Dodaj do ulubionych

Piontkowski, ten od wuefu dał głos

23.07.19, 09:55
Tego typu marsze, wywoływane przez środowiska próbujące forsować niestandardowe zachowania seksualne, budzą ogromny opór nie tylko na Podlasiu, także w innych częściach Polski. W związku z tym warto się zastanowić, czy w przyszłości tego typu imprezy powinny być organizowane.
On z fizys wygląda jak Czesio z "Włatców móch", a teraz jak otworzył otwór gębowy, to jakbym słyszał "Nazywam się Czesio" taki sam poziom inteligencji, taka sama mimika twarzy, no i głupota też taka sama.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:00
      W normalnym kraju za takie slowa minister polecialby na zbita morde. W Katolandzie pisi rzad tlumaczy, ze to byla tylko jego opinia. Rzygac sie chce.
      • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:20
        Ty i tak masz łatwiej, zazdraszczam.
        • pies.na.czarnych Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:39
          No nie wiem. Juz od dawna za duzo nie pije, wiec z tym rzyganiem nie mam tak latwo :)
          • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:41
            Wiedziałam :) A po brzoskwiniowym? ;)
            • pies.na.czarnych Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:12
              Tego sie nie pije. Tym sie delektujesz;)
              • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:49
                Na placu Karola stał facet i rzygał. Przechodzień rzekł: - Panie, jak ja pana rozumiem...
    • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:02
      Ja się tylko zastanawiam, co oni przejawiają takie zainteresowanie niestandardowym seksem i w ogóle seksem. To się kurde robi, ale o tym się nie mówi, bo niczyj interes.
      • czandra1 Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:14
        yoma napisała:
        To się kurde robi, ale o tym się nie mówi,

Nie w ich przypadku, to są tzw erotomani gadatliwi, u nich, tak jak w ruskach za komuny "seksa niet", a ichnie kobiety brzuchacą się poprzez wiatropylność.
        • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:19
          Bo u nich się mówi, ale się nie robi :) Kuwa czy w normalnym kraju podnieca kogokolwiek orientacja seksualna uczestników danego marszu? I jak ją sprawdzić?
          • czandra1 Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:28
            Xiądz doskonale wie jak rozpoznać, on to wyczuwa, na zasadzie, swój swojego wywącha.
            A potem szczuje tych niezbyt rozgarniętych, bezzębnych patryjotów.
          • snajper55 Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:29
            yoma napisała:

> Bo u nich się mówi, ale się nie robi :) Kuwa czy w normalnym kraju podnieca kog
            > okolwiek orientacja seksualna uczestników danego marszu? I jak ją sprawdzić?

Jak sprawdzić orientację? To banalnie proste. Jeśli homofob podnieci się patrząc na mężczyznę, to znaczy, że patrzy na geja.

S.
            • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:32
              A dzięki, to jest argument :) Dlatego takie luźne spodnie noszą?
              • m.c.hrabia Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:14
                yoma napisała:

> A dzięki, to jest argument :) Dlatego takie luźne spodnie noszą?
                >

dlatego sutanny.
                • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:38
                  Tys.
            • lech1966 Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:46
              snajper55 napisał:

> yoma napisała:
              >
              > > Bo u nich się mówi, ale się nie robi :) Kuwa czy w normalnym kraju podnie
              > ca kog
              > > okolwiek orientacja seksualna uczestników danego marszu? I jak ją sprawdz
              > ić?
              >
              > Jak sprawdzić orientację? To banalnie proste. Jeśli homofob podnieci się patrzą
              > c na mężczyznę, to znaczy, że patrzy na geja.

Tobie wystarczą że o tym piszesz. 😂😂😂😂
      • 141288bs Niektore uposledzenia swoja 23.07.19, 19:05
        niesprawnosc okazuja publicznie, licza na dowartosciowanie.
        • snajper55 Re: Niektore uposledzenia swoja 23.07.19, 19:24
          141288bs napisał:

> niesprawnosc okazuja publicznie, licza na dowartosciowanie.

W Białymstoku upośledzeni pokazywali swoją sprawność atakując Paradę Równości.

S.
          • taniarada Symetrysta 24.07.19, 06:28
            snajper55 napisał:

> 141288bs napisał:
            >
            > > niesprawnosc okazuja publicznie, licza na dowartosciowanie.
            >
            > W Białymstoku upośledzeni pokazywali swoją sprawność atakując Paradę Równości.
            >
            > S.
            Wyjdź poza to forum i spytaj się ludzi po jakiego grzyba są te marsze .I to we wszystkich miastach .A jak się dowiesz to odpisz.W Białymstoku szybko już go nie zrobią.Amen.
            • ta Re: Symetrysta 24.07.19, 12:50
              taniarada napisał(a):

> Wyjdź poza to forum i spytaj się ludzi po jakiego grzyba są te marsze .I to we
              > wszystkich miastach .A jak się dowiesz to odpisz.W Białymstoku szybko już go ni
              > e zrobią.Amen.

Odpowiedz po jakiego grzyba ludzie chodzą po ulicach i zawodzą sypiąc płatki oskubanych kwiatów na bruk przed bałwochwalczo obnoszonymi obrazkami. Nikt tego gnijącego bałaganu potem nie sprząta, paskudzi i śmierdzi. Po jakiego grzyba biegają po mieście jak potłuczeni w koronach na głowach, dziwnych sztkach z bajek - dzieci , młodzi i starzy robiąc z siebie co najmniej nie w pełni sprawnych intelektualnie. Bo w coś tam coś tam wierzą, bo im się podoba, wreszcie, bo tak chcą? No i otóz. Inni chcą również chodzić po ulicach, śpiewać, tańczyć i się śmiać. Tym drugim zabraniasz.
              • eiran Re: Symetrysta 24.07.19, 12:58
                Ja to inaczej odbieram. Na ulice, w ramach parad LGBT, wychodzą ludzie uważający, że bez takiego wyjścia i związanego z nim rozgłosu, nie mają szans na rozwiązanie swoich problemów: Nie mogą sformalizować związków, w których de facto są, ze wszystkimi konsekwencjami - nie mogą po sobie dziedziczyć majątków, nie mogą odwiedzać się w szpitalach, nie mogą się wspólnie opodatkowywać itp. S a tu rzeczy ważniejsze (szpital) i mniej ważne, bo częściowo do rozwiązania za pomocą zapisów testamentowych, ale niezależnie od tego czy takie prawa dostaną czy nie, ludzie mają prawo się tego domagać. Nie chodzi o śpiew, taniec, czy śmiech.
                • pies.na.czarnych Re: Symetrysta 24.07.19, 14:52
                  W tych marszach nie uczestniczą jedynie ludzie LGBT.
                  Moim zdaniem chodzi o to co przy okazji uczenia się używania widelca i noża wiele lat temu wymyślili Francuzi. “Liberty, Equality, Fraternity”.
    • buldog2 Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 10:51
      Ale dowcipy czepiające się nieistotnych szczegółów i pomijające fundamenty cywilizacji zachodniej - wolność słowa, zgromadzeń, inne, nie wydają się najbardziej odpowiednie.
      • pies.na.czarnych Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:16
        Wolnosc slowa trzeba rozumiec. Wolnosc slowa nie polega na sugestiach lamania praw czlowieka (w tym wypadku). W Polsce czesto wyciera sie ryj wolnoscia slowa, ktora w rzeczywistosci polega na obrazaniu calych grup spoleczenstwa.
        • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:39
          Jest prosta zasada: wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się cudza.
    • pies.na.czarnych Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:29
      Pisi rzad odszczekuje
      www.tvn24.pl/rzecznik-rzadu-o-slowach-dariusza-piontkowskiego-po-marszu-rownosci-w-bialymstoku,955079,s.html
      a co z Piontkowskim? Za kare piec zdrowasiek?
    • 141288bs Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:35
      Musiales miec, ciamajdo, duzo klopotu z wuefem... w dalszej kosekwencji padlo ci na mozg. - Chciales dolozyc Piontkowskiemu,ale ci nie wyszlo, ciamajdo,..."dzwon" cie zawiodl.
      • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 11:37
        Cześć Detrytus. Kurcze jak ty to pięknie powiedziałeś, raz w życiu swoimi słowami!
        • czandra1 Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 14:29
          Przepraszam, Ty toto rozumiesz?
          • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 14:44
            Proszę. Tego nie powiedziałam, powiedziałam, że się odezwało własnym głosem.
      • 141288bs Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 17:22
        Prostemu urzadzeniu dali cep w lapy, wiec wali gdzie popadnie, bez najmniejszego zastanowienia sie. - Obawiam sie, ze nie uda ci sie zrozumiec.
    • witek.bis Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 13:26
      Piontkowski został źle zrozumiany. Mówiąc "warto się zastanowić, czy w przyszłości tego typu imprezy powinny być organizowane", miał na myśli to, że trzeba przygotować się na skutki tego typu imprez.

Proste jak drut, a i tak znowu źle go zrozumieją.
      • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 14:45
        Oj bo mu znowu złośliwie i tendencyjnie wyrwali konteksta.
        • pies.na.czarnych Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 16:39
          yoma napisała:

> Oj bo mu znowu złośliwie i tendencyjnie wyrwali konteksta.
          >

I emocje go poniosly.:)
          www.tvn24.pl/minister-edukacji-dariusz-piontkowski-o-mniejszosciach-seksualnych-i-marszu-rownosci,955146,s.html
          • witek.bis Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 19:14
            Jak twierdzi, wyraził się nie dość precyzyjnie. To tak jak pewien chłopina, który chciał powiedzieć "podaj mi sól, kochanie", a zgrzeszył brakiem precyzji i powiedział "życie mi zmarnowałaś, stara k...wo".
            • yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 24.07.19, 08:28
              Swoją drogą ten kontekst, czymkolwiek jest, to musi być silna bestia. Ciągle im go wyrywają, a on ciągle jest.
              • eiran Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 24.07.19, 09:15
                Akurat w tym przypadku kontekst ma na imię Mateusz, który jutro spotka się z Ursulą.
    • weteran-czasu Czy zauważyliście, że na temat inności seksualnej 23.07.19, 15:31
      najwięcej do powiedzenia mają biskupi.
      Oni też są w przeważającej większości przeciwnikami LGBT.
      Co do tego pana od W-F trzeba przyznać, że intelektowi dorównuje materacowi od fikołków.
      • klodawa1952 Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 15:52
        weteran-czasu napisał:

> Co do tego pana od W-F trzeba przyznać, że intelektowi dorównuje materacowi od
        > fikołków.
        ty jesteś niżej niż ten materac i twój post o tym świadczy.
        • eiran Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 15:56
          Wielonikowemu dziadkowi leszkowi znowu się login omsknął.
          • lech1966 Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 16:42
            eiran napisał:

> Wielonikowemu dziadkowi leszkowi znowu się login omsknął.

Coś ci się POkickalo pod kopułą. Ja nie mam innego nicka i nigdy nie miałem na FK. Niech ci snajper POczta pantoflową zaprzeczy lub POtwierdzi. To mój pierwszy i jak na razie ostatni nick.
            • snajper55 Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 19:33
              lech1966 napisał:

> Coś ci się POkickalo pod kopułą. Ja nie mam innego nicka i nigdy nie miałem na
              > FK. Niech ci snajper POczta pantoflową zaprzeczy lub POtwierdzi. To mój pierwsz
              > y i jak na razie ostatni nick.

A dlaczego uważasz, że on ciebie miał na myśli?

S.
              • lech1966 Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 19:42
                snajper55 napisał:

> lech1966 napisał:
                >
                > > Coś ci się POkickalo pod kopułą. Ja nie mam innego nicka i nigdy nie miał
                > em na
                > > FK. Niech ci snajper POczta pantoflową zaprzeczy lub POtwierdzi. To mój p
                > ierwsz
                > > y i jak na razie ostatni nick.
                >
                > A dlaczego uważasz, że on ciebie miał na myśli?
                >
                > S.

Już wcześniej robił mi uwagi że się nie przelogowalem. I że mam niezliczoną ilość nicków. A ja mam tylko ten jeden. Ty o tym powinieneś doskonale wiedzieć jako admilicjant
              • yoma Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 21:24
                Szuka przyjaciół?
                • lech1966 Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 24.07.19, 21:21
                  yoma napisała:

> Szuka przyjaciół?

Ayranek? On szuka zbłąkanego leminga aby oddał na niego głos.
              • eiran Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 24.07.19, 09:11
                Dlatego tak uważa, że jest funkcjonalny analfabetą. To zupełny przypadek, że wielonikowy no-popis tudzeż ludzikow ma w realu na imię Leszek, a będący funkcjonalnym analfabetą 53-latek nie może ogarnąć wyobraźnią, że jakiś wpis może dotyczyć nie jego.
                • lech1966 Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 24.07.19, 21:24
                  eiran napisał:

> Dlatego tak uważa, że jest funkcjonalny analfabetą. To zupełny przypadek, że wi
                  > elonikowy no-popis tudzeż ludzikow ma w realu na imię Leszek, a będący funkcjon
                  > alnym analfabetą 53-latek nie może ogarnąć wyobraźnią, że jakiś wpis może dotyc
                  > zyć nie jego.

Miałem cię za bardziej inteligentnego. Ale jak widać inteligentni inaczej są mocną stroną PO.
          • m.c.hrabia Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 17:44
            a czego się spodziewałeś od konia ,przez którego dzieci skaczą
            • aga-kosa Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 18:06
              Marian Załucki:
              Tę bowiem myśl wyznając oto - jużem wzrósł i podtatusiał
              autor ma męczyć się tak długo
              żeby czytelnik już nie musiał.
              Załucki napisał to wprawdzie o nowoczesnej poezji, ale myślę, że polityk powinien tak się jasno wyrazić swoja myśl, by obywatel nie musiał się zastanawiać "co poeta miał na myśli" aga
              • ewa9717 Re: Czy zauważyliście, że na temat inności seksua 23.07.19, 19:54
                No ale czy ten córkosyn Frankensteina, Ago, to polityk? Chyba że polityk marki własnej. pisuarzej...
    • m.c.hrabia Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 19:59
      mini-minister edukacji, nazwiska nie chcę pamiętać, z wdziękiem Frenkensteina po pisowskiej lobotomii,

nic dodać................
      • aga-kosa Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 20:35
        Czarno widzę oświatę dla naszych wnucząt, jeśli to TAKI minister kaganek niesie. Wywalić na zbity pysk. aga
      • pies.na.czarnych Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 21:33
        m.c.hrabia napisał:

> mini-minister edukacji, nazwiska nie chcę pamiętać, z wdziękiem Frenkenstein
        > a po pisowskiej lobotomii,

>
        > nic dodać................

Nie wiem dlaczego, ale on przypomina mi jednego z czlonkow tej sympatycznej rodziny ;)

• yoma Re: Piontkowski, ten od wuefu dał głos 23.07.19, 21:58
          Rąsię? :)
    • taniarada Wyborcza sraczki dostaje z marszem Zandberga 23.07.19, 21:03
      W Białymstoku.Totalna sraczka i oczywiście to wina PIS.A PISowi rosną sondaże.I nie pomaga plucie i charchanie w Wyborczej .Amen.
      • m.c.hrabia Re: Wyborcza sraczki dostaje z marszem Zandberga 23.07.19, 21:18
        Powtórka 37, wiadomo jak się skończyło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka