land Re: Antysamorządowe ugrupowania 29.10.18, 23:53
          Gdzie się dogadują, w Bilgoraju (niczego nie ujmując Bilgorajowi) ? Mam ci wymieniać gminy gdzie PO rządziło do tej pory z PiSem ? W skali kraju to nie ma znaczenia, a przykład wygrzebany na śmietniku z Dziennika Wschodniego tylko potwierdza regułę i świadczy o pisiej frustracji ;-)
          • wolves-land Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 00:04
            Sorry, chodziło o Bialogard, jak zwal, tak zwal.
            • lech1966 Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 00:11
              Wiesz co.. Mnie to nie pryeskadza, niech rzadza, byle madrze rzadzili.
      • 141288bs Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 00:13
        Napisze wprost,wolves, ze jestes zalosnie glupi. - Ty nie masz najmniejszego pojecia co to takiego,samorzad - widzisz tam
        miejsce na polityke,na walki partyjne inspirowane przez glupkow typu Schetyna, Lubnauer,Kamysz i Czarzasty.
        - Tepaku,tam do samorzadow zostali wybrani ludzie znani i tacy ktorzy zrobili cos dobrego w swoich srodowiskach, wybrali ich ludzie madrzy, pragnacy rozwoju swoich regionow we wszystkich dziedzinach zycia. Tam na przkor liderom partyjnym,wybrani samorzadowcy sie ze soba dogadaja i beda pracowac na wspolne dobro.
        Jeszcze trroche i przekonasz sie o tej prwidlowosci zyciowej madrych, samorzadowcow i mieszkancow ktorzy takich wybrali.
        • wolves-land Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 00:23
          Nie chcę mi się odpowiadać na twoim poziomie, szczególnie że nie masz szans dosiegnac mnie swoimi zalosnymi inwektywami. Napiszę ci tylko, że mylisz się co do mnie. Mierzi mnie generalnie polityka i lokalne ukladziki, ale tym razem na poziomie samorządów widzę jeden z ostatnich szancow oporu przeciwko pisowskiemu szalenstwu, które ogarnelo mój kraj.
          • 141288bs Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 00:44
            Zalosny jestes wolves. - Jezeli ci sie nie chce, to nie rob tego...to takie proste,ale...
            • wolves-land Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 09:37
              ... ale potem znowu będzie zgrzytanie zębami i pretensje do inteligencji zajetej własną karierą
    • buldog2 Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 02:17
      Róbcie samorządy na Białorusi.
    • xystos Re: Antysamorządowe ugrupowania 30.10.18, 10:55
      samorządy to takie nowoczesne
      soviety?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka