Dodaj do ulubionych

Za rządem SLD, SdPl, UP, PLD i niezrzeszeni

IP: 62.29.141.* 15.10.04, 19:20
informatyka.net/ ## Moze wreszcie ustabilizuje sie nasza wioska na
Wiejskiej..
Obserwuj wątek
    • Gość: jARL Re: Za rządem SLD, SdPl, UP, PLD i niezrzeszeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:23
      OD WIELU K=LAT RZĄDU tAK f=dOBREGO nIE BYŁO
    • szczurbiurowy Re: Za rządem SLD, SdPl, UP, PLD i niezrzeszeni 15.10.04, 19:25
      Diety, diety!!!
    • Gość: Bogusław Re: Za rządem SLD, SdPl, UP, PLD i niezrzeszeni IP: *.238.102.72.adsl.inetia.pl 15.10.04, 19:58
      Gość portalu: ww napisał(a):

> informatyka.net/ ## Moze wreszcie ustabilizuje sie nasza wioska na
      > Wiejskiej..

Nie obrażaj uczciwych ludzi z naszych wiosek!
    • Gość: Gobi Re: Za rządem SLD, SdPl, UP, PLD i niezrzeszeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:00
      to są wszystko towarzysze od koryta. Jak mogliby nie podżyrować sobie nawzajem
      jeszcze trochę władzy? Trzeba zrobić bardzo dużo, żeby nic się nie zmieniło.
      .
      Ja ze swej strony obiecałem, że mój głos oddam tej partii, która pierwsza wykona
      wysiłek ku jawności w polityce. Nieważne, czy to będzie Gierek, Gieremek czy
      Giertych - ważne, co robi dla dobra kraju. W tej chwili najważniejsze jest
      poddanie się polityków pod narodową kontrolę. Ktoś ich musi sprowadzić ze
      szklanej góry gabinetów do biednej rzeczywistości, w jakiej my żyjemy. Domagam
      się obecności polityków na forach, czatach i grupach dyskusyjnych - niedużo,
      dwie godziny tygodniowo, z imienia i nazwiska. W tej chwili mój głos ma
      Samoobrona, żeby ci, na których mi naprawdę mogłoby zależeć, nie myśleli, że nie
      ma dla nich alternatywy.
      • Gość: Tutu Re: Za rządem SLD, SdPl, UP, PLD i niezrzeszeni IP: *.daxnet.no 15.10.04, 21:37
        Samoobrone dyskredytuje juz sama osoba jej szefa; czlowiek z PZPR nie
        zasluguje na minimum zaufania. Wstepujac kiedys do parti musial czynic to albo
        z glupoty albo z wyrachowania albo powodowany rzadza wladzy a w najlepszym
        razie z oportunizmu. Tak widze kazdego z czlonkow tej organizacji co nie znaczy
        ze poza PZPR nie bylo kanalii ,czego dobrym przykladem jest J.Urban.
    • indris Strata twarzy UP 15.10.04, 20:02
      UP żądała określenia wyraźnego harmonogramu wyjścia z Iraku. Belka wyłgał się
      komunałami. Urodę Jaruga zachowała, ale twarzy - nie.
      • Gość: Solówa Re: Strata twarzy UP IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.10.04, 20:10
        Ty się martw o swoją twarz ,bo za te teksty ktoś ci ją w końcu pokanceruje,ty
        przemądrzały bufonie.
        • Gość: Panisko Re: Strata twarzy UP IP: *.daxnet.no 15.10.04, 21:17
          Szczescie mas Solowa ze w podlych czasach zyc ci dane , inaczej kazal bym cie
          sluzbie wychlostac.
    • Gość: zib Re: Za rządem SLD, SdPl, UP, PLD i niezrzeszeni IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:53
      Sld -za przedłużenie możliwosci przekretów.
      SLD-bis -za Przeprowadzone zgodnie z obietnicą odpatryjnienie rzadu-dowód
      nazywa sie bezpartyjny balicki
      Up,czyli I. Jołop-Nieuk za przedstawienie oczekwanego kalendarium wyjścia z
      iraku
      Niezrzeszeni za kilka miejsc w spólkach SP i oczywiście za 12-to miesieczne
      poselskie pobory.
      Wszyscy oni razem, za doprowadzenie Polski na dno-poniosą odpowiedzialność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka