Dodaj do ulubionych

Duda, twój koszyk podrożał o 25%

22.09.19, 12:44
i to tylko przez cztery lata, i co teraz zrobisz, znowu pojedziesz na Słowację by udowodnić że euro to zuo, tak marnego pseudoprezydenta jeszcze nie widziałem, Komorowski był wypadkiem przy pracy, ale ty Duda jesteś czymś pomiedzy pasożytem i ślimakiem, bez wlasnego zdania oslizly, nijaki, a do tego pazerny, patrz Nowy Tomyśl.
Obserwuj wątek
    • ceppisowski Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.09.19, 16:23
      TV PIS wmowi pisowskiej ciemnocie ze inflacja przez 4 lata Pislamu to 2,5%
      Pisowski idiota nie widzi roznicy pomiedzy 2,5 a 25
      • buldog2 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.09.19, 17:09
        A o ile podrożały czysta i wino "wino"?
        Coś mi się widzi, że władza dba o niską inflację w tym segmencie konsumpcji.
        • erte2 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.09.19, 19:59
          buldog2 napisał:

A o ile podrożały czysta i wino "wino"?

"Czysta" to pojęcie szerokie. Bo jest do nabycia berbelucha za 16,50/pół litra (sam widziałem!) ale jest też taka po ponad sto (np. Orkisz czy Młody Ziemniak).
          Ale faktem jest że ta czysta adresowana do beneficjentów 500+ trzyma ową cenę w okolicach 17. złotych.
          • stasi1 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 09:57
            Czysta za stówę? Przesadziłeś, to juz markowe
            • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 10:14
              Stasiu fachowiec 😂😂😂
              • stasi1 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 10:29
                Niestety nie. Pół roku temu kupiłem bociana na święta. Oczywiście BN.
        • ceppisowski Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.09.19, 21:11
          bo to artykuly pierwszej potrzeby dla pisowskiej ciemnoty - zwlaszcza winko nie moze drożeć
    • erte2 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.09.19, 19:43
      Są trzy podgatunki pisowsów:
      1. Cyniczni karierowicze mający w dupie Polskę razem z jej obywatelami, a ponieważ są to na ogół osobniki mało utalentowane które nie potrafiłby inaczej zrobić kariery. więc postawiły na karierę partyjną. To są odpowiedniki "towarzyszy" którzy zasilili szeregi PZPR po roku 1970 (przedtem jeszcze mogłyby być jeszcze jakieś złudzenia). To jest np. niejaki karczewski, sellin, brudziński , a z młodszych encyklopedyczny wręcz cynik bez żadnych zasad czyli horała. A także nowi "słuszni"sędziowie z niejaka żulią przyłębską na czele. No i oczywiście jacek kurski, pisowski goebbels który przeróśł mistrza.
      2. Odmóżdżone jednostki o IQ rozwielitki, nierozumiejące niczego wokół nich, ale posłusznie słuszne i wykonujące każdy wydany im rozkaz. To suski, zieliński, a także jeszcze całkiem niedawno jeden z frontmenów - stasio pięta.
      3. Wyznawcy prezesa, religii smoleńskiej i tzw. turbopatriotyzmu, niekiedy całkiem inteligentni i wykształceni, ale nieużywajacy owych narzędzi - to np. Andrzej Gwiazda czy zmarła niedawno Jolanta Szczypińska.

Istnieją jeszcze inne grupy i grupki które wymykają się tak jednoznacznej klasyfikacji - np. piotrowicz stanisław albo pawłowicz krystyna, a także beneficjenci 500+ gotowi pójść za każdym kto "zabezpieczy" im te pół litra dziennie, ale to już odrębna kwestia
      • taniarada Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.09.19, 21:33
        Jeśli wiesz niedrogi erte2 co to jest kołtun polski ? Plica polonica.I tym pozostań.Siema.
    • taniarada Sok z buraka 22.09.19, 21:24
      SokzBuraka – najbardziej hejterski obszar Internetu, którego celem jest niszczenie Prawa i Sprawiedliwości – został stworzony przez człowieka zatrudnionego nie tylko w PO, ale też w warszawskim ratuszu. Jeżeli #sokzburaka to patologia za grube pieniądze; to jak nazwać takie wybryki jak np. WP, GW czy TVN24⁉️ Apropo`s Kozaka-Zagozdy: był taki w ratuszu.
      Pan Mariusz Kozak Zagozda i Pani Bożenna Zagozda (za FB i Panem Mariuszem).
      Pani Bożenna Zagozda i #sokzburaka (za @BozennaZagozda).
      Ten hejt to jest rodzinny .Za paskudną maszyną politycznego hejtu w Internecie stoją ludzie Platformy Obywatelskiej i jej pieniądze. SokzBuraka tworzy człowiek PO - piarowiec Mariusz Kozak-Zagozda – autor strony, który dziś... wypiera się pracy przy tym projekcie .Amen.
      • yoma Re: Sok z buraka 21.10.19, 19:42
        Odkrycie warte Nobla z medycyny - drażniące działanie soku z buraka 😂😂😂
        • inocom Słyszałaś o Karmie? :) 21.10.19, 22:46
          yoma napisała:

> Odkrycie warte Nobla z medycyny - drażniące działanie soku z buraka 😂😂😂
          >
          • x2468 Re: Słyszałaś o Karmie? :) 21.10.19, 23:57
            Na wyciszenie proponuje pisiorkom sok z buraka i pol litra oj-czystej.
            • inocom Re: Słyszałaś o Karmie? :) 22.10.19, 00:27
              x2468 napisał:

> Na wyciszenie proponuje pisiorkom sok z buraka i pol litra oj-czystej.

Smacznego. Ja tego świństwa nie piję.
      • stasi1 Re: Sok z buraka 23.10.19, 10:42
        Od TVN odczep się bo nasi przyjaciele z ameryki dadzą ci po łapkach
    • asdfg2018 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.09.19, 08:54
      dro
      ży
      zna

-
      " Kościół na Warmii stanął przed prawdziwym kryzysem. Do seminarium duchownego w Olsztynie nie zgłosił się ani jeden kandydat na pierwszy rok studiów. Hierarchowie będą się zastanawiać, dlaczego."
      • taniarada Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 04:00
        asdfg2018 napisał(a):

> dro
        > ży
        > zna
        >
        > -
        > " Kościół na Warmii stanął przed prawdziwym kryzysem. Do seminarium duchownego
        > w Olsztynie nie zgłosił się ani jeden kandydat na pierwszy rok studiów. Hierarc
        > howie będą się zastanawiać, dlaczego."
        To po co tu siedzisz w tym kraju i jęczysz.Wynocha.
        • asdfg2018 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 20:38
          taniuszka , czyżbyś mnie zapraszała do zamieszkania do twojego Hamburga gdzie mieszkasz , polecasz to miasto ?

-
          "Bezterminowy urlop zaledwie po 2 latach kapłaństwa? To oznacza tylko jedno. Wielka szkoda. Pomodlę się dziś za ks. Tymoteusza i jego Rodziców. Zachęcam też innych do modlitwy za wszystkich kapłanów, którzy przeżywają trudne chwile. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy" - skomentował na Twitterze ks. Tadeusz Isakowicz-Zaleski, duchowny katolicki obrządków ormiańskiego i łacińskiego.
          • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 20:49
            Kurde podryw w wersji tatiany 😂 Asdfg ono cię po prostu ciągnie za warkoczyki 😂😂😂
            • czandra1 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 06:06
              Bardziej podstawia nogę, lub spycha ze schodów szepcąc "cicho, ja się podwalam"
              • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 09:03
                Przecież to nie potrafi szeptać. Ryczy.
                • czandra1 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 09:11
                  Ryczy i owszem ale do siebie toto szepce, bo tak romantyczniej, i łatwiej kogoś ze schodów zje... zepchnąć.
            • asdfg2018 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 10:50
              A taniuszka jaka swoiście zalotna na forum Częstochowa . Cały czas łazi za mną i za innymi osobami , śledzi te osoby np forumowicza "storina" faceta który aktualnie mieszka we Francji . To już zahacza o karalny stalking
              pees
              A jak tam na forum Częstochowa taniusza trolluje , np spleśniały kilkuletni wątek "Pajacyk-klikajcie" podniosł do góry z 5 tysięcy razy . Jak chce to niech sobie kliknie w tego pajacyka ale po jakiego podnosić cały wątek przez głupi wpis "klik" tyle tysięcy razy ? Wiadomo troll :

forum.gazeta.pl/forum/w,55,162220987,162220987,Pajacyk_klikajcie.html
              • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 11:25
                Zalotna taniyszka. Mój boże, chciałabym to zobaczyć w realu 😀
                • asdfg2018 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 11:57
                  "Do tego aby dobrzy ludzie stali się złymi ludżmi potrzebna jest im do tego religia"

Charles Marie Leconte de Lisle /1818-1894/

...i to jest ten przypadek
    • oszo-lom-z-rm Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.09.19, 09:28
      finanse.wp.pl/koszyk-jaroslawa-kaczynskiego-porownalismy-ceny-z-2011-i-2019-roku-6427346403788417a
    • psiogon Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 21.10.19, 18:35
      "Błogosławieni, którzy nie mają nic do powiedzenia, a mimo to milczą. "
    • inocom Akcja Agory staniała do połowy wartości z 21.10.19, 19:17
      2010 roku. Jak tu żyć? Ktoś zrobił interes życia :))))
    • j-k Za PO koszyk podrozalby o 29 %, belkocie. 21.10.19, 23:29
      bo susza nie wybiera sobie opcji politycznych

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
      ekonomista
    • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 00:51
      O, co ja paczę, euro dzisiaj po 5.
      • inocom ??? 22.10.19, 01:06
        yoma napisała:

> O, co ja paczę, euro dzisiaj po 5.
        >
      • taniarada Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 04:03
        yoma napisała:

> O, co ja paczę, euro dzisiaj po 5.
        >
        W euro dostajesz emeryturę. Masz kłopoty ze wzrokiem.
        • adria231 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 07:27
          Zastanawiam się, co kieruje taniaradą.Teraz już wiem. Wyżej trafnie zdefiniowano trzy grupy pisich wyznawców . T. należy do tej trzeciej.
          • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 09:37
            Do trzeciej? Koleżanka raczy żartować 😀
          • taniarada Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 19:30
            adria231 napisała:

> Zastanawiam się, co kieruje taniaradą.Teraz już wiem. Wyżej trafnie zdefiniowan
            > o trzy grupy pisich wyznawców . T. należy do tej trzeciej.
            Ja nie napieprzam na swój kraj.Choć mieszkam i pracuję zagranicą.Ty ciągle to samo .I ta ślepota Yomka.
    • taniarada Kurz jeszcze nie opadł a totalniaki jadą z koksem 22.10.19, 03:59
      Nie można się łudzić: zanim jakikolwiek kandydat opozycji zostanie wyłowiony, to już od teraz i przez następne 7 miesięcy będziemy mieć totalną nagonkę na prezydenta, która w swej postaci będzie jeszcze bardziej perfidna niż przez ostatnie cztery lata tej nagonki na obóz rządzący. To będzie negatywna kampania totalnych do n-tej potęgi. Zostaną skomasowane i skonsolidowane działania dyskredytujące A. Dudę, pojawią się fake-newsy a cała opozycja zjednoczy się wokół jednego: nie dopuścić A. Dudy do ponownego wygrania wyborów.To widać na tym forum.
      Ale (o czym pisałem) walka będzie się toczyła tak naprawdę w sferze ideologii i aksjologii, będzie walką pomiędzy cywilizacją życia a cywilizacją śmierci. Przegrana A. Dudy będzie oznaczała zbliżenie się naszego kraju do cywilizacji śmierci t.j. do akceptacji dla idei (tak przeważających w starej Unii) marksistowskiej rewolucji kulturowej (m.in. multikulturowość, gender, powolny rozbiór Polski, wolny dostęp do aborcji na żądanie, możliwość eutanazji i zawierania związków homoseksualnych oraz adoptowania przez te pary dzieci, walka o możliwość in vitro dla lesbijek, propagowanie ateizmu i ruchów LGBTQ+, nacisk na powstanie nowego nihilistycznego człowieka przyszłości). Takie są dalekosiężne plany "sterujących światem" wobec Polski. Amen.

Źródło: niepoprawni.pl/blog/krzysztofjaw/wybory-sie-skonczyly-nadchodza-totalni-do-n-tej-potegi

• asdfg2018 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 07:40
      niedorozwój ma wyrażne kłopoty ze spaniem ,
      znerwicowany cokolwiek , a to cieszy

-
      "Po 63 latach istnienia Wyższego Seminarium Duchownego w Drohiczynie na pierwszy rok studiów w 2019 roku zgłosił się tylko jeden chętny"

żródło :
      Tygodnik "Fakty i Mity" , nr 41 , str.8
      • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 09:18
        Mówię ci, amfą go karmią. Nakręcony, ze słowo- i ślinotokiem, spać nie musi, jeść nie musi...
        • asdfg2018 Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 23.10.19, 22:59
          taniarada 19.09.16, 10:36
          .........Moja żona nie miała problemów z rodzenie i z aborcją

taniarada 18.10.15, 11:21
          ........Jak mówi moja żona ...

taniarada 22.11.15, 10:46
          I jak tu nie wierzyć .Jestem 22 lata w zakonie
      • taniarada Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 13:14
        asdfg2018 napisał(a):

> niedorozwój ma wyrażne kłopoty ze spaniem ,
        > znerwicowany cokolwiek , a to cieszy
        >
        > -
        > "Po 63 latach istnienia Wyższego Seminarium Duchownego w Drohiczynie na pierwsz
        > y rok studiów w 2019 roku zgłosił się tylko jeden chętny"
        >
        > żródło :
        > Tygodnik "Fakty i Mity" , nr 41 , str.8
        Debil co zakłada posty na forum częstochowskim.Co krąży za mną jak wesz za tyłkiem Troll co mu nick zablokowali pkt4a lub kolpik124.Komuch co mu rodzina wyzdychała .I ma żal do kościoła i do PIS.A paszoł won nie robię.
        • yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 22.10.19, 16:22
          Taniyszka

z was dwojga to nie on krąży, eunuchu.
    • zachodnikomuch Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 24.10.19, 09:03
      czandra1 napisał:

> i to tylko przez cztery lata, i co teraz zrobisz, znowu pojedziesz na Słowację
      > by udowodnić że euro to zuo, tak marnego pseudoprezydenta jeszcze nie widziałe
      > m, Komorowski był wypadkiem przy pracy, ale ty Duda jesteś czymś pomiedzy pasoż
      > ytem i ślimakiem, bez wlasnego zdania oslizly, nijaki, a do tego pazerny, patrz
      > Nowy Tomyśl.
      Jedym prezydentem na poziomie, z osiągnięciami w realnych czynach, był Aleksander Kwaśniewski. Cały styropian czyli Wałęsa, Kaczyński, Duda to kompromitacja.
      Szkoda, że keidyż prezydentem nie została Łętowska.

• yoma Re: Duda, twój koszyk podrożał o 25% 24.10.19, 10:15
        Za mądra na to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka