Dodaj do ulubionych

Małe credo polityczne "middle class"

25.02.19, 11:16
Polskie, starcza do pierwszego i dwa tygodnie nad ciepłym morzem. Dzieciaki starannie wykształcone dużym kosztem i mają się o wiele lepiej. Solidny bliźniak i dwa samochody. Dwoje fajnych wnuków. Niestety - żyją bez błogosławieństwa klechy w ornacie, świetnie im się życie układa, wnuki nie ochrzczone.

Od pięciu lat nie przyjmujemy księdza po kolędzie, bo przyszedł taki jeden, co nas instruował jak powinniśmy być być dobrymi katolikami i wspomagać biznesa Rydzyka.

Krzyż w dalszym ciągu wisi tam, gdzie go powiesiła moje love po przeprowadzce z mazowieckiej parafii.

Jest nas czworo wyborców. W ostatnich wyborach było remis - my starsi na Nowackę z Palikotem, dzieciaki na rozsądny liberalizm Petru.

Wszyscy jesteśmy skasowani obecnie. Jeżeli Schetyna myśli, że nas zmusi strach przed pisowską mafią - to napiszę jedno "pocałuj się w dupę"
Obserwuj wątek
    • gelati PiS wygra kolejne wybory 25.02.19, 11:21
      POzostaje wam oczywisty wybór. Na Pohybel Schetynie:)
      • haen2010 Re: PiS wygra kolejne wybory 25.02.19, 11:52
        Raczej nie na pohybel. Stary knur uważa, że nie wszystkie zasługują na kopulację.
    • mietowe_loczki Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 12:00
      Jak myślisz? Komu robisz źle? Tylko innym?
      • gelati PiS wygra kolejne wybory 25.02.19, 12:12

Koalicyjna trup(a) Schetyny jest żałosna.
      • no-popis Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 15:57
        mietowe_loczki napisała:

> Jak myślisz? Komu robisz źle? Tylko innym?
        >
        Nie akceptuje w polityce idiotów. ty tak.
    • m.c.hrabia Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 13:03
      Niestety - żyją bez błogosławieństwa klechy w ornacie,

dlaczego niestety?
      • haen2010 Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 16:29
        Niestety, bo starszy wnuczek wybiera się właśnie do publicznej szkoły. Jeżeli tam będzie alienowany przez katolicką swołocz, to swędzi mnie ręka by komuś z tych dewotów po prostu dać po mordzie. Solidnie. żeby pamiętała aż w drodze do nieba.
        • m.c.hrabia Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 17:04
          nadal nie rozumiem dlaczego niestety ?
          u mnie w identycznej sytuacji , jest dzięki panu b.
    • yoma Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 15:38
      A łaski bez, kolego, tylko żebyś tu potem nie jęczał.
      • gelati PO przegra wybory 25.02.19, 15:43

Zdecydowanie.
    • no-popis Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 15:56
      haen2010 napisał:
      > Od pięciu lat nie przyjmujemy księdza po kolędzie, bo przyszedł taki jeden, co
      > nas instruował jak powinniśmy być być dobrymi katolikami i wspomagać biznesa Ry
      > dzyka.

> Jest nas czworo wyborców. W ostatnich wyborach było remis - my starsi na Nowack
      > ę z Palikotem, dzieciaki na rozsądny liberalizm Petru.
      Rozsądny liberalizm ? Petru ?
      Coś ty tyn dzieciakom namieszał w głowach. Petru to kabaret a tu na forum Kfrru i Czandra zwany te z Pecunia non Omlet.
      > Wszyscy jesteśmy skasowani obecnie. Jeżeli Schetyna myśli, że nas zmusi strach
      > przed pisowską mafią - to napiszę jedno "pocałuj się w dupę"
      Racja!
      Głosuj na Biedronia.
      • haen2010 Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 16:32
        Na Biedronia? Na tą ciotę i jego mężusia? Bez jaj, wkrótce przepadną w gejowskich klubach Brukseli.
        • man_sapiens Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 16:53
          Widać, że tej możliwości Biedroniowi zazdrościsz. Odpuść, ty na pewno zrobisz karierę w gejowskich zamtuzach.
          • gelati PiS wygra kolejne wybory 25.02.19, 16:56
            Amen!
          • haen2010 Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 17:15
            Zazdrościć? Czego? Nie chce mi się cytować ich przyszłych rozmówek nt polskiego przygłupa. Przy dobrym drinku i ostrygach. Wystarczy mi twoja mina za parę miesięcy. Z góry współczuję.

Podobno dał słowo honoru, że mandatu nie przyjmie. Szybko się przekonasz.
        • no-popis Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 16:56
          haen2010 napisał:

> Na Biedronia? Na tą ciotę i jego mężusia? Bez jaj, wkrótce przepadną w gejowski
          > ch klubach Brukseli.
          A co ciebie obchodzi z kim on sypia ?
          Tym kto z kim sypia interesują się "Rydzyk" i ....ty. Nic dziwnego, że wspierasz Wielką Kloakolicję ze Schetyną na czele.
          • haen2010 Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 17:47
            Nic mnie nie obchodzi jak i gdzie się pieprzy. Ważne, że swojego męża też wstawia na jedynkę wyborczą. I sprawdziłem też jak wyglądała jego wspaniała prezydencja słupska i kto mu organizuje kampanię. Nie uwierzysz, ale 350 dni roboczych swojej kadencji spędził razem Krzysiem na wojażach. Łącznie z kongresem LGBT w Las Vegas.

Dzięki za takiego premiera. To ja już wolę Schetynę.
            • m.c.hrabia Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 17:57
              350=rok
              to już wiesz dlaczego nie spełnił żadnej obietnicy wyborczej dla Słupska.
            • no-popis Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 18:01
              haen2010 napisał:

> Nic mnie nie obchodzi jak i gdzie się pieprzy.
              Przecież, czarno na białym to wystukałeś na klawiaturze: "ta ciota, która...".
              Widać, że masz doświadczenie w zaprzeczaniu faktom.
              > Dzięki za takiego premiera. To ja już wolę Schetynę.
              Wiem, że wolisz.....ja nie i towiesz ty :)
              Nie wyzywaj innych jednak z powodu ich preferencji seksulanych bo czynisz się podobny do schetynowców.
              • haen2010 Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 18:34
                Nikogo nie wyzywam. To są fakty i coming out tych celebrytów polityki. Narcyzm i nepotyzm nie do akceptacji.

Zawsze jest tak, że prawda o innej orientacji osób publicznych to oskarżenie - jesteś homofobem albo gorzej, rasistą.
                • no-popis Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 18:47
                  haen2010 napisał:

> Nikogo nie wyzywam. To są fakty i coming out tych celebrytów polityki. Narcyzm
                  > i nepotyzm nie do akceptacji.
                  >
                  > Zawsze jest tak, że prawda o innej orientacji osób publicznych to oskarżenie -
                  > jesteś homofobem albo gorzej, rasistą.
                  A posłowie homoseksualni powinni siedzieć w ostatnim rzędzie,w sejmie, Lech Wałęsa.
                  Ciemnogród ! Katolacki !
                  • haen2010 Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 19:05
                    O jej. Głosuj sobie na Roberta, jeżeli ci pasuje. Ja mam inne zdanie o tym facecie. Solidnie podbudowane faktami.
                    • taniarada Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 19:12
                      haen2010 napisał:

> O jej. Głosuj sobie na Roberta, jeżeli ci pasuje. Ja mam inne zdanie o tym face
                      > cie. Solidnie podbudowane faktami.
                      Zostaw Romek Henka w spokoju .Jeśli Henek takie rzeczy osobiste pisze na tym zapyziałym forum .To czuje się rozgoryczony.Wiosnie podziękujemy już w lato po wyborach.
                  • eiran Re: Małe credo polityczne "middle class" 25.02.19, 19:12
                    Powinni, panie kłamczuLeszku, znaleźć sobie mamusię z fujarką do ssania, jak mówi pański wart poparcia kandydat.
                    • haen2010 Re: Małe credo polityczne "middle class" 26.02.19, 04:39
                      Ci od Roberta to chyba w Tworkach urna. Głosować na faceta, który publicznie dał słowo, że mandatu nie przyjmie to faktycznie trzeba tam być pacjentem.
    • kylax4 Tylko i wyłącznie Wiosna i/lub Razem.; 25.02.19, 16:57
      PO to taki PiS w wersji light, a "nowoczesna" to partia bankiersko-konserwatywna.
      • no-popis Re: Tylko i wyłącznie Wiosna i/lub Razem.; 25.02.19, 17:04
        kylax4 napisał:

> PO to taki PiS w wersji light, a "nowoczesna" to partia bankiersko-konserwatywn
        > a.
        Toś mnie rozbawił tą bankierską partią:)
        To PIS też jest partią bankierską !
    • taniarada SLD i PSL buuu 25.02.19, 18:41
      Marsz ku przepaści. Co więcej, wspólny start jest dla obu tych partii, zwłaszcza dla PSL, mało korzystny. Logika ordynacji do Parlamentu Europejskiego nakazywałaby im raczej samodzielny start. Jest bowiem bardzo dyskusyjne, czy nawet dysponując dobrymi miejscami, zdobędą mandaty. Bo za plecami będą popularni wśród opozycyjnych wyborców platformerscy wyjadacze, którzy zbiorą więcej głosów.Amen. wpolityce.pl/m/polityka/435367-koalicja-obywatelska-z-psl-i-sld-to-bardzo-tajemnicza-sprawa
      • szwampuch58 Re: autor: Jacek Karnowski ,buuuuuu 25.02.19, 18:46
        taniarada preferujesz gejostwo,fuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka