16.05.19, 14:34
pawlowicz, terlecki, zybertowicz…..
ile wart jest jeszcze tytul profesora w Polsce ?
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: legutko 16.05.19, 14:39
      no i niejaki Szczerski , zapomniałeś.
    • szwampuch58 Re: legutko 16.05.19, 15:13
      ze dwa "suskie" bym rzekl kuuuutko
    • pies.na.czarnych Re: legutko 16.05.19, 15:57
      > pawlowicz, terlecki, zybertowicz….

Parszywa trojca.
      • yoma Re: legutko 17.05.19, 01:13
        Wedle mojej wiedzy ani pawłowicz, ani zybertowicz nie są profesorami. Nie wiem jak terlecki, a nie chce mi się dla tego czegoś ryć po necie.
    • j-k a Juncker, Timmermans ? 16.05.19, 16:10
      ponawiam pytanie:

- jakim pijakiem trzeba byc, lub tez idiota - by zrobic kariere kazdego z tych indywiduow ?
      .
      www.youtube.com/watch?v=bKy7xy7-H4U
    • j-k prof. Legutko daje popalic slugusom Angeli: 16.05.19, 16:13
      www.youtube.com/watch?v=6FzBccqpNH0&t=144s
    • ukos Sposób na cenzurę 16.05.19, 16:44
      Cenzuralne oprogramowanie tego forum automatycznie wykropkowuje pewne słowa w postach, co utrudnia oddanie emocji autora. A przecież zamiast każdego z tych ocenzurowanych słów można pisać "legutko" i będzie to najzupełniej zrozumiałe. Obawiam się trochę, że niebawem i to słowo trafi na cenzorską listę, ale nie jest to wielki kłopot. Złamasów PiSowskich przecież w bród.
    • j-k Merkel bedzie miala pelne rece roboty 16.05.19, 17:05
      po odejsciu z Urzedu Kanclerza.

Juncker - pijak - bo pijak - ale przynajmniej mial pozcucie humoru i potrafil sie uczyc.

Pajac Timmermans nie ma ani jednego, ani drugiego i Angela z lawki emerytki bedzie musiala robic cala robote w UE.
    • dr.krisk Re: legutko 16.05.19, 19:34
      Errata - Pawłowicz nie jest profesorem.
    • snajper55 Nie pisz bzdur! 17.05.19, 00:35
      Legutko - ma tytuł profesora (1998, Aleksander Kwaśniewski),
      Pawłowicz - nie ma tytułu profesora,
      Terlecki - ma tytuł profesora (2002, Aleksander Kwaśniewski),
      Zybertowicz - nie ma tytułu profesora.

Sprawdź zanim napiszesz, bo tak to tylko rozpowszechniasz pislamskie kłamstwa.

S.
      • matigrypl Re: Nie pisz bzdur! 17.05.19, 05:14
        Ja np. jestem zauroczony uczonymi i myślicielami pełowskimi. Jeszcze żadna z ich przepowiedni się nie sprawdziła a wiele z nich miało odwrotny finał od zapowiadanego. Niektóre ich wypowiedzi są wręcz idiotyczne i aż dziw bierze że ludzie z tytułami zgadzają się obnażać psychicznie i wystawiać na osąd publicznymi produkując takie idiotyzmy? Biorąc udział w szopkach pełowskich nigdy nie posługują się wiedzą ale tym co zdobyli na szkoleniach bunkrowych często prezentując swoją niestabilność psychiczną w postaci zaawansowanej histerii. Mam dla nich propozycję; powinni stanowczo się domagać aby przed występem podawano im jakieś tabletki anty histeryczne albo jakieś maści, okłady naparyczy czopki aby przestali być śmieszni i mieli pojęcie o realu w jakim żyją.
        • eiran Re: Nie pisz bzdur! 17.05.19, 08:48
          pisiacki funckjonalny analfabeta z południowo-wschodniej Polski znowu wpisał się bez związku z postem, na który odpowiedział.
    • kosel_maruvi Re: legutko 17.05.19, 07:18
      sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Jak-sie-zwracac-do-doktora-habilitowanego;12271.html

pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Zybertowicz

pl.wikipedia.org/wiki/Krystyna_Paw%C5%82owicz
      • adria231 Re: legutko 17.05.19, 08:03
        Legutko objawił się jako "mentor", który wraz z koloratkowymi młodych chłopców, 12 letnich, wprowadza w męskie życie poprzez seks. On w ten sposób usprawiedliwia pedofilię. Jaki kraj, tacy profesorowie. Czy ten L. zawsze był takim dupkiem?, a może tylko zpisiał?
    • 141288bs Re: legutko 17.05.19, 08:41
      rzeplinski, gersdorf,gronkiewicz -waltz,hartman itd,itp., to sa perly wg. twojej opinii, kosel?
    • eiran Re: legutko 17.05.19, 08:54
      Legutko nie przeprosi, bo - jak twierdzi - nie ma za co.
      Niewystarczającej przytomności red. Mazurka zawdzięczamy to, że mu nie wyjaśnił, że mędrkowanie z pederastią jest zwykłą próbą uwolnienia księży od odpowiedzialności - czyny pedofilne są penalizowane w kk, a pederastia w ogóle się tam nie pojawia. Mędrkujący Legutko zwyczajnie próbuje w ten sposób zbagatelizować przestępstwa księży i wprowadzić je w obszar niekaralności, a jedynie "moralnej dyskusyjności".
      • eiran PS. 17.05.19, 09:09
        nawiązuję do dzisiejszej rozmowy z red. Mazurkiem w rmf, którą słuchałem w drodze do codziennych zajęć. Red. Mazurek nie bardzo wiedział, co było niestosownego we wczorajszej wypowiedzi Legutki.
      • eiran Re: legutko 17.05.19, 09:09
        eiran napisał:

> Legutko nie przeprosi, bo - jak twierdzi - nie ma za co.
        > Niewystarczającej przytomności red. Mazurka zawdzięczamy to, że mu nie wyjaśnił
        > , że mędrkowanie z pederastią jest zwykłą próbą uwolnienia księży od odpowiedzi
        > alności - czyny pedofilne są penalizowane w kk, a pederastia w ogóle się tam ni
        > e pojawia. Mędrkujący Legutko zwyczajnie próbuje w ten sposób zbagatelizować pr
        > zestępstwa księży i wprowadzić je w obszar niekaralności, a jedynie "moralnej d
        > yskusyjności".
        >
      • eiran jeszcze raz 17.05.19, 09:22
        www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/poranna-rozmowa/news-legutko-o-swojej-wypowiedzi-nie-przepraszam-bo-nie-mam-za-co,nId,2993950
        bo z jakiegoś powodu moderacja robi problemy
    • szwampuch58 Re: legutko ma dowcipy.... 17.05.19, 10:24
      ....zajebiste,trzeba mu z szacunkiem przyznac:
      Prof. Ryszard Legutko w #RozmowaRMF: Na mnie będą głosować ludzie inteligentni, czyli większość elektoratu PiS.
      • lumpior Re: legutko ma dowcipy.... 17.05.19, 10:29
        szwampuch58 napisał:

> ....zajebiste,trzeba mu z szacunkiem przyznac:
        > Prof. Ryszard Legutko w #RozmowaRMF: Na mnie będą głosować ludzie inteligentni,
        > czyli większość elektoratu PiS.
        Znaczy moher sfilcowany kaczyzmem.
        • szwampuch58 Re: legutko ma dowcipy.... 17.05.19, 10:36
          kuuuutko:"intiligenty"
      • dr.krisk Re: legutko ma dowcipy.... 17.05.19, 10:43
        Tak, to mnie również rozśmieszyło..... Facecik nie wygląda na takiego doacipnisia, a jednak!
      • rzewuski1 Re: legutko ma dowcipy.... 17.05.19, 10:47
        Zagłosują jak im wierchuszka partyjna podniesie 500+ do 1000.
      • yoma Re: legutko ma dowcipy.... 17.05.19, 10:52
        :D
        • adria231 Re: legutko ma dowcipy.... 17.05.19, 18:23
          Legutko powołuje się na starożytność. Powinien więc wiedzieć, jak starożytni Spartanie traktowali oszalałych starców - ku przestrodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka