pav2 19.01.19, 16:07 "człowiek posługujący się językiem nienawiści, człowiek budujący swoją karierę na kłamstwie, nie może pełnić wysokich funkcji w naszym kraju i będziemy odtąd tego przestrzegać". (www.tvn24.pl) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 16:08 No ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 16:11 O.Wiśniewski powiedział o wiele więcej i dokładnie wskazał adresata. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 11:32 > O.Wiśniewski powiedział o wiele więcej i dokładnie wskazał adresata. Bolek czy Tusk ?... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 11:43 Oczywista oczywistość:TKMPiSlam i Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 16:19 "...Człowiek posługujący się językiem nienawiści, człowiek budujący swoją karierę na kłamstwie nie może pełnić wysokich funkcji w naszym kraju i będziemy odtąd tego przestrzegać...." Znam takiego jednego, który ludzi wyzywa publicznie od: "... zdradzieckich mord.." i taką jedną, która do posłanki krzyczy:" ... zamknij mordę szmato..." Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 04:44 weteran-czasu napisał: > "...Człowiek posługujący się językiem nienawiści, człowiek budujący swoją ka > rierę na kłamstwie nie może pełnić wysokich funkcji w naszym kraju i będziemy o > dtąd tego przestrzegać...." > > Znam takiego jednego, który ludzi wyzywa publicznie od: "... zdradzieckich mord > .." > i taką jedną, która do posłanki krzyczy:" ... zamknij mordę szmato..." Masz bardzo Wybiórczą pamięć i nie zrozumiałeś tak nieskomplikowanycj słów tego księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 11:38 > Znam takiego jednego, który ludzi wyzywa publicznie od: "... zdradzieckich mord.." Znam takiego jednego, który ludzi wyzywa publicznie od "szarańczy" , tudzież "bolszewików"... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 12:45 Mowa byla o "szaranczy i robalach": jbzdy.pl/obr/835638/szarancza-i-robale Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 11:41 > i taką jedną, która do posłanki krzyczy:" ... zamknij mordę szmato..." "Szmata" to już twoja autorska manipulacja : tv.pudelek.pl/video/Pawlowicz-atakuje-poslanke-Nowoczesnej-Lewackie-chamstwo-Nie-potrafi-MORDY-otworzyc-19457/ Nie znamy słów posłanki .N, do których odnosiła się p. Pawłowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 16:29 o. Wisniewski chce obalic rzad i zdelegalizowac PIS brawo Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 18:47 Swoje mysli ujawnil w odpowiednim miejscu i czasie...,ku przestrodze wszystkich tych ktorzy budowali,buduja i beda budowac swoje kariery na; obludzie,klamstwie i okradaniu bliznich. Odpowiedz Link Zgłoś
grycan1 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 18:57 141288bs napisał: > Swoje mysli ujawnil w odpowiednim miejscu i czasie...,ku przestrodze wszystkich > tych ktorzy budowali,buduja i beda budowac swoje kariery na; obludzie,klamstwi > e i okradaniu bliznich. To nie było okradanie innych. Te pieniądze po prostu im się należały. Tak jak 4 mln protegowanemu Glapińskiego. Tak jak 65 tys. miesięcznie psiapsiółkom Glapińskiego. Tak jak... Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 21:48 O Adamowiczu szybko spoeczenstwo zapomni PIS bedzie soba bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 04:46 ceppisowski napisał(a): > o. Wisniewski chce obalic rzad i zdelegalizowac PIS > brawo On mówił do ludzi, którzy mają rozum, nie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 11:44 ceppisowski napisał(a): > o. Wisniewski chce obalic rzad i zdelegalizowac PIS > brawo cep POpiera mieszanie się kleru do polityki ?... -- www.youtube.com/watch?v=A-98Yszf-t8 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Chciałem dodać uprzejmie 19.01.19, 17:07 Ale to prezydent Duda zorganizował pogrzeb państwowy.Wraz z premierem Morawieckim .A całe towarzycho wepchało na pierwsze ławki .Ostatni będą pierwszymi .Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Chciałem dodać uprzejmie 19.01.19, 17:21 taniarada napisał(a): > Ale to prezydent Duda zorganizował pogrzeb państwowy.Wraz z premierem Morawieck > im .A całe towarzycho wepchało na pierwsze ławki .Ostatni będą pierwszymi .Ame > n. Kłamiesz. Organizatorem pogrzebu było miasto Gdańsk przy współudziale Rodziny zamordowanego prezydenta. gdansk.tvp.pl/40884375/uroczystosci-pogrzebowe-pawla-adamowicza S. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Chciałem dodać uprzejmie 19.01.19, 18:33 snajper55 napisał: > taniarada napisał(a): > > > prezydent Duda zorganizował pogrzeb państwowy. >>Wraz z premierem Morawieckim . > Kłamiesz. Organizatorem pogrzebu było miasto Gdańsk > przy współudziale Rodziny zamordowanego prezydenta. > gdansk.tvp.pl/40884375/uroczystosci-pogrzebowe-pawla-adamowicza Zawsze kłamie. Tania zawsze rada łgać jak bura suka. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Chciałem dodać uprzejmie 19.01.19, 20:27 I bardzo słusznie, że posadzono Dudę dalej. Nie zasługiwał na pierwszy rząd. Państwowe pieniądze nie są Dudy ani PiSu. Z zaciekłością, podłością i perfidią zwalczał Prezydenta Gdańska. Dziwię się, że za tyle krzywd jakie doznał Adamowicz od Dudy i jego zaplecza politycznego, żona Pawła Adamowicza, zamordowanego z pobudek politycznych, przyjęła od Dudy kondolencje. Jestem pewien, że tymi kondolencjami zadał dodatkowy ból rodzinie zamordowanego. PS. Duda podczas pogrzebu usłyszał dokładnie to, co powinien usłyszeć. Niech przekaże wrażenia Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Chciałem dodać uprzejmie 19.01.19, 21:49 jakby Duda i Morawiecki mieli troche przyzwoitosci w sobie to by na ten pogrzeb nie przyjechali. Doskonale wiedza ze Adamowicz to ich ofiara ich nienawisci Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Chciałem dodać uprzejmie 19.01.19, 23:41 ceppisowski napisał(a): > jakby Duda i Morawiecki mieli troche przyzwoitosci w sobie to by na ten pogrzeb > nie przyjechali. > Doskonale wiedza ze Adamowicz to ich ofiara ich nienawisci - co zamierzasz zrobic z wynikiem swego dochodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 17:20 Największym kłamca kraju jest jego premier Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 17:52 pav2 napisał: > "człowiek posługujący się językiem nienawiści, człowiek budujący swoją karierę na kłamstwie, nie może pełnić wysokich funkcji w naszym kraju i będziemy odtąd tego przestrzegać". (www.tvn24.pl) Sądze, że słowa te należy rozumieć : każdy człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 20:33 To oczywista oczywistość, że o. Wiśniewski miał na myśli każdego łotra obozu władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 23:37 weteran-czasu napisał: > To oczywista oczywistość, że o. Wiśniewski miał na myśli każdego łotra obozu wł > adzy. > - osiem lat nam panujacej Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 01:07 141288bs napisał: > - osiem lat nam panujacej Dopiero trzy. I o trzy za dużo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 04:48 ta napisała: > pav2 napisał: > > > "człowiek posługujący się językiem nienawiści, człowiek budujący swoją karierę na kłamstwie, nie może pełnić wysokich funkcji w naszym kraju i będziemy odtąd tego przestrzegać". (www.tvn24.pl) > > Sądze, że słowa te należy rozumieć : każdy człowiek Dokładnie tak należy je rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mialeschamiezlotyrog Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 05:09 kongres filozofow to to jednak w sobote nie byl, wiec skad ten dylemat? O.Wisniewski mowil tak, zeby nawet dziecko pojelo. Bo dzieci sa dzis bardzo na biezaco. Przynajmniej moje. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 05:41 Duda i Morawiecki byli na pogrzebie, bo inaczej nie wypadało. Od razu rzucałby się w oczy ich udział w mowie nienawiści. O.Ludwik Wiśniewski i tak pokrzyżował im szyki. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 06:02 adria231 napisała: > Duda i Morawiecki byli na pogrzebie, bo inaczej nie wypadało. Od razu rzucałby > się w oczy ich udział w mowie nienawiści. > O.Ludwik Wiśniewski i tak pokrzyżował im szyki. Naprawdę sądzisz, że celem tego księdza byli Duda i Morawiecki ? Może spróbuj się jeszcze raz zastanowić. Dasz radę...może. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 20:26 Nie wiem kogo konkretnie miał na myśli Wiśniewski, ale wiadomo, co miał na myśli Hall: wiadomosci.onet.pl/opinie/jak-tvp-opowiadala-o-pawle-adamowiczu-analiza/hlfgq82 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 12:00 "wypuszcza materiał zatytułowany „Gdańskie układy prezydenta Adamowicza”. Nie znajduje w nim miejsca na wypowiedź samego Adamowicza, " Adamowicz unikał dziennikarzy TVP jak diabeł święconej wody. Miał dużo "za uszami"... wiadomosci.onet.pl/opinie/jak-tvp-opowiadala-o-pawle-adamowiczu-analiza/hlfgq82?utm_source=wiadomosci_viasg&utm_medium=nitro&utm_campaign=allonet_nitro_new&srcc=ucs&utm_v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 12:03 Adamowicz unikał dziennikarzy? Których dziennikarzy unikał? Przytoczyłbyś autentyczną, imieniem nazwiskiem i datą, wypowiedź jakiegoś dziennikarza twierdzącego, że Adamowicz go unikał? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 16:19 > Adamowicz unikał dziennikarzy? Nieraz widziałem jak ucieka jak szczur przed dziennikarzem zadającym mu pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 16:37 Kiedy konkretnie i przed kim? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 20:01 Rozumiem, że pracowałeś jako cieć w ratuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 20:27 Kogo mial namysli? Albo Dude, albo Morawieckiego, albo Kurskiego albo Kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 19.01.19, 23:35 ceppisowski napisał(a): > Kogo mial namysli? > Albo Dude, albo Morawieckiego, albo Kurskiego albo Kaczynskiego - albo... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 13:50 - albo... wszystkich czterech i ich siepaczy. Wart Pac palaca... Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 10:16 A może i tego, co przed wyborami krzyczał żeby wypędzić szatana z Gdańska, że karta równości to demoralizowanie dzieci. On też piastuje wysokie stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 19.01.19, 20:30 Czy to nie kłamstwo ? W dodatku nie jakieś ulotne, czarno na białym. Ilość mieszkań - pi razy oko, bankowe konta - pi razy drzwi. Maluczki obywatel II RP miałby spore problemy, tym większym nic nie grozi. Hierarchia ich rozgrzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 19.01.19, 20:39 Błędna deklaracja majątkowa to - jak sama nazwa wskazuje - błąd, a nie kłamstwo. natomiast twierdzenie, że rodzina Adamowicza chciała by go pochować w Kościele Mariackim, bo imponują im zwyczaje niemieckie, to obrzydliwa insynuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 19.01.19, 23:32 Nie kazdemu bledna deklaracja jest uznanawana za blad. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 20.01.19, 01:04 Od każdej decyzji każdemu służy odwołanie, a jak każdemu się nadal nie podoba - sąd. To są elementarne zasady funkcjonowania w państwie, dziwię się, że o tym nie wiesz. No chyba że nie funkcjonujesz w tym państwie. Też możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 20.01.19, 14:24 yoma napisała: > Od każdej decyzji każdemu służy odwołanie, a jak każdemu się nadal nie podoba - > sąd. To są elementarne zasady funkcjonowania w państwie, dziwię się, że o tym > nie wiesz. > > No chyba że nie funkcjonujesz w tym państwie. Też możliwe. > > - wiem i wiem jak odwolania skutkuja ... Zurek to usprawiedliwial > Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 20.01.19, 20:03 Odwołania, jeśli ci się efekt nie podoba, skutkują skargą do sądu i to ty ją masz złożyć, a nie sędzia Żurek. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 20.01.19, 07:32 Ale niektórym tak. Takie szczęście mieli na przykład Adam Hofman, Dominik Tarczyński czy Jan Szyszko, natomiast Adamowicz czy Nowak - niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 20.01.19, 13:53 Kurskiemu uznali, Szyszce uznali, Kaczynskiemu uznaja... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Błędna deklaracja podatkowa - co oznacza ? 19.01.19, 21:42 Sam mówisz "ilość mieszkań", znaczy były niepoliczalne. To czego się czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 "Ks. Isakowicz-Zaleski: Niech zacznie od siebie" 19.01.19, 22:15 www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/burza-po-s%C5%82owach-o-wi%C5%9Bniewskiego-ks-isakowicz-zaleski-niech-zacznie-od-siebie/ar-BBSt3kk?li=BBr5MK7 Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: "Ks. Isakowicz-Zaleski: Niech zacznie od sieb 19.01.19, 22:54 Ks. Isakiewicz dobrodziej, pomagający niepełnosprawnym strajkującym w Sejmie, kiedy nie było "dobrej zmiany". Teraz ten strajk, to była dla niego polityka, złe duchu i show. Z dobrego serca radził im zmianę formy protestu. Ciekawe na jaką? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: "Ks. Isakowicz-Zaleski: Niech zacznie od sieb 20.01.19, 07:19 Należy rozumieć, że sam ksiądz Isakiewicz nie widzi najmniejszego powodu, żeby zaczynać od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 04:41 pav2 napisał: > "człowiek posługujący się językiem nienawiści, człowiek budujący swoją karierę na kłamstwie, nie może pełnić wysokich funkcji w naszym kraju i będziemy odtąd tego przestrzegać". (www.tvn24.pl) Albo Tusk, albo Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Czy to nie ten sam koleś? 20.01.19, 06:36 Który bez wyrzutów sumienia inkasował miliony ukradzione przez Marcinka z Amber Gold? I nie zwrócił? Jeżeli tak, to jego gadanina jest dla mnie mało interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Czy to nie ten sam koleś? 20.01.19, 06:45 haen2010 napisał: > Który bez wyrzutów sumienia inkasował miliony ukradzione przez Marcinka z Amber > Gold? I nie zwrócił? > Jeżeli tak, to jego gadanina jest dla mnie mało interesująca. Nie widzisz związków towarzyskich w całej szerokości ? Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 07:55 Ja tak sobie myślę że wdowa, Hall, i jeden zakonnik nie myśłeli o niczym innym jak tylko o tym aby po tym jak prezydent RP na twitterze nazwał zamordowanego złodziejem, Pietrzak opluł 'gnidą i robactwem, Wyszkowski nazwał słupem a nie prezydentem, po tymj jak psy Kurskiego zrobiły nagonkę, po całym tym zalewie kłamstw, hejtu w wykonaniu karnowskich, kurskiego, kaczyńskiego... po tym wszystkim umyślili sobie aby w mowach pożegnalnych przypier..lić Tuskowi. Taką mam koncepcję. Wszystkiemu winien Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 07:57 tacx napisał: > Ja tak sobie myślę że wdowa, Hall, i jeden zakonnik nie myśłeli o niczym innym > jak tylko o tym aby po tym jak prezydent RP na twitterze nazwał zamordowanego z > łodziejem, Pietrzak opluł 'gnidą i robactwem, Wyszkowski nazwał słupem a nie p > rezydentem, po tymj jak psy Kurskiego zrobiły nagonkę, po całym tym zalewie kł > amstw, hejtu w wykonaniu karnowskich, kurskiego, kaczyńskiego... po tym wszyst > kim umyślili sobie aby w mowach pożegnalnych przypier..lić Tuskowi. > Taką mam koncepcję. Wszystkiemu winien Tusk Żyjesz w równoległym, istniejącym tylko w twojej głowie, świecie, biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 08:24 tak tak... nagle pisowskie wyjce dostały amoku bo role się odwróciły. Przez 10 lat pisowki i pisacy opluwali wszystkich dookoła od morderców, kanalii, smoleńskich zabójców.. Ot tak... Bez żadnej logiki i bezkarnie nazywali wszystkich dookoła mordercami mimo że w katastrofie lotniczej zginęli przyjaciele Tuska, Millera i Pawlaka a nei tylko członkowie PIS. Teraz gdy po latach szczucia, wyzywania od gnid, robactw, złodziei, kanalii, komunistów, drugich sortów, role się odwróciły i gdy oni doprowadzili do zabicia człowieka tylko dlatego żeb był z PO to nagle wyją 'żyjecie w równoległym świecie'. Wyć to jeszcze będziecie i to już niedługo bo na jakąkolwiek resocjalizację u was - betonowych pisowców to absolutnie nie wierzę. Wy będziecie teraz jeszcze bardziej agresywni, ale to już wasz problem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 10:05 Absolutnie nie wierzysz,tacx? Ja tez absolutnie nie wierze, ze to co stalo sie w Smolensku bylo przypadkowym zbiegiem okolicznosci. - Nie potrafie zrozumiec tego profesjonalnego podejscia"przyjaciol rosyjskich,"przy pomocy lomu i nozyc do ciecia blach i przewodow w przygotowaniu szczatkow w celu odtworzenia okolicznosci "katastrofy". Logika twego myslenia o przyjaciolach Tuska,Millera i Pawlaka, nie pasuje do atmosfery ksztaltowanej wowczas przez Tuska. - Sadze,ze pamietasz jeszcze o klopotach z krzeslem, na unijnym spotkaniu, dla Prezydenta RP, o braku miejsca w samolocie do Brukseli i etc.,etc. - Nie opowiadaj wiec,ze ludzie,ktorych wymieniles, mieliby jakies skrupuly wobec swoich"przyjaciol".Rzadza pelni wladzy,byla tak wielka,ze nie liczyly sie u nich jakies przyjaznie. "Przyjaciele" mieli uwiarygodnic,iz byl to wypadek lotniczy,jakie od czasu do czasu zdarzaja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 10:19 To nie w tym problem w co ja wierzę . problem w tym jak zawłaszczono ta tragedię i jak ona dziś funkcjonuje. W tej katastrofie zginął Szmajdzinski z SLD, Zdinął Karpiniuk, Rybicki, członkowie PSL a dziś kaczyński zawłaszczył ja tak jakby w tej katastrofie zginął jedynie barat kaczyńskiego, jego bratowa a cała sprawa była spiskiem Tuska, który umysłił sobie że zabije prezydenta który lada chwila przerżnąlby wybory i przy okazji wyśle kilku swoich partyjnych kolegów do nieba. No przeciez to jest jakiś kompletny absurd. I teraz kaczyński ma tą smoleńska pałę w lapie i wali nią każdego kto osmieli się wspomnieć że to nie jest wyłącznie katastrofa PIS i nie tylko kaczyński stracił w niej bliskich. natomiast co do roli samego Putina to nic nei piszę na ten temat bo nie mam na ten temat zadnej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 12:03 Lzesz tacx jak bura suka. - Jarek Kaczynski na kazdej miesiecznicy, ktore zaklocaliscie, wspominal o wszystkich ofiarach tragedii smolenskiej. Twoje twierdzenie jakoby Tusk,Pawlak i Miller przezywali bolesnie swoich "przyjaciol",mozesz obejrzec w wyszukiwarce na zdjeciach i wideo - wypisz haslo; obrazy dla spotkania Tusk-Putin w Smolensku. Ciekaw jestem twego komentarza do tych ujec? Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 12:48 Nie chce z tobą rozmawiac. meczysz mnie ty i tobie podobni. Rozmowa z takimi jak ty nie ma sensu bo po rpstu tworzycie sektę skupiona wokół Rydzyka i kaczynskiego. Członkowie sekty kwalifikują się na terapię i leczenie z tym związane. Mam to w rodzinie i wiem co dzieje się z ludźmi którzy wpadli w łapy kaczynskiego i Rydzyka. Potrafią wyrzec się rodziny i przyjaciół w imie uczestnictwa w kulcie wodza. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 14:16 Rozumiem cie tacx, mnie tez by meczylo to co jest na tych zdjeciach i video.Ja tez bym nie potrafil skomentowac tych zachowan,gdybym byl POpieraczem totalnych obstrukcjonistow. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 14:30 No już ci napisałem gdzie się kwalifikujesz i tobie podobni. jak potrzeba to dam ci namiary na listę NZOZ ze specjalistami. skierowania na konsultacje psychiatryczne ponoć nie są potrzebne więc obejdzie się bez rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 18:17 Myslalem,ze odpowiada mi Schetyna, ale podpisane nikiem tacx. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 08:43 klodawa1952 napisał: > Żyjesz w równoległym, istniejącym tylko w twojej głowie, świecie, biedaku. Nie mierz wszystkich PiSowską miarą i nie porównuj waszych PiSowskich stanów umysłów do umysłów odpornych na kaczą i rydzykowsko-kościelną indoktrynację. Uruchom ten swój, jeszcze nie zamulony złością i demonami, fragmencik mózgu i zrozum. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 10:10 ktos_z_kosmosu napisał: > klodawa1952 napisał: > > > Żyjesz w równoległym, istniejącym tylko w twojej głowie, świecie, biedaku > . > > Nie mierz wszystkich PiSowską miarą i nie porównuj waszych PiSowskich stanów um > ysłów do umysłów odpornych na kaczą i rydzykowsko-kościelną indoktrynację. > Uruchom ten swój, jeszcze nie zamulony złością i demonami, fragmencik mózgu i z > rozum. > I kto to mówi?🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 11:06 taniarada napisał(a): > > I kto to mówi?🤔 Ksiądz proboszcz dobrodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Kogo miał na myśli o. Ludwik Wiśniewski? 20.01.19, 11:41 Czy na prawdę musisz się prosić o to by o. Wiśniewski paluchem wskazał Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
k.karen Nie ma wątpliwości, kogo - "Oskarżam" 20.01.19, 12:42 15 stycznia 2018 r. w Tygodniku Powszechnym wyraził to bardzo dokładnie. Długi artykuł, czyta się ok 10 minut. Małe fragmenty: "Powszechnie się uważa, że za piekło, które rozpętało się w Polsce, odpowiada jeden człowiek. Ja też tak do pewnego czasu myślałem. Ale kiedy w Sejmie padły haniebne słowa o „mordach zdradzieckich” i „kanaliach”, a posłowie partii rządzącej zamiast spalić się ze wstydu, nagrodzili te wyzwiska owacją na stojąco, zrozumiałem, że to oni – stojący i wiwatujący – tak naprawdę odpowiadają za to, co się dziś dzieje." (...) " Comiesięczna profanacja Skoro zdecydowałem się podnieść alarm w sprawie dechrystianizacji Polski, nie mogę pominąć lekcji dawanej nam od siedmiu lat na Krakowskim Przedmieściu. Chodzi naturalnie o miesięcznice smoleńskie. Pomijam to, co się dzieje w archikatedrze warszawskiej: cytowałem kiedyś gorszące słowa wypowiadane tam przez kaznodziejów i wciąż się dziwię, że to spotkanie, na pół religijne, na pół polityczne, jest kontynuowane. Tym razem jednak chcę zwrócić uwagę na rzeczy, które dzieją się po wyjściu z katedry. Wyrusza pochód. Na czele niesie się krzyż. Jest odmawiany różaniec. Na transparentach tymczasem czytamy, że tragedia smoleńska to zaplanowana zbrodnia, że „to był zamach”. Prezentowany jest także wizerunek Tuska z Putinem z podpisem „udało się”. A tu cały tekst: www.tygodnikpowszechny.pl/oskarzam-151647 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Was po obu stronach zupełnie pjoebało.n/t 20.01.19, 20:07 Podsumował leczony psychiatrycznie anarchista. Odpowiedz Link Zgłoś