mazala2 14.08.19, 14:03 socjalne- rzekł Sikorski, przedstawiciel ludu, bo przecież nie arystokracji ani nawet inteligencji, który się dobrze wżenił po okresie prywatyzacji zwanej złodziejską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk175 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 14.08.19, 14:08 Takt, niektórzy w sposób złodziejski przejęli wówczas budynki przy Srebrnej. Nawet żenić się nie musieli. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 14.08.19, 14:19 Syn Jana Sikorskiego i Teresy z domu Paszkiewicz. Dziadek Kazimierz Paszkiewicz był kierownikiem szkoły w Łochowie, wuj Stefan Paszkiewicz był uczestnikiem powstania wielkopolskiego i uczestnikiem wojny polsko-bolszewickiej. Brat babki ks. prałat Roman Zientarski był więźniem obozów koncentracyjnych w Dachau i Buchenwaldzie, drugi brat babki ks. infułat Władysław Zientarski był kustoszem biblioteki archidiecezjalnej w Gnieźnie, brat ojca Klemens Sikorski zajął się rusznikarstwem......i uwaga jego żoną jest amerykańska dziennikarka i pisarka Anne Applebaum, laureatka Nagrody Pulitzera (2004). Bolszewik pisowski kwacze cusik , buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 14.08.19, 19:05 To tylko świadczy przeciw jego przodkom. Nie nauczyli go szacunku i empatii do innych ludzi. Gdybyś napisał "cynik" to miałbyś rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 14.08.19, 20:17 A nazwać pisią mendę forumową? w dodatku płatną? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 14.08.19, 20:42 wsk175 napisał: > A nazwać pisią mendę forumową? > w dodatku płatną? Nie wiem czy to legalne. Ale ja bym tak Sikorskiego nie nazwał. Jeśli chodzi zaś o finanse to on tylko PObieral wynagrodzenie za służbę narodowi. 😁😁😁 Bo się mu należało Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 15.08.19, 08:31 A coż takiego dokonał sam Pan Sikorski, jaki projekt lub program przedstawił lub chociaż nadzorował? ps Moim zdaniem, kariera ta musi budzić kontrowersje.Język jakim się posługuje w życiu publicznym i prywatnym jest doskonałym świadectwem ubóstwa intelektualnego i duchowego. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 16.08.19, 14:13 mazala2 napisał: > A coż takiego dokonał sam Pan Sikorski, jaki projekt lub program przedstawił lu > b chociaż nadzorował? Gdyby był taki "do kitu" to czy Kaczyńscy z Olszewskim by go zrobili ministrem obrony narodowej ? :) Spełnił istotną rolę w rozmowach na Ukrainie w trakcie kluczowych godzin konfliktu. Nie lubię bufona i płaczka. to dzisiaj frustrat ale nie mam zwyczaju, jak Wy Popisowcy, odbietać mu zaslug. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 16.08.19, 17:40 no-popis napisała: > mazala2 napisał: > > > A coż takiego dokonał sam Pan Sikorski, jaki projekt lub program przedsta > wił lu > > b chociaż nadzorował? > Gdyby był taki "do kitu" to czy Kaczyńscy z Olszewskim by go zrobili ministre > m obrony narodowej ? :) > Spełnił istotną rolę w rozmowach na Ukrainie w trakcie kluczowych godzin konfli > ktu. > Nie lubię bufona i płaczka. to dzisiaj frustrat ale nie mam zwyczaju, jak Wy Po > pisowcy, odbietać mu zaslug. A miał zasługi? Ja mu pensji czy premii nie odbieram. Przecież jemu też się należało. Ale zasługi? To coś nowego. Mówisz o dworze chobielin? Ciekawe ilu ma tam parobków.? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 15:55 lech1966 napisał > > Gdyby był taki "do kitu" to czy Kaczyńscy z Olszewskim by go zrobili mi > nistre > > m obrony narodowej ? :) Ten uśmiech przygłupi, ale jakże wymowny, tłumaczy doskonale sens wpisu. Poniżej trociny. > > Spełnił istotną rolę w rozmowach na Ukrainie w trakcie kluczowych godzin > konfli > > ktu. > > Nie lubię bufona i płaczka. to dzisiaj frustrat ale nie mam zwyczaju, jak > Wy Po > > pisowcy, odbietać mu zaslug. > > A miał zasługi? Ja mu pensji czy premii nie odbieram. Przecież jemu też się nal > eżało. Ale zasługi? To coś nowego. Mówisz o dworze chobielin? Ciekawe ilu ma ta > m parobków.? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada To niemożliwe 14.08.19, 21:07 Ale kiedyś był w PIS .Później posmakowały mu pizze i ośmiorniczki.Jak zaczął pisać na różnych portalach w tym na Twitterze.Jego gwiazda zgasła .Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
oszo-lom-z-rm dla PO też 15.08.19, 07:22 co chwila słychać że do PO przyłączył się jakiś komuch czy degenerat z PiS.. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dla PO też 18.08.19, 16:01 oszo-lom-z-rm napisał: > co chwila słychać że do PO przyłączył się jakiś komuch czy degenerat z PiS.. Komuch Piotrowicz? Omuch Jasinski? Komuch Kryże? Degenerat Kaczyński? S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszo-lom-z-rm Re: dla PO też 19.08.19, 12:12 komuchy w PO to; Marcin Święcicki a z jej list(Koalicja Europejska) do europarlamentu dostali sie M Belka L Miller B Liberadzki, M Balt D Huebner Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Dodam jeszcze, że Sikorski jest typem polityka 16.08.19, 09:03 bardzo podobnym do Kukiza i Biedronia. Wszyscy oni rozumieją politykę jako zajęcie mające sens jedynie wtedy kiedy przynosi korzyści, przede wszystkim , uprawiającemu politykę. Życiorysy mają podobne, pochodzenie również i stosunek do zdobywania wiedzy o świecie również. Odpowiedz Link Zgłoś
piq zazdrościcie im, co, towarzyszu maleszka2,... 16.08.19, 17:46 ...że nie mają w siwi współpracy z bezpieką, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: zazdrościcie im, co, towarzyszu maleszka2,... 17.08.19, 13:00 piq napisał: > ...że nie mają w siwi współpracy z bezpieką, prawda? Koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dodam jeszcze, że Sikorski jest typem polityk 17.08.19, 13:53 Do Kukiza i Biedronia podobny jest Kaczyński. Dlatego Kukiz już był w koalil:Szr cji z PiSem, a Biedronia Kaczyński wspiera. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Dodam jeszcze, że Sikorski jest typem polityk 18.08.19, 16:05 buldog2 napisał: > Do Kukiza i Biedronia podobny jest Kaczyński. Dlatego Kukiz już był w koalil:Sz > r cji z PiSem, a Biedronia Kaczyński wspiera. > Michnik i Urban byli w koalicji z "ludźmi honoru". Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 16.08.19, 18:20 do Sikorskiego za to płynęły kilometrówki i to też można traktować jako transfer socjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 17.08.19, 13:46 Tak, w złodziejskiej prywatyzacji Ekspresu Kaczyński stał się właścicielem Srebrnej. A ostatnio ukradł 50000, banku ukraść się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 16:03 buldog2 napisał: > Tak, w złodziejskiej prywatyzacji Ekspresu Kaczyński stał się właścicielem Sreb > rnej. A ostatnio ukradł 50000, banku ukraść się nie udało. > A Michnik Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 16:13 mazala2 napisał: > buldog2 napisał: > > > Tak, w złodziejskiej prywatyzacji Ekspresu Kaczyński stał się właściciele > m Sreb > > rnej. A ostatnio ukradł 50000, banku ukraść się nie udało. > > > > A Michnik Agory. Wypisujesz brednie. Michnik nie uwlaszczył się na Agorze, on ja tworzył. Kaczyński okradł Polaków i dlatego ma Srebrną. S. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 16:32 Homoś, Słonko nasze, dobrze wie, że wyPISuje brednie. Nie musisz mu tego mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 17:02 buldog2 napisał: > Homoś, Słonko nasze, dobrze wie, że wyPISuje brednie. Nie musisz mu tego mówić. Mam wrażenie, że nie wie. Mam wyraźnie, iż jest przekonany, że wyjawia nam prawdę objawioną. Jedyną i niepodważalną. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 17:32 snajper55 napisał: > > > Wypisujesz brednie. Michnik nie uwlaszczył się na Agorze, on ja tworzył. Kaczyń > ski okradł Polaków i dlatego ma Srebrną. > > S To ty dziecino lub niedorozwoju wypisujesz i powtarzasz naiwne brednie. A skąd miał przyzwolenie i pieniądze na to "dzieło" , czy nie od "ludzi honoru". Podobnie potoczyła się "kariera finansowa" Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 21:17 Przyzwolenie i pieniądze, znaczy przyzwolenie na rabunek pieniędzy FOZZ i morderstwa, miał Kaczyński. Za zamknięcie procesu zrewanżował się partyjnemu sędziemu stanu wojennego KRYŻE stanowiskiem z ogromną emeryturą. Prócz tego brał udział w pomniejszych aferach ArtB, Telegraf i innych, na które również miał przyzwolenie ludzi honoru z Moskwy i Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 19.08.19, 07:19 buldog2 napisał: > Przyzwolenie i pieniądze, znaczy przyzwolenie na rabunek pieniędzy FOZZ i morde > rstwa, miał Kaczyński. Za zamknięcie procesu zrewanżował się partyjnemu sędziem > u stanu wojennego KRYŻE stanowiskiem z ogromną emeryturą. Prócz tego brał udzia > ł w pomniejszych aferach ArtB, Telegraf i innych, na które również miał przyzwo > lenie ludzi honoru z Moskwy i Warszawy. > Jeśli obaj są siebie warci to dlaczego tylko postawę jednego opiewasz jako bohaterską? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Dla ludu PiS-owskiego najważniejsze są transf 18.08.19, 20:36 snajper55 napisał: > mazala2 napisał: > > > buldog2 napisał: > > > > > Tak, w złodziejskiej prywatyzacji Ekspresu Kaczyński stał się właśc > iciele > > m Sreb > > > rnej. A ostatnio ukradł 50000, banku ukraść się nie udało. > > > > > > > A Michnik Agory. > > Wypisujesz brednie. Michnik nie uwlaszczył się na Agorze, on ja tworzył. Kaczyń > ski okradł Polaków i dlatego ma Srebrną. Michnik "tworzył" za pieniądze Niemców. Ładne mi tworzenie. Zwyczajne się POdlaczyl do niemieckiej kasy i od razu się mu "optyka" przestawiła. Pieniądz nie ma narodowości. Ale ześwinic się dla pieniądza to rzecz jak widać normalna i według ciebie godna POchwaly snajper. Odpowiedz Link Zgłoś