Dodaj do ulubionych

Natural born winner

28.05.19, 18:45
Wbrew smętnym nastrojom, to ja się pochwalę :)
Jak pisałem, przyszło mi głosować w wielkopolskiej "głubince", miasteczku 7-tysiecznym.

I co?
Ponownie zwycięstwo, jak w pamiętnym pojedynku Trzaskowski - Jaki w naszej Warszawce.
Ponieważ wynik był fifty fifty, być może to MÓJ głos zaważył.
Obserwuj wątek
    • borrka Dawno temu 28.05.19, 18:56
      W tym samym miasteczku, stałem na demonstracji w obronie sądów z grupką wielkopolskich warchołów z Poznania.
      I dziś z prawdziwą przyjemnością wspominam aborygenów, pojawiających się z mroku i dołączających do nas, i rozumiem, jak było im trudno, i wierze w jedyne słuszne hasło.
      Nie, wcale nie j.... PiS.
      Poznań Warszawa, wspólna sprawa!
      • no-popis Re: Dawno temu 28.05.19, 19:58
        borrka napisał:

> W tym samym miasteczku, stałem na demonstracji w obronie sądów z grupką wielkop
        > olskich warchołów z Poznania.
        > I dziś z prawdziwą przyjemnością wspominam aborygenów, pojawiających się z mrok
        > u i dołączających do nas, i rozumiem, jak było im trudno, i wierze w jedyne słu
        > szne hasło.
        > Nie, wcale nie j.... PiS.
        > Poznań Warszawa, wspólna sprawa!
        Szanuję aktywność społeczną każdego człowieka w ramach prawa a priori i bez zwględu na to po jakiej i czyjej stronie stoi.
        Zwróć jednak uwagę czy nie popierają Cię już tylko szaleńcy i psychopaci jak w tym wątku.
        • borrka Ważne, kto mnie popiera w realu 28.05.19, 20:07
          Po mojej stronie mocy są najmądrzejsi, najmilsi mi, świetnie radzący sobie w życiu.
          Ludzie godni szacunku.
          • borrka Dodam... 28.05.19, 20:08
            Osoby o wysokiej moralności.
          • no-popis Re: Ważne, kto mnie popiera w realu 28.05.19, 20:20
            borrka napisał:

> Po mojej stronie mocy są najmądrzejsi, najmilsi mi, świetnie radzący sobie w ży
            > ciu.
            > Ludzie godni szacunku.
            Gratuluję bez krzty ironi.
            Doskonale.
            Pozazdrościć.
    • pies.na.czarnych Re: Natural born winner 28.05.19, 19:02
      Jak pisi wygrali wybory
      www.wykop.pl/ramka/4973857/jak-pis-wspomagal-swoj-wynik-wyborczy/?fbclid=IwAR2S0WKOY0Soi9jKLjUGKb-J65SXPK6Mt_hz8BbSQf09rcZiYW_4KPEaMFc
      • m.c.hrabia Re: Jak? 28.05.19, 19:18
        TAK

• borrka Anty-kacza propaganda 29.05.19, 13:56
      Stwierdziłem empirycznie, iż moim głównym argumentem wśród ludu bożego, jest fakt, iż chodziłem do Lelewela z naczelnikami.
      Nawet jeśli nie ten "rocznik", trochę blasku nadprzyrodzonego spłynęło i na mnie.
      I to interesuje lud niebywale.

Ja, oczywiście, staram się naczelnikom dorobić gombrowiczowską gębę - miernoty, platfusy i szkolne ofermy.
      Nie jest to specjalnie odległe od realiów, tyle, ze trudno ocenić skuteczność mojej szeptanki.
      Czasem zdarzają sie odzywki typu "Bo zazdrościsz."
      Ja wprawdzie dałbym se ręce i nogi amputować, by nie mieć życia, jak kacze mutanty, ale co na to odpowiedzieć ?
      • m.c.hrabia Re: Anty-kacza propaganda 29.05.19, 14:07
        no to miałeś pod górkę tak jak naczelnicy.
    • rzewuski1 Re: Natural born winner 29.05.19, 14:28
      brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka