pies.na.czarnych 12.05.19, 22:53 Nigdzie nie zauważyłem czy Najwyższy Klęcznik już się wypowiedział na temat kryzysu w Kościele? Macie jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Mam pytanko 12.05.19, 22:56 W Szkle powiedzieli, że mają, ale nie dadzą, bo ile można o tym, że znowu ktoś tak bardzo nic nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Mam pytanko 12.05.19, 22:59 Zamknął się w Pałacu i modli się. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Mam pytanko 12.05.19, 23:03 Jarek jeszcze mu nie powiedział, jak to skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Mam pytanko 12.05.19, 23:42 pies.na.czarnych napisała: > Nigdzie nie zauważyłem czy Najwyższy Klęcznik już się wypowiedział na temat kry > zysu w Kościele? Macie jakiś link? A czy on jest księdzem? Czy on jest kimś ważnym? Jest szeregowym posłem. Czy każdy poseł PO i PSL zabrali już głos w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Mam pytanko 12.05.19, 23:48 "Czy on jest kimś ważnym?" Śmiały atak pisiego lesia na kacze popychadło zwane dla niepoznaki prezydentem..... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Mam pytanko 12.05.19, 23:52 Pisim ze strachu już się zaczyna wszystko jebac. Tanjusza bredzi jak nigdy, lesiu najprostszych tekstów nie potrafi zrozumieć. Jeszcze trochę i będziemy musieli komunikować się z nimi przy pomocy obrazków. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mam pytanko 13.05.19, 00:00 Przepraszam, a udało ci się kiedyś z nimi skomunikować, ale tak naprawdę? :D Taniysza bredzi z odwodnienia, przecież ile dzisiaj wypracowała, to historia. Pstrowski 1500% normy. Jakby jej zamiast tego dać łopatę, toby mierzeję przekopała. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Mam pytanko 13.05.19, 01:04 Na przodku to był Pstrowski.Sołdek budował statki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Mam pytanko 13.05.19, 18:06 yoma napisała: > Przepraszam, a udało ci się kiedyś z nimi skomunikować, ale tak naprawdę? :D Ja odpowiem. Jeśli " komunikacją" nazywasz ślepe łykanie wciskanego przez was kitu,,,, to nie. Nie komunikujemy się. I raczej nie próbujcie, nie mam zamiaru łykać kitu jak pelikan. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Mam pytanko 13.05.19, 13:26 z kumaniem to te pisowskie prymitywy -cyngle zawsza majOm problem,hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
praktykujacyateista Klęczy w pałacowej kaplicy i czeka 13.05.19, 13:39 na telefon od prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Mam pytanko 14.05.19, 08:29 Naczelny klęczniku, klęczniku prezesa gdzie jesteś? Po obejrzeniu filmu przypomniały ci się czasy kiedy byłeś ministrantem i przeżywasz? Zatkało cię? Odpowiedz Link Zgłoś