Dodaj do ulubionych

Podać PISowcowi rękę

06.08.19, 21:24
Słuchałem fragmentu Wywiadu Politycznego w TOK FM P. Karoliny Lewickiej. Zdziwiło mnie, że prowadzący w zastępstwie Roch Kowalski pożegnał się z PISowcem tak, jakby miał do czynienia z człowiekiem przyzwoitym, nie świnią, a przynajmniej takim, któremu można podać rękę.
Człowiek przyzwoity, choćby w miarę przyzwoity, w kontakcie z PISowcem czuje odrazę.
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Podać PISowcowi rękę 06.08.19, 21:57
      A nieprzyzwoity, lub niewychowany jak ma się zachować??? Ma podać nogę? 😂😂😂
      • ceppisowski Re: Podać PISowcowi rękę 06.08.19, 22:01
        Przyzwoity i grzeczny czlowiek w kontakcie z pisowcem powinien powiedziec dowidzenia i nie podawac reki
        Niegrzeczny czlowiek zas powinien sprobowac wejsc na poziom rynsztoku by pisowskie bydle go zrozumialo i powinien rzec
        "pisowski bydlaku, reki ci nie podam bo jestes faszystą i ludzkim goownem"
      • pies.na.czarnych Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 00:00
        lech1966 napisał:

> A nieprzyzwoity, lub niewychowany jak ma się zachować??? Ma podać nogę? 😂😂😂
        >

Ma ciebie zdegenerowany moralnie pisowcu napluć nawet nie warto.
        • yoma Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 00:27
          Hah ale się wszyscy nauczyli używać emotek 😉
        • lech1966 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 10:45
          pies.na.czarnych napisała:

> lech1966 napisał:
          >
          > > A nieprzyzwoity, lub niewychowany jak ma się zachować??? Ma podać nogę? ?
          > ?😂😂
          > >
          >
          >
          > Ma ciebie zdegenerowany moralnie pisowcu napluć nawet nie warto.

A na ciebie zmanipulowany lemingu nie warto nawet się wypróżnić. Jesteś dno i trzy metry mułu.
    • szwampuch58 Re: Podać PISowcowi rękę 06.08.19, 22:00
      glupiejecie w zastraszajacym tempie styropianowy dziadku
      • buldog2 Re: Podać PISowcowi rękę 09.08.19, 21:10
        Aha.

Istotnie, dzisiaj środa.
        • szwampuch58 Re: Podać PISowcowi rękę 09.08.19, 21:23
          zrob se puding
    • borrka Nie zgadzam sie 06.08.19, 22:03
      Często czuję litość i współczucie.
      • yoma Re: Nie zgadzam sie 06.08.19, 22:06
        Jeszcze cztery takie lata i ci przejdzie.
        • borrka Nie biorę takiej opcji pod uwagę 06.08.19, 22:15
          A mam paru znajomych pisowych i są traktowani w towarzystwie, jak chorzy na rzeżączkę na Katolickim Portalu Randkowym - naprawdę jest taki!
          • nazimno Re: Nie biorę takiej opcji pod uwagę 06.08.19, 22:22
            Cos na temat obywatelskiej, pospolitej kily?
            • kolor Re: Nie biorę takiej opcji pod uwagę 06.08.19, 23:15
              To ma każdy PiSowiec
              Pomogłem?
          • lech1966 Re: Nie biorę takiej opcji pod uwagę 06.08.19, 22:33
            borrka napisał:

> A mam paru znajomych pisowych i są traktowani w towarzystwie, jak chorzy na rze
            > żączkę na Katolickim Portalu Randkowym - naprawdę jest taki!

I nadal są twoimi znajomymi? Jakaś niekonsekwencja. A moze tylko znanymi z widzenia a nie znajomymi???.
            Ja do swoich znajomych nie zaliczam lemingow których znam zawodowo. Mam za to przyjaciol z poglądami takimi jak ceppisowski czy wsk175. I nie znaczy to że miałbym jakieś obiekcje w podaniu im ręki czy wypiciu kieliszeczka koniaku lub szklaneczki whisky Nie zauważyłem też aby oni mieli z tym jakikolwiek problem. Często rozmawiamy na różne tematy i nie zdążylo się abyśmy się przekonywali nawzajem. Ten brak dystansu do siebie i do swoich poglądów widać tu na FK jak na widelcu. Nie wiem do kogo ma trafić wasz przekaz. Bo do moich znajomych i przyjaciół nie trafia.
            • kolor Re: Nie biorę takiej opcji pod uwagę 06.08.19, 23:17
              A teraz komuszy smrodku spacy
            • pies.na.czarnych Re: Nie biorę takiej opcji pod uwagę 07.08.19, 00:03
              Z kartofli ten koniak pędzisz?
              • lech1966 Re: Nie biorę takiej opcji pod uwagę 07.08.19, 11:40

> Z kartofli ten koniak pędzisz?

Sól drogowa jako spożywczą to wynalazek lemingów Tuska. Do dziś nie wiadomo który oligarcha PO czy PSL był w to umaczany. Ty zapewne jesz te drogowa bo Tusk zapewniał że jest lepsza jak spożywcza. 😂😁🤣
          • yoma Re: Nie biorę takiej opcji pod uwagę 06.08.19, 23:27
            No masz. Czyż katolik nie powinien chorym współczuć? :) Aaa, już rozumiem :)

Sama nie znam, ale wiem z opowieści, że taki pisowy w towarzystwie to zaraza. Ani z takim porozmawiać, co się na świecie dzieje, ani o dupie maryni, bo zaraz bierze do siebie...
    • horpyna4 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 11:31
      Buldog, poza odrazą jest jeszcze aspekt, hmmm... praktyczny. Na ręce bywa złota obrączka, panie miewają też pierścionki... potem trzeba szybko i dyskretnie sprawdzić, czy nic nie znikło, skoro podało się rękę osobnikowi łasemu na nienależne zyski.
      • snajper55 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 11:48
        horpyna4 napisała:

> Buldog, poza odrazą jest jeszcze aspekt, hmmm... praktyczny. Na ręce bywa złota
        > obrączka, panie miewają też pierścionki... potem trzeba szybko i dyskretnie sp
        > rawdzić, czy nic nie znikło, skoro podało się rękę osobnikowi łasemu na nienale
        > żne zyski.

No i palce dwa razy policzyć.

S.
        • lech1966 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 11:53
          No i pisior musi koniecznie sprawdzić stan konta.😁
          • pies.na.czarnych Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 11:55
            Musi sprawdzic czy ukradzione wplacil na wlasciwe konto.
            • lech1966 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 12:09

> Musi sprawdzic czy ukradzione wplacil na wlasciwe konto.

Pisior musi sprawdzić czy mu leming nie wyczyścił konta zbliżeniowo🤣🤣🤣
              • snajper55 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 13:05
                Specjalistami od zbliżeń to w Polsce są księża.

"Sąd Okręgowy w Rzeszowie skazał w czwartek na 1,5 roku więzienia księdza Pawła T. za przestępstwa seksualne wobec dzieci, które były pod jego opieką w trakcie rekolekcji. Duchowny dostał też 15-letni zakaz pracy z dziećmi i przebywania w miejscach do tego przeznaczonych. Wyrok jest prawomocny."

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ksiadz-pawel-t-skazany-za-przestepstwa-seksualne-wobec-dzieci,942413.html

S.
                • lech1966 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 13:12
                  snajper55 napisał:

> Specjalistami od zbliżeń to w Polsce są księża.
                  >
                  > "Sąd Okręgowy w Rzeszowie skazał w czwartek na 1,5 roku więzienia księdza Pawła
                  > T. za przestępstwa seksualne wobec dzieci, które były pod jego opieką w trakci
                  > e rekolekcji. Duchowny dostał też 15-letni zakaz pracy z dziećmi i przebywania
                  > w miejscach do tego przeznaczonych. Wyrok jest prawomocny."
                  >
                  > www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ksiadz-pawel-t-skazany-za-przestepstwa-seksualne-wobec-dzieci,942413.html
                  Wielki mi news. Coś na podobieństwo moderatora FK. Masz tu coś podobnego.

gs24.pl/policja-stargard-dzieki-wzorowej-wspolpracy-bylo-mozliwe-zatrzymanie-pedofila/ar/c1-14143953
                  Lub tu snajperku.

www.google.com/search?q=pedofil+zatrzymany&oq=pedofil+zatrzymany&aqs=chrome..69i57.5551j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
                  Zaznaczam że nie wybielam żadnej sprawy pedofilii. Każda POwinna mieć swój finał w sądzie.
              • buldog2 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 16:48
                Nie, lesiu, kłamiesz. PISowiec sprawdza, czy na koncie jest nagroda, która mu się należała, i pokazuje pazurki. Później sprawdza, czy przypadkiem nie przelał pieniędzy na konto Ojca Dyrektora czy na Caritas. Ja was znam...
          • snajper55 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 12:01
            lech1966 napisał:

> No i pisior musi koniecznie sprawdzić stan konta.😁

Pisior, wzorem Prezesa, nie ma konta. Pieniądze trzyma w slomianym materacu, a złoto zakopuje w ogródku.

S.
            • lech1966 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 12:10
              Dobre snajper. 👍
        • yoma Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 13:03
          Do samego barku.
    • lech1966 Re: Podać PISowcowi rękę 07.08.19, 19:15
      P. Pawłowicz nie jest moja, nie mogę brać jej zachowania na własną klatę ( jak brał Tusk, a teraz ucieka przed komisją). Tobie tez przypinają łatę PiSowca choć ja wiem że nim nie jesteś. Za grzechy Tuska niech odpowie Tusk, za grzechy Pawłowicz niech odpowie Pawłowicz za twoje musisz odpowiedzieć sam, a i ja sam odpowiem za swoje. Tak być powinno. Odpowiedzialność zbiorowa jest tylko w umysłach lemingow którzy czerpią przykłady a to z Rosji a to z faszystowskich Niemiec.
    • taniarada Ale fajowy wątek Śliniak 09.08.19, 21:30
      Ja napiszę tak .Pisowcowi trzeba podać nogię.Zgadnij kto to powiedział ?
      • no-popis Re: Ale fajowy wątek Śliniak 10.08.19, 07:30
        taniarada napisał(a):

> Ja napiszę tak .Pisowcowi trzeba podać nogię.Zgadnij kto to powiedział ?
        To powiedziłą człowiek o zasadach moralnych zbliżonych do zasad bulgoga.
    • kadziteusz PiSowiec jedną rękę podaje w w drugiej ma... 10.08.19, 07:51
      siekierkę by ci odrąbać.
      KAżdy PiSowiec, który się zetknął z prezesem jest zarażony wścieklizną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka